With


Magne Furuholmen hyller Adam Schlesinger med nyinnspilling

– Fountains of Wayne var et band jeg lyttet mye til på slutten av 90-tallet, og som låtskriver ble jeg rørt og inspirert av blant annet «Prom Theme» og «Troubled Times». Etter at Adam Schlesinger døde, ble «Troubled Times» et slags symbol for meg på den dramatiske situasjonen som vi har befunnet oss i de siste månedene, sier Furuholmen. Derfor slipper a-ha-stjernen en ny singel 19. juni, der han nettopp har spilt inn «Troubled Times» i samarbeid med Morten Qvenild.

The Weeknd oppfordrer plateselskaper og strømmetjenester til å bidra

Den canadiskfødte artisten donerte selv penger tidligere denne uken. Han la ut kvitteringene i sosiale medier som viser at Black Lives Matter fikk 200.000 dollar, Know Your Rights Camp – startet av fotballstjernen Colin Kaepernick – fikk 200.000 dollar, mens National Bail Out, som besørger kausjon for svarte mødre og omsorgspersoner, fikk 100.000 dollar. – Jeg ga i går og jeg oppfordrer dere til å gå stort og offentlig med deres bidrag denne uken.

Ikke rart Manchester United trenger Jack Grealish

Etter at Aston Villa-kapteinen ble definert som Uniteds prioritering på overgangsmarkedet (riktignok før viruskaoset), har presset økt om å levere briljante prestasjoner hver eneste gang han er på banen. For 24-åringen er dette toppen av lykke. Spesielt når han kan stå i de viktigste og tøffeste kampene. -Det er ikke ment å være arrogant, men jeg omfavner presset. For å være helt ærlig er det det jeg liker best.

Barcelona satset skyhøyt på Sandro Tonali-overgang

Mens Barcelona slikker sårene etter de foregående viruskaotiske månedene, klapper Brescia-eier seg på skulderen og forteller historier fra pre-koranatiden. Den tidligere så kontroversielle Leeds-eieren Massimo Cellino vet at han har en juvel i sitt bunnlag, og har inget ønske om å holde det skjult fra omverdenen. Les: Manchester United-mål bekrefter at det blir klubbytte Sandro Tonali er 20-åringen som har vist seg større en klubben denne sesongen og er forventet å ende opp i Torino denne sommeren.

Travis Scott om drapet på George Floyd: – Jeg har nesten ikke ord

Travis Scott er en av de mange artistene som deler sine tanker om George Floyd. Drapet, som følger en rekke lignende drap, har skapt enorme protester over hele USA og i andre land. 28-åringen fra Texas ble kritisert for å ikke si noe i starten, men poster nå et innlegg på Instagram. – Mens jeg går rundt i ring, tenker, forsøker å finne noe som kan dempe smerten, skriver Travis. Rest in Power George Floyd: To personer demonstrerer utenfor Third Police Precinct i Minneapolis i Minnesota (Stephen Maturen/Getty) – Det er nesten ingen ord jeg kan komme på som gjør at jeg kan uttrykke meg på rett må

Kylie Jenner kommenterer Forbes’ anklager om milliard-juks

Kylie Jenner: – Hva i all verden er det jeg våkner til? Ja, det kan du si. I saken «Kylie Jenner’s web of lies – and why she’s no longer a billionaire» kommer Forbes med en rekke påstander om Keeping Up With The Kardashians-stjernens forretningsdrift og formue. I mars 2019 erklærte Forbes selv at Kylie Jenner var verdens yngste «self-made» dollarmilliardær i en alder av 21.  Nå er de ikke så sikker lenger. I vinter ble 51 % av Kylie Cosmetics solgt, og i den forbindelse har dokumenter vist at Kylies beauty-business har vært mindre vellykket enn tidligere omtalt. Forbes skriver at man må regne

♫ Videopremiere: Norsk hjertesmerte via Emelie Hollow & Ruben

Finnes det en riktig måte å knuse hjerter på? Spør du Emelie Hollow og Ruben Markussen er svaret trolig «nei». I dag slapp de den vakre balladen «Break It Right», produsert av Lars Rossnes. Se premiere på musikkvideoen etter en kjapp chat med vidunderduoen! Hvordan har de siste par månedene vært for dere? Emelie: – Det har vært noen veldig rare, triste og skumle måneder, men nå begynner jeg å falle til ro med tanken på at det er sånn det er.

Everton må igjen klare seg uten Jean-Phillippe Gbamin

Det er ikke første gangen Everton har vært mindre heldig med spillerkjøp. Selv om det har gått bedre siden Ronald Koeman stod bak noen høyprofilerte overganger uten resultat, må Liverpool-klubben igjen melde om en en liten bomtur – enn så lenge. Det er ikke tvil om at ivorianeren Jean-Phillippe Gbamin har potensiale, men for Everton har 24-åringen fortsatt til gode å gjøre nytte for seg. Les: Sky Sports: Solskjær får spissen sin Det var i sommer at Everton la i underkant av 300 millioner kroner på bordet for Mainz-spilleren.

