With


Digital trust: How CSOs can help drive business

Chief security officers should play a key role in building trust with customers, and that translates to better customer acquisition, greater customer loyalty, and more revenue.
Les mer om:

Everton kliner til på «Deadline Day»

Sist sommer var Everton aktive på overgangsmarkedet og var helt frem til de begynte å spille ball regnet som en av de største vinnerne på markedet.

Er det alltid trøbbel når store stjerner bytter klubb?

Den belgiske stjernekeeperen Thibaut Courtois ble stjernekeeper i løpet av sine år i Chelsea.

Brighton hentet dansk talent i går og en nordmann i dag

I går kunne Brighton melde at de hadde hentet den 20 år gamle angrepsspilleren  Anders Dreyer fra Esbjerg og i dag var det Molde sitt stoppertalent Leo Skiri Østigard som Premier League klubben signerte. De opplyser om at 18-åringen har skrevet under på en kontrakt med den engelske klubben som strekker seg over tre sesonger.

Skal vi danse 2018 – her er årets norske kjendiser

Norges svar på Dancing with the STARS! <3
Les mer om:

Frank Lampard benytter sine kontakter og får på plass stortalent

Frank Lampard som har overtatt som manager i Derby benytter seg av sine gamle kontakter i Chelsea og får «låne» en forsvarsspiller ut sesongen. Championschip klubben Derby har definitivt behov for å tette igjen bak og det skal være den gamle Chelsea spilleren sin ambisjon å få til blant annet ved å leie inn den 20 år gamle forsvarsspilleren Fikayo Tomori. Frank Lampard har bestemt seg for å løfte en gammel storhet tilbake til toppen av engelsk fotball, klubben som var en av de originale 12 som stiftet The Football League i 1988 har vært lenge ute i kulden.

Monaco tapte Supercupen og solgte viktig spiller samme helg

Rachid Ghezzal slapp å være med på lørdagens ydmykende tap mot Paris Saint-Germain, hvor Monaco tapte 4 – 0. Paris Saint-Germain vant Supercupen, mens Monaco mistet en av sine sentrale spillere.  Leicester som har spilt på seg ambisjoner på slutten av siste sesong kunne i går fortelle verden de hadde signert Rachid Ghezzal. Les: Manchester City-treneren har fått en ny favoritt-spiller #lcfc have agreed terms with AS Monaco for the transfer of winger Rachid Ghezzal!

Ørjan Håskjold Nyland på vei til England

Som regel når en av de «faste» spillerne ikke blir med på viktige kamper uten forklaring ligger det en overgang i luften.

Kristoffer Ajer blir lagkamerat med Manchester City talent

Celtic manager Brendan Rodgers opplever suksess sammen med Kristoffer Ajer om dagen. De regjerende mestrene Celtic begynte lørdag jakten på sitt åttende strake seriegull med å knuse Livingston 3-1 på hjemmebane. Laget fremstår som knallsterkt likefullt bekrefter Brendan Rodgers at han forsøker å knytte til seg det australske talentet midtbanespiller Daniel Arzani gjennom en låneavtale.

Pekes ut som «Becky with the good hair»

Selv avkrefter hun ryktene.
Les mer om:

«Jeg fikk tilbud fra Madrid rottene, men sa selvsagt øyeblikkelig nei»

Den Chilenske midtbanespilleren Arturo Vidal er ingen hvem som helst og det merkes på alt oppstyret rundt overgangen til Barcelona. Etter det var klart han ønsket å bytte klubb haglet det med tilbud, blant annet fra Real Madrid. Barcelona har signert Arturo Vidal (31) fra Bayern München.

Ser ut som om Leo Østigård er på vei til Premier League

Det kan være to forklaringer for hvorfor Moldes stoppertalent Leo Østigard er sammen med agent Jim Solbakken og Mathias Normann i Brighton.  Den ene er at de er på guttetur og den andre and det er «work» som agenten skriver på sine Instagramsider. According to reports in Norway, Arsenal, Barça & Bayern are interested in Molde FK's 19yo CB, Leo Skiri Østigård. Barça already held a meeting with his reps at the U19 Euros.

Real Madrid-spiller nekter overgang til Manchester United

Manchester United har intens vist interesse for den kroatiske landslagsspilleren. Men så lenge Mourinho sitter ved spakene, kommer ikke en overgang til å skje. Dette var sterke ord, men ifølge spanske Marca nekter Mateo Kovacic å spille under José Mourinho. Var en av de kroatiske krigerne i VM. (foto: kovacic, twitter) Det skal visst være noe med Mourinhos spillestil som sperrer. Vi kan i tillegg forestille oss at portugiseren har en personlighet og trenerfilosofi  du enten digger eller hater som spiller. Endelig et bilde fra VM hvor Modric også smiler.

Chelsea har funnet sin Mohamed Salah!

Det er litt urettferdig overfor tidigere Chelsea-trener Antonio Conte, men vi kjenner at det begynner å krible igjen når det prates om London-klubben. Noe stort kan igjen være på gang.  Callum Hudson-Odoi. Chelsea tapte 6-5 mot Arsenal på straffesparkkonkurranse i Champions Cup i Dublin. Det som lyste opp hos Chelsea var nettopp denne 17 åringen. Satte hele seniorgjengen på plass.

Gratulerer: Alexander Kristoff syklet inn til sin første etappeseier i Tour de France

På den aller siste etappen i årets Tour de France brygget det opp til massespurt opp Champs-Élysées i Paris og raskest av dem alle Alexander Kristoff. Den siste etappen i årets Tour de France ble Kristoff sin første etappeseier. #TDF2018 – Etape 21 / Stage 21 C'était hier…la dernière étape….les Champs-Elysées et l'heure de tirer un premier bilan. It was yesterday…the last stage…les Champs-Elysées and time for a first assessment.#ALLEZALM – © AFP pic.twitter.com/U4iUHalHAt — AG2RLM Pro Cycling Team (@AG2RLMCyclisme) July 30, 2018 «Det er en drøm som går i oppfyllelse, jeg har drømt om denne

«Dealen» alle ventet på i kjølvannet av Ronaldo-overgang er klar

Det er bare plass til en superstjerne om gangen, spesielt hvis vi snakker om angrepsspillere.

Slipper ny singel neste helg

NAKED KOALA har hatt en travel sommer og det ser foreløpig ikke ut som de tar fri med det første. Neste søndag, den 5. august, kommer «Right With Me». Et samarbeid med en vokalist som har samarbeidet med blant andre…
Les mer om:

Endelig: Arsenal-legenden Henry blir trener i England

Vi så den franske Arsenal-legenden omfavne de belgiske spillerne etter seieren mot England i semifinalen i VM. Nå skal assistenttrener Thierry Henry bli kastet ut på dypt vann med hovedansvar. For en tidligere Manchester United-legende får dette store konsekvenser. Tiden er inne. Ifølge Daily Star har franskmannen fått en muntlig avtale om at han får en retur som trener til England.

Ikke rart vi synes skikkelig synd på Jose Mourinho

Sesongoppkjøringen er mer enn godt i gang, og grunnlaget for de første rundene i Premier League i midten av august legges nå. Ikke rart vi synes synd på Mourinho som sitter med et lappeteppe av et United-lag. På søndag spilte Mourinhos menn (og gutter) 0-0 mot San Jose i en søvndyssende kamp. Med bare tre uker igjen før første kamp i verdens tøffeste liga innrømmer United-treneren at fotballhverdagen for tiden suger. A good chance for @McTominay10, but the #MUFC midfielder's header is saved.

Alisson skal redde Liverpool-supporterne fra magesår

Vi føler fortsatt med Loris Karius. Selvtilliten ser ikke ut til helt å være lappet sammen igjen. I USA var det på nytt noen valg som vitnet lite om en toppkeeper. Bildet av Alisson som gjør seg klar til tjeneste virker derfor helende på Liverpool-supporterne. Selv om vi heier på Karius, har også vi begynt å innrømme at dette ikke kan fortsette i lengden. Vi legger ved bildene og håper en eller annen coach hvisker de magiske ordene i øret til tyskeren. Ikke gi deg, Karius! Larsen scores Dortmund 3rd. Karius should do better with that.

Disse var på «Dance With a Stranger» på Hvaler Gjestgiveri lørdag kveld

Stemningen var upåklagelig på plenen til Hvaler Gjestgiveri lørdag kveld. Bandet "Polyester" var oppvarmingsband for "Dance With a Stranger" og det var bare fornøyde publikummere å se og høre. Det ble både danset, klappet og sunget med. En flott sommerkveld på Hvaler - der begge bandene virkelig leverte varene sine.
Les mer om:

– We are British and just carry on with it

SALISBURY (NRK): Russisk nervegass, et spiondrama, et dødsfall og en massiv svikt i turismen til tross. Folk i Salisbury nekter å la seg skremme.
Les mer om:

Canadier med italiensk statsborgerskap til Asker

Frisk Asker er meget godt fornøyde med sin sommerervervelse, de har fått en spiller som har erfaring på høyt nivå over flere år.  Den italienske landslagsbacken Sean McMonagle (30) har skrevet ettårig kontrakt med Frisk Asker. Han kommer fra Toronto i Canada, men har valgt å bli italiensk statsborger. To ganger har McMonagle spilt i VM for Italia.

Verdens dyreste keeper på vei inn og en langt billigere på vei ut

Det er en meget god keeper som ikke har fått spille som nå forlater Liverpool til fordel for The Foxes. Men det er ikke helt sikkert det blir veldig mye enklere i Leicester.

Se hvem som var på Dance With A Stranger i Foynhagen!

Se hvem som var på Dance With a Stranger i Foynhagen torsdag 19. juli, 2018.
Les mer om: