Nyheter om Åge Hareide


– Eit solid program(pluss)

I år kjem storleikar som Åge Hareide, Jan Åge Fjørtoft og Egil Haugsdal til Leverandørkonferansen i regi av IL Hødd Fotball.

Om Lukakus fremtid: – Det ser litt dystert ut

Åge Hareide ser ikke for seg Lukaku i en startoppstilling for Manchester United under Ole Gunnar Solskjær.

Utspill om Solskjær slaktes: – Forferdelig dårlig analyse

Paul Ince mener alle kunne gjort som Ole Gunnar Solskjær. Det får trener Åge Hareide og TV 2-ekspert Petter Myhre til å reagere.

Hareide om Solskjær: - Først har du paven, så har du Ole

Åge Hareide skryter av sin tidligere elev.
Les mer om:

Hareide ville sagt opp om spillerkonflikten hadde dratt ut

Danmarks landslagssjef Åge Hareide hadde hodepine på grunn av spillerkonflikten i 2018, og det var ikke langt unna at han sa opp.
Les mer om:

Belgia toppar FIFA-rankinga

Belgia avslutta året med ein førsteplass på FIFA-rankinga, eitt poeng føre verdsmeister Frankrike. Norge går inn i det nye året på ein 46.-plass. Norge har i løpet av året klatra frå ein 59.-plass til 46.-plass. Åge Hareide sitt danske landslag er rangert på ein 10.-plass.

Nicklas Bendtner starter soningen 3 januar

Det er flere som håpet at de erfaringene som Rosenborg spissen Nicklas Bendtner ville få i fengsel kunne danne grunnlaget for en blueskarrière etter han la fotballskoene på hylla. Sanger om tapt kjærlighet, hvor vondt det er å tatovere seg og lange timer med trening med vekter i luftegården. – Vi får ikke noe av det, soningen skal foregå med fotlenke i København. Vi hadde håpet å kunne komme med gode fengsels-råd som » gå med en gang bort til den største du ser og slå han rett ned».

- Dette er veldig stas(pluss)

Åge Hareide meiner det er fantastisk at Ole Gunnar Solskjær får sjansen som manager i Manchester United.

Kjøpte bok av sin tidlegare elev(pluss)

Åge Hareide kom til sine eigne då han signerte bøker på Norli i Ulsteinvik onsdag kveld.
Les mer om:

Kjøpte bøker av sin tidlegare elev(pluss)

Åge Hareide kom til sine eigne då han signerte bøker på Norli i Ulsteinvik onsdag kveld.
Les mer om:

Åge Hareide om Solskjær: – Jeg tror han kommer til å snu det

Få kjenner Ole Gunnar Solskjær (44) bedre enn Åge Hareide (65). Den danske landslagssjefen tror nordmannen snur motgangen til Manchester United og utelukker ikke en forlengelse.

Hareide i sorg etter vennens plutselige død

- Jeg er i sjokk, sier Åge Hareide.
Les mer om:

Real Madrid vant etter Wass selvmål

Den danske spilleren Daniel Wass som vi her hjemme husker best fra hans ramsalte kritikk av landslagssjef Åge Hareide og det danske fotballforbundet før fotball VM i sommer, (Ble ifølge han selv som straff ikke tatt ut) var uheldig i går.  Les: Det må være grenser for hvor lenge man omtales som en flopp Et tidlig selvmål av Daniel Wass kickstartet Real Madrid og midtbanespiller Lucas Vazquez var fantastisk og var «regjeringssjef» i andre omgang. Real Madrid slo Valencia med 2-0. Real Madrid hadde behov for tre poeng for å holde tritt med de fire toppene i La Liga. På Bernabeu hjemme fikk de be

– Han er god til å hjernevaske

Åge Hareide er ikke knapp i ordbruken når han forklarer grunnen til at Norge har prestert så godt under Lars Lagerbäcks ledelse.
Les mer om:

Dette skjer i cupfinalehelgen

Seks NM-finaler og diverse seminar går av stabelen fra torsdag til søndag. Se oversikten her. Cupfinalehelgen er norsk fotballs festhelg. Hele seks NM-finaler går av stabelen, og i tillegg er det en rekke seminarer som arrangeres. I forbindelse med cupfinalen har Nordicbet for deg som er ny spiller og som spiller med mobil 10 i odds på Rosenborg. (maks 100 kroner) Her er en oversikt over de kommende dagers aktiviteter: NM-finaler Fredag 30.

Danmark bedømmer Hareide fra kamp til kamp

Vi vet det jo egentlig, men må innrømme at vi fikk kaffeen i halsen da vi leste uttalelsen fra sjefen til Åge Hareide. En fotballtrener kan aldri lene seg tilbake og surfe på tidligere prestasjoner. Claudio Ranieri og Antonio Conte vet begge dette smertelig godt.

Hareide om Danmark-suksessen: – Mer glad enn stolt

Åge Hareide har best poengsnitt av samtlige danske landslagssjefer. Selv føler han seg privilegert som får lede en sammensveiset gjeng.
Les mer om:

Ny Rekdal på vei ut i Europa

Onkel Kjetil Rekdal spilte i fransk, belgisk og tysk fotball, for Thomas Rekdal ser det ut som om det er engelsk fotball som frister mest.  Også pappa Sindre Rekdal var utenlandsproff, men hadde ikke en like betydelig karriere som sin bror. Han spilte i Belgia.  17 år gamle Thomas Rekdal er på utgående avtale med Fredrikstad som blir værende i PostNord minst en sesong til. Les: Fredrikstad: Opp som en løve og ned som en skinnfell Navnet Rekdal er selvsagt en fordel, men Thomas har viste et unikt fotballtalent i ung alder.

Rösler takker Hareide for Malmö-jobben

MALMÖ (VG) Uwe Rösler (49) har snudd opp ned på Malmö FF på fem måneder. Men tyskeren takker Danmarks landslagssjef, Åge Hareide, for sjansen i den svenske storklubben.
Les mer om:

Åge Hareide får kritikk for Bendtner-kommentar

Først sa Åge Hareide at det ville være utenkelig å ta ut en voldsdømt spiller på landslaget. Så gjorde han kuvending. Og nå får han kritikk for akkurat det.
Les mer om:

Rosenborg lar Bendtner fortsette – kuvending fra Åge Hareide

OSLO/KØBENHAVN (VG) Nicklas Bendtner er dømt til 50 dagers ubetinget fengsel – og anket på stedet. Men Rosenborg har ingen planer om å bryte kontrakten med den danske spissen – og bekrefter at han fortsetter på Lerkendal.

Dansk sportsredaktør tror Bendtner har spilt sin siste landskamp

KØBENHAVN (VG) Åge Hareide (65) har uttalt at det er utenkelig med en voldsdømt spiller på det danske landslaget. Sportsredaktør i danske Ekstra Bladet tror Nicklas Bendtner (30) har spilt sin siste landskamp for Danmark.

Åge Hareide om Rosenborg-exiten: – Jeg burde ikke blitt landslagstrener

Åge Hareide innrømmer at han burde fortsatt som Rosenborg-trener i 2003, i stedet for å ta over det norske landslaget.
Les mer om:

Vi er inne på topp 50!

Norge fortsetter å klatre på FIFA-rankingen under Lars Lagerbäck. Etter to seiere på rad i Nations League er våre beste menn nå på 48. plass på rankingen, fire plasser opp fra forrige opptelling. Dermed er vi igjen blant verdens 50 beste fotballnasjoner. Belgia og Frankrike topper foran Brasil, mens Åge Hareide og Danmark er fortsatt inne på topp 10. Tyskland sliter om dagen og er helt nede på 14.

Ble kalt en «kynisk jævel» - får støtte av Jarstein

BERLIN: Thomas Myhre sier i en ny bok at han hater Åge Hareide, og at sistnevnte er en «kynisk jævel». Rune Almenning Jarstein (34) kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen av gamlesjefen i Viking og på det norske landslaget.