With


Supporterbråk endte med drap

I kveld var det Europaliga kamp hvor Athletic Bilbao inviterte Spartak Moskva til San Mamés Stadium. – Gjestene vant 1 – 2, men det ble uviktig på grunn av det som enkelte steder i Bilbao kunne minne om opptøyer. Grusomme scener og gatekamper. Absolute mental scenes as Ultras Spartak take on the Herri Norte.. Athletic Bilbao vs Spartak Moscow. 22/02/18. pic.twitter.com/X4yIJ8PxYV — TheRealCasuals (@Real_Casuals_66) February 22, 2018 Flere tusen russiske fans var i byen uten billetter, derfor ble det satt inn ekstra politistyrker.

- Hun ligner på meg

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen svarte fansen på spørsmål om sin nyfødte datter.
Les mer om:

Marca: Ferdig i Real Madrid

Real Madrid manager Zinedine Zidane har ikke akkurat benyttet Wales store sønn Gareth Bale den siste tiden, manageren er enige med fansen i at Bale sine stadige skader og manglende form skyldes hans holdninger. Marca skrev tidligere i dag:  «Beslutningen er tatt i klubben: Bale fortsetter ikke i Real Madrid» Les: Nå går alt så meget bedre Great win in front of the home fans!

Arsenal forlenget med hovedsponsor

Arsenal kommer til å fly veldig billig lenge, Emirates fortsetter som hovedsponsor frem til 2024. Siden 2006 har flyselskapet Emirates vært på brystet til Arsenalskjorten, flyselskapet har på mange måter lansert seg sammen med klubben.

Se den ekstreme forvandlingen til Kardashian-søstrene

Det er ingen tvil om at «Keeping up with the kardashians»-stjernene har forandret seg opp gjennom årene.
Les mer om:

«Jesus Christ Smalling»

Manchester United hadde små problemer med Huddersfield i den femte runden i FA Cupen, men fansen er sikker på at det ikke er takket være Chris Smalling. Huddersfield og Manchester United hadde allerede møtt hverandre to ganger i Premier League denne sesongen. Det endte med en seier for hver, tidligere i dag, møttes de for tredje gang for å kjempe om FA Cup-kvartfinalen. Det tok bare tre minutter før Romelu Lukaku satte inn det første målet. Etter 55 minutter brøt gjestene et Huddersfield hjørnespark.

Tidenes eldste verdensener

Rafael Nadal er nummer en på ATP rankingen, med 36 år gamle Roger Federer på andreplass. Tennislegenden Federer tok seg videre til semifinalen i Rotterdam Open i går og dermed klatrer han et hakk opp på rankingen.  Roger Federer blir dermed tidenes eldste verdensener i tennis når listen oppdateres til uken. Den gamle aldersrekorden tilhørte amerikanske André Agassi, som i 2003 toppet rankingen i 131 ager i en alder av 33 år. Roger Federer Federer varter opp med litt aldershumor på Twitter: Apparently I'm the oldest tennis player with a #1⃣ ranking.

Slik reagerte Neymar: Er du snart lagkamerat med Cristiano Ronaldo?

Etter Paris Saint-Germain sitt 3 – 1 nederlag mot Real Madrid i Champions League fikk den brasilianske superstjernen spørsmål om han snart er lagkamerat med Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Ifølge den spanske avisen Marca «klarte han ikke å slutte å smile», et smil som de klarte å lese mye fra. Neymar har helt siden overgangen fra Barcelona i sommer blitt spekulert bort fra Frankrike og indisiene på et flytte til Real Madrid har bare blitt sterkere og sterkere. Les: Kongen er ikke død, lenge leve kongen Neymar   Marca sier Real Madrid er fast bestemt på å lokke ham til Bernabeu og at de er kla

Jürgen Klopp er i ferd med å endre sin keeperstrategi

Liverpool har satt seg fore å hente Roma keeper Alisson Becker i sommer, men det blir trolig fryktelig dyrt.  Liverpool manager Jürgen Klopp har begynt å vakle i sitt ønske om å hente Roma keeperen, det vil koste over 700 millioner kroner og så begynner han å trives med sin eksisterende keeper Lloris Karius. (foto: liverpool) The Telegraf skriver at Liverpool er i ferd med å endre sin strategi fra å kjøpe til «never change a vinning team» . Klopp er fornøyd med Karius, den tidligere Mainz keeperen holdt nullen i tre av de siste fire kampene.

Saido Mané gjorde som Nicklas Bendtner

Jeg er glad jeg skriver i dag og ikke trenger å snakke, hes etter å ha sett en fantastisk fotballkamp hvor man kunne glede seg over fotball magi fra Mohamed Salah og hat trick av Saido Mané. Det var klar for Champions league kamp mellom Liverpool og Porto, og Liverpool kom for å vinne, og vi var overbevist lenge før kampen startet. Man trenger både vann og varme for at det skal koke, det regnet på  Estádio do Dragão så vannet var på plass og det begynte etterhvert å koke til tross for bare 13 grader i lufta. Les: Champions League er langt fra det viktigste (c) Bilde: Liverpool FC: Sadio Mané D

Leicester manager Claude Puel: «Riyad Mahrez er tilbake i trening med et smil»

Det var ikke skade, men et selvpålagt eksil for å finne tilbake gleden med fotball som gjorde at midtbanespiller Riyad Mahrez var ute en stund.  Midtbanespilleren var tilbake i Leicester-truppen sist helg mot Manchester City etter en 10-dagers permisjon og nå er han en bedre spiller i følge Claude Puel. Les: Manchester City suverene også i Champions League Riyad Mahrez   Midtbanespilleren var tilbake i Leicester-truppen sist helg mot Manchester City etter en 10-dagers permisjon fra klubben. Drømmen var å spille for Pep Guardiola Mahrez gikk i kjelleren etter det ble klart at han ikke kom til å

Mr.T i ekstase over curling

Hver eneste dag det er curling i OL kommer Mr.T med entusiastiske tweets om den fantastiske og ikke minst ekstremt kule sporten. – han fikk til og med seg at det norske mix laget tapte mot Canada. «Curling er kult, «fools»» – Curling er en del av OL programmet og de norske i grenen Mix Curling mistet muligheten på finale.  OL-finalen røk med 4-8-tap mot Canada, men medaljehåpet i mixed double curling lever fortsatt for Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten.

Ulsrud om rosa OL-bukser: – From Pyeongchang with Love

Norges skip Thomas Ulsrud aner ikke hvilken fargesprakende bukse curlinggutta bruker i neste OL-kamp. I åpningen ble valentinsdagen markert med rosa hjerter.
Les mer om:

Ustoppelige, nå 9 Bundesliga seire på rad

Robert Lewandowski og Thomas Müller sikret lørdag kveld Bayern München den niende Bundesliga seieren  på rad da de vant 2-1 til  mot Schalke 04. Som nesten hele verden var Jupp Heynckes var syk med influensa-lignende symptomer, og var naturlig nok ikke tilstede. Les: Bayern München har i praksis vunnet Bundesliga   Sykefraværet plaget ikke spillerne nevneverdig, Robert Lewandowski sørget for en drømmestart og det ble satte første mål allerede etter 6 minutter. Det var i første omgang ting skjedde, Leon Goretzka som er klar for Bayern München fra første juli, sendte avgårde en skudd uten å tre

Han jaktet på skipsrederens skjulte milliardformue

Anders Jahre som eide det store hvalfangerselskapet «Kosmos» skjulte store formuer i utlandet. I 1951 startet myndighetene en storstilt jakt på Jahres formuer. Borger With fra Kragerø ledet etterforskingen.
Les mer om:

Han jaktet på skipsrederens skjulte milliardformue

Anders Jahre som eide det store hvalfangerselskapet «Kosmos» skjulte store formuer i utlandet. I 1951 startet myndighetene en storstilt jakt på Jahres formuer. Borger With fra Kragerø ledet etterforskingen.
Les mer om:

Liam Miller har gått bort 36 år gammel

Etter en forholdsvis kort sykeperiode kom i dag den triste nyheten at tidligere Celtic og Manchester United midtbanespiller Liam Miller, tragisk har gått bort, etter en kamp med bukspyttkjertelkreft i en alder av 36 år.   Fra fjern og nær har strømmen av kondolanser startet å komme inn. Han etterlater seg en kone og en sønn. Miller representerte Irland 21 ganger og vant en skotsk ligatittel med Celtic og Championship med Sunderland.

Synnøve Macody Lund i amerikansk Lisbeth Salander-film

Har rolle i oppfølger til remake av «The Girl With The Dragon Tattoo».
Les mer om:

Norsk videopremiere: Okay Kaya

– Maybe if you come with me, I will let you c_m in me.
Les mer om:

Hurtigruten varsler storsatsing – kjøper enda et skip

Hurtigruten varsler storstilt oppgradering av både MS Richard With og MS Nordlys.

Byr opp til dans

Den gamle supergruppen Dance With a Stranger kommer til Bakgården 2018.
Les mer om:

Could some plastic tubes and a few grams of metal be an unknown energy source with enormous potential?

Is this the solution to the climate crisis? Yes, it's quite possible, according to several experienced physics researchers. At the same time, a majority of the world's physicists believe that it must be a matter of wishful thinking or measurement error.
Les mer om:

Could some plastic tubes and a few grams of metal be an unknown energy source with enormous potential?

Is this the solution to the climate crisis? Yes, it's quite possible, according to several experienced physics researchers. At the same time, a majority of the world's physicists believe that it must be a matter of wishful thinking or measurement error.
Les mer om:

Svalbard

The land with the cold coast
Les mer om:

The top 5 problems with blockchain

IDG NEWS: While blockchain holds the promise for reinventing business processes, it is still a nascent technology that continues to show vulnerabilities.
Les mer om: