With


Artisten hylles etter knallhardt oppgjør på Instagram

– Noen ser kanskje dette som narsissistisk og skrytete.

Plutselig gjester Sigrid showet til Stephen Colbert

Boom! Siggen tilbake på TV i USA. Sigrid Solbakk Raabe er musikalsk gjest hos The Late Show With Stephen Colbert  – i morgen! (Tirsdag 19.

Phoebe Bridgers med ny uttalelse om Ryan Adams-anklagene

I forrige uke ble en artikkel publisert i New York Times, hvor syv kvinner anklaget den amerikanske rockestjernen Ryan Adams for å ha brukt sin maktposisjon til å kreve seksuelle tjenester mot karrierehjelp og eksponering. Blant kvinnene var Adams’ ekskone Mandy Moore og den 24 år gamle musikeren Phoebe Bridgers, som Adams innledet et forhold til i 2014.

Beckham-mål foran Beckham!

Se hvordan Salford City-spilleren stjeler showet fra David Beckham! Dennis Politic scoret ett vindundermål ala David Beckham! Det var under kampen Salford City vs Dover at han ville stjele showet fra Becks.
Les mer om:

Saudi-Arabia svarer på ryktene om kjøpet av Manchester United

The Sun fyrte løs på søndag der de hevdet at Mohammed bin Salman hadde en plan om å kjøpe United fra Glazer-familien. Nå kommer den saudi-arabiske ministeren for media med svar. Det var et møte, men ikke om overtagelse. Trengte sponsor, ikke kjøper. Les: Manchester United i spill Reports claiming that HRH the Crown Prince Mohammed Bin Salman intends on buying @ManUtd are completely false. Manchester United held a meeting with @PIFSaudi to discuss sponsorship opportunity .

A Star Is Born føles urealistisk for Astrid S

Er A Star Is Born representativ for dagens musikkbransje? Stefani Germanotta alias Lady Gaga har fått et kolossalt comeback via Bradley Cooper, inkludert Oscar-nominasjon for beste skuespiller(inne).

Astrid S TV-debuterer i USA

Etter å ha vunnet hele Norge og halve Skandinavia/Europa er Astrid S nå klar for innrykk i USA. Torsdag kveld deler 22-åringen at hun gjester Late Night With Seth Meyers allerede onsdag 27. februar (lokal tid). Dette blir Astrids første TV-opptreden i USA. Vi lover å dele video så snart det er tilgjengelig. – NYC, jeg kommer!!! skriver Astrid enkelt og greit via Instagram. View this post on Instagram Nyc, i’m coming!!!

La Liga kan gi Real Madrid stjerne 12 kampers karantene

Fintfølende Atlético Madrid fans har meldt Real Madrid stjerne Gareth Bale til La Liga etter en feiring som inneholdt en håndbevegelse som i Spania er like ille som å tisse i bassenget eller hvis dette hadde vært Italia, spise pizza med kniv og gaffel. – Det gjør man bare ikke!! og straffen kan bli knallhard.  Gareth Bale som har bevist mye denne sesongen mener fortsatt han burde spilt mye mer var full av «følelser» da han ble byttet inn etter pause. Jubelen etter å ha satt inn 3 – 1 målet mot Atlético Madrid ble litt i overkant. Hjemmefansen på Wanda Metropolitano stadion var i sjokk.

Derfor er Cardi B tilbake på Instagram

– Ok, så jeg er tilbake fra pensjon for å melde at jeg har en fersk sang som slippes ved midnatt fredag med Bruno Mars, skriver Cardi B på sin gjenåpnede konto. Den slettet hun i kjølvannet av Grammy-prisutdelingen sist søndag.
Les mer om:

Jordi Alba får fortsette hos Barcelona «til evig tid» – hvis han vil

Når du er 29 år med ett år igjen av kontrakten – og får tilbud om fem nye år – da skjønner du at du er verdifull for klubben. Barcelonas president kunne nå dele at klubben har tilbudt Jordi Alba ny langsiktig kontrakt. Kler mange farger, men bare én klubbdrakt. (foto: alba, twitter) Les: Newcastle-spiller på Manchester Uniteds ønskeliste -Jordi Alba ønsker å bli i klubben og vi har tilbudt ham en ny kontrakt som strekker seg over fem år.

Sander Berge er optimistisk

Sander Berge rekker ikke torsdagens kamp mot Slavia Praha i Europaligaen. Dette betyr at den skadede Genk-spilleren har vært på sidelinjen i minst fire kamper.  I midten av januar ble 20-åringen skadet, og har gått glipp av to seire og ett tap med ligaleder Genk. – Jeg er snart spilleklar igjen etter en overbelastning. Det er alltid like kjedelig, men sånn er det.

Engelsk landslagskeeper Gordon Banks er død 81 år gammel

Det er en engelsk fotballhelt av dimensjoner og muligens tidenes beste keeper som nå er død, Gordon Banks var sentral da England ble verdensmester i fotball i 1966. Gordon Banks som i sin tid ble regnet som verdens beste keeper ble 81 år gammel. Ingen bedre enn «Banks of England» Han ble seks ganger kåret til årets målvakt av FIFA og spilte 73 landskamper for England.

