Nyheter om Åge Hareide


Svensk VM-hemmelighet? Mener Åge Hareide er sentral i stjernefabrikk

Filbornaskolan i Helsingborg har hatt med spillere i ti strake mesterskap for Sveriges A-landslag. Lengre skolegang er hemmeligheten bak, ifølge rektor og elever.
Les mer om:

Det må være grenser for hvor lenge man omtales som en flopp

Det er litt underholdene at norske medier omtaler Daniel Wass som Fredrikstad flopp nesten 10 år etter han var ferdig i plankebyen. Dansken som nå er 29 år har etter å ha «floppet» i Norge etablert seg om en meget habil spiller. Høyrevingen ble lånt ut til Fredrikstad fra Brøndby, han fikk tre kamper og scoret et mål, etter det gikk veien videre til Benfica som også lånte han ut den franske klubben Évian (alle spillerne deres er godt hydrerte til enhver tid) og de var så fornøyde de kjøpte han. Les: Tidligere Liverpool-spiller til sin 7.

Sveriges VM-helt lovpriser Hareide: – En ære å få jobbe med ham

ST. PETERSBURG (VG) Endelig skinte Sveriges største stjerne. For fire år siden var det Åge Hareide (64) som tente lyset for karrieren til Emil Forsberg (26).

Schmeichel hyller Hareide: - En fantastisk landslagssjef

Peter Schmeichel fulgte sønnen fra tribunen. Sammen med et nesten samlet pressekorps, hyller han Åge Hareide og Danmark.
Les mer om:

Åge Hareide slår ring rundt straffeskytterne etter tap

– Straffeskytterne har samme puls og adrenalin som i en krigssone, sier den danske landslagssjefen etter VM-exiten.
Les mer om:

Ingen Drillo. Ingen Eggen. Men en virkelig varm og god Åge Hareide

Den norske trenerveteranen kan være stolt av jobben han har gjort med Danmark.

Hareide etter VM-exiten: – Fotballens brutalitet

Åge Hareide mener hans danske landslag fulgte kampplanen til punkt og prikke da de tapte på straffespark for Kroatia og røk ut av VM.
Les mer om:

Hareide har slåss mot danske demoner

NIZJNIJ NOVGOROD (VG) (Kroatia – Danmark 1–1, 3–2 på straffer) Mens kroatene jublet som gale, gikk Åge Hareide (64) helt rolig rundt til absolutt alle i det danske teamet.

Hareide: – Akkurat nå er vi tomme, alle sammen

Åge Hareide og det danske landslaget lyktes nesten, men ble slått ut av VM etter en svært dramatisk straffesparkkonkurranse.
Les mer om:

Hareide: – Akkurat nå er vi tomme, alle sammen

Åge Hareide og det danske landslaget lyktes nesten, men ble slått ut av VM etter en svært dramatisk straffesparkkonkurranse.
Les mer om:

Harmoni og «galskap» preger Kroatia: – Er blitt totalt forskjellig

ROSTOV (VG) – Du må være «crazy» i landet vårt, sier Kroatia-stopper Dejan Lovren (28) – og denne galskapen skal Åge Hareide og Danmark få kjenne i 8-delsfinalen. Men nå er det også masse harmoni i Kroatia.

Hareide vil at Danmark skal dominere mot Kroatia

Danmarks landslagstrener Åge Hareide varsler at han vil ta i bruk nye midler i søndagens åttedelsfinale mot Kroatia.

Hareide om Chelsea-midtstopper: – Større potensial på midtbanen

Chelsea-midtstopper Andreas Christensen kan få en enda større fotballkarriere om han flyttes til midtbanen, mener Danmarks landslagssjef Åge Hareide.

Hareide slaktes i Danmark

Åge Hareide har fått Danmark til å spille Drillo-fotball av verste sort. Det mener tidligere landslagsspiller Stig Tøfting. Til avisa Extra Bladet sier Tøfting at han ikke har sett noe verre av et dansk landslag så lenge han kan huske.
Les mer om:

Slaktes i England

- Åge Hareide fikk sannsynligvis ikke mange nye venner, skriver BBC.

Danmarks stjerne: – Åge er en fantastisk trener og en fantastisk mann

MOSKVA (VG) (Danmark-Frankrike 0-0) Åge Hareide (64) har tatt Danmark videre i VM, og Christian Eriksen (26) bruker store ord for å forklare nordmannens betydning.

Danskene: – Kroatia ser sterke ut

Danmark får motstand fra øverste hylle i første cuprunde i fotball-VM. Åge Hareide trenger ikke å bruke energi på å unngå undervurdering av Kroatia.

Hareide: – Ville vært idioti å risikere mer

Åge Hareide tok Danmark ubeseiret gjennom gruppespillet i VM og til landets første VM-åttedelsfinale på åtte år, men måtte svare for manglende angrepsvilje.
Les mer om:

Hareide hylles i Danmark: – Et mesterstykke

Åge Hareide roses opp i skyene av dansk presse etter at Danmark tok seg videre fra gruppespillet i VM.
Les mer om:

Danmark cruiset videre i VM

Åge Hareide og Danmark er klare for åttedelsfinale i VM etter å ha holdt Frankrike til 0-0. Frankrike vant gruppen, mens Peru og Australia røk ut. Mer på TV2.no.

Danske stjerner i ekstase: – Vi mangler litt øl i garderoben

MOSKVA/OSLO (NRK): Åge Hareide (64) har ledet Danmark til åttedelsfinalen i fotball-VM.

Hareide hyller «drengene» etter VM-avansement: – De følger planen til punkt og prikke

MOSKVA/OSLO (VG) (Danmark – Frankrike 0-0) Fem poeng i gruppe C var mer enn nok til å sende Åge Hareide (64) og hans danske drenger videre i VM. Veien videre ser imidlertid alt annet enn enkel ut.

Danmark klarer seg – sett pengene på uavgjort

Frankrike er videre, Åge Hareide og Danmark trenger ett poeng. Det kommer ikke som noen overraskelse om det blir deling.

Hareide tror på avansement uten finspill

Danmark kan nøye seg med uavgjort mot Frankrike for å gå videre i fotball-VM, men Åge Hareide vil ikke at spillerne skal gå på banen for å kun sikre poeng.

Byrivaler kjemper i det som kan bli sommerens største deal

Frankrike startet VM med å vinne 2 – 1 over Australia med mål av Antoine Griezmann og Aziz Behich, de fulgte opp med å slå Peru 1 – 0 med mål av Paris Saint-Germain spiller Kylian Mbappe.  Det har ikke vært imponerende spill, men de har ihvertfall full pot når de senere i dag møter Danmark som ligger på andreplass i gruppe D med fire poeng. Les: Kylian Mbappe har trukket seg ut av spotlighten Frankrike er videre og Danmark, kan selv med tap ta seg videre som gruppetoer.