Scorsese lager kortfilm om koronatiden

Resultatet er rett og slett en kortfilm som skal sjøsettes på BBC torsdag 28. mai, melder TT. «Jeg ser fram til at jeg i fremtiden tar med meg hva jeg har lært i løpet av denne tiden. Det handler om det mest grunnleggende. Å ta vare på menneskene man elsker og være sammen med dem så mye man kan», sier Scorsese i en kommentar som er gjengitt av Variety. Den, ifølge Variety svært personlige kortfilmen, blir del av serien «Lockdown Culture With Mary Beard». (©NTB) The post Scorsese lager kortfilm om koronatiden appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Lisbeth Salander aktuell for ny TV-serie

Prosjektet kalles «The Girl With The Dragon Tattoo» i likhet med den amerikanske tittelen på boken og filmen «Menn som hater kvinner». Den planlagte serien skal bygge på en helt nyskrevet historie, som setter Lisbeth Salander i en nåtidig ramme hvor hun er omgitt av nye karakterer. Enn så lenge er ikke mye kjent om prosjektet, men Andy Harries («The Crown», «Outlander») er produsent sammen med Rob Bullock. Det er også uklart når TV-serien – dersom den blir en realitet – vil få premiere. (©NTB) The post Lisbeth Salander aktuell for ny TV-serie appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Brian May overveldet av omtanken etter å ha fortalt om hjerteinfarkt

Den 72 år gamle gitaristen kan virke uslitelig på scenen, men da han for to uker siden gikk til legen med en muskelskade i ryggen ble det imidlertid oppdaget noe helt annet også: At May hadde alle symptomer på hjerteinfarkt. Legen kjørte musikeren i all hast til sykehuset der det ganske riktig ble påvist at tre av arteriene hans var i ferd med å gå tette, skriver artisten selv på Instagram. På sykehuset valgte May å få operert inn tre stenter for å minke risikoen for hjerteinfarkt. Dagen etter kunne han forlate sykehuset, fremdeles mest plaget av smertene etter hagearbeidet.

Kirby Jenner: «Tvillingbroren» til Kendall Jenner står frem i ny serie

Keeping Up With Kirby? Du kjenner trolig til Kylie og Kendall Jenner. Og selvfølgelig storesøster Kim Kardashian – og kanskje også Khloé, Kourtney og Rob. De mer interesserte av dere har også god koll på Brandon og Brody Jenner. Og de aller, aller mest rutta vet også om Burt og Casey. Så hvem i all verden er Kirby Jenner?  Den mindre profilerte tvillingbroren til Kendall har nå fått sin egen egen serie i den nye streaming-appen Quibi. I traileren forteller Kirby at alle i familien Kardashian/Jenner gjør «ganske viktige ting»:  – Tvillingsøsteren min Kendall er modell.

Jürgen Klopp kan hente sin gamle yndling gratis

Liverpool manager Jürgen Klopp fikk i sin tid jobben som sjef på Anfield på mye på bakgrunn av det han fikk til med den tyske storklubben Borussia Dortmund. Da Jürgen Klopp ble ansatt som Borussia Dortmunds nye hovedtrener i 2008 var det etter å ha rykket ned som manager for FSV Mainz 05, klubben han hadde spilt for mesteparten av sin karrière. Les: Mauricio Pochettino «Vi er venner for alltid» Zorc prematch presser: “We will part ways with Mario Götze this summer. It was a mutual and respectful decision.

Selv Rune Bratseth vil sparke Werder Bremen treneren

Werder Bremen-legende Rune Bratseth mener at klubben må på trenerjakt etter det ydmykende 1–4-tapet mot Bayer Leverkusen mandag. – Dette var bare nitrist. Vi visste at forsvaret deres var «så der» og kanskje verre enn «så der» også, og så er det kanskje verre enn noensinne etter en lang pause, sa Bratseth til Viasat. Les: Antonio Conte har bestemt seg for å gi Liverpool kamp Bratseth mener at Werder Bremen må ta grep raskt. – Dette bør være den siste kampen til treneren Florian Kohfeldt, fastslo Bratseth. Storklubber over hele Europa sikler på Kai Havertz (20).

Justin Bieber og Ariana Grande svarer 6ix9ine angående Billboard Hot 100

Justin Bieber og Ariana Grande har ofte sagt at de ikke drives av tall. Men at deres karanteneduett «Stuck With U» tar førsteplass på selveste Billboard Hot 100 er selvfølgelig stor stas. 6ix9ine roper dog juks. Han mener at teamet deres, med manager Scooter Braun i spissen (han er for øvrig nå også kreditert som låtskriver), selv kjøpte 60 000 nedlastninger av singelen i siste liten for å sikre seg førsteplassen… Og at 30 000 av disse ble kjøpt med seks kredittkort. Men Daniel snakker til Ari, noe Justin ikke liker. – Dette er min sang med Ariana Grande og jeg er beæret over å jobbe med henne

