With


Viktig signering for Conte!

Tottenham-manager Antonio Conte har gjort sin viktigste signering etter at han tok over klubben fra Nord-London. Tottenham-kaptein Hugo Lloris har signert en toårig kontraktsforlengelse og blir værende i klubben til 2024. SISTE: VM-vinner aktuell for Everton Franskmannens kontrakt gikk ut denne sommeren, men han har nå forlenget og blir værende i klubben i over et tiår.

Rosenborg-legenden Nils Arne Eggen er død 80 år gammel

En bauta innen norsk fotball er død. Nils Arne sovnet natt til onsdag stille inn med sin nærmeste familie ved sin side. Det var med sorg Rosenborg i dag mottok budskapet om at klubbens aller største legende er død, klubben som var det meste av hans liv har lagt ut en kondolanseprotokoll. Det kommer inn kondolanser fra fjern og nær, vi har plukket ut noen få.

Når Everton er i trøbbel ringer de alltid Duncan Ferguson

Duncan Ferguson tar en ny omgang som midlertidig manager i Everton. – Everton sparket Rafael Benitez søndag etter seks måneder i setet på Goodison Park. – Som vanlig henter de opp assistenten i rollen som midlertidig manager. Lørdagens 2 – 1 tap mot tabelljumbo Norwich (ikke nå lenger) ble for mye. Rafael Benitez ledet laget ned til 16.plass farlig nærme nedrykk.

Tre gode Manchester United-nyheter ble presentert på tirsdag

Selv om Kristoffer Ajer og Brentford ikke var i nærheten av poeng mot Liverpool på Anfield i 3-0 tapet på søndag, har nykommeren i Premier League vist at de på en god dag kan halme opp med de beste. For Ralf Rangnick betyr dette at han trenger de beste på banen på Brentford Community Stadium på onsdag. Det var derfor gode nyheter for United-supporterne Rangnick kom med på tirsdagens pressekonferanse. Les: Newcastle har skjønt at 800 millioner ikke er nok når du banker på hos Real Madrid og Monaco – Cristiano og Marcus (Rashford) trente i går og trener i dag.

Ryddes vei for Wayne Rooney på Goodison Park

Sesongens minst overraskende pressemelding der Everton ga Benitez sparken er ute på sosiale medier. Med 16. plass på tabellen etter 19 kamper har ikke Everton råd til en halvløsning på trenersiden. Ifølge The Telegraph har klubben store sønn, Wayne Rooney rykket opp i pole position. Også Roberto Martinez (ledet Everton 2013-16) er linket til jobben, men den belgiske landslagssjefen er neppe særlig lysten på jobben i det som har blitt et skikkelig vepsebol på Goodison Park. Rooney er garantert interessert, og har trolig kofferten klar.

Nå er det Dennis Johnsens tur til å spille med Manchester United-legende

Du trenger ikke å like typen Nani for å være enig i at han er en rasende god angrepsspiller. Luis Carlos Almeida da Cunha ble hentet til Manchester United fra Sporting i 2007 og ble raskt en favoritt hos supporterne. Portugiseren var rask, teknisk, illsint og hatet å tape. Med 230 kamper i United-drakt og 41 scoringer og 73 assists, skrev venstrevingen seg inn i historien på Old Trafford og legendestatus. Nå er det Dennis Johnsens tur til å spille sammen med Nani.

How Data Lineage enhances & accelerates all Data Governance initiatives

Photo by Startup Stock Photos from Pexels: Person in Blue Shirt Wearing Brown Beanie Writing on White Dry Erase Board · Free Stock Photo (pexels.com) Data Lineage is a part of Data Management practices for many years now. It has, however, not gained traction until the last decennia. The spark in popularity is mainly attributed to the exponential growth of data volumes in general, the increased amount of different data sources and the need to combine data across them, as well as data regulations increased reporting requirements, in both complexity & granularity.
Les mer om:

En overraskende vending har løst Ferran Torres problemet

Det siste halve året har Samuel Umtiti stått på lista over spillere på vei ut fra Camp Nou. Newcastle United rettet oppmerksomheten mot Barcelona-forsvareren med sikte på å styrke backlinjen og ta lønnsregninga for Barca. På mandag ble det bekreftet at Barcelona har løst det på en overraskende måte, en løsning som sender Ferran Torres til kamparenaen – og Newcastle tomhendt tilbake til balløya. En låneavtale ble diskuterert mellom Barcelona og Newcastle der franskmannen ønsket å returnere til Barcelona etter sesongen.

Reddes av Samuel Umtiti signatur

Med Philippe Coutinho tilbake i Premier League i aksjon for Aston Villa sin gamle lagkamerat, Steven Gerrard og ny og billigere avtale for Samuel Umtiti kan Barcelona puste litt lettere. Opprinnelig var planen å selge den franske midtstopperen og dermed fjerne han fra lønnslistene, men nå som Samuel Umtiti har skrevet under på en ny kontrakt med katalanerne, og tar et betydelig lønnskutt er de nå innafor lønnstaket.

Dumping av Coutinho ble ikke nok for Barcelona

Det ble hevet mange øyebryn da pengelense Barcelona gikk høyt ut og skrøt av Ferran Torres-kjøpet fra Manchester City på en halv milliard. Så viste det seg at det heller ikke var så enkelt. Dani Alves ble hentet i november, men måtte vente med registrering til Barca-troppen i januar. Klubbpresidenten har litt av et regnestykke som må gå opp før nye spillere kan spise av lønnsbudsjettet til klubben.

Spansk media: Barcelona har gått med på en saftig Coutinho-rabatt

Etter at Jack Grealish fylte kontoen til Aston Villa med rundt milliarden, satte klubben seg i en høyst komfortabel situasjon. Helt til majoriteten av Premier League-motstanderne parkerte Villa og Dean Smith på nedre del av tabellen. Så entret Steven Gerrard scenen, skapte en vanvittig optimisme som ble transformert til poeng. Klubbeierne har lovet at dette skal backes opp av aktivitet på vintererens overgangsmarked, tradisjonelt et dødt marked for Villa. Og det første resultatet ble ingen ringere enn Philippe Coutinho.

Bekreftet: Leo Østigard sendes til de store gutta i Serie A

Til sommeren løper kontrakten til den tidligere Molde-spilleren ut hos Brighton, utviklingssjefen hos Premier League-klubben skal holde et godt øye med hvordan 22-åringen klarer seg de neste månedene.

Wolverhampton slipper å haste ut på overgangsmarkedet – henter hjem Ryan Giles

I sommer sendte Wolves Ryan Giles til Cardiff City for å sikre vingen/midtbanespilleren kamptrening for videre utvikling. 21 kamper senere for Championship-klubben er Bruno Lage overbevist om at 21-åringen er klar for Premier League. Giles har i løpet av Cardiff-oppholdet imponert med blant annet 9 assists, og skal styrke troppen til Wolves gjennom en spesielt krevende periode. Les: Bodø/Glimt flopp klar for Allsvenskan Welcome back, @ryangiles7!

Vant mot Liverpool, men mistet Vardy

På onsdag tok Leicester en viktig seier. Med 1 seier, 2 tap og 1 uavgjort på de siste fire kampene var Brendan Rodgers for alvor på vei til å miste kontakt med topp fem på tabellen. Tre poeng mot Liverpool er det ikke mange som har maktet så langt i sesongen. Baksiden av seiersmedaljen var dessverre at Rodgers mistet sin Vardy. -Jamie kan være ute de neste tre til fire ukene. Han vet ikke om det kom i en takling med Matip, eller om han allerede merket det før det. Men han løp videre og kjempet på.

With a little help from a friend

Les mer om:

På nyåret er Kjersti With tilbake der vi er vant til å se henne: – Det blir bra

– Jeg må tilbake dit halve hjertet ligger igjen, skriver WITH-gründer Kjersti With på Facebook.
Les mer om:

Farid has an important message: – Some people think that it costs money, but that is wrong

Tønsberg municipality intensifies their efforts to get more people to take the Covid vaccine. They are know collaborating with an imam.
Les mer om:

Herlig, nok en spiller med utkjøpsklausul på 10 milliarder

Det er noe med spansk fotball og utkjøpsklausuler. Etter at PSG freidig trykket på utkjøpsklausuls-knappen til Neymar med 222 milloner euro i 2017, har paranoia preget kontraktene med de største talentene. Barcelona har vist vei, nå følger Real Betis etter med fantasibeløp. 19-åringen Pedri er «murt inne hos» Barcelona med en utkjøpsklausul på nesten ti milliarder kroner, Real Betis har tydeligvis samme frykt for at noen skal rappe Sergio Canales.

Horsing around with data quality

What we might not realise though, is just how many “non data” industries are actually facing data quality issues! We dig through the dirt because we know that successful use of data gives competitive advantages. Industries like the financial sector, retail, health or production are all amassing large amounts of data in the organization’s effort to become digitized and data driven. Many of us are working very hard to manage it well. Few – if any – succeed in exploiting the data’s full value potential.

TV-selskap fant norsk julestemning på Instagram – skal friste millioner av briter

Vakre bilder på Instagram førte det populære reiselivsprogrammet «Cruising with Susan Calman» til eksotiske Dyrøy i Midt-Troms. Nå skal fem norske byer friste millioner av reiselystne briter.
Les mer om:

David de Gea best i måneden Solskjær måtte gå

Noen som husker forrige sesongs bråk rundt David de Gea? Etter de siste månedene med spanjolen tilbake som en av verdens beste keepere, måtte vi bla tilbake i arkivet for å minne oss på hvor nær De Gea var en exit fra Old Trafford. Da den ene megatabben etter den andre kom fra de Gea ropte United-supportere og «eksperter» på Dean Henderson som storspilte hos Sheffield United. Henderson ble hentet tilbake til Manchester og mange ventet på generasjonsskiftet.

Nominated to the Noble Peace Prize after financial donation

Kjell Magne Bondevik’s organisation the Oslo Centre received NOK 600 000 from the foundation of a very wealthy Catholic pastor from Nigeria. Six months later, Bondevik’s collaborating partner Aamir J. Sheikh asked a Member of Parliament to nominate the pastor for a Nobel Peace Prize. "This had nothing to do with the Madonna Foundation's support for the Oslo Center," says Sheikh.
Les mer om:

Liverpool malte Merseyside rødt

Liverpool-supporterne husket med gru Merseyside-derbyet forrige høst da Carlo Ancelotti sendte en vill horde av Everton-spillere inn på gressmatta. Dette var kampen der Virgil van Dijk forsvant fra kartet for resten av sesongen, Thiago Silva fikk seg også en lite hyggelig velkomst av Richarlison. På onsdag var det tidligere Liverpool «gaffer»Rafael Benitez som skulle ødelegge Liverpool-spillet (ikke spillerne). Denne gangen var ikke Everton noen utfordrer på tabellen, men Merseyside-derbyet er uansett et av høydepunktene i byen.

Liverpool går nye veier – nøyer seg ikke «bare» med å ha verdens beste keeper

For de av oss som har reist noen runder rundt solen, er det blandede følelser når det snakkes om brasilianske keepere. Det var perioder i Brasils landslagshistorie da vi holdt pusten hver gang keeperen fikk ballen. I dag har den stolte fotballnasjonen en av verdens beste i Alisson. Jürgen Klopp ser derfor verdien av å bringe den brasilianske keeperfilosofien videre på Anfield. Liverpool har nemlig kalt inn Claudio Taffarel.

Nani må gi seg etter 31 scoringer på 88 kamper

230 kamper for Manchester United med 41 scoringer 73 assists. Portugiseren jobbet seg opp en posisjon i europeisk toppfotball som en av de virkelig vasse angrepsspillerne. De siste sesongene har Nani spilt for Orloando City og har som landsmann Ronaldo vist at alder 30 + bare dreier seg om tall. På 88 kamper for MLS-kubben har Nani dunket inn 31 mål og levert 18 assists, men tydeligvis er ikke dette nok for amerikanerne. Les: Vant ligacupen med Liverpool – nå er det slutt for Maxi «The Beast» Rodriguez -Alle gode ting slutter.