With


Data on the rise: 4 new challenges security must master

IDG NEWS: Data is information security's bread and butter, but the rise of data brings both new challenges and new opportunities. To meet them, security needs to change its relationship with data.
Les mer om:

Tottenham stod på krava og vant

Tottenham og Inter Milan skal ha gjort en avtale som vil sende Christian Eriksen til Serie A. Det har vært seks lange måneder med spekulasjoner, men nå ser sagaen ut til å gå inn i et nytt kapittel. Torsdag kveld skriver den italienske journalisten Nicolo Schira på Twitter at italienske Inter har akseptert prisen som Tottenham krever. Dermed fikk Tottenham godt betalt for å ha is i magen. Les: ESPN: Tottenham har sikret seg Harry Kane-erstatter Done deal! Christian #Eriksen to #Inter from #Tottenham for €20M (bonuses included).

Michelle Obama overrasker med spilleliste til trening

Det er ikke bare Barack som briljerer på musikkfronten. Før nyttår fikk vi Obamas favorittlåter for 2019. Nå deler Michelle sin treningsliste, og vi er imponert. Nyttårsforsetter er jo ganske harde å holde, så Mrs. Obama deler sine treningshits i håp om å motivere oss til å komme oss ut av sofakroken.

Pornhub saksøkes av døv mann grunnet manglende tekster

Et nettsted som kaller seg Pornhub saksøkes grunnet manglende teksting for personer med hørselshemming. Ifølge ABC News går den døve New York-mannen Yaroslav Suris til sak mot Pornhub etter å ha sett kortfilmene Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew med Sofi Ryan og Sexy Cop Gets Witness To Talk med Kimberly Kane uten at nettstedet hadde aktivert closed caption-funksjonen. Yaroslav fikk derfor ikke med seg hva som ble sagt. Pornhubs visepresident Corey Pric sier til ABC at nettstedet tilbyr en lenke til en seksjon med tekstede videoer. Mannen mener nettstedet likevel ikke følger vedtaket A
Les mer om:

Vanessa Hudgens og Zac Efron: Internettet ønsker seg en ny sjanse for High School Musical-paret

Zanessa for life? Eller ei? Det er HJERTESKJÆRENDE at det ni år lange forholdet til Vanessa Hudgens og Austin Butler er slutt… Ordet på Hollywood-gatene er – til og med – at paret nylig ble forlovet. View this post on Instagram Etter ni år er det nå slutt mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler. Her er de avbildet på premieren til Once Upon A Time In Hollywood, hvor Tex – karakteren til Austin – får kjørt seg.

Klopp hadde 15 minutter på seg

Det tok den tidligere sjefen hos Liverpool kvarteret med Jürgen Klopp før han var villig til å gi tyskeren nøklene til Anfield. Men hadde ikke tyskeren overbevist umiddelbart, kunne Liverpool stått uten trofeene som nå står linet opp foran dem. Ian Ayre leder nå Nashville i MLS, men var direktør på Anfield mellom 2014-17.

Surprise-album fra Eminem: Får kritikk for tekst om Ariana Grande

Eminem har sluppet sitt andre surprise-album på rad. I 2018 fikk vi Kamikaze, gjestet av Joyner Lucas, Jesse Reyez og Royce Da 5’9. Det ferske slippet Music to Be Murdered By har flere og større samarbeid. På albumet finner vi blant andre nylig avdøde Juice WRLD, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A, Don Toliver og Q-Tip. Både tittelen og albumcoveret er inspirert av Jeff Alexanders album Alfred Hitchcock Presents Music To Be Murdered By fra 1958. Inspired by the master, Uncle Alfred!

FREDAGSJAS og et tilbakeblikk på karrieren med Petter Katastrofe ❤

Ny fredag, ny fredagsfjas! NÅ ER DET HELG! Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det litt ekstra kjut/trist/fint/skøy, fordi vi i tillegg går en siste tur ned Memory Lane med Petter Kristiansen alias Katastrofe. (På Petters Wikipedia står det til info: «Not to be confused with American rapper Katastrophe».

Why data-driven businesses need a data catalog

IDG NEWS: Enterprises need better tools to learn and collaborate around data sources. Data catalogs with pioneering machine learning capabilities can help you tap your valuable data
Les mer om:

West Ham har solgt Martin Samuelsen

Den norske «wonderkid» og kantspiller Martin Samuelsen begynner å bli voksen, han er bare 22 år, men er allerede en veteran som kan gå inn på de fleste lag og bidra. – Det undret oss stort da West Ham veide han og fant han for lett for Premier League før sist sesong og lånte han ut til Haugesund. For noen dager siden begynte praten om en ny låneavtale i England, men nå viser det seg at det blir et salg til Championship-klubben Hull.

Foo Fighters teaser ny låt – og lover et «sinnssykt 2020»

2020 blir et godt år om man er fan av Foo Fighters. Det lover rockebandet i en Twitter-melding som ble offentliggjort på sanger og gitarist Dave Grohls 51-årsdag tidligere denne uken, sammen med 30 sekunder av en ny låt. LES OGSÅ: Tilgjengelighetens tiår i musikkbransjen. Foo Fighters kan i år feire 25-årsjubileum for utgivelsen av selvtitulerte debutalbumet, som altså kom ut i 1995, hvor Dave Grohl var eneste musiker.
Les mer om:

Nå lanserer Kjersti et nytt kafé-konsept: – Jeg både tror og håper at det kommer ganske mange

På søndag inviterer Kjersti With tilsøndagskaffe og sosialt samvær. Alt er helt gratis.
Les mer om:

Har forsvart Norge og Vålerenga, lander jobb som hovedtrener

Canada som fotballnasjon er ikke så langt bak oss som vi liker å tro (FIFA ranking 73, Norge 44) Det er selvfølgelig ikke en fordel for fotball at man ikke benytter hverken skøyter eller kølle. – På samme måte som i USA vokser interessen for fotball litt hver eneste år. Les: Mikel Arteta ser etter spillere i sin gamle klubb Manchester City Pa-Modou Kah har lang erfaring som spiller på toppnivå i flere land, men hans trenererfaring er tynnere. – Nå har han landet som første jobb som hovedtrener i Pacific FC.

Hun synger tittellåten til den kommende James Bond-filmen

Det ble bekreftet på den offisielle James Bond-kontoen på Twitter tirsdag. 18-åringen har skrevet låten sammen med sin bror Finneas O’Connell og er i disse dager i studio for å spille inn låten, ifølge Sky News. LES OGSÅ: Regissørlegenden Spike Lee blir historisk. Hun er den yngste artisten noensinne som synger og har skrevet en tittellåt til en Bond-film. The #NoTimeToDie title song will be performed by @billieeilish. Billie has written the song with her brother @finneas and is the youngest artist in history to write and record a James Bond theme song.
Les mer om:

Shawty Mane gjør comeback: Justin Bieber tilbake som rapper, slipper Need More med Quavo fra Migos

Rappende J-Biebz er tilbake. Husker du at Justin Bieber i høst teaset en låt hvor han flipper en 50 Cent-klassiker? 25-åringens kommende, første album siden Purpose fra 2015 skal ifølge ham selv ikke være pop, men urban. Hvisdeterlovåsi. R&B-singelen «Yummy» har kun vært ute i en uke, men JB er nå klar med oppfølgeren. Valget har falt på «Need More» med Quavo fra Migos – med Murda Beatz på beaten. Quavo fra Migos gjester Justin Biebers nye slipp.

Cardi B vil bli politiker

Cardi B 4 President? Belcalis Marlenis Almanzar alias Cardi B avslører at hun drømmer om å bli politiker. Rapperens Twitter-tirade kom tilsynelatende ut av det blå. Men hvorfor søker Cardi plutselig denne karriereveien? Ideen skal ha blomstret mens 27-åringen så på krigsdokumentarer.

Øygarden drevet av ambisjon signerer skotsk landslagsspiller

Klubben tidligere kjent for NestSotra, nå Øygarden har tydeligvis tatt på seg «store gutta bukser» som de sier i landet der alt er stort USA for signeringen de nettopp har gjort er ikke vanlig for en klubb i OBOS-ligaen, men der har sikker sin forklaring. De har hentet inn Kyle Cameron Walter Spence som har spilt på Skottland sitt landslag, på Crystal Palace og Coventry. Han er født i Croydon, South London og han har spilt mot selveste Alexander Tettey på Norwich City!

Halsey er brutalt ærlig om eksen på sin nye countryballade You Should Be Sad

Break up-anthems trenger ikke å være kryptiske. På sin nye singel «You Should Be Sad» holder ikke Halsey noe som helst tilbake. Tematisk sett minner den ferske countryballaden noe om «Without Me», Halseys aller største låt til nå.

United slipper brysom toppscorer

Manchester United-supporterne holder nok litt pusten før lørdagens kamp mot bunnlaget Norwich. Historien viser at det er i møter der United må sies å være skyhøy favoritt, at den røde horden feiler. «Heldigvis» for Solskjær slipper han å bruke energi på den brysomme finnen Teemu Pukki.

Skuespiller Harry Hains (27) er død

Skuespiller Harry Hains ble funnet død denne uken, ifølge familien. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Han har hatt flere mindre roller i kjente TV-serier som American Horror Story, The OA og The Deleted. Familien bekrefter i et Instagram-innlegg at det unge talentet slet med psykiske lidelser og rusproblemer. Melbourne-gutten flyttet til Los Angeles for å oppfylle drømmen sin som skuespiller. – Han ble bare 27 år og var full av potensiale.

Kjøleskapet til Kim Kardashian vekker oppsikt: – Spiser dere luft?

Kim Kardashian har nok en gang klart å blåse opp en Twitter-storm. Det er ikke stjernen i undertøy som vekker oppsikt denne gangen, men heller hva som befinner seg i familiens kjøleskap. Det har vært mye kritikk fra fansen det siste døgnet etter at Kim poserte foran et tomt kjøleskap, kun fylt med vann og melk. Instagram-posten viser Keeping up with the Kardashians-stjernen i kjent stil, selvsagt ikledd hennes egen SKIMS-kolleksjon #spons View this post on Instagram Shop the Cotton Collection NOW at SKIMS.COM and enjoy free shipping on domestic orders over $

Justin Bieber syk etter flåttbitt

I et Instagram-innlegg onsdag tar den canadiske artisten et oppgjør med kritikerne, og forteller hvorfor han i det siste har sett litt sliten ut. – Mens mange mennesker fortsetter å si at «Justin Bieber ser forferdelig ut», «han er på metamfetamin» osv. … mislykkes de i å innse at jeg nylig har fått diagnosen Lyme borreliose, skriver Bieber. LES OGSÅ: Liam Gallagher med sjokkbeskjed på Twitter. Lyme borreliose er den vanligste sykdommen fra flåttbitt.

Justin Bieber teaser dokumentar ved å fortelle om flått-virus

Justin Bieber ser ut til å alliere seg med TMZ for denne nyheten. Samtidig som Justin lanserer sin dokumentarserie, røper sangeren at han i fjor ikke ble diagnostisert med depresjon, men med borrelia alias Lymes sykdom. Det er uklart hvordan han fikk sykdommen, som trolig ble forårsaket ved flåttbitt. Symptomer er blant annet utslett, feber og hodepine. Justin Bieber poster hele TMZ-saken og skriver at mange tisket om formen hans uten å vite sannheten. View this post on Instagram While a lot of people kept saying justin Bieber looks like shit, on meth etc.

Bekreftet: Norwich sender spiller til Bundesliga

Det har ikke klikket helt for klubben vi virkelig ønsker skal overleve i Premier League. Posisjonen som solid bunnpropp i øverste engelske divisjon gjør at alt som hemmer, fjernes fra dekk. Vi kjenner ikke historien til Dennis Srbeny denne sesongen, men åtte innhopp så langt i sesongen, forteller om en spiller som ikke helt finner seg til rette med tempoet i Premier League. Og sendes til Bundesliga. A true professional throughout his two years with us. We wish you all the best for the future, Dennis!

Madame Tussauds i Berlin har laget en Nicki Minaj-figur som folk mener ikke ligner

Madame Tussauds har 185 års erfaring med å lage voksfigurer – og ofte gjør de en god jobb. Men mange er ikke imponert over Nicki Minaj som Madame Tussauds i Berlin avduket i dag. Det berømte vokskabinettet har basert figuren på et bilde fra rapperens musikkvideo til «Anaconda» fra 2014. Voksfiguren ble først laget for museet i Las Vegas for fem år siden, men verket er nå pusset opp og flyttet til Tyskland. Mange Nicki-fans gir Madame Tussauds tommelen ned for sin innsats og mener at det ikke ligner nok på Nicki. Noen skriver at de ansvarlige bør få sparken. Madame Tussauds i Berlin viser stolt