Nyheter om By


Rapperen Bad Azz (43) døde i fengsel

Rapperen Bad Azz omkom i fengsel, bare 43 år gammel. Jamarr Antonio Stamps alias Bad Azz satt fengslet i Southwest Detention Center, i California. Detaljer rundt dødsfallet er ennå ikke kjent. Nå leder Snoop Dogg ann hyllesten til sin døde samarbeidspartner. 48-åringen postet følgende melding på Instagram: View this post on Instagram Damn . R. I. P. To my young. D. P. G. L. L. G. L. B. C.

Gode nyheter til «Curb Your Enthusiasm»-fansen

Den tiende sesongen av «Curb Your Enthusiasm» får premiere i januar, melder skuespilleren Jeff Garlin på Instagram. Han spiller som kjent Larry Davids hardt prøvede manager. LES OGSÅ: Allen inngikk forlig med Amazon. I serien fra HBO får komikeren og «Seinfeld»-skaperen Larry David virkelig boltre seg – i rollen som en karikert utgave av seg selv. Hans ofte manglende evne til å manøvrere seg elegant blant fiffen i Los Angeles, fører til at han til stadighet tråkker i salaten.
Les mer om:

Pellegrini gleder seg over muligheten for Premier League

Tottenham Hotspur har vist interesse for å signere Roma-midtbanespiller Lorenzo Pellegrini, noe spilleren selv skal være svært interessert i av en spesiell grunn, men han er ikke helt klar enda.  Tottenham forbereder seg på livet etter Christian Eriksen, nå skriver 90min.com og Calciomercato.it Pellegrini er på listen over mulige erstattere for Eriksen. Les: Arsene Wenger: «Han er for tykk» CM går et skritt videre, og legger til Champions League-finalistene planlegger et bud på mellom 50 og 60 millioner euro i januar, men de fleste tror Roma bil holde på han minst frem til sommeren.

Neil Warnock er ferdig

Han ble hentet til Cardiff på slutten av 2016 for å redde klubben fra nedrykk. Det endte med opprykk til Premier League i 2018.  Og direkte nedrykk. Internasjonal fotball byr på en humpete vei, noe 70-åringen Warnock har erfart. Med én seier på de siste seks ligakampene har manageren ledet Cardiff til en intetsigende 14.

Avslutter samarbeid med toppblogger etter anklager om juks

Nok en solid sprekk i fasaden? Isabella Löwengrip aka Blondinbella er en av Skandinavias første og største influencere. 29-åringen startet å blogge allerede som 14-åring, og hun ble raskt Sveriges storesøster-svar på Ida Wulff. Eller VOE, om du vil. Blogg-suksessen førte til en hel verden av spin-offs.

Fikk ikke sparken: De ble enige om å avslutte sammarbeidet

Championship-klubben Cardiff har avtalt med sin hovedtrener Neil Warnock om å avslutte samarbeidet. Warnock og Cardiff skilles ved gjensidig samtykke. 70 år gamle Neil Warnock ikke lenger trener i Cardiff. Warnock har trukket seg som hovedtrener med øyeblikkelig virkning, ettersom han og klubbens ledelse var enige om at de siste resultatene ikke var tilfredsstillende.

En ny aktør i bytrafikken skaper reaksjoner: – Tror ikke Tromsø er riktig by

Tide bringer leddbussene til byens vinterveier.
Les mer om:

Se snøkledde Kristiansand fra luften

Mandag våknet Kristiansanderne til en snøhvit by. Her kan du se dronevideo fra Tresse og Baneheia.
Les mer om:

«Bajas-Gabrielsen» feiret til morgengry – kom hjem da datteren dro i barnehagen

MOLDE (VG) For Ruben Gabrielsen (27) var uken før Molde sikret gullet «den verste» han har hatt i 2019. Derfor var det også på sin plass å ta seg helt ut da gullet ble feiret i Rosenes by i natt.
Les mer om:

En bra by – for hvem?

Les mer om:

Netflix’ norske juleserie er full av stjerner

Hvor mange norske Netflix-serier kan du ramse opp? Det finnes en håndfull, men flere er på vei. Den neste har premiere allerede om noen uker. Den amerikanske (men globale) streamingtjenesten ringer nemlig julen inn med en helnorsk produksjon. Home for Christmas, eller Hjem til jul, må ikke forveksles med Bent Hamer-filmen med samme tittel fra 2010. Den nye serien følger Johanne (Ida Elise Broch), en 30 år gammel kvinne som innser at hun er den eneste i familien og vennegjengen uten fast følge.

