With


Nei takk, har allerede prøvd Rosenborg

Før årets sesong var det ikke en eneste fotballekspert i Norge som ikke tippet Rosenborg som vinner av Eliteserien også i år. -Isteden leder Brann med god margin foran nykommerne Ranheim.  Jeg skal villig innrømme jeg tippet Brann lenger ned på tabellen og Ranheim rett ned i OBOS-Ligaen igjen. Rosenborg prøvde nylig å hente tilbake fjorårets stjerneskudd på venstrekanten Milan Jevtovic, etter han fikk et mislykket opphold i tyrkiske Antalyaspor, etter bare 6, starter og noen innhopp ble han for litt siden frigitt.

Gerrard henter Liverpool-spiller

Steven Gerrards assistent i Rangers ,Gary McAllister, bekreftet i går at Jon Flanagan var på medisinsk test i klubben. Rundt klokka 14.30 torsdag ble det offisielt at backen er klar for Rangers. Ifølge James Pearce i Liverpool Echo vil overgangen på free transfer bli fullført torsdag, og Flanagan tilbys en kontrakt på 2 år, med opsjon på ytterligere 12 måneder. Flanagan blir Gerrards 7. signering i sommer etter at han tok over manger-jobben i Rangers.

AC Milan spiss ville ikke byttes inn rett før slutt, sendt hjem fra VM

Da det bare var noen få minutter igjen av Serbias VM kamp på søndag mot Costa Rica ønsket Serbia å styrke ytterligere fremover. Serbias kaptein Aleksandar Kolarov hadde allerede scoret et nydelig mål og laget var i meget god flyt. Landslagssjef Mladen Krstajic var veldig fornøyd med alle, med et unntak: «Spillerne mine kom til kampen med riktige holdninger. Vi måtte være kompakte, både i forsvar og i angrep. Jeg bryr meg ikke om statistikker.

Var ikke klar over at det ikke var lov å røyke sigar

Diego Maradona satt selvfølgelig på hedersplass da Argentina skulle sette Sagaøya på plass.

Forrykende soul fra vitale veteraner

Konsertanmeldelse | Dance With A Stranger | Byfesten – hovedscenen på Torvet | Lørdag 16. juni
Les mer om:

Kjersti og With Bakeri kan bli kåret til landets beste

Seks bakerier har gått videre til nest siste runde i kåringen av Årets Bakeri. Ett av dem er With Bakeri i Tønsberg.
Les mer om:

Derfor bør du heie på Russland under fotball-VM

Kampanjen «From Russia with equal love» garanterer minst 50.000 euro til LHBT-saker.
Les mer om:

Ingen nåde for landslagssjefen, sparket en dag før VM

Det er et tydelig furtent spansk fotballforbund som har sparket Julen Lopetegui med umiddelbar virkning. Som resten av det spanske landslaget var landslagssjefen på plass i Russland klare til å delta i VM som starter imorgen.  I natt startet ryktene om at Julen ville få sparken fordi han hadde tatt jobben som manager for Real Madrid.

Perfekt erstatter for Cesc Fabregas, villig til å betale det det koster

24-åringen Nabil Fekir scoret imponerende 23 mål og ga ytterligere åtte assisterer på 40 kamper for Lyon. Fekir var sentral i at Lyon overraskende hentet hjem en tredjeplass i Ligue 1 og sikret spill i Champions League.  Liverpool var naturlig nok villige til å strekke seg langt overfor Lyon i forhandlingene, men ryktene vil ha det til at Chelsea snek inn en liten beskjed om at de ønsket å betale mer og at det sørget for at forhandlingen ble brutt. SS: Liverpool want Nabil #Fekir signed before WC. Tough luck! Aulas has said no chance Fekir’s gone before WC.

Liverpool fans kjapt ute med et billigere og bedre alternativ

Lyon og Liverpool har forhandlet en god stund om Nabil Fekir, en avtale var rett rundt hjørnet og fansen gledet seg til å få enda en storscorer til klubben. Lyon helte is i blodet på lørdag og meldte at Liverpool sin drømmeovergang ikke ville bli noe av.

Unai Emery klar med sitt første kjøp som Arsenal manager

Erfaring, og rutine er stikkord når Unai Emery henter inn sin første spiller som Arsenal manager. – Sveitsiske Stephan Lichtsteiner som nå er 34 år signerte ikke en utvidelse av avtalen med Juventus som han har spilt for siden 2011 og går dermed gratis.  Med 201 kamper for Juventus som høyreving og 98 landskamper for Sveits regnes det med at vil være en mentor for de yngre spillerne.

Henter offensiv midtbanespiller i Frankrike

Javier Pastore som blant venner og fans kalles «El Flaco» har vært lenge i Paris Saint-Germain. Han kom til den franske hovedstaden i 2011 fra Palermo.  Har drømt om å spille fotball i England siden han var en liten gutt Les: «Viktig å komme tilbake til Champions League» BREAKING: News emerging that West Ham United is in advanced talks with PSG regarding signing midfielder Javier Pastore.

Ny sjef krever engasjement, holdning, ambisjon og stil

Også denne gangen tror Everton fans at de har funnet det rette mannen for å lede klubben tilbake til toppen av Engelsk fotball. – Det er ikke hvem som helst som nå overtar som Everton manager etter at Sam Allardyce fikk sparken. Les: Fullt opprør i Everton Marco Silva er ny Everton manager Portugiseren har klare krav som settes fra dag en; Han krever engasjement, holdning, ambisjon og stil. «Jeg er veldig stolt over å være den nye Everton-manageren.

Wayne Rooney vil være «En flott spiller for denne ligaen»

Det skal være nære en overgang for Wayne Rooney til DC United etter han tidligere denne uken var «over there» for samtaler. Ikke mye kjærlighet igjen Les: Fullt opprør i Everton Wayne Rooney is on the decline. He turns 33 in October.

Hurtigruten inngår storavtale med Fosen(pluss)

Hurtigruten og Fosen Yard har inngått en ny storkontrakt. Både MS Richard With og MS Nordlys skal gjennom totaloppgraderinger på verftet.

Ikke sikkert det er mange igjen når La Liga blåses igang

Cristiano Ronaldo mer enn antyder at hans tid i Real Madrid nærmer seg slutten. Det ble ingen mål i går kveld, men det hindret han ikke å skrive seg selv inn i historiebøkene.

Jürgen Klopp på gråten når han oppdaterer om Mohamed Salah

Nå som støvet har lagt seg etter gårsdagens Champions League finalen er det lurt å gå over «inventaret» man teller opp hvor mange fingre og tær man har igjen. Denne sesongen har vært en eneste lang fest for Liverpool og vi må huske at i fjor var de ikke med engang og i år ble det finale. – Det gjør alle inkludert manager Jürgen Klopp stolt og varm i hjertet. Ser man hendelsen i sakte film ser det ut som Sergio Ramos kynisk gikk inn for å skade Mohamed Salah. Se og døm selv. Sergio Ramos cynically took out Liverpool’s best player, Mo Salah.

Ut med skade og lykkelig

Fulham måtte omveien om kvalifiseringskamp mot Aston Villa for å rykke opp i Premier League.

Steven Gerrard ønsker norsk talent han trente i Liverpool

Steven Gerrard har ikke glemt det norske stortalentet Edvard Tagseth som ble en del av Liverpool sitt akademi da han bare var 14 år. Frem til han var 15 ble det en pendler tilværelse, men nå er det fast opphold på Anfield.  Edvard er en del av U18 og bare 17 år gammel.

Suksess med Östersund bringer suksesstrener til engelsk fotball igjen

Avslutningen på årets Premier League sesong ble en svanesang for Swansea med fem strake tap og nedrykk til Championship. – Manager Carlos Carvalhal fikk naturlig nok ansvaret og sparken for et par dager siden. Les: Reddet ikke trenerjobben Sky Sports melder at Swansea har som oss andre latt seg imponere at jobben som Graham Potter har gjort som Östersund. For syv år siden fikk Potter sin første jobb som manager etter å ha lagt fotballskoene på hylla.

Kjøper fri erstatter for Paul Lambert som fikk fyken på fredag

Stoke City tok den tunge veien ned i Championship etter det vi alle skjønner var en trist sesong.

Manchester City ga alt i januarvinduet, prøver igjen nå

Landslagsspiller og Leicester sin superving Riyad Mahrez har vært like tiltrekkende som shit på fluer for Manchester City manager Pep Guardiola. Den Franske angriperen har valgt å spille på landslaget til Algerie.

Du skal ikke tråkke Zlatan Ibrahimovic på foten

Endelig etter en tapsrekke på fire kamper snudde det i natt.  Det begynte å bli pinlig for det som presumptivt skal være MLS sitt beste lag LA Galaxy.  LA Galaxy var på besøk hos Montreal Impact. De siste tre kampene har oppskriften vært som følger, Ola Kamara har sørget for et mål, Zlatan Ibrahimovic har ikke fått til noe og LA Galaxy har tapt. Forskjellen nå var at de møtte et Montreal Impact som hadde mer en nok med å forsvare seg og var langt unna å kunne få til noe. Zlatan som virker mer og mer frustrert over egne prestasjoner og blir gående mye i ring.

Genialt: Arsenal har valgt Unai Emery som ny manager

Etter 22 års tjeneste forlater Arsene Wenger Emirates i sommer. Så snart kunngjøringen ble gjort, startet spekulasjonene om hvem som overtar. Nå ser det ut til at vi har fått vårt svar: Den tidligere Paris-Saint-Germain-sjefen Unai Emery overtar. Det er en av de som kjenner Arsenal aller best, David Ornstein i BBC sport som melder dette. Les: Bekreftet: Thomas Tuchel tar over som trener for storklubb Han skriver at det blir annonsert i løpet av uken. BREAKING: Arsenal to appoint Unai Emery as new manager. Thorough process produced 46yo Spaniard as unanimous choice.