Trår til for musikerne og teknikerne i koronakrisetider

De som takker ja, vil motta noter, bakgrunnsspor og instruksjoner om hvordan gjøre innspillingen hjemmefra. Hun oppfordrer dem også til å spille inn videoer og håndskrive en plakat med hvor de er hen i verden. Men enda viktigere, melder BBC , er at Melody Gardot vil betale standardhonoraret som den britiske fagforeningen for musikere har fastsatt for alle medvirkende. – Sannheten er at jeg klarer meg ikke uten disse musikerne, sier Gardot, og fastslår: – Står jeg på scenen alene er det mye mindre interessant enn om jeg har en vakker palett av farger å tilby.
Les mer om:

Lil Wayne og La’Tecia Thomas har brutt forlovelsen?

Lil Wayne og La’Tecia Thomas ser ut til å ha skilt lag. Rapveteranen og den australske Fashion Nova-modellen ble forlovet i vinter og fikk matchende dynamitt-tatoveringer etter at Weezy skle inn i hennes DM i fjor. Men nå ser det ut til å være trøbbel i paradis. La’Tecia har avfulgt Lil Wayne på Instagram og har sluttet å følge hans fankontoer.

Ariana Grande ber Rihanna slippe ny musikk

Er det noe Rihanna hater, er det fans som maser om at hun skal slippe ny musikk. Men Ariana Grande er lei av å vente og hun klarer ikke å holde seg. – Jeg er virkelig glad for at Rihanna legger så mye innsats [i musikken]. Det betyr mye, sier Ari til Apple Music. – Jeg hører på ANTI hver dag. Jeg tror det er på tide, jeg trenger det. Du vet hva jeg mener?

Michael Ballack anbefaler Havertz å vente

Hvem husker ikke Michael Ballack. For motstanderne irriterende effektiv foran mål, og til tider bare irriterende. Den tyske landslagsspilleren hadde sin tour i Premier League på Stamford Bridge i perioden 2006-10. Nå anbefaler en av tidenes mestscorende tyske landslagsspillere Kai Havertz om å «eile mit Weile». Skynde deg sakte. Ballack coming up big in extra time for Chelsea pic.twitter.com/yd6yrWOmhY — Goal (@goal) April 16, 2020 Ballack spilte for Bayer Leverkusen både før og etter Chelsea-oppholdet, og har fortsatt en del av hjertet sitt i denne byen.

Liverpool-manageren husker godt dagen han takket nei til Eric Cantona

Graeme Souness rister lett på hodet da han forteller om dagen Michel Platini kom og ville prakke på ham en fransk bad boy. Det var i 1991 etter at Liverpool hadde satt på plass Auxerre på Anfield at Souness fikk beskjed om at en gammel venn ønsket å prate med ham. Vi lar Souness selv fortelle uten vår haltende oversettelse: «I was manager of Liverpool, we’d lost 2-0 away to Auxerre, came back and beat them 3-0. “After the game, there was a guy outside who said he was a good pal of mine, and it was Michel Platini.

Liverpool har funnet mulig Lovren-erstatter i bunnen av La Liga

Det er ikke få spillere som er linket opp til Liverpool eller Manchester United denne våren, men når spanske Marca trekker frem spillere i La Liga som er av potensielt Liverpool-materiale, lytter vi. Spesielt når det økonomiske klimaet har endret seg totalt, og selv klubber som Liverpool må vise moderasjon og kreativitet på det kommende overgangsmarkedet. Les: RB-sjef mener Liverpool er perfekt for Timo Werner Denne gangen dreier det seg om urugayaneren Leandro Cabrera.

Låtanmeldelse: Ariana Grande & Justin Bieber – «Stuck With U»: Søt bagatell

Ariana og Justin trives i hverandres selskap på denne ferske veldedighetsduetten.
Les mer om:

Låtanmeldelse: Ariana Grande & Justin Bieber – «Stuck With U»: Søt bagatell

Ariana og Justin trives i hverandres selskap på denne ferske veldedighetsduetten.
Les mer om:

Det skal ikke være mulig: Luka Jovic ute med brudd

Forrige sommer hentet Real Madrid inn den unge angrepsspilleren fra Eintracht Frankfurt. Forventningene var skøyhøye til spilleren som hadde herjet i Tyskland med 27 scoringer og 7 assists på 48 kamper forrige sesong. I Madrid forsvant stjernestøvet rundt serberen. Det er krevende å komme inn på San Bernabeu, tilpasse seg kjapt og levere. Eden Hazard vet dette altfor godt, og også Luka Jovic ble offer for en nådeløs intro til sin første sesong hos Real. Les: Bekrefter Liverpools jakt på Milot Rashica 15 La Liga-kamper med to stusslige scoringer har fått Zidane til å riste på hodet.

Managergeniet Marcelo Gallardo skal inn og ryste europeiske toppklubber

Pep Guardiola beskriver jobben Marcelo Gallardo har gjort med River Plate i Argentina som utrolig.