Nyheter om By


Rihanna om albumet og hvor mange barn hun skal få – gjerne uten mann

Rihanna SZN? I helgen fikk vi ny musikk med Ri. Men når skal popstjernen slippe det sagnomsuste albumet som hun har jobbet med i over fire år? 32-åringen, som har blitt verdens rikeste kvinnelige artist via Fenty-produktene (hun har en formue på nesten 7 milliarder kroner), snakker om platen i det kommende mainummeret av British Vogue. – Jeg kan ikke si når jeg kommer til å slippe det, men jeg jobber veldig aggressivt med musikk, forteller Ri mens hun drikker rødvin på Roc Nation-kontoret i Hollywood. R9 må i alle fall komme i 2020 (Tim P.

Åpner sommerbutikk med interiør og dekorasjon: - Jeg har tro på småbutikkene, og verdiene et småbymiljø som Tvedestrand representerer

I mai får Tvedestrand by en ny butikk i porteføljen sin. Elisabeth Ellefsen åpner Designsalong, med både egen design og utvalgt håndverk.
Les mer om:

Er så bunnsolide at Manchester United går mot strømmen

Juventus-spillerne har tatt frem motorsagen og kuttet 1 milliard kroner fra lønnsbudsjettet. Barcelona fulgte opp etter den sedvanlige kranglingen mellom klubb og spillere, og endte opp på et 70 % lønnskutt. Dramatiske og helt nødvendige tiltak for to av verdens beste klubber. I en engelsk by med rundt en halv million innbyggere er situasjonen en helt annen. Ifølge ESPN har Manchester United troen på at de skal slippe å tvinge spillerne til noen lønnskutt i en periode med tapte billettinntekter og tapte inntekter fra TV-rettighetene.

Åpner butikken igjen etter en uke: – Pågangen har vært stor

Mens de fleste velger å stenge inntil videre, har innehaver av klesbutikken Noor by M åpnet i sentrum igjen.
Les mer om:

Marcelo Bielsa snudde opp ned på tilværelsen til Leeds-stjernen

Når du blir hyllet som en av de store stjernene i klubben, er det lett å falle til ro og klappe seg selv på skulderen. Marcelo Bielsa sørger for ingen Leeds-spillere går i den fellen. Men det gjør vondt. En av Leeds sine største stjernen, Kalvin Phillips, husker godt da Marcelo Bielsa kom til byen i 2018 og snudde opp ned på tilværelse da manageren omskolerte den offensive spilleren. Les: Betition Casino og Sportsbook: Bookmakeren som bruker AI for å hjelpe spillerne -Jeg var overrasket til å begynne med.
Les mer om:

Når dette er over skal hele landet restartes

Heldigvis har vi penger på bok i dette landet. Det vil komme godt med når hele landet må restartes. Og vi bør sørge for at både hele folket komemr i arbeid - og at by og land går hand i hand.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Kapteinen reiser til en annen tid ✨

Danse du fortsatt? For meg? Sjøl om heile verden går under?  Kjell Øverland alias Kapteinen skrev kanskje sin seneste singel før hverdagen ble litt annerledes, men jaggu passer det godt å høre på den akkurat nå. I musikkvideoen til «Danse du fortsatt» reiser Kapteinen til en helt annen tid. Se premiere nederst i saken! Hei hei, Kapteinen! Hvordan går det med deg? – Heia!! Går bra faktisk. Litt rar situasjon me har havna i men eg klare meg alltid. «Selv om hele verden går under…» Er du synsk, Kjell? – Hehe kanskje det.

Den nye korona-hverdagen: Bli med ut i byen som står stille

Koronaviruset påvirker oss alle, inkludert byen vår, Fredrikstad, i aller høyeste grad. En by full av liv har blitt stille.
Les mer om:

Saudi-Arabia skjøt ned raketter over Riyadh

Minst to sivile kom til skade da saudiarabisk luftvern avskar to–tre raketter over hovedstaden Riyadh og en annen by i landet lørdag kveld.
Les mer om:

11 gode podcaster for å kverke kjedsomheten

Podcast-bonanza! Hallo ja, underholdningsekspressen her 730 er din allierte i koronakrigen og i kampen mot kjedsomheten. Vi har allerede servert 7 feelgood-filmer og gode råd for å ivareta din psykiske helse når kaoset herjer utendørs og vi alle oppholder oss mye innendørs. Om du var på podcast-kjøret allerede før koronakrigen, har du sannsynligvis brukt mye av din ledige tid på de ferskeste episodene av Lørdagsrådet, Friminutt og Truecrimepodden by now. Se også: 8 gode podcaster uten skravling Derfor serverer vi 11 gøyale og fine internasjonale podcaster du kanskje ikke har hørt, i en cockta

Trenger du noen nye turtips? Her er ti korte dagsturer i Hvaler, Fredrikstad og Råde

Myndighetene har bedt oss om å holde oss i nærmiljøet. Da er det godt å vite at Fredrikstad-distriktet har flust å by på av naturopplevelser. Her er vårt forslag til ti turer – kanskje noen er nye for deg?
Les mer om:

I natt kom det ny musikk fra Rihanna via PARTYNEXTDOOR ♥️

Rihanna teamer opp med PARTYNEXTDOOR på hans nye singel. Albumet Anti ble utgitt i januar 2016, og oppfølgeren til Ri – foreløpig kalt R9 – har blitt utsatt i årevis. Men den nysingle 32-åringen lager i alle fall LITT musikk.

Flere bryter forbudet på fotballbaner: - Saboterer dugnaden(pluss)

At fotballbaner er stengt respekteres ikke. – Vi kan bli nødt til vurdere vakthold, sier idrettsdirektør Ola By Rise.
Les mer om:

Ny kulturscene på Tonsenhagen

Mandag 9. mars inviterte Tonsenhagen Musikkteater til åpningen av den nye kulturscenen på skolen. Elevene kunne by på en musikalsk smakebit – og den røde snor ble så klart klippet i to!
Les mer om:

MGP-fans raser mot NRK for Ulrikke Brandstorp: – Rotter!

Aldri kødd med Melodi Grand Prix-blodfansen. I dag ble det kjent at Ulrikke Brandstorp ikke kommer til å representere Norge under den internasjonale Eurovision Song Contest-finalen i 2021. – Drømmen min er knust, skriver hun på Instagram. Årets finale ble som kjent avlyst på grunn av det hersens koronaviruset, men de deltagende landene har ulike strategier når det kommer til utvelgelsen av bidrag for 2021.  Noen sender årets artist direkte til den internasjonale finalen neste år – med en ny låt.

HJEMMEFJAS! Hvem vil Marte Bratberg IKKE være i karantene med?

FREDAGSFJAS HJEMMEFJAS med Marte Bratberg! Unntaksspalte anledning unntakstilstand. Nå som hverdagen er snudd på hodet kan en fredag føles ut som en mandag og omvendt.

Klopp skeptisk – ikke villig til å kaste ut milliarden

Jadon Sancho vurderes som den mest verdifulle spilleren født etter 2000. Dermed må den neste klubben som skal skryte av at supertalentet valgte nettopp dem, ut med godt over milliarden. Hos Liverpool er det tvilen som råder. At Manchester United jobber aktivt for å posisjonere seg overfor Sancho er ingen hemmelighet. Klubben skal være klar til å få Paul Pogbas overgangssum til å blekne. Les: Allerede funnet erstatter for Liverpool-mål Hos rivalen Liverpool har selvfølgelig også Sanchos blitt vurdert nøye.

Grått og kjølig helgevær

Fredag vil det stort sett holde seg mildt, men både lørdag og søndag vil by på kaldere og vindfullt vær med nedbør over store deler av landet.
Les mer om:

Grått og kjølig helgevær over hele landet

Fredag vil det stort sett holde seg mildt, men både lørdag og søndag vil by på kaldere og vindfullt vær med nedbør over store deler av landet.
Les mer om:

Håndball-sluttspill til høsten

Det europeiske håndballforbundet (EHF) har flyttet sine store sluttspill for klubblag til høsten. Det skal heller ikke spilles kamper i EHF-regi i april og mai. Det ble klart på et styremøte onsdag. Kvinnenes Final4-sluttspill i Champions League, som skulle gått i Budapest 9. og 10. mai, legges til samme by 5. og 6. september. Herrenes sluttspill i samme turnering er flyttet fra 30. og 31. juni til 22. og 23. august. Dette spilles i Köln. EHF-cupens Final4 for menn skal spilles 29. og 30. august i Berlin mot oppsatt 23. og 24. mai. (NTB)

Det er forskjell på by og land, også under en pandemi

Vi kommuneleger og ordførere har et enormt ansvar nå. Justisministeren bør ikke så splid.
Les mer om:

Krisen bråstoppet verdensmesterens comeback. Nå får han massive heiarop for å glede andre.

Landslagsløperen bestemte seg for å by på underholdning nå som epidemien har lammet samfunnet vårt. Da fikk han applaus.
Les mer om:

Krisen bråstoppet verdensmesterens comeback. Nå får han massive heiarop for å glede andre.

Landslagsløperen bestemte seg for å by på underholdning nå som epidemien har lammet samfunnet vårt. Da fikk han applaus.
Les mer om:

– Da dette skjedde i Oslo-området, eksploderte antall tilfeller

Fylkeslegen mener de nærmeste dagene vil vise om korona-smitten er ute av kontroll i Nord-Norges største by.
Les mer om: