With


Maldini: Som far, så sønn og så sønn igjen

Bestefar Cesare Maldini var forsvarsspiller på AC Milan på 50 og 60 tallet og ble Italiensk landslagssjef etter han la fotballskoene på hylla. – Hans sønn Paolo Maldini ble en ekte AC Milan legende som valgte å spille i forvaret til klubben i hele sin aktive karriere.

Neil Warnock er ferdig

Han ble hentet til Cardiff på slutten av 2016 for å redde klubben fra nedrykk. Det endte med opprykk til Premier League i 2018.  Og direkte nedrykk. Internasjonal fotball byr på en humpete vei, noe 70-åringen Warnock har erfart. Med én seier på de siste seks ligakampene har manageren ledet Cardiff til en intetsigende 14.

Kylie Jenner får slakt av fansen etter videostunt i bil

Mobilbruk mens man kjører bil er ikke lovlig, heller ikke i California. Det stopper ikke «Keeping up with the Kardashian»-stjernen.
Les mer om:

Avslutter samarbeid med toppblogger etter anklager om juks

Nok en solid sprekk i fasaden? Isabella Löwengrip aka Blondinbella er en av Skandinavias første og største influencere. 29-åringen startet å blogge allerede som 14-åring, og hun ble raskt Sveriges storesøster-svar på Ida Wulff. Eller VOE, om du vil. Blogg-suksessen førte til en hel verden av spin-offs.

Fikk ikke sparken: De ble enige om å avslutte sammarbeidet

Championship-klubben Cardiff har avtalt med sin hovedtrener Neil Warnock om å avslutte samarbeidet. Warnock og Cardiff skilles ved gjensidig samtykke. 70 år gamle Neil Warnock ikke lenger trener i Cardiff. Warnock har trukket seg som hovedtrener med øyeblikkelig virkning, ettersom han og klubbens ledelse var enige om at de siste resultatene ikke var tilfredsstillende.

Fullstendig kaos i Bundesliga etter at treneren løpes ned

Kampen mellom Freiburg og Frankfurt(prøv å si det fem ganger etter hverandre fort) endte i fullstendig kaos etter at treneren ble løpt ned. – Frankfurt kaptein David Abraham beklager at han på overtid stormet inn i Freiburg-trener Christian Streich og sendte ham til bakken. Det var dramatikk for alle pengene da Freiburg sank søndag en 1-0-seier over Frankfurt. Les: Vant MLS for andre gang På overtid løp Frankfurt-kaptein David Abraham inn i Freiburgs trener med så stor fart at Christian Streich falt til bakken, og det unnskylder Abraham nå. «Jeg vil be Christian Streich om unnskyldning.
Les mer om:

730 x Why Don’t We om samarbeid med Ed Sheeran og hvorfor de elsker jenter

Du lurer kanskje på om populære boyband fortsatt eksisterer i 2019? Ja, i aller høyeste grad! 730.no var så heldige å få ta en prat med gutta i Why Don’t We da de var i Oslo. WDW består av Zach Herron (18), Daniel Seavsey (20), Corbyn Besson (20), Jack Avery (20) og Jonah Marais (21). I 2016 bestemte de seg for å slå sammen sine separate musikkarrierer og startet boybandet. Gruppen har gitt ut en rekke hits de siste årene blant annet, «Big Plans», «8 Letters» og «I Don’t Belong In This Club», sistnevnte med rapperen Macklemore.

Enda en Southampton skuffelse

Både Everton og Southampton har hatt en dårlig start på sesongen, mens London laget nå krøp forbi Manchester United på en 13.plass forblir Southampton under nedrykksstreken.  Everton slo Southampton  2-1 i lørdagens Premier League-kamp Everton, de trengte bare fem minutter før ledelsen var et faktum. Les: Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig Et hjørnespark skapte stor forstyrrelse i straffefeltet med et mål som nesten ble scoret av Gylfi Sigurdsson, men det er Tom Davies som gir Everton FC ledelsen 0-1 etter en velplassert heading.

