With


Ed Woodward og agent Jorge Mendes har snakket om Jose Mourinho

Journalisten Duncan Castles har på sin podcast fortalt at Manchester United manager Jose Mourinho ikke blir sparket akkurat nå. I et møte på fredag 5.oktober mellom Manchester Uniteds sterke mann Ed Woodward og Jose Mourinho sin agent Jorge Mendes ble det gjort klart at det ikke finnes noen planer om å sparke han til tross for den dårlige starten på årets Premier League. Les: Ole Nørgaard gir seg Journalisten mener at mener at de «store» trenerne får for mye rom til å kunne uttrykke sine følelser. The English FA charges Jose Mourinho with using ‘abusive, insulting or improper language’.

Brudd for Mané

Sadio Mané har blitt skadet på landslagsoppdrag med Senegal, og har i dag vært på sykehus for å få undersøkt venstrehånda. Liverpools lynving har i følge journalisten Mootaz Chechade brukket tommelen. Sadio Mané og Senegal skal møte Sudan i kveld, men det blir uten lagets store stjerne. Det rapporteres at Mané blir ute en stund, og vil gå glipp av Liverpool kamp mot Huddersfield i Premier League til helgen. LES OGSÅ: Landslagspausen har kostet Liverpool dyrt Sadio Mane has broken this left thumb in training with Senegal national team, his injury could get worse if he played.

Landslagspausen kan ha kostet Liverpool dyrt

Dejan Lovren har kalt Nations League for latterlig, mens Jürgen Klopp tidligere har kalt Nations League for helt unødvendig. Vi tenker den siste landslagspausen ikke kommer til å endre dette synet. To av Liverpools aller største stjerner er en egypter og en nederlender. Begge brukte forrige uke på landslagssamling og kamp, begge er tilbake på Melwood for å gjennomgå tester. Salah fikk endelig en scoring, men måtte hinke av banen i det 88.

Manchester United på shopping i Norge

I dag kom representanter fra Manchester United til Tromsø for å sikre seg en avtale med stortalentet Isak Hansen-Aarøen. Det er ikke mulig for en utenlandsk klubb å hente spillere før de er 16 år gamle, men de har mulighet til å skrive en såkalt forhåndsavtale.  – De er ikke alene, i fjor var Liverpool på besøk i samme ærend, noe som førte til treningsopphold. Les: Liverpool-spilleren: «Denne ligaen er latterlig!» Slike avtaler har blitt mer og mer vanlige og har den fordelen at små klubber kan få mer penger til utvikling av spilleren.

Spansk media: Premier League-klubb klar med bud på Jordi Alba

Jordi Alba er satt utenfor det spanske landslaget. Dette betyr ikke at han er mindre aktuell for verdens toppklubber. Barcelona-spilleren har vært med på det meste i klubb -og landslagsdrakten. Manchester United er kontinuerlig ute etter å hente vinnere til Old Trafford, og ifølge Mundo Deportivo ser de dette i Alba. En ekte spansk gentleman. (foto: alba, twitter) Venstrebacken, stappfull av offensive fibre, kobles nå til Premier League-klubben.

Mourinhos høyre hånd toppkandidat til ny trenerjobb

Han har brukt hele trenerkarrieren sin under og med Jose Mourinho.

Neymar om konkurrenten til toppscorer-tittelen

Fotball-verden følger allerede hvert skritt han tar og berøring han gir ballen. Men når 19-åringen dundrer inn 4 mål på 13 minutter mot Lyon, får det selv Neymar til å ta av seg hatten. Søndag leverte Kylian Mbappe en helt spesiell prestasjon i Ligue 1. Lyon, som ikke er noen bakgårdsklubb, ble sendt hjem fra Paris med 0-5-tap. Mbappe manglet bare ett av målene for egenhendig å ha påført Lyon det forsmedlige tapet. Kylian Mbappé vs.

