Nyheter om By


Gidder ikke å dra til Sør-Amerika etter dette

Denne uken gikk Solskjær ut og fortalte verden at han ikke visste om Cavani blir på Old Trafford, og at han hadde respekt for usikkerheten til 34-åringen. Det var før Tottenham-kampen, Granada-kampen, og før søndagens 3-1 seier mot Burnley. Cavani-scoring mot Tottenham, Granada, det samme mot Burnley. Scoringer som har bidratt til at United er i semifinalen i Europaligaen og bare 8 poeng bak Premier League-lederen i lyseblått. Forrige uke kom i tillegg rådet fra en av personene Cavani har hørt på siden 2008. Ifølge Depo (via Sport Witness) har Cavani søkt råd hos Mr.

Viking (58) døde i natt: – Lillestrøm blir en fattigere by

I hele sitt voksne liv var Hans Viking Rogne Jensen en del av bybildet i Lillestrøm. Natt til søndag gikk 58-åringen bort på Ahus.

Hun har sjelden vært bedre

Akkurat som småbyen den skildrer, har «Mare of Easttown» mer å by på enn det ser ut til.
Les mer om:

Liverpool gjør noe det ikke har klart siden desember

Liverpool har ikke scoret et Premier League-mål før det 45. minutt siden desember, men mot et superoffensivt Leeds-lag vil det by seg muligheter.
Les mer om:

Unge har oppsøkt folketom by - skaper bekymring

Antall voldshendelser i Kvadraturen gikk kraftig ned da byen stengte. Men samtidig har ungdomsgjenger fått friere spillerom i en by med få mennesker.
Les mer om:

Klasker 1,2 milliarder på bordet til Dortmund

Det er en hemingsløs fortjeneste som Borussia Dortmund nå står foran hvis alt klapper til kai. – Den tyske storklubben som har vært litt ute å kjøre i det siste betalte Brighton bare 23 millioner euro for 17 år gamle Jude Bellingham i fjor sommer. Overgangen var overraskende i og med at flere Engelske klubber inkludert Manchester United var villige til å by mer. – Hvem vet, kanskje det var det pulserende utelivet i Dortmund som fristet.

Nå sikrer Rosenborg seg «arven etter Eggen» – på film

Nils Arne Eggen (79) er ferdig vaksinert for corona. Da ble han samtidig klar for å overføre filosofien sin, arven etter seg selv – til Rosenborg. Fredag ble han intervjuet i to og en halv time, av sin tidligere elev og assistent Ola By Rise.
Les mer om:

– Jeg har godt håp om at Astad-Bjerkeset vil klikke på plass i Nasjonal Transportplan (pluss)

– Det bygges nytt sjukehus på Hjelset. Sjukehuset skal stå ferdig i 2025. Da er det viktig at vegen fra Kristiansund by til Hjelset blir bedre enn den er i dag, sier Steinar Reiten.
Les mer om:

Tre giganter er nå hektet av Haaland-racet

Dortmund er ute av Champions League og Erling Braut Haaland har sluttet å score mål. Dermed er agent Raiolas utstillingsvindu for Haaland stengt for denne gang. Holdes Dortmund utenfor Champions League neste sesong, mister duoen Raiola/Alfie noe av momentumet. Scoringer i Bundesliga mot Hoffenheim, Union Berlin og Stuttgart blir liksom ikke det samme som mot PSG og de andre gigantene. Derfor er det ikke overraskende at Raiola/Alfie har hatt dårlig tid med å by frem Haaland til de største klubbene i verden.

Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United

Cavani senior har gladelig fortalt hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford og hvor viktig det er for resten av fotballkarrieren å takke ja til tilbudet fra Boca Juniors i Argentina. Assistenttreneren på det urugayanske landslaget var også ute og uffet seg over hvor lite 34-åringen får ut av United-oppholdet. Derfor har det virket som Cavani må avskrives fra spill i rødt neste sesong.

Ferdinand: United trenger verken Haaland eller Kane – løsningen ligger hos Everton

Haaland og Kane linkes ikke overraskende til Manchester United, men med prislapper på noen milliarder, kan det selv for verdens 4. mest verdifulle klubb by på utfordringer i dette herrens koronaår. Rio Ferdinand har løsningen. Med en usikker Cavani og usikkerhet om Antony Martials evne til å fylle Nr. 9 rollen hos et United som ikke lenger skal samle på andreplasser, tror Ferdinand United uansett skal ut og sikre seg en ny sentral spiss.

Ber muslimer unngå samlinger: – Det blir ingen vanlig ramadan

SKIEN: Tirsdag starter ramadan, som er den islamske fastemåneden. Kommunen har tatt høyde for at det kan by på utfordringer med strenge koronarestriksjoner.
Les mer om:

Ola By Rise: - Vi stiller gjerne om Rosenborg ber om en prat

Fortsatt stor streikefare i vårens lønnsoppgjør
Les mer om:

Brasiliansk by bygger Jesus-statue som er høyere enn Rios

Foreløpig er bare hodet og de utstrakte armene på plass, men det er ingen tvil om at Encantados Jesus-statue blir ruvende.
Les mer om:

Norsk fotball vurderer VM-boikott - denne moldenseren er sentral i arbeidet

Ola By Rise: - Vi stiller gjerne om Rosenborg ber om en prat
Les mer om:

– Idretts­laga må ikkje ha det stren­gare enn kommer­sielle trenings­senter

Ola By Rise: - Vi stiller gjerne om Rosenborg ber om en prat
Les mer om:

Mari leter etter brudekjolen sin: – Angrer på at jeg solgte den

Ola By Rise: - Vi stiller gjerne om Rosenborg ber om en prat
Les mer om:

– Uforsvarlig å redusere sykehjemsplasser i Stavanger nå

Ola By Rise: - Vi stiller gjerne om Rosenborg ber om en prat
Les mer om:

Beate og Lisa vil ha en levende by: – Fant ut at vi kunne lage det selv

– Vil vite hvem vi kjøper kaffen vår av og hilse på bartenderen når vi går inn på en bar, sier de.
Les mer om:

Paradis-drømmen glapp, men Alfred Ydstebøs høyhus vil snart toppe Stavanger by

Norsk fotball vurderer VM-boikott - denne moldenseren er sentral i arbeidet
Les mer om:

– Må tørre å satse på utvikling av Finnsnes by(pluss)

På 2000-tallet skjedde det store bevegelser i befolkningen kommunene imellom i Troms fylke. Men ikke overraskende topper Tromsø når det gjelder intern innflytting i Midt-Troms.
Les mer om:

Mona fra Harstad er sykepleier i verdens nordligste by

Mona Forsberg fra Harstad forelsket seg i Qaanaaq på Grønland, og flyttet opp dit i mars i år for å jobbe som sykepleier.

Fant 3000 år gammel egyptisk by

Restene av en over 3.000 år gammel oldtidsby er oppdaget i ørkenen utenfor byen Luxor. Funnet blir omtalt som den største arkeologiske oppdagelsen siden Tutankamons grav.
Les mer om: