With


Manchester United-legenden Berbatov har bestemt seg

For oss er og blir bulgareren Manchester United-spiller. I perioden 2008-12 herjet denne helt spesielle angrepsspilleren rundt i Premier League for Sir Alex.

Midt i seiersrusen innrømmer Guardiola at City har skikkelige problemer

Shakhtar Donetsk ble tre nummer for små mot Manchester City. Men tre scoringer til de blå, den siste av forsvarsspilleren Fernandinho, lurer ikke Guardiola. Skikkelig trøbbel er på vei. Med Aymeric Laporte og John Stones på skadelisten, var det Fernandinho og Nicolas Otamendi som skulle fylle opp dette tomrommet. Mot Shakhtar klarte de seg glimrende, men for Guardiola er ikke enkeltkampene en riktig målestokk. Les: Trenerlegenden Guus Hiddink får smake på Kinas ambisjoner For han har med to «godt voksne menn» å gjøre. -Nico er 31 og Fernandinho er 34. Det neste forsvarsalternativet er 18.

Mannen bak «Mr. Robot» planlegger ny versjon av klassisk sci-fi-serie

I neste måned, nærmere bestemt 6. oktober, kommer den fjerde og siste sesongen av «Mr. Robot» ut på USA Network. I Norge har den kritikerroste serien, med Rami Malek og Christian Slater i de mest sentrale rollene, blitt sendt på NRK. Nå er det imidlertid klart hva serieskaper Sam Esmail skal finne på når den siste rulleteksten har flimret over skjermen i «Mr.
Les mer om:

Taylor Swift til Norge!

Den som venter på noe godt, osv… I dag bekreftes det endelig at Taylor Swift kommer tilbake til Norge! Dette blir superstjernens første konsert på norsk jord siden 2011. Sist Taylor Swift spilte i Norge var det i Oslo Spektrum, men denne gangen kommer hun til Voldsløkka i Oslo. – Dette er noe av det villeste jeg har vært med på.

Why developers hate low-code

IDG NEWS: 9 reasons programmers grow frustrated with the tools that are supposed to save them time
Les mer om:

Supermodell brakk armen under trening før amerikanske «Skal vi danse»

Christie Brinkley (65) var maks uheldig før premieren på «Dancing With The Stars». Nå har datteren (21) overtatt hennes plass.
Les mer om:

Paul Rudd kjemper mot sin egen klone i absurd Netflix-serie

Hva om du kunne makset ut dine beste egenskaper? Nesten som i The Sims? De fleste av oss ønsker å leve våre beste liv, men noen ganger kommer livet i veien. Potensialet er der, men du klarer kanskje ikke å utnytte det du har – eller leve opp til dine egne eller andres forventninger. I Netflix-serien Living With Yourself finnes det et alternativ. Hos Top Happy Spa tilbys det nemlig en tjeneste litt utenom det vanlige.

Greta Thunberg (16) er rå hos The Daily Show i New York – se video

Vår tids viktigste forbilde? Vel fremme i New York har klimaaktivisten Greta Thunberg gjort flere offentlige opptredener for å fremme budskapet sitt. 16-åringen har fått global oppmerksomhet for sin brennende engasjement for planeten vi bor på, og oppmerksomhet ble ikke mindre da det ble kjent at svensken valgte seilbåt som sitt fremkomstmiddel for å komme seg til Nord-Amerika. I New York besøker Greta The Daily Show.  Programleder Trevor Noah er god til å la gjesten snakke, og overdøver ikke med falsk latter á la Jimmy Fallon. Trevor forteller publikum at tenåringen har inspirert mange, inklu

Marcelo Bielsa etter Leeds seier: «Eddie Nketiah er en komplett spiller»

Det er en meget fornøyd Leeds manager Marcelo Bielsa som etter dagen 2 -0 seier mot Barnsley inntar toppen av Championship med like poeng som Swansea.

Kylie Jenner: – Jeg trodde aldri at jeg skulle posere for Playboy

Kylie Jenner går i fotsporene til storesøster. I 2007 stilte Kim Kardashian i Playboy i forbindelse med slippet av sextapen Kim K Superstar og sesong 1 av Keeping Up with the Kardashians. Disse to utgivelsene var med å gjøre Kardashian-familien til et globalt husholdsnavn. Men Kylie kunne angivelig ikke forestille seg at hun kom til å gjøre det samme som Kim. – Jeg trodde aldri at jeg kom til å posere for Playboy, sier Kylie i det kommende nummeret, hvor hun pryder forsiden. Hun snakker til Travis Scott, som for anledningen er bladets journalist og art director, mens venninnen Sasha Samsonova

Ringo Starr og Paul McCartney har spilt inn gammel John Lennon-låt

Det er på Ringo Starrs kommende album What’s My Name vi får høre den meget spesielle låten. Dette har fans verden over drømt om i flere tiår. Låten det er snakk om er John Lennons Grow Old With Me. Lennon spilte inn låten på Bermuda i november 1980, bare et par uker før han ble skutt og drept i New York 8. desember. Denne låten ble vurdert som en mulig reunion-låt til Anthology-prosjektet i 1995, men valget falt den gang på to andre Lennon-låter i Free As A Bird og Real Love. Inneholder bidrag fra alle fire i The Beatles – Jeg ville virkelig ha med Paul på denne, og han sa ja.
Les mer om:

Og med det er Manchester United topp fire en liten stund

Det er fortsatt tre lag som kan gå forbi før den femte serierunden er over, men uansett, vil dagens seier vise seg å være utrolig viktig. – Denne sesongen har straffer og mangel på straffer preget Manchester United, men idag mot Leicester fikk ordet straffe plutselig positiv klang host hjemmepublikumet.  Manchester United vant 1-0 over Leicester da de to lagene møttes i Premier League. Marcus Rashford scoret det eneste målet i kampen på straffe. Les: Spisssensasjonen er bare 17 år og ønsket av «alle» de store Today’s Man of the Match poll is now open — you know the drill, Reds!

Spisssensasjonen er bare 17 år og ønsket av «alle» de store

Tottenham og den irske under-21 år-spissen Troy Parrott har i løpet av kort tid blitt et toppmål for flere av de store gutta, Juventus, Real Madrid og Bayern München skal være på banen hevder en rapport, mens en annen mener å vite at Manchester City manager Pep Guardiola skal være kraftig imponert.  Calciomercato rapporterer at Maurizio Sarris Juventus følger tett med på 17-åringen og i prinsippet har bestemt seg for at «han skal de ha», men de vil få konkurranse fra flere blant andre Real Madrid og Bayern München. Les: De 20 mest verdifulle angrepsspillere i verden akkurat nå Unpopular Opini

Musikkverdenen hyller Daniel Johnston

Daniel Johnston døde tirsdag kveld av et hjerteinfarkt, 58 år gammel. Da den tragiske nyheten spredte seg tok det ikke lang tid før fans, kolleger og andre minnet mannen som betydde så mye for de. Mange har trukket frem det som kanskje var det mest betydningsfulle for Daniel Johnstons gjennombrudd, nemlig at Kurt Cobain ved flere anledninger brukte en t-skjorte med den nå berømte tegningen av frosken Jeremiah the Innocent.

Drake og Netflix feirer TOP BOY-premieren med freestyle

I dag slapp Netflix sesong 3 av britiske TOP BOY, co-produsert av Drake. Kanadieren, som først ble kjent som karakteren Jimmy i syv sesonger av Degrassi: The Next Generation, var rask til å co-signere den kritikerroste, gateorienterte serien som startet i fiktive Summerhouse i Hackney i East London. Men seertallene var ikke bra nok for Channel 4, som brått kansellerte showet i 2014 etter to sesonger. Det likte ikke Drake, som teamet opp med LeBron James’ manager Maverick Carter og serieskaperen Ronan Bennett og fikk laget sesong 3 med Netflix. OVO Sound slipper TOP BOY-soundtracket, med blant
Les mer om:

Denne supertrioen har laget musikk sammen

– Det var viktig for meg å sparke i gang «Charlie’s Angels» med en storslagen, kvinnedreven anthemlåt med en stor stemme – men å få tre av de største stemmene der ute? Det er en drøm som gikk i oppfyllelse, lyder det fra Banks. Som altså fikk Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey i samme boks. De skrev Don’t Call Me Angel i spann med finske Alma-Sofia Miettinen – og eneste hane i kurven, den svenske superprodusenten Max Martin. Sangen er første singel ut fra det kommende soundtracket, som slippes 1. november – to uker før filmens amerikanske premiere. I Norge står kinopremieren 29.

Kim Kardashian om første tur til gården i Wyoming: – Kanye sovnet, jeg tisset i en flaske

Skal familien Kardashian-West flytte til Wyoming? Forrige uke kjøpte Kanye en gigantisk gård til 125 millioner kroner, men på besøk hos The Tonight Show avkrefter Kim at de skal bo der på heltid. – Jeg er altfor glad i LA, sier hun ærlig til programleder Jimmy Fallon. Men familien liker roen de får på ranchen, og kommer til å tilbringe helger og somre der. Kim er selvsagt på besøk for å prate om sitt nye shapewear-merke Skims, men det får de unnagjort kjapt. Først prater hun litt om første tur til gården i Wyoming, som hun fikk titte på før Kanye kjøpte den.  Firebarnsmoren forteller at det fø

Leeds rigger seg for spill i Premier League

Hvis Leeds ikke lykkes denne sesongen med opprykk skal steget tas året etter.

Millie Bobby Brown (15) produserer film for Netflix

Stranger Things-stjernen skrev historien sammen med søsteren sin. Og nå skriver hun kanskje historie sammen med Netflix? I vinter fortalte vi om Little, en film produsert av filmens 14 år unge hovedrolleinnhaver Marsai Martin. Tenåringen pitchet selv konseptet etter å ha jobbet med det i flere år.

Milliardæren Kylie Jenner kler av seg i Playboy med Travis Scott

Det er ikke ofte man får se administrerende direktører for selskaper verdt millioner av dollar naken i Playboy. Men ifølge CNN kler Kylie Jenner av seg for nummeret som kommer i salg om en uke. Kylie Cosmetics’ 22 år gamle CEO har med kjæresten Travis Scott, som forteller om Ky. – Du er min beste venn, skriver Travis i den kommende saken som Playboy teaser. – Gjennom alle oppturene og nedturene som alle forhold har, utvikler vi oss gjennom dem og fortsetter å bli sterkere. Bildene av småbarnsforeldrene, som fikk datteren Stormi Webster i fjor, er tatt av Kardashian-klanens favoritt Sasha Samso

Diego Maradona brøt sitt høytidelige løfte etter bare en dag

Stemningen var vanvittig da den Argentinske klubben Gimnasia kunne presentere fotballguden Diego Maradona som sin nye trener. – Om det var alle følelsene eller at han faktisk tenkte å følge opp vet vi ikke, men Maradona lovte fans og spillere at han tok sin gjerning som trener alvorlig og ikke ville gå glipp av en eneste trening. Det var søndag.

Hva sier anmelderne om Hustlers med Jennifer Lopez og Cardi B?

Lurvete girlpower. Dramedien Hustlers handler om strippere som skjenker ufine Wall Street-menn og svindler dem for cash under finanskrisen i 2008. Regissør og manusforfatter er Lorene Scafaria, inspirert av artikkelen The Hustlers at Scores til Jessica Pressler. Jennifer Lopez er stripperveteranen Ramona Vega, som sammen med Cardi B alias Diamond skal lære sine skitne tricks til nykommeren Destiny, spilt av Constance Wu (Crazy Rich Asians). Når så du en film med kun kvinnelige hovedrolleinnehavere sist?

Lana Del Rey covrer Ariana Grande i Live Lounge

Wow! Lana Del Rey er kjent for sine coverlåter («Blue Jeans», «The Other Woman»), men som regel drar hun flere tiår tilbake i tid for å finne musikk i sitt eget landskap. Denne gangen har New York-sangeren for en gangs skyld valgt å tolke en låt fra vår egen samtid – den er så fersk at den kom ut tidligere i år. Hos BBC Radio 1s Live Lounge er det nemlig obligatorisk med covers, så Lana Del Rey dro like gjerne i gang sin helt egen versjon av Ariana Grandes «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored». Singelen ble sluppet så sent som i februar, og er hentet fra Aris seneste album thank u, next.

Lover stemningsfull og variert opplevelse: Konsert til inntekt for Aurdal kirke

Profesjonelle musikervenner og lokale entusiaster inviterer folk til «Just a Closer Walk with Thee», lørdag 21. september.
Les mer om:

Chrissy Teigen kaller Donald Trump en «pussy ass bitch»

Skudd avfyrt! De som krangler med Chrissy Teigen på Twitter kommer sjeldent godt ut av det. Det var kanskje derfor Donald Trump droppet å tagge henne i tweeten? Den halvt norske modellen og kokebok-forfatteren blir omtalt, men i motsetning til ektemannen John Legend blir hun altså verken tagget eller nevnt ved navn. Hva er saken? Donald Trump mener han fortjener mer skryt for arbeidet sitt med en ny fengselsreform – og at de som skryter av den nå, burde hjulpet til for lenge siden. 73-åringen synes også det er leit at idrettsprofiler får skryt for sitt bidrag, og sier at Barack Obama aldri kun