With


Grusomt gode Seven fyller 25 år

Seven alias SE7EN har bursdag. I dag er det 25 år siden premieren til det som i dag kan kalles en av verdens beste thrillere. Noe de færreste forventet i 1995. Etter å ha laget musikkvideoer for blant andre Madonna, Michael Jackson og Aeromsmith, spillefilmdebuterte David Fincher med ikke så vellykkede Alien 3 tre år tidligere.

Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Carole Baskin forteller gråtkvalt om livet etter Tiger King

Det er klart for andre uken av Dancing With The Stars, og Carole Baskin har allerede skrudd på krana! I en teaser for neste episode av danseprogrammet blir vi fristet med at tiger-mammaen endelig skal ta oss gjennom tiden etter Netflix-suksessen Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. – Jeg holder det inni meg, sier en gråtkvalt Baskin til reporteren. – Det er det aller verste med dette. Den mye omtalte 59-åringen drifter Big Cat Rescue i Florida.

Juventus jobber med comeback for superspissen

Diego Costa kan være på vei til Fenerbahce, Luis Suarez skal være enig med Atletico Madrid om betingelsene for sin overgang. Nå er også Alvaro Morata i spill. For å gjøre det hele litt mer komplisert og sammenvevd: Suarez var tiltenkt en rolle hos Andrea Pirlo, men ble til slutt det Juventus-manageren beskrev som «en umulig overgang».

«Schitt’s Creek» gjorde rent bord i Emmy-utdelingen

Den første prisen i Hollywoods første store prisutdeling etter at pandemien rammet, gikk til Catherine O’Hara. Hun ble tildelt prisen for beste kvinnelige skuespiller i en komedie for rollen i «Schitt’s Creek». Serien følger en familie som havner i økonomisk krise og tvinges til å flytte. Den blir blant annet vist på Netflix i USA. I Norge er den innkjøpt av TV 2 Sumo. Neste pris gikk til O’Haras kollega Eugene Levy, som fikk prisen for innsatsen i samme serie.

Kulture Kiari Cephus (2) har fått sin egen Instagram-konto

Kulture Kiari Cephus skal tidlig krøkes. Knappe to måneder etter toårsdagen har datteren til Cardi B og Offset fått sin egen konto på Instagram. Det er mamma som styrer profilen. I Kultures bio står det at hun elsker alt som er rosa – og at hun er bortskjemt.

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

Vil ha Jesse Lingard selv etter gårsdagens marerittkamp

For å si det rett ut det var en marerittkamp for Manchester United og Victor Nilsson Lindelöf. Den svenske forsvarsspilleren var involvert i alle negative situasjoner da Crystal Palace vant 3-1 i den første Premier League kampen for sesongen. «Lindelöf svak igjen. Må benkes snart», skriver Manchester Evening News-journalist Samule Luckhurst på Twitter. – Til tross for det Tottenham manager Jose Mourinho har overtalt sine sjefer til å by 350 millioner kroner for han. Les: Knuser håpet om Georginio Wijnaldum og Memphis Depay Lindelof weak again. Has to be dropped sooner or later.

Mourinho har Bale og Reguilon i hus – nå gjøres 350 millioner klart for en av favorittene hos United

På søndagene pleier engelsk media å være ekstra kreative. Vi vet ikke om Daily Star trakk et rykte opp av hatten, men når det høres rimelig fornuftig ut, låner vi gjerne et øre. Den engelske avisen hevder Tottenham er ivrige etter å få til en overgang med Jesse Lingard. Det er veldig mye fra United-tiden José Mourinho vil glemme, Jesse Lindgard er ikke en av dem.

Tilbake i England, lykkelig over å slippe manager Rudi Garcia

Det franske Lyon manageren Rudi Garcia er mer arrogant enn det som er vanlig i Frankrike og det sier en god del. Den tidligere Chelsea stjernen Bertrand Traore hadde en vanskelig periode og fikk overhodet ikke støtte fra sin manager som blant annet fortalte pressen han var usikker på om det var verdt det å hjelpe han «tilbake». Det er en gledens dag for Bertrand Traore som har fullført overgangen til Aston Villa og Lyon er sikkert fornøyde de også. Avtalen er verdt opp til 20,6 millioner euro.

Stassi Schroeder bryter stillheten etter å ha blitt sparket fra Vanderpump Rules

Vanderpump Rules-casten har laget drama gjennom 8 sesonger, men nå har intrigene flyttet seg ut av realityverden og videre inn i en skikkelig realitycheck. Serien handler om de ansatte på restauranten SUR (Sexy Unique Restaurant) som eies av den tidligere Real Housewives of Beverly Hills-stjernen, Lisa Vanderpump.

Kanye West poster alle Universal Music-kontraktene sine på nettet

Kanye West har en hektisk morgen på Twitter – og lager musikkbransjehistorie. For noen minutter siden la han ut sine kontrakter – mer enn 50 sider – med Universal Music Group; verdens største musikkselskap. Her har han og hans label G.O.O.D. Music diverse kontrakter. Ye poster også en video hvor han urinerer på en av sine 21 Grammy-statuetter.

Ny designbutikk åpner i Kirkegata

Things with a story (TWAS) tilbyr produkter innen kontortilbehør, velvære, interiør, mat og accessoirer. I tillegg ønsker de at de nye lokalene skal bli et møtested for gjestene.
Les mer om:

Forsvinningsgåte kastet skygge over Carole Baskins dansedebut

I reklamepausen til «Dancing With The Stars» rullet et innslag over skjermen – om den mystiske forsvinningen til Carole Baskins ektemann for 23 år siden.
Les mer om:

Gjett hvilken sang Carole Baskin danser til i Dancing With The Stars?

Carole Baskin har tatt sine første steg på dansegulvet. Den kontroversielle lederen av Big Cat Rescue, kjent fra Netflix-serien Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, debuterte i natt som deltager i USAs svar på Skal vi danse. Du kan jo gjette hva slags tema hun gikk for… Carole Baskin har selvsagt kledd seg dyrisk fra topp til tå når hun danser til «Eye of the Tiger» på Dancing With The Stars. (Det blir vrient å forklare år 2020 i fremtiden.) Kort, men godt: Her debuterer Carole Baskin på Dancing With The Stars: Bonus: Lady Gaga ler seg ihjel på Instagram Story: View this pos

J.K. Rowling bekrefter sin transfobi via romanen Troubled Blood?

J.K. Rowling følger opp sine transfobiske uttalelser på Twitter? Forfatteren blir nå anklaget for å gjøre dette på en subliminal måte. Hennes nye roman Troubled Blood, som gis ut på tirsdag, handler ifølge New York Post om Dennis Creed; en «psykopatisk transvestitt-seriemorder». The Telegraph har allerede anmeldt Troubled Blood, som får tre av fem stjerner. «Man kan lure på kritikerne av J.K.

Slik forklares sjokkslutten

Fansen har siden forrige uke spekulert vilt på hva som kan være årsaken bak slutten av «Keeping Up With The Kardashians». Nå hevder en kilde å ha forklaringen.
Les mer om:

Arsenal har overraskende akseptert bud på keeper Emiliano Martinez

Emiliano Martinez tok Arsenal med storm da han overtok for en skadet Bernd Leno på slutten av forrige sesong. Nå er imidlertid Bernd Leno klar igjen, og tyskeren voktet også målet i Arsenals første Premier League kamp denne sesongen. Les: Kjempedebut: Willian lå bak samtlige mål With Emiliano Martinez off to Aston Villa, throwback to his performances since putting a shift for injured Leno Best back up keeper?pic.twitter.com/m8rPDEkzYB — Arsenal Trends (@afctrends) September 10, 2020 Emiliano Martinez ga Arsenal klar beskjed, bruk meg eller selg meg.

16 dilemmaer: Hva hadde du valgt?

Det er helg, og du skal kanskje samle noen venner, henge med familien, eller bare nyte ditt eget nærvær? Da passer det perfekt å for seg noen dilemmaer. Det finnes ingen smutthull, og dilemmaene er så enkle som de blir fremstilt. Det vil si at du ikke kan prøve å være «smartere» enn dilemmaet og finne en egen løsning for at situasjonen ikke skal bli like smertefull. Sånn, da var reglene på plass. Er du klar for en runde dilemmaer? Stem gjerne på ditt valg nedenfor, og se om tenker likt som resten av leserne våre. 1.

Marcelo Bielsa skriver ny avtale i tolvte time

I morgen kl 1830 braker det løs, Leeds får en start på sin retur til Premier League som er rimelig tøff, de starter opp med regjerende mester Liverpool. – I det minste reiser de til Anfield med en manager som faktisk har kontrakt.

Endelig har Leeds rotet seg til signaturen – ble klart noen timer før Liverpool-kampen

På lørdag smeller det for Leeds etter seksten års tørke. Hva er bedre å starte den etterlengtede Premier League-sesongen med å møte de regjerende mesterne. Det hjelper også å vite at Leeds-manageren, som av Klopp beskrives som verdensklasse, er med noen måneder til. Marcelo Bielsa førte Leeds hjem til øverste divisjon, men har av en eller annen merkelig grunn vært i tvil om han skulle følge opp suksessen sin.

Klart man må selge litt etter å ha kjøpt for 2,2 milliarder

Chelsea har rekruttert for over 2,2 milliarder i sommer og blant annet plukket inn spillere som Kai Havertz, Thiago Silva og Timo Werner. Dette betyr at Chelsea nå jobber med å kvitte seg med flere spillere som ikke er ønsket i «The New Chelsea». Ifølge journalisten Fabrizio Romano er Michy Batshuayi på vei på lån til Crystal Palace igjen.

Henter keeper i Paris Saint-Germain

Fulham har fullført signeringen av den meget kompetente Paris Saint-Germain-keeperen Alphonse Areola på lån denne sesongen. 27 år gamle Areola var forrige sesong på utlån hos Real Madrid, og spilte ni kamper for Los Blancos. Etter Paris og Madrid drar han nå til London til Fulham som har sikret seg muligheten for å gjøre oppholdet permanent neste sommer. Les: ESPN: Markant endring i Sancho-forhandlingene Franskmannen takket Fulham-sjef Scott Parker for hans beslutning å satse på han. «Jeg er veldig glad for at alt er gjort,» sa Areola til FFCtv.

Minnestund for Keeping Up With The Kardashians

Vi er samlet her i dag for å minnes Keeping Up With The Kardashians, som gikk bort altfor tidlig. Eller? Vi har fått følge med på Kris Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Bruce Jenner, Robert Kardashian, Scott Disick og mange flere i løpet av 20 sesonger, men nå er det altså slutt. Det er i slike stunder man skal hedre de gode øyeblikkene. La oss se tilbake på noen av de mest episke. «Free Khloé», sesong 3, episode 1. «Kim, can you stop taking pictures of yourself?

Roma-floppen selges for 270 millioner

Han klarte aldri å løfte taket i Roma. Nå forlater spissen Patrik Schick klubben for tyske Bayer Leverkusen. Prislappen lander på litt over 270 millioner, men kan øke med eventuelle bonuser. Forrige sesong ble tsjekkeren lånt ut til RB Leipzig og der sto 24-åringen oppført for ti mål i løpet av sesongen.