Nyheter om By


Det er bare plass til en konge i byen!

Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku måtte skilles fra hverandre av lagkamerarer tirsdag kveld under Milan-derbyet. En tweet fra belgieren kan ha vært katalysatoren. Det er ofte mye følelser på spill når det er by derby i Milano, og Coppa Italia-kampen var ikke annerledes, med Zlatan og Lukakus sin konfrontasjon som det alle snakket om.

Svaret ligger hos United og Arsenal – ikke Chelsea

Stolen til Frank Lampard er fortsatt varm på Stamford Bridge. Ikke mange timene etter at Chelsea sendte klubbens største ikon på dør, denne mannen proppfull av Chelsea-genet som har bragt så mye suksess til klubben, er erstatteren på plass. Med null forhold til klubben, ligaen eller engelsk kultur. Hos United og Arsenal har de gått motstrøms. For Premier League-klubbene som går med strømmen, sender manageren på dør etter en halv sesong med dårlige resultater (i forhold til de alltid skyhøye forventningene).

- Slutt med forsøk på vaksine-kupp

Opp igjen og opp igjen er det noen som argumenterer for at akkurat deres by, deres yrke, deres gruppe må gå foran i vaksinekøen. Aller mest pågående er kanskje Raymond Johansen som er leder for byrådet i Oslo. Gang på gang prøver han å få gjennomslag for dette, men så langt har de nasjonale myndighetene stått imot.
Les mer om:

– Ole i’Dole tilbake by popular demand! Hyggelig!

Ole Evenruds gjennombrudd kom aldri ut på CD. Han og Inger Lise Rypdal er blant de norske artistene som nå gleder seg over å få gamle utgivelser ut på CD, flere tiår etter originalutgivelsen. Innlegget – Ole i’Dole tilbake by popular demand! Hyggelig! dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Apple advarer pacemakerbrukere mot iPhone 12

Den magnetfylte mobilen kan by på problemer.
Les mer om:

Denne gjengen har store planer for «nytt» tøffetog i Gamlebyen

Renoveringen av tøffetoget i Gamlebyen er i full gang. Målet er at toget skal bli en «snakkis» i gatene, med sangkor og musikkinnslag. – Vi skal virkelig løfte kulturfaktoren i den gamle by, sier primus motor Arne Børresen.
Les mer om:

Gratulerer, Posten Norge. Du har vunnet konkurransen «dårligst mulig service til høyest mulig pris»!

De kunne like godt engasjere tante Sofie fra Kardemomme by til å svare på henvendelser fra publikum.
Les mer om:

Her får Tesla noe å bryne seg på

Nio har avduket sin første sedan. ET7 har mer å by på enn Model S på de fleste områder.
Les mer om:

Frykter "Ny by - ny flyplass" blir nedprioritert: – Prosjektet er i en kritisk fase

Er redd prosjektet ikke blir prioritert av statlige myndigheter.
Les mer om:

Djevelens advokat har meldt seg på SW2021.

Han betalte full pris – men du kan få rabatt hvis du melder deg på før 1. februar. Les mer En advokattime koster mye. «Djevelens advokat» er ofte gratis, men begrenser tjenestene til spørsmål som gjør oss urolige og som vi gjerne skulle visst svaret på. Som nasjon leder vi an på mange positive statistikker. Vi trenger ikke lete lenge for å finne gode eksempler på at vi utvikler og anvender moderne informasjonsteknologi i offentlig og privat sektor. Derfor svarer selvsagt de fleste klart og tydelig JA på spørsmålet: Samfunnet digitaliseres – er vi på rett vei?

Manchester Uniteds toppmål er klar

Vi er vant til å få pepper når vi beskriver spillere som «en av verdens beste ditt og datt», men i tilfellet Raphael Varane er vi rimelig sikre på å ikke sitte igjen med så mange blåmerker. Selv om Manchester United troner øverst på Premier League-tabellen per 23. januar, er det ikke tvil om at klubben har vedtatt å kjøpe en midtopper av verdensklasse. Lindelöf og Eric Bailly har vist at de kan levere på topp nivå, men United mangler én som har vært med på å avgjøre de største kampene som leder til de største titlene, år etter år.

Thea (21) er student med to deltidsjobbar – no satsar ho på hobbyen med eigen bedrift: – Eg likar at det skjer noko heile tida

Etter å ha kvalitetessikra produkta på tantebarna, har Thea Tennefoss Hovda tatt steget frå hobby til næring under merkenamnet «Drømmesøm by Hovda».
Les mer om:

Endelig er kaoset over for Arkadiusz Milik

Den polske superstjernen Arkadiusz Milik har som så mange andre utviklet et anstrengt forhold til Napoli eier Aurelio De Laurentiis. – Manager Gennaro Gattuso ønsket helt til det siste å beholde Milik, men når hans eier på sitt arrogante vis har bestemt seg for noe er det slik det blir. Arkadiusz Milik ble i går kveld presentert for Olympique Marseille fansen og skal vi dømme etter reaksjoner i sosiale medier vil hans opphold på Stade Velodrome bli aldeles utmerket.

Åpen dag Bjerke videregående skole: Skal sjarmere og overbevise ved å by på seg selv

Mange skoler lokker 10. klassingene med konserter og show under åpen dag, men det skal ikke Bjerke. Kunnskapsrike lærere, godt elevmiljø og generelt sett et bra omdømme skal gjøre jobben for dem.
Les mer om:

Har tatt seg en prat med to kandidater til Chelsea-jobben

Vi håper virkelig at Chelsea gir Frank Lampard arbeidsro ut sesongen. Da tror vi Chelsea-legenden får tid nok til å få sving på lagmaskinene som redder sesongen (les: minimum kvalifisering til Champions League). Skal vi tro den alltid så veliformerte Sport Bild-journalisten Christan Falk, virker det ikke sånn. På tirsdag måtte Frank Lampard igjen forklare journalistgribbene hvorfor Chelsea-stjernene hans knapt makter å score.

Ferdig i Arsenal

Etter å ha vist seg frem på det greske landslaget og for Borussia Dortmund hentet Arsenal Sokratis Papastathopoulos over for å styrke forsvaret. – Nå to år etter er kontrakten terminert og Sokratis reiser hjem. Manager Mikel Arteta utelot ham, sammen med Mesut Özil, fra Arsenals 25-mann Premier League og Europa League-tropper i høsten. – Dermed var det rimelig opplagt at han ville slutte så snart det var mulig. Pressemeldingen fra Arsenal sier at de har jobbet nært sammen og kommet frem til at avtalen skal kanselleres.

Polarisering, kunstig intelligens, Norges smarteste by og koding i NAV | SW2021

Er digitaliseringen av Norge på rett vei? Det er det store spørsmålet på årets SW2021. Den 10. og 11. februar har Dataforeningen trommet sammen det som må være den best kvalifiserte forsamlingen for å besvare spørsmålet.  Blant de nesten 60 foredragsholderne finner vi blant andre Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet, Cathrine Pihl Lyngstad, dataleder i NAV, Eddie Sjølie, direktør i Finn.no, Gun Peggy Strømstad Knudsen, ass.

Tungvint for bostedsløse å sove i en by og få behandling i en annen

Totalt åtte ansatt på pandemipost smittet. 20 i karantene ved sengepost for hjertepasienter
Les mer om:

Nye eiere til Paradisveien 72. Pris er 5.450.000 kroner

Tungvint for bostedsløse å sove i en by og få behandling i en annen
Les mer om:

Leiligheten på Storhaug er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med over fem millioner kroner

Tungvint for bostedsløse å sove i en by og få behandling i en annen
Les mer om:

Huset i Tananger er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med nesten fem millioner kroner

Tungvint for bostedsløse å sove i en by og få behandling i en annen
Les mer om:

Rekkehus i Sola kommune kjøpt for 4.525.000 kroner. Slik er boligmarkedet i Sola kommune nå

Tungvint for bostedsløse å sove i en by og få behandling i en annen
Les mer om:

Leiligheten på Storhaug er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med nesten fire millioner kroner

Tungvint for bostedsløse å sove i en by og få behandling i en annen
Les mer om:

Sandnes: Kjøper la 3.510.000 kroner på bordet for å kapre dette huset

Tungvint for bostedsløse å sove i en by og få behandling i en annen
Les mer om: