Nyheter om Åge Hareide


Prolapsplager ødelegger Hareides VM-oppkjøring

Danmark landslagssjef i fotball Åge Hareide plages fortsatt med ryggen og har måttet avlyse flere reiser.

Isfront mellom Hareide og stjernespiller

Det har oppstått en isfront mellom Danmarks landslagssjef Åge Hareide og Southampton-spiller Pierre-Emile Højberg. 22-åringen har ikke spilt på landslaget siden en VM-kvalkamp høsten 2016, og skal da ha blitt så irritert over å bli byttet ut at Hareide fikk nok. Til Jyllands-Posten sier nordmannen at Højberg fikk sine egne tanker om hvordan man skal gjøre ting, og det likte Hareide svært dårlig
Les mer om:

Hareide i konflikt med Premier League-spiller

Det er isfront mellom Danmarks landslagstrener Åge Hareide og Southampton-spiller Pierre-Emile Højbjerg (22).
Les mer om:

Hareide irritert på spiller

Danmarks landslagstrener i fotball, Åge Hareide, har sendt Southampton-spiller Pierre-Emile Højbjerg (22) til fryseboksen.
Les mer om:

Hareide irritert på Højbjerg

Danmarks landslagstrener i fotball, Åge Hareide, har sendt Southampton-spiller Pierre-Emile Højbjerg (22) til fryseboksen.
Les mer om:

Hareide etter City-gull: - Bra for fotballen

Åge Hareide, dansk landslagstrener og eks-Manchester City-spiller, kan ikke annet enn å hylle kollega Pep Guardiola etter at seriegullet ble sikret søndag.
Les mer om:

Lokalt og internasjonalt(pluss)

Åge Hareide er øvst på plakaten når Romsdal Sparebank igjen inviterer til næringskonferanse i Eidsvåg.
Les mer om:

Åge Hareide: – Flytt treningskampene fra Ullevaal

AALBORG (VG) Åge Hareide (64) mener Norges Fotballforbund bør gjøre som danskene – flytte treningskampene ut av hovedstaden.
Les mer om:

«Ville vært en drøm»

I dag går nesten norske aviser i frø over noe som norsk fotball sin største stjerne Nicklas Bendtner har fortalt dansk presse. Spissen er for øyeblikket på landslagsoppdrag med Åge Hareide og Danmark Rosenborg spissen som fikk revitalisert sin karrière i møte med trøndersk profesjonalitet har ikke tenkt å være i Norge til han legger fotballskoene på hylla.

For fire år siden snakket alle om Lagerbäck, ingen om Hareide - nå er det omvendt

AALBORG (VG) Historiene til Lars Lagerbäck (69) og Åge Hareide (64) er interessante. De handler om tro, håp - og tilfeldigheter.
Les mer om:

Premier League-stjerne tviler på at Hareide ble skremt...

ULLEVAAL (VG) (Norge-Australia 4-1) Danmarks landslagssjef Åge Hareide (64) var på jobb på Ullevaal for å se VM-motstander Australia mot Norge.

Rekord for Hareide og Danmark etter knepen seier

Danmark glitret ikke i 1-0-seieren mot Panama, men Åge Hareide kunne glede seg over at danskenes ubeseirede rekke økte til tolv kamper torsdag.
Les mer om:

Rekord for Hareide og Danmark etter knepen seier

Danmark glitret ikke i 1-0-seieren mot Panama, men Åge Hareide kunne glede seg over at danskenes ubeseirede rekke økte til tolv kamper torsdag.
Les mer om:

Åge Hareide skrev fotballhistorie med Danmark

(Danmark – Panama 1–0) Ikke nok med at Åge Hareide (64) & co. jobbet i land seieren: Torsdag skrev nordmannen dansk fotballhistorie.
Les mer om:

Tidligere Statoil-sjef Helge Lund blir styreleder i Nordens største selskap

- Når Åge Hareide tør, så tør jeg også.
Les mer om:

Mener Eriksen er minst like god som Modric og Kroos

Luka Modric og Toni Kroos har orkestrert Real Madrid til to strake Champions League-titler. Danmarks landslagssjef Åge Hareide mener Christian Eriksen ikke står tilbake for noen av dem.

Danmark landslagssjef Åge Hareide: “Han er klar for større oppgaver”

Tviler på at Tottenham fans er enige med Åge Hareide at klubben ikke har store nok oppgaver for den danske stjernespilleren Christian Eriksen.  Åge Hareide sier Christian Eriksen er klar for større oppgaver enn det som finnes i Tottenham og at han er klar for klubber som Real Madrid og Barcelona.  Tottenham fans er helt sikkert enige i at han har hatt en fantastisk sesong hvor han i noen kamper har vært vanvittig god, men de ønsker ikke å miste han.  Åge Hareide har selvsagt vært tett på Eriksen i VM-kvalifiseringen hvor han var sentral i danskenes vei til VM. Les: Bendtner: “Det er jo ikke fo

Hareide mener Eriksen holder Real Madrid- og Barcelona-nivå

Danmark landslagssjef Åge Hareide mener at den danske storspilleren Christian Eriksen snart er klar for større oppgaver enn de som finnes i Tottenham.

Åge Hareide, Ane Dahl Torp og Lilly Valentin til teaterfest i Molde

Onsdag åpner årets teaterfest ved Teatret Vårt i Molde med en variert og innholdsrik meny.

Mike Jensen: – Vi kan bli uhyggelig gode

BENAHAVIS (VG) Han ble stemplet som «for udisiplinert for Danmark», men med Åge Hareide som sjef ligger Mike Jensen (30) godt an til en plass i VM-troppen.
Les mer om:

Hareide om Bendtner-spekulasjoner: – Jeg blir gal

Danmarks landslagssjef Åge Hareide (64) ønsker ikke å gi Nicklas Bendtner (30) noen råd om en mulig Kina-overgang.
Les mer om:

Åge Hareide etter skifall: – Må operere om det ikke blir bedre

Juleferien fikk et uventet utfall for den danske landslagstreneren.
Les mer om:

Hareide risikerer operasjon

Danmark-sjef Åge Hareide pådro seg smerter i ryggen etter fall på ski i romjulen og risikerer operasjon. Det bekrefter Hareide selv til flere medier. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Åge og Karsten er storfavorittar

Betsson meiner Karsten Warholm er favoritten til å både bli årets mannlege utøvar og årets namn under Idrettsgallaen. Åge Hareide er favoritten til å bli årets trenar.
Les mer om:

Bendtner ikke med for Danmark

Åge Hareide tar ikke med Nicklas Bendtner til det danske landslagets treningsleir i Abu Dhabi i januar. – Han blir hjemme fordi jeg kjenner til alt han står for, sier Hareide.