Alexander Tettey hadde en dårlig dag på jobben

Vi er ikke i midten av november enda og det er bare spilt 12 kamper i Premier League, likevel etter gårsdagens bunnoppgjør ser ikke Norwich ut som et lag det er mulig å redde. Norwich-kaptein Alexander Tettey og hans lagkamerater fikk en kalddusj allerede etter to minutter på hjemmebane mot Watford.  Emil Buendia mistet ballen til Gerard Deulofeu på egen banehalvdel.

Kourtney Kardashian trapper ned TV-jobben

Den eldste av Kardashian-søstrene sier vi får se mindre til henne i den kommende sesongen av «Keeping Up With the Kardashians», fordi hun prioriterer morsrollen.

Ulrikke Falch: – Jeg vil slutte å drikke

Ulrikke Falch åpner opp om sitt forhold til alkohol i ny Instagram-post. Skam-stjernen snakker ofte og gjerne om psykisk helse og har også tidligere vært åpen om egne erfaringer.

Drake + Kylie Jenner = sant?

Blir finalen til Keeping Up with the Kardashians sesong 17 ekstra tent? Da dette startet å surre på internettet, ignorerte vi det. At Kylie Jenner skal gå fra rapstjernen Tyga til rapstjernen Travis Scott og så til Travis gode rapstjernevenn Drake ble liksom for vilt. Men hei, det er ikke første gang Kris Jenner-universet er i SICKO MODE. Nå backes påstandene om at Ky søker «romantisk» trøst hos Drizzy via PEOPLE. – Han og Kylie har tilbrakt tid sammen i det siste.

T.I. slepes på nettet etter avsløring om jomfru-sjekk av datteren

Grøss og gross? Det er bare onsdag, men vi kan trolig kåre ukens mest usmakelige kjendis-nyhet allerede i dag. Gratulerer til T.I. I et nytt intervju med Nazanin Mandi og Nadia Moham fra podcasten Ladies Like Us blir rapperen spurt om han har tatt «sexpraten» med ungene sine, melder blant andre Buzzfeed. Seksbarnsfaren forteller at han årlig tar med datteren Deyjah Harris, som fylte 18 i år, til gynekolog for å sjekke om hun fortsatt er jomfru. Gud bedre. – Vi har ikke bare hatt samtalen, skryter T.I. – Vi har årlige turer til gynekologen for å sjekke jomfrudommen hennes. Atlanta-artisten sier

What CIOs want from CISOs: Collaboration and no finger pointing

IDG NEWS: Two CIOs explain how they view their relationships with the security function, and why CISOs need to collaborate closely with CIOs whether they report into them or not.
Les mer om:

Celtic hadde en stor dag: Signaturen over alle signaturer på plass

Med Steven Gerrard og Rangers pustende i øret fra siden, var det en god dag i Celtic-delen av Glasgow på onsdag. Han har jobbet seg oppover i rekkene fra ungdomsakademiet til Celtic.

Oscar Garcia på plass i sin første La Liga jobb

Celta Vigo har ansatt Oscar Garcia som ny manager som til tross for å ha være flere år i Spania er det hans første jobb i La Liga. Celta Vigo ga Fran Escirba sparken på søndag, og nå har klubben presentert erstatteren. Les: Gjett hvilken gigantklubb Ronald Koeman gjør seg klar for å trene What a huge first game it’ll be at the Camp Nou for Óscar García when Celta travels to play Barcelona. He played 5 seasons with the Catalan giants and also spent 2 seasons coaching their top youth team.

Kanye West-konsert sammenlignes med Fyre Festival  

Kanyes Brunchella gikk ikke helt som planlagt. Yeezy har den siste tiden vært travelt opptatt med å promotere sitt nye album, Jesus Is King. Rapperen fløy airpool karaoke med James Corden, spilte hele utgivelsen i LA og organisert en spesiell gudstjeneste-brunsj-kombo i Baton Rouge, Louisiana. Sistnevnte gikk dog ikke så bra som småbarnsfaren kanskje hadde tenk seg. Det var gratis inngang til eventet, men lokale arrangører ga publikum mulighet til å å betale 55 dollar eller 500 kroner for å få med brunsj på kjøpet.

Co-innovating with startups: 5 steps for success

IDG NEWS: Startups can help your organization kick-start innovation. Here’s how CIOs can hone their approach to courting fledgling vendors of emerging technologies while reducing risk.
Les mer om:

Filmbransjen raser mot ny Netflix-funksjon

Om du er en av dem som skulle ønske det var flere timer i døgnet til å sluke serier og annen underholdning, da kan det hende Netflix kan tilby deg en hjelpende hånd. De kan jo ikke forlenge dagene, men de kan forkorte sitt eget innhold. LES OGSÅ: «The Marvelous Mrs. Maisel»-stjerne funnet død. I forrige uke meldte Android Police at strømmetjenesten er i gang med å teste en ny funksjon som lar brukeren spille av innhold i ulikt tempo.
Les mer om:

Fikk bare 18 måneder i Bayern München

Hver gang noen får sparken i en storklubb peker sports-mediene på Jose Mourinho som den som trolig overtar. – Det har også skjedd i kveld etter at Bayern München i går gikk på et stortap i går og nettopp sparket sin manager Niko Kovač. Da Bayern München tapte 5-1 på lørdag mot Frederik Rønnow og Eintracht Frankfurt, var det mer enn klubbens toppledelse kunne klare. Les: Mats Solheim reiser hjem fra Sverige FC Bayern parts ways with Niko Kovac.

Se Charlie’s Angels’ stjernespekkede soundtrack

Det er ingen ringere enn Ariana Grande som har satt sammen soundtracket til den kommende Charlie’s Angel-rebooten. Vil lydsporet få mer oppmerksomhet enn selve filmen? Det er i så fall ikke så rart ettersom Ari har fått med seg en haug av store navn, blant andre Nicki Minaj og Normani. Den kliss nye singelen «Bad For You» ble teaset tidligere denne uken og leverer absolutt opp til forventningene. Låten kombinerer det beste fra de tre artistene og resultatet er lit the @CharliesAngels soundtrack is out now it’s been an honor co-producing this with u @Savan_Kotecha, ilya, max.

Marco Verratti forlenger til tross for mange fristende tilbud

Den italienske midtbanespilleren Marco Verratti har signert en treårig kontraktsforlengelse som vil holde ham hos de franske mesterne Paris St-Germain til 2024. 26-åringen har vunnet seks Ligue 1-titler, fire franske cuper og fem franske ligacuper og er med det klubbens mest dekorerte spiller. – Det har ikke stått på interessenter, i sommer bød storklubber som Barcelona, Real Madrid, Tottenham og Manchester United over hverandre for å sikre seg Verratti. – Det hele kommer sikkert til å gjenta seg i januar. «Jeg føler meg veldig bra her.

Top 6 agile tools for project management

IDG NEWS: Keep your projects humming with these tools geared for teams committed to agile practices and workflows.
Les mer om:

Stop ignoring printer security: It's time for CSOs to take control

IDG NEWS: Despite shipping with mature security features, most printer deployments are insecure because of misplaced financial and organizational incentives.
Les mer om:

Sa opp jobben etter å ha tapt 4-0 mot Ajax

Ok, manager Jaap Stam har tenkt på å slutte en stund, men 47 åringen tok 0 – 4 tapet mot Ajax i søndagens kamp i Eredevisie, den øverste divisjonen i Nederland ga en ypperlig anledning til å si at nok er nok.  Det er sikkert en del som husker Jaap Stam fra sin tid som forsvarsspiller for Manchester United. Feyenoord har større ambisjoner som klubb enn det de har fått til så langt, fasit er kun 14.poeng på 11.kamper. Les: Solskjær advarer nå Liverpool og Manchester City «Jeg har tenkt mye over dette i lang tid, og min endelige konklusjon er at det er best for klubben, spillerne og meg selv om j