With


Ferdig i Arsenal

Etter å ha vist seg frem på det greske landslaget og for Borussia Dortmund hentet Arsenal Sokratis Papastathopoulos over for å styrke forsvaret. – Nå to år etter er kontrakten terminert og Sokratis reiser hjem. Manager Mikel Arteta utelot ham, sammen med Mesut Özil, fra Arsenals 25-mann Premier League og Europa League-tropper i høsten. – Dermed var det rimelig opplagt at han ville slutte så snart det var mulig. Pressemeldingen fra Arsenal sier at de har jobbet nært sammen og kommet frem til at avtalen skal kanselleres.

Nå blir det skikkelig action hos David Beckham

Ryktene har gått de siste ukene om at David Beckham og Gary Neville har satt seg ned for å legge en felles plan for MLS-prosjektet Inter Miami. To ting har skjedd som nå rydder vei for at første del av planen blir realisert. Mål: Få inn Phil Neville som manager for klubben, som ikke skal samle på 10. plasser som den i debutsesongen. Først ble manager Diego Alonso høflig takket for bidraget og sendt på dør av Beckham, på mandag ble det klart at Neville trekker seg som landslagstener for Englands Lionesses.

Jesse Lingard skal opp fra benken – og inn som den store helten

Det er ikke noe nytt for Lingard å bli sendt på utleie, men forrige gang i 2015 til Derby, da var han fortsatt på vei opp. Denne gangen har han mer eller mindre stagnert. Uansett hvor 28-åringen befinner seg i karrieren, noe må skje – og ifølge The Telegraph skjer det i løpet av kort tid. Les: Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona For mens Manhester United dundrer på som Kongen av Premier League, blir det tydligere og tydligere at Lingard ikke er savnet.

Manchester United gikk ut fra Anfield som den mentale seierherren

Denne gangen var det om mulig større ventninger til Liverpool-Manchester United møtet. Det skulle gjøres opp om hvem som skal lede vei i Premier League inn mot våren. United kom som fersk ligatopp, Liverpool kom fra noen uker med bob-bob-kamper. Du vet det sikkert allerede: 0-0 ble sluttresultatet. Når vi så spillerne og managerne etter kampen, var det også en glimt av lettelse i øynene.

Aktiviteter i faggruppen BI & Analytics

Årlig eventer er: Make Data Smart 5. og 6. mai 2021 – link kommerInovasjonsprisen medio november 2021 – link kommer Meetup i 2021 MeglerMatch: Finner de beste eiendomsmeglerne – 23. februar 2021 Meetup i 2020 Egmont: Analytics i skyen – 16. desember 2020Azure Synapse Analytics: hva hvorfor og hvordan – 26. november 2020Accelerate Digital Transformation with Smarter Data Architectures v/Robert Eve og Rick van der Lans – 15. september 2020150 days with COVID-19: Can data science and analytics help us in understanding why some countries do better than others? – 12.
Les mer om:

Jaktet av Manchester United i sommer – endte opp hos Atletico Madrid

Moussa Dembélé startet det hele på balløya hos Fulham. Celtic skjønte at det var noe helt spesielt med senterforwarden og hentet ham over grensen i 2016. 51 scoringer på 94 kamper hadde Dembélé vokst seg ut av Scottish Premiership. 45 scoringer på 108 kamper hos topplaget Lyon taler om at 24-åringen har fortsatt utviklingen. Dette har fått flere Premier League-klubber til å kretse rundt franskmannen, som er mindre kjent enn sin navnebror hos Barcelona, men har levert varene for alle sine arbeidsgivere.

The pandemic ushers in the next era of enterprise cloud adoption

IDGNS: COVID-19 has pushed global cloud spend up even further, as companies look to modernize at a faster clip in response to more remote working and digital engagement with clients and customers.
Les mer om:

Keeper Nathan Bishop forlenger med mulighet for å forlenge enda mer

Selv om det er et godt stykke opp til førstelagsfotball for Nathan Bishop er både Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær og den 21 år gamle keeperen overbevist han kommer til å bli en viktig del av laget i fremtiden. Manchester United skriver på sine sider han forlenger til 2023 og at det er en mulighet for at kontrakten vil bli forlenget ytterligere. Les: Verdens rikeste klubb løser Manchester United sitt Paul Pogba problem «Det er en fantastisk klubb, og jeg er veldig glad for å være her.

Value stream mapping can help IT align projects with business impact and set priorities

IDGNS: How agile development teams use value streams.
Les mer om:

Heldigvis har Manchester United spilleren som kan avgjøre semifinaler fremover

Solskjær måtte innse at nok en mulighet for å heve et trofé forsvant i nestsiste fase mot City. Det var en tett kamp der det frem til de siste ti minuttene kunne ha tippet mot rødt. For United-manageren var det ekstra surt å ikke ha spilleren som kunne ha avgjørt dette. Det sier det meste om hvilken posisjon en 33-åring har fått hos Solskjær denne sesongen.

ESPN: Beckham henter United-kompis for å lede Inter Miami

Inter Miami endte på en 10. plass i MLS Eastern Conference i deres debutsesong. Nå planlegger Beckham og de andre klubbeierne å hente inn en av kompisene til Beckham for å sikre en nødvendig stigning i prestasjonene. Paul Scholes? Nope. Gary Neville? Ryan Giggs? Nope. Ole Gunnar Solskjær? Nope, opptatt. Les: Solskjær rister oppgitt på hodet, men vet samtidig at han har lykkes Ifølge ESPNs kilde har Beckham satt seg ned med broder Neville for å ble enige om managerjobben hos Inter Miami.

Sør-amerikansk fotballekspert lover United at det de nå kjøper er the real deal

Everton og Chelsea har meldt seg på jakten på et av Sør-Amerikas største midtbanetalenter, men ifølge en fotballekspert fra kontinentet til Moises Caicedo, er dealen med Manchester United mer eller mindre locked. -Det ser ut som han har bestemt seg for Manchester United og at det går igjennom.

Slaven Bilic kjapt tilbake i managerstolen

Det er bare tre uker siden West Bromwich valgte å sparke den kroatiske manageren Slaven Bilic, ikke så rart egentlig, de skraper bunnen av Premier League. – Det har ikke gått noe bedre med klubben etter de byttet manager til Sam Allardyce bortsett fra et lite lyspunkt da de før jul spilte uavgjort 1 -1 mot serieleder Liverpool.

Rio Ferdinand ber United droppe Pogba og gå all in for hans favoritt

En av tidenes beste midstoppere hos United er én vi lytter til. Denne gangen er det spilleren Ferdinand har fulgt i en årrekke som bare må inn på Old Trafford. -Jeg bryr meg ikke om Pogba går eller ikke, Grealish is my man, begynner Ferdinand på sin egen kanal R. Ferdinand Presents FiVE. Som har kjent Grealish siden Villa-spilleren var tenåring. Les: Edgar Davids er tilbake som manager Spørsmålet om Grealish er profesjonell nok etter at han ved flere anledninger har driti seg ut utenfor banen, bryr ikke Rio seg om.

Chelsea er i ferd med å gjøre en gedigen bommert

For noen få måneder siden lå Ole Gunnar Solskjær nede og eksperter og media sparket til det de orket. Nå troner samme manager øverst på Premier League-troner sammen med Liverpool. Stakkars Frank Lampard har opplevd den motsatte rekkefølgen. Det begynte tregt for Chelsea, men løsnet etter noen uker. Så så det virkelig bra ut, for så å spille med brekket på i romjula.

No-code and the future of coding skills

IDGNS: With the rise of no-code and low-code technologies, do you really need to learn to code?
Les mer om:

Eliteseriens beste skal stanse Solskjær og United

Vi kunne ikke dy oss på første dagen i året. Når Bodø/Glimts fotballgeniale danske flytter til balløya til klubben som skal møte United i FA Cupen om en uke, da må dette bli overskriften. Philip Zinckernagel hadde et vanvittig år sammen med Bodø/Glimt, hvor dansken dro sin del av lasset med 19 scoringer og 24 assists på 28 seriekamper. Nå er overgangen til Watford et faktum. Den tradisjonsrike Championship-klubben halser syv poeng bak Norwich på tabellen, og har en skikkelig lekkerbisk av en kamp foran seg 9.

Tommy (The Doc) Docherty er død 92 år gammel

Etter en ikke spesielt begivenhetsrik karriere som fotballspiller tok Tommy Docherty fatt på sin trenergjerning. – Det ble for å si det forsiktig mye mer å skrive hjem om. I 1961! ble han manager for Chelsea en jobb han hadde i ganske nøyaktig seks år. Han har hatt noen ekstremt korte jobber, blant annet QPR i 29 dager og Landslagssjef for Skottland i fire kamper (Over et år) – Det var stor kontrovers da han valgte dumpe sitt fedreland for en jobb som manager for Manchester United. – De fem årene han var sjefen på Old Trafford er også det han er mest kjent for.

Skuffet styreleder om sparkingen av Tony Pulis

Det var ikke bare de dårligere resultatene, men også mangelen på kommunikasjon som lå bak sparkingen av Sheffield Wednesday sin manager Tony Pulis. – Det pleier å bli godtatt en arrogant holdning hvis resultatene er gode, men ikke hvis man ligger 3.dje sist i Champions League.

Zidane har ikke tid til mer tull

Luka Modrics kontrakt går ut etter sesongen, men det er mer eller mindre bankers at kroaten følger med Zidane videre. Verre er det med to andre Real-spillere. Sergio Ramos vet han er i en posisjon til å kreve. 34-år, et ikon og fortsatt flere gode sesonger i beina. Real-kapteinen har ikke godtatt tilbudet Florentino Perez har skjøvet over bordet.

Kommer tilbudet fra PSG, mister Mourinho garantert en høyreback

Litt i overkant dramatisk overskrift, men tar vi Serge Aurier bokstavelig er det ikke langt unna sannheten. Den ivorianske landslagsspilleren ble hentet av Pochettino til Tottenham i 2017. Forrige sesong sto han i 42 kamper, denne sesongen har José Mourinho sørget for å gi Aurier konkurranse med innkjøp av Matt Doherty.

Tony Pulis fikk sparken etter ti kamper

Etter 21 kamper i Championship ligger den svakere av Sheffield-brødrene nestsist på tabellen. I november ble Tony Pulis hentet inn som redningsmann. Ti kamper senere kaver klubben videre. For manageren med ti engelske klubber på CV´en klarte heller ikke å piske spillerne frem til suksess.

7 intelligent automation trends to expect in 2021

IDGNS: With businesses continuing to navigate the impact of the coronavirus pandemic, what can we expect to see from automation and AI next year?
Les mer om:

Wolverhampton nektet Tottenham å følge Mourinhos plan

Ifølge José Mourinho stjal Liverpool alle poengene i kampen mot Tottenham, på søndag var det Wolverhamptons tur til å lure til seg ett poeng fra Tottenham-kontoen. For etter den superraske Tottenham-scoringen mot ulvene, skulle Mourinhos menn fortsette presset og sikre ledelsen helt inn. Fire minutter før slutt sørget Romain Saiss for å sette en stopper for denne planen. Les: Diego Costa takker for seg -Vi kontrollerte kampen og slapp så inn på et hjørnespark. Vi hadde 89 minutter til å score flere mål, men det gjorde vi ikke.

Ancelotti lover at Everton når toppen

Carlo Ancelotti ledet AC Milan til Serie A-tittel og to Champions League-trofeer. En uke før vi går inn i 2021 ser italieneren likhetstrekk med det som nå skjer på Goodison Park. -Prosjektet er veldig ambisiøs. Vi bygger ny stadion og øker kvaliteten på troppen. Dette er ingrediensene for å komme tilbake til toppen. Å kjempe, å bli konkurransedyktige i England og Europa, begynner Everton-manageren til Sunday Mirror. Les: Steve Bruce forteller sannheten om Newcastle -Da jeg kom til Milan i den første perioden ønsket de å restore the club´s history.