Nyheter om By


Carina Dahl om musikken, Insta-tabben, Sophie Elise og Farmen bak kulissene

Carina Dahl  har vært kjendis så lenge vi kan huske, men nå er hun jaggu i ilden som aldri før. Trønderen er nemlig brennaktuell via flere flater. Nylig var hun å se i både Melodi Grand Prix og Farmen/Torpet Kjendis på TV. I tillegg har hun blitt signert av Sony Music og sluppet nok en låt, denne gangen på norsk! Vi møtte gladjenta i Oslo for å ta en prat om alt dette – samt livet, Sophie Elise, Instagram-retusjering, den ekte Aune Sand og mye mer. Se vår koselige prat mens du hører den Farmen-inspirerte singelen «Du og æ»: Velkommen hjem fra Torpet og Farmen Kjendis, og gratulerer med 3.

Grønn by uten folk

Les mer om:

Marilyn Manson deler gode nyheter med fansen

Den berømte og beryktede artisten Marilyn Manson har nettopp bekreftet at han befinner seg i studio for å ferdiggjøre sitt neste album, skriver NME. I går delte den 50 år gamle sangeren et bilde på Instagram som viser ham iført en Mr. Meseeks-lue (fra TV-serien «Rick & Morty») med teksten: «På vei over til Shooter Jennings for å ferdiggjøre mitt nye album». LES OGSÅ: «Kongen av surfegitaren» er død. Shooter Jennings er en amerikansk countryrock-musiker og sønn av den avdøde outlawcountry-legenden Waylon Jennings.
Les mer om:

– White Chicks 2 kommer til å skje

Fingre krysset for oppfølgeren. Hvis det er én film som tok NFL-spilleren Terry Crews til et nytt Hollywood-nivå, må det være Malibu’s Most Wanted White Chicks fra 2004. (Selv om Terry også skinner i Ice Cube-komedien Friday After Next.) Rollen som basketballspilleren Latrell Spencer, som forelsker seg i Tiffany alias sivilpolitimannen Marcus, tok han på strak arm. Er Terry interessert i å bli med Shawn Wayans og Marlon Wayans hvis de lager White Chicks 2? Terry, som spiller detektiv i seks sesonger av Brooklyn Nine-Nine, roper svaret når Us Weekly spør. – Det hadde jeg elsket!
Les mer om:

Nordirsk by i sjokk etter dødsfall på St Patricks dags-fest

To personer er døde og fire er brakt til sykehus etter en feiring av den irske nasjonaldagen på et hotell i Cookstown, der folk plutselig ble dårlige.
Les mer om:

Irsk by i sjokk. Tre døde under feiring av nasjonaldagen

Tre personer er døde og minst fire er brakt til sykehus etter en feiring av den irske nasjonaldagen på et hotell i Cookstown.
Les mer om:

DMX holder gudstjeneste hos Kanye West – North stjeler showet

Supersøndag i Calabasas. Hver helg har Kanye West et solid Sunday Service-jam ute i California-solen for venner og bekjente. Denne søndagen ble gjestene velsignet med en preken fra DMX – som lyder som en proff prest. Han snakker blant annet om å skyte ned djevelen og akspetere Jesus og åpne lukkede dører – og blir flere ganger møtt med jubel. Se X velsigne Ye og co: Ruff Ryder-veteranen, som i januar slapp ut av fengsel (han fikk 1 år for skattesvik), fyller 49 i år. Gode gamle Earl skal allerede være godt i gang med innspillingen av sitt åttende album. Hans seneste skive er Undisputed fra 20

Finpusser til vårkonsert

Flekkefjord Musikkorps sin vårkonsert vil by på flere solister og en trombonekvartett. I år er konserten på et nytt sted og en ny dag.
Les mer om:

Nå snur været totalt: – Det kan by på utfordringer

Etter en helg med full sol, er det forventet mye nedbør den kommende uken.
Les mer om:

Beastie Boys samarbeider med Spike Jonze

De to gjenlevende Beastie Boys-medlemmene Adam «Ad-Rock» Horovitz og Michael «Mike D» Diamond har annonsert at de vender tilbake til scenen igjen i april – tre kvelder regissert av Spike Jonze. Den offisielle tittelen på arrangementet er «Beastie Boys As Told By Mike Diamond and Adam Horowitz», men gruppens presseansvarlig vil ikke gi noen flere detaljer om hva showene vil inneholde. Sannsynligvis vil det ha en viss tilknytning til duoens memoarbok om Beastie Boys, «Beastie Boys Book», som ble gitt ut i slutten av oktober i fjor.
Les mer om:

Kun to norske artister har gjort det bedre på albumlisten i England

Sigrids største marked utenfor Norge er uten tvil England; popmusikkens moderland. I dag ble det kjent at hennes antisiperte debutalbum Sucker Punch suser inn på en suveren fjerdeplass på den britiske albumlisten – noe som er særdeles sjelden norsk kost. Det er kun to andre norske acts i historien som har gjort det bedre enn 22-åringen med en plate i England. Kygo tok 3. plass med debutalbumet Cloud Nine i 2016, mens a-ha har norgesrekorden på den britiske albumlisten. Fra 1985 til 1988 tok Morten, Magne og Pål andreplassen i U.K.

Gigantfestival med stort slipp

En rekke nye navn er annonsert til Glastonbury 2019. Den ikoniske pyramidescenens headlinere blir The Cure og The Killers, sammen med tidligere annonserte Stormzy. Det skriver blant annet Pitchfork. I tillegg er de norske artistene Aurora og Sigrid å finne på festivalplakaten.

Sparker manageren etter Europaliga fiasko

Det ble for tungt for Sevilla ledelsen å ryke ut av Europaligaen mot Slava Praha. Etter å ha spilt uavgjort 2 – 2 hjemme ble det tap 4 – 3 da de på torsdag var på besøk i Praha. Med mål på overtid forsvant Sevilla ut av Europa League til fordel for Slavia Prague som møter Chelsea i neste runde. Les: Chelsea får det lett, Arsenal mye vanskeligere Sevilla kunngjør at de har sparket manager Pablo Machin. We can confirm that the Club has parted company with Pablo Machín. He will be replaced as First Team coach by Joaquín Caparrós until the end of the season.

Nødvendig utvikling?

Kristiansand er en fantastisk by. Det har alltid undret meg at mange protesterer mot spennende tiltak til byens beste. Og protestene har ofte kommet når målet er vedtatt.
Les mer om:

Denne gjengen vil ha din stemme: – Hvem fortjener Bylivsprisen i Norges mest populære by?

– Vi ønsker å motivere til å skape noe nytt for byen.
Les mer om:

Pølsefestbrems: Influencer får eget late night tv-show

På tide med litt forandring? Verdens mest kjente late night show tv-verter har for det meste alltid vært menn. Fra Jay Leno, David Letterman og Conan O’Brien til dagens stjerner som Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon, Stephen Colbert, Carson Daly, Trevor Noah, Seth Meyers, John Oliver og James Corden. Alle karene er på tv stort sett hver kveld. Men nå blir det bittelitt mindre pølsefest, ettersom NBC tenker utenfor (tv-)boksen og slipper til en kvinne. Lily Singh med sine to nye NBC-kolleger Jimmy Fallon og Seth Meyers (NBC) De daglige kveldssendingene til Jimmy Fallon og Seth Meyers har siden 2002 bl

Ja til en fargerik by!

I et land med mye vær og et ganske mørkt vinterhalvår, trenger vi mer bruk av farger i det offentlig rom og på byggene våre.
Les mer om:

Lillesøsteren til Louis Tomlinson er død, 18 år gammel

Stakkars Louis Tomlinson. Bare én uke etter slippet av «Two of Us», en singel hvor 27-åringen synger til moren som døde av kreft for to år siden, blir det natt til fredag kjent at han også har mistet lillesøsteren. Félicité Tomlinson ble bare 18 år gammel. Ifølge Capital FM skal Felicité ha fått hjertestans i sitt eget hjem onsdag ettermiddag. To ambulanser ble sendt til stedet, men livet stod ikke til å redde.

ScHoolboy Q er retro i sin nye video – med stilig Tyler the Creator

Mange piper om at ekte hip-hop må tilbake.
Les mer om:

Området skal fylles med minst 300 boliger: – Blir til sjuende og sist en by

Utbyggeren forstår at ikke alle liker utviklingen.
Les mer om:

– Ja, det finst politikarar som likar å sete miljø opp mot kvarandre. By mot land, til dømes. Men samfunnet er meir samansett

Demokratiet i fare var tema då Odd Einar Dørum gjesta Fagernes onsdag kveld.
Les mer om:

Den 19 år gamle YouTube-stjernen sleeepes på nettet

Det er mye fanteri i Hollywood om dagen. Denne uken ble det kjent at skuespillerne Felicity Huffman og Lori Loughlin, kjent fra henholdsvis Desperate Housewives og Full House (Frusterte fruer og Under samme tak her til lands), er involvert i svindelen som har fått navnet «Operation: Varsity Blues». Stjernene skal ha brutt loven for å sikre barna sine plasser på eliteuniversiteter: Huffman betalte i overkant av 100 000 kroner for å få eldstedatterens SAT-prøveresultater forfalsket, mens Loughlin angivelig punget ut med fire millioner norske kroner for å få begge døtrene inn på prestisjetunge US

Frykter 100 barn er sperret inne

Mange elever og flere voksne fryktes fanget i ruinene etter at en bygning, som blant annet rommet en skole, kollapset i Nigerias største by Lagos onsdag.
Les mer om: