Nyheter om Åge Aleksandersen


Gata 20: Henter gudfaren i norsk rock tilbake til Fauske

Åge Aleksandersen og Sambandet skal endelig få sin plass på scenen til Gatafestivalen neste år.

Drysser Springsteen-vibes over Beitostølen Live

Det jobbes med å signere artister til neste års utgave av Beitostølen Live. For en uke siden var det klart at Åge Aleksandersen tar turen, og nå er lista utvidet.

Første artist til Beitostølen Live er klar: Åge Aleksandersen tar turen

– Det er veldig trivelig å kunne presentere selveste gudfaren i norsk rock, Åge & Sambandet, som vår første booking for sommerens Beitostølen Live. Åge er mer populær enn noen gang, så dette blir utvilsomt stort, sier festivalsjef Atle Dalen.

Åge legger seg flat etter å ha stjålet AN-tekster

Terningkast seks har trillet for konsertene til Åge Aleksandersen i sommer. Det har gledet ham så mye at han har kopiert en lang rekke anmeldelser og delt med sine 130.000 følgere på Facebook. Det falt ikke i god jord hos de som har opphavsretten til tekstene.

Publikum digger Åge

Det er torsdag kveld i Parken, sola titter fram, festen er i gang og Åge Aleksandersen skaper god stemning blant publikum. Ser du noen du kjenner?

Håper folk kommer: – Alle elsker jo Åge(pluss)

Lørdag kveld er det en ny stor artist som trer fram på scenen under Finnsnes i Fest. Hans navn er Åge Aleksandersen.

Stor støttemarkering for Abbasi-familien: – Vi kommer ikke til å gi oss

TRONDHEIM (VG) Hundrevis av mennesker møtte opp for å vise sin støtte for Abbasi-familien. – Jeg står her fylt med skam og sorg, sier musiker Åge Aleksandersen.

Åge: - Fryktelig måte å behandle folk på

Onsdag ettermiddag møtte flere hundre opp i Tordenskjoldparken i Trondheim for å støtte Abbasi-familien, deriblant Åge Aleksandersen. Abbasi-familien skulle egentlig kommet til Trondheim onsdag, men måtte bli igjen i Oslo av helsemessige årsaker.

I år blir Åge tegnspråktolket på Steinkjerfestivalen

Åge Aleksandersen får med seg tegnspråktolk på scenen under konserten i Rismelen.

- Et av de tre beste bandene fra ungdomstiden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er et av Norges tre beste band, helt klart. Jeg har fulgt dem siden jeg først hørte dem da jeg var i militæret på 90-tallet, sier Frank Wold.Han er på Slipen sammen med kona Birgitte Marie Gleinsvåg, og vennene Vidar Mareliussen og Jannike Moen. Alle er enige om at Dumdum Boys er blant de største musikerne dette landet har fostret.- Det er bra musikk fra vår ungdom som vi fortsatt liker.

Fra Royal Albert Hall til Dragen Pub

Åge Aleksandersen gikk et halt liv og drømte om å få spille i Royal Albert Hall. Todd Sharpville (49) har slett ikke noe imot å gå andre veien. I går spilte den anerkjente London-musikeren på Dragen Pub i Fredrikstad.

Tett på Odd-Kristian Nordnes: En enestående jobb

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- For det meste er jeg her alene på dagtid. Det er bare Frode Strømstad og jeg som jobber fulltid i Coastal Town Records. Men jeg får hjelp. Gunnar Lind er her når han er hjemme fra Nordsjøen og Jakob Frøyland er her ofte på kveldene. Også Frode Tingbø er med og hjelper til. Det er alt for mye jobb for meg å gjøre alt alene - trykking, pakking og logistikk.- Jeg vil prøve noe nytt!

Gratulerer med dagen, Åge Aleksandersen!

70 år på dagen og 50 år på veien. Ballade gratulerer!

Åge Aleksandersen 70 år – ble overrasket på direkten av Arve Tellefsen

Åge Aleksandersen fyller 70 år i dag. Norges rockekonge har ingen planer om å legge gitaren på hylla, og lover at han jobber med ei ny plate.

Åge ble hyllet av Musikk-Norge

Ei gullrekke av norske artister sørget for en helt spesiell kveld for Åge Aleksandersen på den store bursdagskonserten tirsdag kveld.

Åge ble hyllet av Musikk-Norge

Ei gullrekke av norske artister sørget for en helt spesiell kveld for Åge Aleksandersen på den store bursdagskonserten tirsdag kveld.

Åge fyller 70 år - hyllet av artist-gullrekke

Ei gullrekke av norske artister sørget for en helt spesiell kveld for Åge Aleksandersen på den store bursdagskonserten tirsdag kveld.

Artist-Norge hyller Åge med stor konsert i kveld

- Åge Aleksandersen er en bauta i norsk rock.

Åge Aleksandersen til Finnsnes i Fest

Under årets Finnsnes i Fest vil den populære artisten Åge Aleksandersen stå på scenen og fremføre sine beste hitlåter gjennom tidene.

Jan vil starte ny musikkfestival: – David Bowie eksperimenterte hele tiden, vi fortsetter i Larvik!

– Folk må bli utfordret, ellers blir det bare Åge Aleksandersen og pizza, vet du. Jeg ønsker å lage en festival de som har greie på musikk vil dra på, sier Jan Walaker.

Åge og Sambandet til Parken: - Det blir garantert en fest uten like

«Levva livet» er 35, Åge Aleksandersen er 70, og begge deler skal feires i 2019. Blant annet med konsert i Bodø 15. august. «Torsdag i Parken» blir Åges i år.

Folkekongen av Danmark

Danskenes svar på Åge Aleksandersen og Björn Afzelius.

BSK fikk bank da Kolstad feiret ny hall

Ny hall, stor fest og Åge Aleksandersen. Håndballherrene til Bækkelaget ble sendt hjem med pinlige 35-23 da Kolstad feiret ny arena i Trondheim fredag kveld.