With


Odd Anders With har fått ny jobb(pluss)

Den tidligere KrF-politikeren Odd Anders With tar over jobben som daglig leder i Kirkens Bymisjon i Trondheim etter Dag Aakre. 
Les mer om:

Utsettes til 2020

I Hollywood-spillefilmen om Sonic, pinnsvinet som herjet Sega-konsollene på 90-tallet, er det Ben Schwartz som står for stemmen til Sonic og selveste Jim Carrey som stiller i rollen som spillkarakterens nemesis Doctor Robotnik. LES OGSÅ: Skadet under Bond-innspilling. GAFFA.no har tidligere denne måneden rapportert om de sterke reaksjonene som kom etter at den første traileren til filmen ble sluppet.
Les mer om:

Hjertesukk fra en sykepleier

Det har nettopp vært den internasjonale sykepleierdagen. Florence Nightingale ble født på denne datoen i 1820. Hun er kjent som «The lady with the lamp», og ble verdensberømt for sitt arbeid blant sårede soldater under Krimkrigen.
Les mer om:

Sergio Ramos er i spill

Han har rukket å vinne alt av trofeer i Spania og Europa. Nå, etter 14 år som den kompromissløse forsvarskjempen og «Salah-dödaren» hos Real Madrid, kan det faktisk gå mot en slutt. Det har naturligvis blitt litt mindre fart på 33-åringen de siste årene, men når du har en rutine, råskap og vinnervilje som få andre, har du fortsatt flere gode år igjen på banen. Hørte ikke pipingen, jeg.

Innfører Morrissey-boikott

I dag gir Morrissey ut et nytt album, coverplaten California Son.

Whitney Houstons etterlatte med store planer

Dette kommer i stand etter at dødsboet, styrt av svigersøsteren til Houston, har undertegnet en kontrakt med selskapet Primary Wave, melder The New York Times. Houstons hologram kommer til å opptre sammen med broren, Gary Houston, samt korsangere. LES OGSÅ: Tarantino med innstendig bønn før pressevisning. Når og hvor det hele skal utfolde seg, er så langt uklart, men hologrammet er i utviklingsfasen.
Les mer om:

Liverpool har signerert sponsorkontrakt

Liverpool er i ferd med å reposisjonere seg på toppen i fotballens verden. Verdien av dette forstår danske bryggerimestere meget godt. Tenk fort: hvilken øl forbinder du med Liverpool? Carlsberg, selvfølgelig. Nå kan Liverpool ikke overraskende informere om at klubben har forlenget sponsoravtalen med de danske ølbryggerne til sommeren 2024. Side by side since 1992.

ESPN: Nå kommer fremstøtet fra Manchester United

Ole Gunnar Solskjær har lovet supporterne at United skal komme godt ut av det på i sommerens overgangsvindu. Nå skal en ung midtbanespiller fra Newcastle hentes inn til Old Trafford. Sean Longstaff. Ifølge ESPNs kilder er United klare for en formell henvendelse til Newcastle for å forhandle om 21-åringens overgang. United-materiale?

Betal 500 millioner ellers: Gareth Bale truer med å «bli og spille golf»

Real Madrid-stjernen Gareth Bale har fortalt sine lagkamerater at han er villig til å «bli og spille golf» hvis klubben ikke betaler de utestående 51 millioner euro som er igjen på hans Los Blancos-kontrakt. Bale ble nektet et potensielt farvel på Santiago Bernabeu, hvor Real Madrid tapte 2-0 til Real Betis for et par dager siden.

Bare fire mål på tre år; spissen fortsetter likevel i Premier League

Det må sies at det ikke bare er dårlig form, men skader som har sørget for den nedslående statistikken for spissen Connor Wickham. – Det har vært noen tunge år siden han meldte overgang fra Sunnerland, men Crystal Palace manager Roy Hodgson har fortsatt trua og forlenger avtalen.  26-åringen har vært mye borte de siste årene grunnet skade.

Ikke trygg nok til å spille europaligafinale

For Arsenal spiller Henrikh Mkhitaryan er det å reise til Baku forbundet med risiko på grunn av en meget spent politisk situasjon mellom Aserbajdsjan og Armenia. – Kan best sammenlignes med å reise på fottur i Iran med «Make America Great» caps Arsenal reagerte umiddelbart etter at Baku ble annonsert med å forsøke å komme frem til en ordning som sikret en av deres viktigste spillere, men dialogen med UEFA ga ikke gode nok garantier. Henrikh Mkhitaryan spiller ikke neste ukes europaligafinale mot Chelsea.

Sophie Turner sa at Game of Thrones-tatoveringen ikke var en spoiler…

Spoleringsalarm! – Let me tell you something about wolves, child. When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives… Dette fortalte Ned Stark til sin datter Arya i sesong 1 av Game of Thrones. Sansa, karakteren til Sophie Turner, gjentok linjen i sesong 7. Deretter gikk Sophie og tatoverte en skrekkulv og setningen «the pack survives» på undersiden av armen. Alle Stark-barna i sesong 8 overlevde.

Steve Clarke landslagssjef for første gang

Den tidligere forsvarsspilleren Steve Clarke fikk nesten ti landskamper for Skottland og nå etter å ha hatt suksess som manager og assistent i en rekke klubber i  noen år er han landslagssjef for første gang. Tidligere i dag ble han utnevnt som landslagssjef for Skottlands landslag i fotball.

Manchester United burde ha beholdt supervikaren Solskjær

Med fast ansettelse kom nemlig brekket på. Nå hører det med til historien at Solskjær slet med skuffende fysisk form hos United-spillerne han overtok i desember og fikk nok en smell på grunn av dette mot slutten, men likevel. Tallene ser ikke så lystige etter at eksteskapet mellom United og Solskjær var «fullbyrdet». Bom stopp.

Tyga var gift med Tristan Thompsons babymamma

Random. Folk som ser realityserier blir ofte minnet om at det er scripted reality. Nesten som en dokumentar, bortsett fra at man spriter opp virkeligheten ved å skrive inn litt jug. Realityserienes crème de la crème – Keeping Up with the Kardashians – har gjennom 16 sesonger servert mye utrolig. Nylig trodde mange at mesterhjernen Kris Jenner kokte sammen et manus hvor Kylie Jenners bestis Jordyn Woods tilsynelatende hadde sex med Tristan Thompson; babypappaen til Kylies storesøster Khloé Kardashian. At Rob Kardashian plutselig fikk barn med Blac Chyna; babymammaen til Kylies daværende kjærest

Liverpool trenger Phillippe Coutinho for å bli best!

Nå er riktignok Jamie Carragher bare fotballkommentator, men når du har tilbragt nesten to tiår på Anfield, har du en stemme om Liverpool. Temaet var Philippe Coutinho, og Carragher argumenterer for hvorfor brasilianeren som «lot Liverpool i stikken» og foretrakk gull og grønne skoger i Barcelona i 2018, bør være velkommen tilbake. -Jeg vil ikke si at Liverpool skal aktivt gå inn for å kjøpe ham, men hvis det er mulighet for å bringe Coutinho tilbake for decent money, da bør de gjøre det, begynner Carragher ifølge Liverpool Echo. Har litt erfaring å øse ut med.

Zaha trygler om å bli hentet av City, Liverpool, Chelsea eller Tottenham

Roy Hodgson trenger Wilfried Zaha og har gjort hva han kan for å overtale ivorianeren. Men når målet til vingen er Champions League-spill, må Palace-manageren melde pass. Palace-spilleren har virkelig imponert i Premier League denne sesongen, og noterte seg med ti scoringer og fem assist.

– Jeg har hatt sex med 2000 damer

Lamar Odom er ærlig i sin kommende selvbiografi Darkness to Light. I flere år levde basketballspilleren tilsynelatende sitt beste liv, med nye damer bokstavelig talt hver dag. Men som selvbiografiens tittel indikerer; til slutt ble det mørkt. – Jeg har vært besatt av sex så lenge jeg kan huske. Jeg er sexavhengig, sier 39-åringen, og estimerer at han allerede har hatt sex med over 2000 kvinner. Ofte mot penger. – Jeg har ikke telling på hvor mange strippere det har vært.

Game of Thrones’ siste sesong fortjener ikke hatet

Kronikken inneholder åpenbart spoilere for Game of Thrones sesong 8 (episode 1-5). The higher the pedestal, the harder they fall, går uttrykket. Normalt benyttes det om høyt elskede mennesker. Gjerne kjendiser, som går på en personlig eller profesjonell smell som sender vedkommendes sosiale status til bunns. Prima eksempler kan være Lindsay Lohan, Amanda Bynes eller det relativt ferske James Charles-tilfellet. Denne uken er dog uttrykket passende for vårens store snakkis; Game of Thrones.

Arthur-karakter er homofil – se de beste reaksjonene

Den største overraskelsen her er kanskje at animasjonsserien Arthur fortstatt lager nye episoder. Serien, som også har vært populær i Norge, er nå inne i sin 22. sesong. I sesongens første avsnitt er Arthur og gjengen gjester i et bryllup. Brudgommene er Arthurs lærer Mr.

Ander Herrera vet noe om United: Blir en tøff jobb

Ander Herrera er ute. Etter mye om og men har spanjolen bestemt seg om å skifte beite etter fem år. Som avskjed hyller han Solskjær som manager, men mener jobben hans blir ekstremt krevende. Manchester United er per i dag 32 poeng dårligere enn City. For den kommende PSG-Spilleren løses ikke dette i en fei. -Jeg tror det blir en tøff jobb fremover. Det er min oppfatning som supporter og en som kjenner klubben der den er nå.

Best og verst fra blogg-Norge: April

Ny måned, ny oppsummering! Jorda kan dessverre gå under når som helst, men før den tid har vi bloggere til å underholde oss dødelige her på planeten. Heldigvis holder jorda fortsatt koken en liten stund til, og vi kan dermed fryde oss med hva de norske influencerne har funnet på i hele april.

Liverpool viste at de er best når det gjelder – bare synd City gjorde det samme

Liverpool-supporterne hadde fylt Anfield for å hjelpe sine fotballkrigere til seier – og forhåpentligvis en hemningsløs feiring om City gav fra seg poeng mot Brighton. Mané gjorde jobben og scoret begge målene i 2-0-seieren over Wolverhampton, begge assistert av Trent Alexander-Arnold. En av de tre heteste i Premier League denne sesongen. (foto: liverpool, twitter) Dessverre gikk City fra en 0-1-posisjon etter første omgang til 4-1-seier. Dermed endte Liverpool på 2. plass i Premier League med smått utrolige 97 poeng, ett enslig poeng bak vinneren. Hodet fortsatt hevet.

Jürgen Klopp med gladmelding om Mohamed Salah

Denne sesongen har Liverpool klart å hente frem «alternativer» til sin egyptiske stjerne Mohamed Salah. – Selv med han på sidelinjen sendte de på imponerende vis Barcelona ut av Champions League finalen.  Fra andreplassen i Premier League et poeng bak Manchester City vinner de absolutt alt om dagen, problemet er at det gjør serielederen også.

Manchester United har ansatt assisterende manager

Han har spilt for United på 1980-tallet, kom tilbake i desember og er nå tatt inn i varmen. -Vi er glade for kunne annonsere at Mike Phelan har fått jobben som assisterende manager på en treårskontrakt, skrives det nå fra United. Ole on @Mike_Phelan_1: "He walks around Carrington and players really respect him. They know what he can do and he's worked with the best.