With


Se Neil Young og Bob Dylan opptre sammen for første gang på 25 år

To av rockens absolutte tungvektere, Neil Young og Bob Dylan, har i helgen spilt to separate konserter samme kveld i henholdsvis Hyde Park i London lørdag og i Nowlan Park i Kilkenny i Irland søndag. Under sistnevnte konsert sang de to legendene sin første duett på 25 år. LES OGSÅ: Hun tar over James Bond-hovedrollen. Låta som fikk æren av å bli fremført av de to musikklegende, som begge har vært aktive siden 1960-tallet, var salmen Will the Circle Be Unbroken fra 1907.

«Ringen er sluttet» Kåre Ingebrigtsen har hentet Andrew Hjulsager

Det er sikkert noen som lurer hvorfor akkurat dette kjøpet er så spesielt, da Kåre Ingebrigtsen ble innkalt til det som skulle bli hans siste møte som Rosenborg hovedtrener trodde han det skulle dreie seg om den danske spilleren Andrew Hjulsager.  Som vi vet fikk han sparken og var arbeidsledig helt frem til han for noen få uker siden overtok for den belgiske klubben Oestende.

Romelu Lukaku blir i Manchester United

Manchester United-spissen Romelu Lukaku har blitt sterkt koblet til Inter Milan etter Antonio Conte overtok managerstolen, men nå hevder BBC at belgieren blir værende i klubben. Lukaku, som ble toppscorer i Premier League for Everton kom til Manchester United for 75 millioner pund. Så langt har det blitt 42 mål på 96 kamper, langt unna det han presterte i Everton, men likevel nok til at han er sterkt ønsket videre av Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

Bekreftet: Griezmann er Barcelona spiller – og et helvetes bråk er i gang

Vi har egentlig ventet på det i ett år. Etter mye frem og tilbake, en dokumentar om Griezmann som «avslørte» at han ble hos Atletico, nok en helt ok sesong for Griezmann i Madrid – og nå endelig: En av verdens mest omtalte spillere kan kalle seg Barcelona-spiller. Det var La Liga-klubben som kom med nyheten på fredag. C'est magnifique!

From Svalbard with love

Full fart på Havna også i år.
Les mer om:

Zlatan ga slankeråd – nå er 17-åringen det desidert største talentet

Når Zlatan snakker, lytter vi (gammelt jungelord).
Les mer om:

Når Manchester United står og banker på døra – da kan du glemme trening

I 2015 hadde klubber som Liverpool, West Ham og Southampton fått øynene opp for Marseille-spilleren.

PSG har gitt opp Neymar – nå står Mbappé for tur

Mens fotballverden jobber med å analysere eksplisitte og implisitte signaler fra Neymar, senior og PSG for å forutse hva som skjer med den brasilianske superstjernen i sommer, heller sportsdirektøren mer olje på bålet i Paris. "Neymar can leave, if there is an offer that suits everyone." PSG's sporting director has spoken. Read: https://t.co/8vl82ZVhVQ pic.twitter.com/BUWQcZ8AjZ — BBC Sport (@BBCSport) July 10, 2019 Les: Brøndby – den perfekte utviklingsplattformen for norske talentet Denne gangen om Kylian Mbappe.

ESPN: Liverpool har loddet stemningen hos Divock Origi

Når du scorer mål mot Barcelona på Anfield og 2-0 målet mot Tottenham i Champions League-finalen, da har du skaffet deg en rimelig god posisjon som spiller.

Everton har supertett kontakt med Barcelona – klar for 4. overgang

Hva det er med La Liga-giganten og Premier League-ønsker-å-være-topp-fire-klubben, kjenner vi ikke til, men når tre Barcelona-spillere har funnet veien til Liverpool er det snakk om god kjemi. I tillegg oppleves Everton neppe som en reel konkurrent til Barcelona i Champions League de kommende årene. De tidligere Barcelona-spillerne Andre Gomes, Lucas Digne og Yerry Mina har alle byttet til blått.

Manchester United starter sesongen med nesten-slåsskamp

Det er så tynt, men likevel tar vi det med.

West Ham sitt beste angrepskort er så upopulær at han ønskes dit peppern gror

Snakk om å brenne broer, West Ham spiller Marko Arnautovic har sin bror som manager, de to har klart å gjøre seg til så store uvenner med fans og ledelse i klubben at de fremstår som skoleeksempelet på hvordan ikke gjøre det hvis du har lyst å en dag komme tilbake for en kopp kaffe og et wienerbrød.  Det er store penger i Kina som har fått brødrene til å gjøre som de gjorde, allerede i vinter presenterte de et ønske om et salg til Shanghai SIPG, men West Ham ønsket absolutt å beholde sin angrepstjerne og partene ble enige om en forlengelse av hans avtale med vesentlig bedrede betingelser. Les:

Bekreftet: Juventus har hentet makkeren til Matthijs de Ligt

Den medisinske sjekken er mer eller mindre en formalitet. Så når Juventus skryter av at Cristian Romero skal en tur innom gjengen med hvite frakker, er det aller meste på plass. Dette betyr at Torino-klubben har sikret seg en midtstopper for fremtiden. Som de har med de Ligt (når de blir helt, helt enige). Cristian Romero is here for his Juve medical!

ESPN: Midtbanespilleren satte rekord i mai – nå vinner Liverpool kampen om overgang

Harvey Elliot blir 17 i april. Dette hindrer ikke at de største klubbene i Europa allerede har fått øynene opp for midtbanespilleren. En av grunnene er nok at Elliot ble tidenes yngste Premier League-spiller da han gikk på banen for Fulham mot Wolverhampton i mai som 16-åring.

Bekreftet: Atletico Madrid har sin Filipe Luis-erstatter på plass

I våres og på begynnelsen av sommeren var inntrykket at de største stjernene hos Atletico Madrid forlot skipet og kaptein Diego Simeone. For Atletico-supporterne er det noe helsefremmende å se at trafikken også går den andre veien. Sist inn er den brasilianske backen Renan Lodi. 5⃣ Here are the best goals from this year's #CONMEBOLSudamericana! No.
Les mer om:

Agent Raiola bringer det siste om Matthijs de Ligt: Enige om noe

Det meste er skrevet om 19-åringen de siste månedene. Vi begynner å bli like lei som dere, og kutter derfor dette ned til uttalelsen til de Ligts agent. -De ligt har kommet til enighet med Juventus. Nå venter vi på at forhandlingene blir ferdig mellom de to klubbene, sier Mino Raiola ifølge De Telegraaf. Les: John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen Video: Ajax defender Matthijs de Ligt welcomes his former teammate and friend Frenkie de Jong in a special way with Barcelona's official anthem.

Frank Lampard satser på skadet Ruben Loftus-Cheek

Det er fortsatt to år igjen av avtalen til den Den engelske landslagspilleren Ruben Loftus-Cheek. Det har vært en del skader for Ruben og nå sist akilleshælen som holdt han utenfor Europa League-finalen mot Arsenal og sluttspillet i Nations League med Englands landslag. Frank Lampard er ansatt som ny manager for Chelsea, han hadde et ønske om å markere han er enig eks-manager Maurizio Sarri at Ruben Loftus-Cheek er en som han vil bygge midtbanen rundt fremover.

Disney med live-ACTION-versjon av Mulan: Første titt er lit

开始了! Disney har hendene fulle med live-action-versjoner av tegnefilmklassikere. I ettermiddag slapp de første teaser for nye Mulan; filmen basert på den populære kinesiske legenden om Hua Mulan fra 400-tallet. Skal vi tro smakesnutten, kommer det til å bli relativt annerledes enn tegnefilmen – med mindre sang. Boss bish anno 400 (Disney) Det gjenstår å se om nostalgiske fans av originalen vil like den nye versjonen. Men teaseren er uten tvil tent! Unge Mulan spilles av Scarlett Johansson kinesiske 31-åringen Liu Yifei alias Crystal Liu, mens veteranen Jet Li har rollen som Kinas keiser.

Fans i sjokk: Pontus Jansson selges billig etter krangel med Leeds manager

Den svenske landslagsstopperen Pontus Jansson har har vært en del av Leeds United siden 2016 og har siden vokst til å bli en slags kult spiller i den britiske klubben. – Nå har han ifølge Sky spilt sin siste kamp på berømte Elland Road.  Det har oppstått en konflikt mellom Pontus Jansson og Leeds manager Marcelo Bielsa, man skjønte alvoret da vi for noen dager siden fikk siden da vi fikk vite han ble bedt om å holde seg borte fra Leeds treningsanlegg  frem til 12.

Leeds bekrefter å ha snappet supertalent fra Manchester United

Den 16 år gamle midtbanespilleren Alfie Hughes vet hva han vil, bli best i verden og de siste årene har klubber stått i kø for å hjelpe han med akkurat det. – For et år siden gikk han fra Middlesbroughts akademi til Manchester United sitt.  Leeds United bekreftet å ha signert midtbanespiller Alfie Hughes fra Manchester United, med unggutten bekrefter på sosiale medier.

A$AP Ferg kommenterer situasjonen til A$AP Rocky i Sverge

Mange mener myndighetene i Sverige var strenge da de på fredag varetektsfengslet A$AP Rocky i to uker. En av dem er hans A$AP Mob-partner A$AP Ferg, som ber folk støtte Rocky. – Han er i Sverige og sitter fengslet på isolat med telefon- og besøksforbud, skriver Ferg på Instagram. – De prøver å holde ham der i to uker og hvis han blir dømt kan ha få seks år bare for å beskytte seg i en slåsskamp. Det var på ingen måte han som startet noe angrep. Be for rettferdighet.

Gjør Martin Ødegaard det bra for Real Sociedad er neste stopp Santiago Bernabéu

Ikke bare det faktum at Real Sociedad er en konkurrent til Real Madrid på øverste halvdel av La Liga tabellen, men også at Martin Ødegaard har forlenget sin avtale forteller med all tydelighet han er nærmere å «vende hjem» til Santiago Bernabéu. Hvis målet er Real Madrid, noe vi er overbevist om at det er, er valget om La Liga mye bedre enn alternativene i Nederland og Tyskland. Ødegaard er klar for klubben som ble nummer ni i La Liga forrige sesong. Han er leid ut til 2020.

Julen Lopetegui sier takk for sist – henter Real Madrid spiller

Den tidliger keeperen fikk hard medfart i 2018. Først en lite smidig overgang fra jobben som Spanias landslagstrener, for så noen måneder senere å bli sendt bort fra San Bernabeu uten gram av heder og ære. Hos Sevilla viser han igjen at selvtilliten er på plass. Medfarten Lopetegui fikk i fjor, gjør ham til en av de vi virkelig ønsker skal lykkes. Med aktivitetsnivået Sevilla viser på overgangsmarkedet nå, kan dette fort også skje. Les: Sevilla setter klubbrekord Real Madrid gir sjelden fra seg noe de ikke kan avse, så det blir litt drøyt med «sier takk for sist».

Et par timer etter Rodri dro til Manchester City var erstatteren klar

Mens Manchester City etter klubbrekord etter å ha utløst utkjøpsklausulen på Rodri kunne Atletico Madrid hente erstatteren gratis. Les: Bekreftet: Manchester City har aldri betalt mer for en spiller Atletico Madrid har  signert den mexicanske midtbanespilleren Hector Herrera (29) på det som ble en meget hektisk dag for klubben.

Bekreftet: Manchester City har aldri betalt mer for en spiller

At det blir noen heftige uker på overgangsmarkedet er henvet over enhver tvil og rekorder er allerede bruit og flere kommer til å brytes.  Atlético Madrid bekrefter onsdag på sine nettsider at Rodrigo har kjøpt seg ut for av kontrakten for å bli Manchester City-spiller. Manchester City pays Rodrigo's buyout clause at LaLiga headquarters. The player has unilaterally terminated his contract with our club.