With


Everton må igjen klare seg uten Jean-Phillippe Gbamin

Det er ikke første gangen Everton har vært mindre heldig med spillerkjøp. Selv om det har gått bedre siden Ronald Koeman stod bak noen høyprofilerte overganger uten resultat, må Liverpool-klubben igjen melde om en en liten bomtur – enn så lenge. Det er ikke tvil om at ivorianeren Jean-Phillippe Gbamin har potensiale, men for Everton har 24-åringen fortsatt til gode å gjøre nytte for seg. Les: Sky Sports: Solskjær får spissen sin Det var i sommer at Everton la i underkant av 300 millioner kroner på bordet for Mainz-spilleren.

Scorsese lager kortfilm om koronatiden

Resultatet er rett og slett en kortfilm som skal sjøsettes på BBC torsdag 28. mai, melder TT. «Jeg ser fram til at jeg i fremtiden tar med meg hva jeg har lært i løpet av denne tiden. Det handler om det mest grunnleggende. Å ta vare på menneskene man elsker og være sammen med dem så mye man kan», sier Scorsese i en kommentar som er gjengitt av Variety. Den, ifølge Variety svært personlige kortfilmen, blir del av serien «Lockdown Culture With Mary Beard». (©NTB) The post Scorsese lager kortfilm om koronatiden appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Lisbeth Salander aktuell for ny TV-serie

Prosjektet kalles «The Girl With The Dragon Tattoo» i likhet med den amerikanske tittelen på boken og filmen «Menn som hater kvinner». Den planlagte serien skal bygge på en helt nyskrevet historie, som setter Lisbeth Salander i en nåtidig ramme hvor hun er omgitt av nye karakterer. Enn så lenge er ikke mye kjent om prosjektet, men Andy Harries («The Crown», «Outlander») er produsent sammen med Rob Bullock. Det er også uklart når TV-serien – dersom den blir en realitet – vil få premiere. (©NTB) The post Lisbeth Salander aktuell for ny TV-serie appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Brian May overveldet av omtanken etter å ha fortalt om hjerteinfarkt

Den 72 år gamle gitaristen kan virke uslitelig på scenen, men da han for to uker siden gikk til legen med en muskelskade i ryggen ble det imidlertid oppdaget noe helt annet også: At May hadde alle symptomer på hjerteinfarkt. Legen kjørte musikeren i all hast til sykehuset der det ganske riktig ble påvist at tre av arteriene hans var i ferd med å gå tette, skriver artisten selv på Instagram. På sykehuset valgte May å få operert inn tre stenter for å minke risikoen for hjerteinfarkt. Dagen etter kunne han forlate sykehuset, fremdeles mest plaget av smertene etter hagearbeidet.

Kirby Jenner: «Tvillingbroren» til Kendall Jenner står frem i ny serie

Keeping Up With Kirby? Du kjenner trolig til Kylie og Kendall Jenner. Og selvfølgelig storesøster Kim Kardashian – og kanskje også Khloé, Kourtney og Rob. De mer interesserte av dere har også god koll på Brandon og Brody Jenner. Og de aller, aller mest rutta vet også om Burt og Casey. Så hvem i all verden er Kirby Jenner?  Den mindre profilerte tvillingbroren til Kendall har nå fått sin egen egen serie i den nye streaming-appen Quibi. I traileren forteller Kirby at alle i familien Kardashian/Jenner gjør «ganske viktige ting»:  – Tvillingsøsteren min Kendall er modell.

Jürgen Klopp kan hente sin gamle yndling gratis

Liverpool manager Jürgen Klopp fikk i sin tid jobben som sjef på Anfield på mye på bakgrunn av det han fikk til med den tyske storklubben Borussia Dortmund. Da Jürgen Klopp ble ansatt som Borussia Dortmunds nye hovedtrener i 2008 var det etter å ha rykket ned som manager for FSV Mainz 05, klubben han hadde spilt for mesteparten av sin karrière. Les: Mauricio Pochettino «Vi er venner for alltid» Zorc prematch presser: “We will part ways with Mario Götze this summer. It was a mutual and respectful decision.

Selv Rune Bratseth vil sparke Werder Bremen treneren

Werder Bremen-legende Rune Bratseth mener at klubben må på trenerjakt etter det ydmykende 1–4-tapet mot Bayer Leverkusen mandag. – Dette var bare nitrist. Vi visste at forsvaret deres var «så der» og kanskje verre enn «så der» også, og så er det kanskje verre enn noensinne etter en lang pause, sa Bratseth til Viasat. Les: Antonio Conte har bestemt seg for å gi Liverpool kamp Bratseth mener at Werder Bremen må ta grep raskt. – Dette bør være den siste kampen til treneren Florian Kohfeldt, fastslo Bratseth. Storklubber over hele Europa sikler på Kai Havertz (20).

Justin Bieber og Ariana Grande svarer 6ix9ine angående Billboard Hot 100

Justin Bieber og Ariana Grande har ofte sagt at de ikke drives av tall. Men at deres karanteneduett «Stuck With U» tar førsteplass på selveste Billboard Hot 100 er selvfølgelig stor stas. 6ix9ine roper dog juks. Han mener at teamet deres, med manager Scooter Braun i spissen (han er for øvrig nå også kreditert som låtskriver), selv kjøpte 60 000 nedlastninger av singelen i siste liten for å sikre seg førsteplassen… Og at 30 000 av disse ble kjøpt med seks kredittkort. Men Daniel snakker til Ari, noe Justin ikke liker. – Dette er min sang med Ariana Grande og jeg er beæret over å jobbe med henne

Trår til for musikerne og teknikerne i koronakrisetider

De som takker ja, vil motta noter, bakgrunnsspor og instruksjoner om hvordan gjøre innspillingen hjemmefra. Hun oppfordrer dem også til å spille inn videoer og håndskrive en plakat med hvor de er hen i verden. Men enda viktigere, melder BBC , er at Melody Gardot vil betale standardhonoraret som den britiske fagforeningen for musikere har fastsatt for alle medvirkende. – Sannheten er at jeg klarer meg ikke uten disse musikerne, sier Gardot, og fastslår: – Står jeg på scenen alene er det mye mindre interessant enn om jeg har en vakker palett av farger å tilby.
Les mer om:

Lil Wayne og La’Tecia Thomas har brutt forlovelsen?

Lil Wayne og La’Tecia Thomas ser ut til å ha skilt lag. Rapveteranen og den australske Fashion Nova-modellen ble forlovet i vinter og fikk matchende dynamitt-tatoveringer etter at Weezy skle inn i hennes DM i fjor. Men nå ser det ut til å være trøbbel i paradis. La’Tecia har avfulgt Lil Wayne på Instagram og har sluttet å følge hans fankontoer.

Ariana Grande ber Rihanna slippe ny musikk

Er det noe Rihanna hater, er det fans som maser om at hun skal slippe ny musikk. Men Ariana Grande er lei av å vente og hun klarer ikke å holde seg. – Jeg er virkelig glad for at Rihanna legger så mye innsats [i musikken]. Det betyr mye, sier Ari til Apple Music. – Jeg hører på ANTI hver dag. Jeg tror det er på tide, jeg trenger det. Du vet hva jeg mener?

Michael Ballack anbefaler Havertz å vente

Hvem husker ikke Michael Ballack. For motstanderne irriterende effektiv foran mål, og til tider bare irriterende. Den tyske landslagsspilleren hadde sin tour i Premier League på Stamford Bridge i perioden 2006-10. Nå anbefaler en av tidenes mestscorende tyske landslagsspillere Kai Havertz om å «eile mit Weile». Skynde deg sakte. Ballack coming up big in extra time for Chelsea pic.twitter.com/yd6yrWOmhY — Goal (@goal) April 16, 2020 Ballack spilte for Bayer Leverkusen både før og etter Chelsea-oppholdet, og har fortsatt en del av hjertet sitt i denne byen.

Liverpool-manageren husker godt dagen han takket nei til Eric Cantona

Graeme Souness rister lett på hodet da han forteller om dagen Michel Platini kom og ville prakke på ham en fransk bad boy. Det var i 1991 etter at Liverpool hadde satt på plass Auxerre på Anfield at Souness fikk beskjed om at en gammel venn ønsket å prate med ham. Vi lar Souness selv fortelle uten vår haltende oversettelse: «I was manager of Liverpool, we’d lost 2-0 away to Auxerre, came back and beat them 3-0. “After the game, there was a guy outside who said he was a good pal of mine, and it was Michel Platini.

Liverpool har funnet mulig Lovren-erstatter i bunnen av La Liga

Det er ikke få spillere som er linket opp til Liverpool eller Manchester United denne våren, men når spanske Marca trekker frem spillere i La Liga som er av potensielt Liverpool-materiale, lytter vi. Spesielt når det økonomiske klimaet har endret seg totalt, og selv klubber som Liverpool må vise moderasjon og kreativitet på det kommende overgangsmarkedet. Les: RB-sjef mener Liverpool er perfekt for Timo Werner Denne gangen dreier det seg om urugayaneren Leandro Cabrera.

Låtanmeldelse: Ariana Grande & Justin Bieber – «Stuck With U»: Søt bagatell

Ariana og Justin trives i hverandres selskap på denne ferske veldedighetsduetten.
Les mer om:

Låtanmeldelse: Ariana Grande & Justin Bieber – «Stuck With U»: Søt bagatell

Ariana og Justin trives i hverandres selskap på denne ferske veldedighetsduetten.
Les mer om:

Det skal ikke være mulig: Luka Jovic ute med brudd

Forrige sommer hentet Real Madrid inn den unge angrepsspilleren fra Eintracht Frankfurt. Forventningene var skøyhøye til spilleren som hadde herjet i Tyskland med 27 scoringer og 7 assists på 48 kamper forrige sesong. I Madrid forsvant stjernestøvet rundt serberen. Det er krevende å komme inn på San Bernabeu, tilpasse seg kjapt og levere. Eden Hazard vet dette altfor godt, og også Luka Jovic ble offer for en nådeløs intro til sin første sesong hos Real. Les: Bekrefter Liverpools jakt på Milot Rashica 15 La Liga-kamper med to stusslige scoringer har fått Zidane til å riste på hodet.

Managergeniet Marcelo Gallardo skal inn og ryste europeiske toppklubber

Pep Guardiola beskriver jobben Marcelo Gallardo har gjort med River Plate i Argentina som utrolig.

Solskjær åpner opp for å avslutte Premier League med svekket lag

Det sier det meste om Solskjær som manager og United som klubb. Når du som spiller innkasserer opptil flere millioner i ukelønn, settes ofte de menneskelige aspektene til side. Lever, eller forsvinn. Ikke hos United. Nå er det ikke bare empatien som får Solskjær til å gi slakk til spillere som sliter med tanken på å spille kamper i disse virustider.

Justin Bieber og Ariana Grande vs. COVID-19 – se musikkvideoen

Justin Bieber og Ariana Grande har endelig sluppet «Stuck with U». Se musikkvideoen som kom i natt nedenfor. Duetten, som de har teaset lenge, er til inntekt for organisasjonen First Responders Children’s Foundation i forbindelse med COVID-19. Koronaviruset og karantene er også indirekte temaet for låten. Selv om det egentlig handler om kjærlighet. Got all this time on our hands / Might as well cancel our plans / I could stay here for a lifetime … And there’s nothing I can do / I’m stuck with you Låten er skrevet av topliner Skyler Stonestreet, mens Justin og Arianas manager Scooter Braun – in

Rangers og Celtic jakter samme spiller

Når de to beste klubbene i Skottland sirkler inn rundt samme spiller, da er det en 21-åring som må være perfekt for forholdende på «det skotske høylandet». Begge klubbene har spillere som kan være på vei bort og må dermed jobbe frem en Plan for erstatning.
Les mer om:

Ikke rart Angel Di Maria måtte rømme fra Manchester

Mens vi har enkelte gode minner med Di Maria i United-drakt, har fruen hans gjort sitt beste med å fortrenge oppholdet i den engelske industribyen. Den argentinske spilleren ble ingen suksess i rødt, og forsvant til Paris allerede etter én sesong. I løpet av året rakk familien Di Maria å oppleve sportslig nederlag, ble utsatt for væpnet ran i hjemmet og måtte pine seg gjennom å bo i «verdens mest triste by». Vi lar fru Jorgelina Cardoso beskrive overgangen fra tilværelsen i Madrid. -Vi bodde i Madrid hvor Angel spilte for den beste klubben i verden. Vi hadde det perfekt.

Scott Disick ute av rehab, planlegger søksmål

Scott Disick er ute av rehabilitering – og sint på senteret. Keeping Up With the Kardashian-stjernen skal ha sjekket seg inn på All Points North Lodge i Colorado i noen dager i forrige uke. Men i motsetning til hva enkelte medlemmer av den kulørte presse har hevdet, skyldes det ikke kokain og alkohol. Ifølge advokaten til Scott Disick har 36-åringen fått hjelp til å håndtere sorgen over moren og farens bortgang. Moren døde i oktober 2013 etter en lang sykdomsperiode og faren gikk bort i januar 2014. – Scott tok avgjørelsen om å sjekke seg selv inn på rehab i forrige uke grunnet tidligere traum

Ariana Grande og Justin Bieber med coronalåt

Artistene annonserte fredag at deres nye låt, «Stuck With U» lanseres 8. mai. På Instagram oppfordrer de fansen til bli med i musikkvideoen

Manchester United har kontaktet RB Leipzig-spiller

Forsvarsspilleren har vært ute med skade store deler av 2019/20-sesongen, men når du som 20-åring blir vurdert som et av de største forsvarstalentene i Bundesliga og leker seg med Lewandowski, kjølner ikke interessen fra storklubbene. Red Bull-familien er kjent for å finne og utvikle de største talentene. Ibrahima Konaté ble hentet av RB Leipzig fra Sochaux i 2017, og Bundesliga-klubben har brukt tiden godt til å gi den franske U-landslagsspilleren tillit og muligheter.