Nyheter om By


Tottenham planlegger innkjøp: Skal piske midtbanestjernene sine til nye høyder

Den kom litt feil ut, men skitt au. Saken dreier seg om en argentiner som har bøttet inn mål i La Liga og som nå er på handlelisten til landsmann Pochettino. Ifølge spanske AS, er Tottenham i tet i kampen om signering av Real Betis-spilleren Giovani Lo Cleso i sommer. What a lob! A truly beautiful goal from PSG's Giovani Lo Celso. pic.twitter.com/73XpCF6OlQ — Goal (@goal) February 3, 2018 Lo Cleso er PSG-spiller på utlån, men finner Tottenham frem rundt 650 millioner kroner for 23-åringen, skal handelen kunne bli en realitet. Here I come.

Kunstsilo - lek med tall

Omsider måtte det komme, trolig vil heller ikke dette by på problemer fra de politiske forkjemperne i Ap, Høyre, Krf og Venstre, eller rettere sagt «Sør som før»...
Les mer om:

John Wick har drept flere enn Jason Voorhees og Michael Myers

Syns du John Wick er nådeløs? Det gjør du rett i. Action-karakteren til Keanu Reeves har drept mer folk i løpet av kun tre filmer enn de legendariske horror-slasherne Jason Voorhees fra Friday the 13th (12 filmer) og Michael Myers fra Halloween (11 filmer). Til sammen. Den «pensjonerte» leiemorderen har ifølge Bloody Disgusting myrdet 306 personer: John Wick 84 John Wick: Chapter 2 128 John Wick: Chapter 3 – Parabellum 94 Dette er drap utført av John Wick selv.

Bekreftet: Danske Jonas Lössl blir i Premier League

Huddersfield fikk ikke oppleve fortsettelsen på det David Wagner startet i sin tid.

FREDAGSFJAS: Instagram-stjernen Marcus Valeur

Fredag! Fredag! Fredag! Når vi legger hverdagen bak oss og det tikker mot helg, er det for mange litt mer rom i kalenderen for fjas og fanteri. Og sånt blir det gøyale historier av.

Enorme summer til ingen nytte?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere av disse boligene er privateide. Svalbardposten har tidligere fulgt Jon Bautz og familien sin lange vei for å få erstatning for sin privateide bolig i Vei 226. I flere år har han betalt «dobbel husleie» fordi han ikke kunne bo i huset sitt vinterstid, og måtte sikre seg at han hadde en plass å flytte til når de ble evakuert fra sitt eget hus i vinterhalvåret.

Her er vinneren som får opptre på H&M Loves Music Oslo

Usignert hype! Sommeren starter offisielt med H&M Loves Music på Vulkan i Oslo lørdag 1. juni. Den norske musikkfesten har 16 norske artister på plakaten, inkludert både etablerte stjerner og nyere navn. Men én artist er ekstra fersk, nemlig nykommeren som vant konkurransen om å få opptre på festivalen. Det kom inn en haug av lekre bidrag via den norske musikk-appen Voisey. Etter nøye vurdering falt valget til slutt på Daniel Kalelic fra Ellingsrud i Oslo. 20-åringen har laget musikk så lenge kan kan huske og drømmer om å bli artist på heltid. Gratulerer, Daniel!

Leverte Teslaen til vask - plutselig var den strømtom i en annen by

Bilpleiefirma tjuvlånte kundebil, endte opp med bilberging, og bileieren sitter igjen med regninga.
Les mer om:

Filmanmeldelse: Herman Flesvig som 113 karakterer i Terkel i knipe-oppfølgeren Rutete Ninja

Husker du da Aksel Hennie briljerte på kinolerretet med den groveste filmen du fikk lov å se som barn? Nå viser Herman Flesvig seg frem i oppfølgeren Rutete Ninja! Vi befinner oss på en shady leketøysfabrikk midt i Thailand da en stakkars fabrikkarbeider, som i tillegg er et lite barn, blir ihjelslått av den hjerteløse eieren av fabrikken. Det viser seg å få fatale konsekvenser i ettertid. Ikke lenge etter er vi i et sted i Norden, hvor fabrikkeieren bor til vanlig.

Liverpool har signerert sponsorkontrakt

Liverpool er i ferd med å reposisjonere seg på toppen i fotballens verden. Verdien av dette forstår danske bryggerimestere meget godt. Tenk fort: hvilken øl forbinder du med Liverpool? Carlsberg, selvfølgelig. Nå kan Liverpool ikke overraskende informere om at klubben har forlenget sponsoravtalen med de danske ølbryggerne til sommeren 2024. Side by side since 1992.

Søndag: Grønn «hagelab» i kolonihagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGN/ULLEVÅL: Søndag 26. mai klokken 12-15 inviterer Sogn Hagekoloni til Sogn Hagelab. - Vi inviterer alle interesserte for å lære mer om overvannsproblematikk og mer om hvordan vi i Oslo ved hjelp naturen selv og blågrønne tiltak kan skape godt bymiljø og løse utfordringene med fremtidens regnvær.

Legendarisk klubbscene trues med nedleggelse

Det meddeler eierne i en pressemelding onsdag. – Etter en historikk av å bli sagt opp av vår kommunale utleier Fastighets och saluhallskontoret (FSK) trodde vi at vi var klare med å argumentere for at vi skulle overleve i Stockholm by. Dessverre tok vi feil. Nok en gang er vi sagt opp når vår nåværende kontrakt går ut 30. september 2020. LES OGSÅ: Depp med sterke anklager mot Amber Heard. Om oppsigelsen iverksettes blir klubben ikke bare tvunget til å flytte ut fra ytterligere et lokale – de må også legge ned hele foretaket.
Les mer om:

Se bilder fra "Rock By The River"på Båthuset Scene

ROCK BY THE RIVER -en rockekorkonsert med band og solister! Fete låter av Queen, Elton John, Bon Jovi og mye, mye mer! Gamlebyen vokal Rockekoret Eva Iselinn Erichsen (dirigent/solo) Rolf Kristensen (solo) Dagfinn Klausen (keys/musikalsk leder) Band: Christian Lund (trommer), Odd Inge Rand (bass), Johan Stave (gitar)

Bussjåfør fikk viljen sin – hastigheten ved Bakkenteigen settes ned

Det ble nevnt i forbifarten, fra en bussjåfør til noen i Statens vegvesen, at det kan by på utfordringer å komme ut av busslommene ved Campus Vestfold. Nå blir det endringer.

Stavanger signerte avtaler med kinesisk by: - Dette er bare starten

Flere nye avtaler mellom Stavanger og Yantai ble signert under besøket.
Les mer om:

Cupkveld på Nordlys: Se TIL, TUIL og Fløya sine kamper direkte!

Nordlys kan by på direktesending med samtlige lokale herrelag i NM-cupen i kveld.
Les mer om:

Sommeren er på vei med traktor

Også i år skal store blomsterampler pryde Tvedestrand by.
Les mer om:

Dagbladet mener: Oslo må bli en by flere kan bo og leve i

I dag holder høye boligpriser tusenvis av mennesker med viktig utdanning og arbeidskraft utenfor byen.
Les mer om:

Tilbyr den første faste utenlandsruta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hun er Avinors sjef for forretningsutvikling i Bodø, og hun jobber mye for å gi et stadig bedre tilbud til de reisende. Den nye ruta går til Gdansk i Polen, som fra før er ett av de mest populære reisemål fra Norge.Fra og med onsdag går det direktefly mellom Bodø og Gdansk hver eneste onsdag og søndag.

Pinlige anklager om plagiat

Dårlig stil?

Hva skjer hvis Instagram fjerner visning av likes? Vi spurte 5 influencere!

Hvor påvirket blir vi av å se hvor mange likes andre får på Instagram? Kan appen bli et bedre sted uten? Facebook (som eier IG) vurderer å fjerne visning av antall likes på Instagram. Idéen er at man fortsatt skal kunne like andres bilder, men antall likes eller videoavspillinger blir ikke lenger synlig under innlegget. Den som eier kontoen skal selv kunne se statistikk (hvis man ønsker). Akkurat nå tester Instagram skjulte likes på kanadiske brukere.

Connor Wickham – spissen som skal vise Crystal Palace hva de egentlig kjøpte

Har er fortsatt ung med sine 26 somre, han spiller for Premier League-klubb, han er spiss, og han har scoret fire mål på tre år.  Hvor verdifull er du da for klubben? Hos Crystal Palace er regnestykket enkelt. Connor Wickham har vært forfulgt av skader siden han ble hentet til Palace i 2015. 46 kamper på de neste fire årene er ikke mye å skrive hjem om. En glad historie. (foto: palace, twitter) Les på Popidol: Trenger vi virkelig en Matrix 4? Men det er noe med denne spilleren, som spilte U-landslagsfotball for England fra han var under 16.

- Hvem bør få siste ordet i byutviklingen?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Det er Tåsen Ullevål Arbeiderpartilag som arrangerer og inviterer til åpent møte og det de håper på at skal bli en spennende debattkveld, om positive og negative sider ved byutviklingen i Nordre Aker så langt:- Hva bør vi vektlegge i byutviklingen fremover. Hvem skal få siste ord: Politikerne, utbyggerne, plan og bygningsetaten, beboerne?