Ikke lenger kandidat et år før Vinter-Ol 2026 bestemmes

Flere aktuelle søkerbyer har ikke helt bestemt seg enda om de skal levere en formell søknad, men allerede nå har den Tyrkiske byen Erzurum blitt kuttet fra kandidatlisten til Den internasjonale Olympiske komité.  Vi forbinder ikke akkurat Tyrkia med vintersport, men faktum er at det store landet har noen meget flotte fjellområder hvor det er ypperlige forhold. -Allerede har det blitt klart at sveitsiske Sion ikke blir noen kandidat.

Touchdown passes nummer 500 for Tom Brady

New England Patriots desidert største stjerne Tom Brady og en av USAs største idoler har en imponerende karriere som snart er over. 41 år er en høy alder i en sport hvor man får så mye juling som amerikansk fotball.

Italiensk presse tror Naby Keita kan ha hjerteproblemer

Man skal egentlig ikke spekulere når det gjelder sykdom, men fotballspillere blir sett mer på som en vare enn som mennesker. Når en spiller ikke kan spille har det dramatiske økonomiske konsekvenser.  Italiensk presse skriver at de tror Naby Keita har et hjerteproblem.

Bjarte Myrhol ute med kneskade

På søndag var det flart for Champions League møte mellom håndballveteran Bjarte Myrhol sitt lag Skjern og Nantes. – Ikke bare tapte de 27 -35 etter 34 minutter bøe Myrhol båret av banen med en kneskade.  Nå sier klubbens leger at han trolig er ute i 6 uker, rett etter fryktet de en langt mer alvorlig skade, noe som virkelig ikke er bra for det Norske landslaget. Les: EM i fare for Nora Mørk The Norwegian national player, Bjarte Myrhol, of the Danish champions, Skjern Håndbold, is out of the court for 6 weeks with a knee injury.

Her er den tredje versjonen av Lisbeth Salander - se hardkokt klipp

Oppfølgeren til The Girl with the Dragon Tattoo har nye skuespillere.
Les mer om:

Selv motstandernes trener jublet for Joe Hart!

Han stod til tider fjellstøtt for England i 75 landskamper. Så kom Pep Guardiola til Manchester City og keeperen måtte ta flere steg tilbake.

Gary Neville skylder ikke på Mourinho eller Pogba

Manchester United er nå nede på en 10.plass i Premier League og skylden for det legges for det meste på Jose Mourinho og klubbens franske superstjerne Paul Pogba. – De fleste regner med at det er ikke mye som skal gå galt før manageren for sparken. Gary Neville, som er en Manchester United legende med 20 år i klubben, mener å vite at årsaken til problemene ligger et helt annet sted.

Slik endte det opp for denne frakteskuta(pluss)

I papirutgaven av Fosna-Folket hadde vi nylig en omtale av fraktebåten MS With Junior I. Her ser vi båtens endelikt.
Les mer om:

Manchester United har innledet samtaler med ny trener!

Vi liker ikke å si at vi har hengt oss på gjengen som sitter og venter på gjerdet. Men sånn har det nå engang blitt. Sorry, Jose, verden venter på neste trekk fra Zinedine Zidane. Nå skal vi ikke glemme at Zidane ledet Real Madrid til en særs traurig sistesesong i den spanske ligaen. Men når du avslutter med Champions-triumf, er det meste glemt. Ifølge BeIn Sports har United nå innledet samtaler med Zidane. Les: United må kjappe seg for ikke å miste erstatter Vet at Zidane er klar.

Kjersti skulle til å betale, men så oppdaget hun noe mistenkelig – nå advarer hun andre

Kontoen til kafégründer Kjersti With kunne blitt svidd om hun ikke hadde hatt blikk for svindelforsøket.
Les mer om:

Griezmann får beholde sin argentinske engel

Den argentinske vingen kom til Europa i 2004 som 20-åring. 147 kamper senere som angrepsvåpen med Antoine Griezmann har Atletico Madrid sagt sitt om innsatsen. Angel Correa. Som en av de utvalgte i samtlige kamper så langt denne sesongen, har den argentinske landslagsspilleren nå fått tillit godt inn i neste tiår. Ny kontrakt er på plass, og løper ut i 2024. Leken argentiner blir med videre.

Chelsea-legenden: «Mourinho fikk meg til å tro jeg var bedre enn jeg var»

Fra 2004 hadde Frank Lampard en trener som skulle endre karrieren hans. Nå, fjorten år senere møtes de langs sidelinjen i cupoppgjør. Jose Mourinho kom til Chelsea fra Porto i 2004. Lampard hadde allerede markert seg som Chelsea-spiller under Claudio Ranieri og spilte samtlige Premier League-kamper sesongen før Mourinho kom til byen. Men det var under Mourinho at det virkelig begynte å svinge for Lampard. Takk, Jose! -Han fikk meg til å tro at jeg var bedre enn jeg var på den tiden. Jeg trodde at jeg var en helt ok spiller, men han sa: hør, du kan virkelig nå helt til toppen.

Trollmannen Claudio Ranieri er hemmelighetsfull om ny klubb

Etter Claudio Ranieri I 2016 feide unna alle konkurrenter og vant Premier League vil vi for alltid omtale han som trollmann, vi vet han kan. At han året etter mistet tryllestaven og fikk sparken hopper vi lett bukk over.  Ranieri som nå har blitt 66 år gammel fikk i mai sparken fra den franske klubben Nantes. Sommeren har blitt brukt til å telle på knappene, kanskje det er på tide å ta på seg mikke mus genser og caps og reise verden rundt å se på kultur.

Slik svarer hun på hetsen mot datteren

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen har fått nok av nettrollene.
Les mer om:

Sir Alex Ferguson får en hjertevarm mottagelse av Old Trafford

Idag tok Manchester United imot Wolverhampton på Old Trafford i Premier League. Kampen endte 1 – 1 og det ble enda litt lenger opp til serieleder Liverpool, men det var ikke det viktigste som skjedde i dag. Sir Alex Ferguson som havnet på sykehus med hjerneblødning i mai er tilbake for første gang. Det var en stor overraskelse, så langt har vi hørt det ville skje nærmere jul. Les: For tredje gang har Liverpool åpnet med seks seirer i Premier League A special moment at Old Trafford.

Han samler – uten at det koster (T) skjorta

Da Teis Qvale leverte flybilletten ved skranken i Doha i Qatar, hilste mannen ham med: «May the Force be with You»;.
Les mer om:

Spilleren møter nå Steven Gerrard, fire år etter

På torsdag møter Villareal Rangers i Europaligaen. For Santi Cazorla blir dette en helt spesiell opplevelse. For 33-åringen blir dette nemlig et gjensyn med Liverpool-legenden Steven Gerrard. Blir en kveld å minnes. (foto: carzola, twitter) -Jeg var heldig å spille mot ham da han var i Liverpool. Han har alltid vært en rollemodell for meg, en jeg alltid har beundret, sier Cazorla ifølge Football-Espana. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Kommer den spanske midtbanespilleren inn på banen mot Rangers, blir dette hans første kamp i Europa på to år.

Zlatan frir til sin gamle lagkompis fra Barcelona

Kompis, eller ei. Vi vet lite om forholdet mellom Zlatan Ibarahimovic og Lionel Messi da de spilte sammen i 2009, men svensken frir hvertfall nå til argentineren. Spørsmålet er om Zlatan selv vil befinne seg i denne serien når Messi trapper ned. Ifølge Eurosport.com har David Beckham satt seg fore å friste den nå snart godt voksne Messi over atlanteren, når han introduserer sin nye klubb Inter Miami for MLS i 2020. Blir vel ikke helt det samme å gjøre dette i USA? (foto: barcelona, twitter) For Zlatan er ikke dette noen dårlig idé.