Tidligere Liverpool-kjempe nektet å spille for Barcelona

Hvem er det som takker nei til å spille for Barcelona, spør du? Spesielt når du har arbeidsplassen din i tyrkisk liga. Martin Skrtel skal ha gjort nettopp dette.

From Russia with love; forhåpentligvis

Mange eksperter som har pekt på Tromsø har med rette kommentert at klubben trener å styrke sitt forsvar. Det har de nå gjort med en spiller vi ikke vet mer om et at han kommer fra den russiske toppserieklubben Arsenal Tula. 21 år gamle Artem Sokol skal spille på en låneavtale med Tromsø frem til 10. juli. «Vi får en spiller som er veldig anvendelig, for han har spilt venstreback, høyreback, stopper og kan fungere godt i en trebackslinje.

«Rockens beste historieforteller» annonsert til Norge

Sist gang The Mountain Goats gjestet landet, var det ti år siden sist. Da spilte de for et utsolgt John Dee, og når amerikanerne vender tilbake til høsten, er det heldigvis ikke mer enn to år siden forrige konsert. Denne gangen blir det dessuten på Rockefeller, som har en del større kapasitet.
Les mer om:

Zuccarello on fire – igjen

Sesongen startet med 15 poeng på 30 kamper for den norske New York Rangers-spilleren. Sammen med resten av laget, har Zuccarello vist seg frem på en helt annen måte den siste måneden. Det vil si, mer som vi er vant til å se ham. Nattens 4-1-seier over Toronto Maple Leafs sendte Zuccarello igjen på poenglisten. Dermed har han siden 12. januar scoret 17 poeng på 12 kamper. “This was a big step and a good game by everyone. You always want to put on a good game, especially here at home.” —Zucc on closing out the homestand with a big W over Toronto.

Brøt reglene – blir ikke diskvalifisert

Artisten Wiktoria sto bak et av de to bidragene som gikk direkte til finalen i Melodifestivalens første delkonkurranse, svenskenes Melodi Grand Prix.

Norwegians Seeking Moose Truce

Hope of eminent peace talks. Deputy mayor with blank authorization to travel to Canada on short notice if the Canadians will negotiate.
Les mer om:

PSG desperate – skal ha Neymar-vikar på Deadline Day

Det telles ned mot lukkingen av overgangsvinduet. Nå foretas de siste desperate grepene fra klubbene som må ha erstatninger eller forsterkninger for å nå målene sine. De siste timene på torsdag kan bli dyre. Neymar er ut i tre måneder. Dette betyr at PSGs fotballartist mister begge Champions League-kampene mot Manchester United. For Thomas Tuchel er dette en stor fotball-krise som må begrenses. Blir bare ord og lite sparking de neste månedene.

Vi trenger ikke flere romantiske fortellinger om slike menn

Netflix-serien «Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes» tar utgangspunkt i lydopptak av samtaler mellom Ted Bundy og journalist Stephen Michaud.
Les mer om:

Manchester Uniteds Lukaku får følge av lillebror!

Manchester United-spilleren har spilt med lillebror på det belgiske landslaget. Nå risikerer han å bli stoppet av familiemedlemmet. Rafael Benitez og Newcastle har gjort sin første avtale i januar. Ifølge Sky Sports består denne av leie av Lazios venstreback, Jordan Lukaku. Lillebroren til Romelu skal på medisinsk sjekk på fredag, og kan bli klar til FA cup-kampen på lørdag mot Watford. Skal stanse storebror? (foto: lukaku, twitter) Les: Solskjær tar frem sitt beste Arsenal-våpen fra skuffen Da Romelu dro til Chelsea i 2011 var Jordan fortsatt ungdomsspiller hos Anderlecht.

New contact with alleged kidnappers of Norwegian billionaire's wife gives family hope she is alive

Svein Holden, lawyer for the family of Anne-Elisabeth Hagen who has been missing for 12 weeks, says her kidnappers have been in contact with the family. - We see it as a clear sign that she is alive and that the family can get her back, he says.

«Ja, vi har også fått telefon fra Liverpool»

Det er egentlig en liten filleting. En telefon og forespørsel om en tenåring i Italia skal egentlig ikke skape noe oppmerksomhet.

Crystal Palace mister Zaha til en av de desidert beste klubbene i Europa

Det er ikke så lenge siden Wilfried Zaha forlenget med Crystal Palace til 2023. Nå kan det bli endringer i planene allerede i sommer. Prosessen er nemlig i gang. Det er litt fælt å si det, Roy Hodgson, men Zaha har mer inne enn Palace kan tilby denne sesongen. Det har riktignok ikke blitt mer enn tre scoringer så langt i sesongen, men dette må hele laget ta på seg noe av skylden for. Trått om dagen.