730 x Why Don’t We om samarbeid med Ed Sheeran og hvorfor de elsker jenter

Du lurer kanskje på om populære boyband fortsatt eksisterer i 2019? Ja, i aller høyeste grad! 730.no var så heldige å få ta en prat med gutta i Why Don’t We da de var i Oslo. WDW består av Zach Herron (18), Daniel Seavsey (20), Corbyn Besson (20), Jack Avery (20) og Jonah Marais (21). I 2016 bestemte de seg for å slå sammen sine separate musikkarrierer og startet boybandet. Gruppen har gitt ut en rekke hits de siste årene blant annet, «Big Plans», «8 Letters» og «I Don’t Belong In This Club», sistnevnte med rapperen Macklemore.

Melding om eksplosjon og skuddløsning i Malmø

To personer er fraktet til sykehus med mistenkte skuddskader i Malmø, kun minutter etter at flere meldte om en eksplosjon i samme by.
Les mer om:

To personer skutt og såret i Malmö

To personer ble skutt og påført livstruende skader i Malmö lørdag kveld, få minutter etter at politiet rykket ut til meldinger om en eksplosjon i samme by.
Les mer om:

Berlins mange ansikter

Jeg har reist til Berlin i mer enn 30 år. Den første gangen jeg var der var jeg i Øst-Berlin, i DDR. Siden har jeg vært både øst og vest mange ganger. På jobb noen ganger, men helst med fri timeplan og muligheten til å traske i dette eventyret av en by, på kryss og tvers. Berlin er byen med de mange ansikter – og jeg deler med glede noen få av bildene jeg har tatt disse årene.
Les mer om:

Nå fjerner Instagram visning av likes i USA

Sjefen bekrefter. Tar likerklikk-press bort noe av moroa med Instagram? Influencere og wannabe-influencere hytter med neven og forbanner algoritmene.

Foo Fighters graver frem sjeldenheter fra arkivet

Tidligere har Foo Fighters gravd frem EP-utgivelsen 01070725, som blant annet inneholdt sjeldne coverversjoner av Arcade Fire-låten Keep the Car Running og Dead Kennedys’ Holiday in Cambodia, begge innspilt i 2007. Nå følger bandet opp med flere skatter fra arkivet. LES OGSÅ: Foo Fighters-trommis med stjernespekket album. Ifølge Consequence of Sound dukket det opp en ny utgivelse med tittelen 02050525 på strømmetjenestene denne måneden – uten forvarsel.
Les mer om:

Kanye West slapp akkurat video til den beste låten på Jesus Is King

Hallelujah! Kanye West følger på en måte opp «Father Stretch My Hands, Pt. 1» med «Follow God», hvor han blant annet snakker om faren sin. – I was screamin’ at my dad, he told me; it ain’t Christ-like. Nydelig nok er herr Ray West med i sønnens video. Ye sampler – passende nok – Whole Truth-klassikeren «Can You Lose By Following God» fra 1974. Den stilige, kalde snutten er skutt i Norge Wyoming, med rå biler som vil være flotte for norsk vintervær. Singelen suste inn på 7. plass på Billboard Hot 100, mens albumet ble Kanyes niende førsteplass på Billboard 200 – på rad!
Les mer om:

Se Lil Pump bli bitt av en slange

Innspillingen av denne musikkvideoen gikk ikke etter planen. I en snutt fra kulissene til en shoot med Lil Pump, får han låne en stor slange. Trolig for å posere med den mens han rapper inn i kameraene. Men med en gang 19-åringen tar i slangen, vri den seg rundt og biter ham i hånden. Pump, eller som han egentlig heter; Gazzy Garcia (som lett kunne vært hans artistnavn), skvetter og spretter lynraskt bort fra det stakkars dyret. Rapperen viser frem hånden som blør og understreker at han ble bitt av en slange. Se snutten nedenfor. View this post on Instagram

United-supporter Bjørns (62) marerittdøgn: – Da flyet først landet, var det i verdens verste by

Det meste gikk galt for Bjørn Gjelseng og resten av den norske gjengen som skulle se Ole Gunnar Solskjærs mannskap i Europa League torsdag.
Les mer om:

United-supporter Bjørns (62) marerittdøgn: – Da flyet først landet, var det i verdens verste by

Det meste gikk galt for Bjørn Gjelseng og resten av den norske gjengen som skulle se Ole Gunnar Solskjærs mannskap i Europa League torsdag.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

BILDER: Se kjolene du kan by på i morgen

Håpets Katedral arrangerer "Håp i en kjole", og har kjolesalg og auksjon i bibliotekets aula på lørdag. Hundrevis av kjoler har blitt donert bort av kvinner over hele landet, og noen av plaggene har tilhørt både norske og internasjonale kjendiser. Dette er noen av kjolene du vil kunne by på i morgen.
Les mer om:

Liverpool kaster seg inn i kampen om Kylian Mbappe med rekordbud

Liverpool har bestemt seg ifølge spansk media å kjempe om underskriften til Kylian Mbappe mot Real Madrid.