Nyheter om By


Joe Rogan med Kanye West i nyeste episode av The Joe Rogan Experience

Joe Rogan har besøk av Kanye West i sin nyeste podcast-video. «Overgikk mine forventninger», sier 53-åringen om The Joe Rogan Experience-episoden. «Jeg tror folk kommer til å få mye mer forståelse for og vil sette mer pris på måten denne mannen tenker.

Skaper hodebry

Førstkommende mandag blir det musikalaudition på Valdres vgs. Særlig én ting kan by på ekstra utfordringer når besetninga skal plukkes ut i disse koronatider.
Les mer om:

Smørpakkene på frokostbordet kan fortsatt by på en ekstra opplevelse. - Vi gjør det ikke med vilje

Smørpakkene på frokostbordet kan innimellom by på en ekstra opplevelse.
Les mer om:

Morten (29): – Naturen og friheten er noe jeg savner, siden jeg nå bor i by

Morten Djupdal er 29 år og kommer fra Fagernes, nå bor og jobber han i Trondheim.
Les mer om:

730.no x symptomfri boy pablo: – Jeg er pinglete og sjenert

boy pablo alias Nicolás Pablo Rivera Muñoz er for mange allerede en internasjonal stjerne. Kanskje ikke Kygo- og Alan Walker-nivå ennå. Men den 22 år gamle bergenseren har siden 2015 hatt fans over hele verdenen – og spilte for eksempel på Coachella i fjor. Nicolás ble kåret til årets nykommer på P3 Gull i 2018, vant prisen for årets gjennombrudd med tilhørende Gramo-stipend på Spellemannsprisen det samme året og har blitt nominert i flere andre kategorier. Debutalbumet kom dog ikke før nå. 730.no hadde gleden av å ta en prat med den musikalske storkaren. Hvis du vil late som at du var tilsted

by:Larm 2021 flyttes – her er den nye datoen!

by:Larm 2021 blir mye senere enn planlagt. Festivalen skulle egentlig gått av stabelen på en rekke scener i Oslo 4.-6. mars 2021, men for få minutter siden bekreftet arrangørene at neste års konserter utsettes med et halvt år. Neste år blir det dermed by:Larm på høsten i stedet for vinteren. by:Larm bekrefter via en pressemelding at endringen skjer på grunn av usikkerheter knyttet til pandemien  2021 nærmer seg, og vi så fram mot den 24. vinteren med by:Larm i kalenderen – det sentrale samlingspunktet for norsk og nordisk musikkbransje. Det skulle være vinterens høydepunkt.
Les mer om:

Ekteparet Gillebo/Szilvay og KSO i storslag

Etter hver eneste konsert med KSO går vi ut fra Kilden takknemlige for at en liten by som Kristiansand kan ha et så «stort» orkester.

Snart er vi i gang med årets #byasbeste-kåringer!

For sjette gang skal Byas’ lesere kåre det beste Sandnes og Stavanger har å by på. Denne gang med en ny og spennende kategori.
Les mer om:

Henter Glimt-legender til Tromsø: – Vet ikke om det ville skjedd så mange andre steder

Ørjan Berg og Stig Johansen inntar erkerivalens by for å hjelpe til.
Les mer om:

David Dobrik gjør YouTube-comeback med Borat

Borat 2 har premiere på fredag. Eller om du vil: Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan har premiere på fredag. Tragisk nok settes ikke filmen opp på kino, den kommer rett på streaming via Amazon Prime Video.  Men Amazon står på når det gjelder promo: Borat Sagdiyev alias Sacha Baron Cohen joinet nylig TikTok, hvor han raskt ble en populær kar. View this post on Instagram Борат Сағдие er den eneste kjendisen vi anerkjenner på TikTok A post shared by 730.no (@730no) on

Nå vet vi hvorfor Kim Kardashian gråt hos David Letterman

Kim Kardashian er kjent for å gråte. Realitystjernen og gründeren, som fylte 40 år denne uken, tyr fort til tårene. Gode nyheter? Dårlige nyheter? Gode minner? Dårlige minner? Du kan vedde på at Kim griner av det. Kim har rett og slett et ikonisk gråtefjes:  View this post on Instagram Hvem er like emosjonell som Kim? :’) Superstjernen tyr nok en gang til tårene – denne gangen foran David Letterman.

Louis Tomlinson tapte millioner på salg av luksusvillaen

Louis Tomlinson har solgt villaen i Hollywood Hills. Den tidligere One Direction-artisten skal ha hatt boligen av og på markedet flere ganger i løpet av det siste året, men nå har endelig noen slått til. Variety kan avsløre at 28-åringen fikk 6,4 millioner dollar (59 millioner norske kroner) for den majestetiske eiendommen. Architectural Digest kan i midlertid ta vekk litt av glansen fra den svimlende summen.

S1sco fra Stovner: – Vi gjorde det umulige mulig

Videopremiere fra S1sco! Maskerte artister med hemmelig identitet er ikke hverdagskost i Norge. Men så er heller ikke 21 år gamle S1sco helt som alle andre. Den mystiske Stovner-gutten har hatt sjeldent gode tall på nettet helt siden første slipp.

Her er forskernes dødsfasit

Når helsevesenet kneler, øker coronadødeligheten. Nå har forskere funnet aldersgruppenes dødelighet i hardt rammede New York by.
Les mer om:

Kanadisk by dropper uheldig navn

Oppkalt etter gruvene som for i all framtid skulle bli assosiert med kreftframkallende stoff.
Les mer om:

Det gode liv i byen

Skal Bodø bli en by for det gode livet, må den bli en by for smarte mennesker, ikke smart teknologi.
Les mer om:

Rebellstaten IS, hvordan tiltrakk den seg unge menn fra Lisleby til krigseventyr i Syria?

«Vil du vite mer om hvorfor og hvordan krigsbrutalitet ble omgjort til markedsføringsstrategi som igjen tiltrakk seg unge menn i vår by?»
Les mer om:

Mesut Özil har funnet en klubb som faktisk vil ha ham

Den tyske ballkunstneren som de siste fem årene har vært en del av Arsenal, Mesut Özil er ikke en del av Arsenals 25-mannstropp ut 2020. – Beskjeden han fikk for et par dager siden var tung å være, noe 32 åringen har meddelt på sosiale medier. Noe av poenget med å spille fotball er å være på laget, Mesut Özil er ute av Emirates så snart det er mulig, tidligst i januar vinduet.

TikTok-stjernen Bryce Hall slåss på restaurant – se video

Bryce Hall har millioner av fans, men det betyr ikke at han alltid blir behandlet som en prins. Eller behandler andre som en prins… Bare se video nedenfor. Bryce Hall hvem? 21-åringen fra Maryland har vært kjent på nettet siden tidlig i tenårene. Men etter karrierer på både YouNow, Vine og musical.ly er han nå først og fremst kjent via TikTok, hvor han har 14,4 millioner følgere.

Demonstranter drept i Nigeria

Flere demonstranter ble ifølge Amnesty International drept av sikkerhetsstyrker i Nigerias største by Lagos tirsdag.
Les mer om:

Demonstranter drept av sikkerhetsstyrker i Nigeria

Flere demonstranter ble ifølge Amnesty International drept av sikkerhetsstyrker i Nigerias største by Lagos tirsdag.
Les mer om:

Overgangen Manchester United absolutt ikke trenger – er skremmende nær

Vi har sagt det flere ganger tidligere: Hva skal Manchester United med Ousmane Dembelé? Ed Woodward er tydeligvis ikke enig. Det er France Football som hevder Woodward og Barcelona-presidenten var enige om en overgang for den franske landslagsspilleren i sommer. Les: Barcelona lurer på om de har kjøpt katta i sekken United var ifølge den franske avisen villig til å by mer enn 60 millioner euro, penger Koeman sårt trengte for å få gjennomført sine forsterkninger. Perfekt deal for Barcelona som har slitt med Dembelés skader og primadonnanykker siden 2017.