Utenriks


Kvinne (46) og jente (12) alvorlig skadet etter haiangrep

En kvinne (46) kjemper for livet, og en jente (12) har alvorlige skader etter å ha blitt angrepet av hai i Australia.
Les mer om:

Tog mot sykkel – fire barn døde

Fire barn har mistet livet og to personer er alvorlig skadd etter at et tog kolliderte med en lastesykkel i Nederland, opplyser politiet.

Trump til orkanoffer: – I det minste har du fått en fin båt

Donald Trump besøkte ofrene for orkanen «Florence».
Les mer om:

– Golftalent var tilfeldig offer

Politiet tror golferen Celia Barquin Arozamena (22), som ble funnet drept på en golfbane i Iowa mandag, var et tilfeldig offer. En mann er siktet for drapet.
Les mer om:

Ingen brexit-fremgang

EU-lederne måtte gå tomhendte fra onsdagens uformelle toppmøte med Theresa May i Salzburg i Østerrike. May oppfordret EU under møtet om å droppe «uakseptable» krav.
Les mer om:

Stormy Daniels avslører intime detaljer om Trump

Den tidligere pornoskuespillerenen forteller pikante detaljer om forholdet med Donald Trump i ny bok.
Les mer om:

Sommeren kan føre til økt ølpris

Den varme sommeren har ført til dårlige avlinger av bygg og andre kornsorter som brukes til bryggingen av øl. Det gjør at man framover må belage seg på en prisøkning, også i Norge.
Les mer om:

Kjendis-kirurg og kjæresten tiltalt for voldtekt – frykter hundrevis av ofre

Paret er tiltalt for å ha dopet ned og forgrepet seg på to kvinner. Politiet frykter det kan være adskillig flere ofre, og ber om hjelp fra publikum.
Les mer om:

Signerer historisk avtale

Sør-Koreas president Moon Jae-in og Nord-Koreas leder Kim Jong-un vil signere en felleserklæring etter samtaler på onsdag, ifølge sørkoreanske medier.
Les mer om:

Obama tilbake i politikken

USAs tidligere president har returnert til amerikansk politikk med sitt valgkamparbeid for demokratene frem mot det amerikanske mellomvalget.
Les mer om:

Aktivist trolig forgiftet

Tyske leger tror Pussy Riot-aktivisten Pyotr Verzilov er forgiftet etter at han ble dårlig forrige uke. Pussy Riot mistenker at russiske myndigheter står bak forgiftningen.

Elev skal ha voldtatt lærer

En elev på en videregående skole i Småland i Sverige er anmeldt for å ha voldtatt sin egen lærer, melder Aftonbladet. Hendelsen skal ha funnet sted fredag på skolens område.
Les mer om:

Tesla-gründer saksøkt etter pedofilianklager

Musk skal ha kommet med gjentatte påstander om at dykker var pedofil og overgriper.

Skjøt ned kampfly

Russland har mistet kontakt med et russisk kampfly på vei over Middelhavet. Ifølge CNN ble flyet skutt ned av syriske regjeringsstyrker ved et uhell. Totalt 14 soldater i flyet.
Les mer om:

Blir første turist til månen

Japans 18. rikeste mann er den første private passasjeren til å fly rundt månen etter å ha signert med Elon Musks SpaceX. Han tar med seg opptil åtte personer.
Les mer om:

Berømt skuespiller forsvunnet

Kinas mest berømte skuespiller er forsvunnet. Nå går ryktene om at Det kinesiske kommunistiske parti er involvert i forsvinningen.

Svensk toppsjef skiftet kjønn

Torsdag forrige uke gikk administrerende direktør i Ica Försäkring Carl Farberger (50) på jobb. Noen timer senere var det toppsjef Caroline Farberger som dro hjem.
Les mer om:

17 skadet i brann

17 personer ble skadet i en brann i et parkeringshus på et kjøpesenter i New York. Over 200 brannfolk deltok i slokningsarbeidet, og minst 15 av dem har fått alvorlige røykskader.
Les mer om:

Advarer etter funn av synåler i jordbær

En massiv jakt er satt i gang etter at en tidligere ansatt er mistenkt for å ha plantet synåler i flere pakker med jordbær i Australia.
Les mer om:

Kvinne klarte å rømme – avslørte grufull seriemorder

Den amerikanske grensevakten Juan David Ortiz (35) har tilstått å ha drept fire mennesker på 12 dager. En kvinne avslørte gjerningsmannen etter at hun klarte å rømme fra bilen hans.

Minst 17 døde i flommen i USA

Uværet Florence har svekket seg, men flomvannet stiger fortsatt sørøst i USA. Minst 17 mennesker har mistet livet, og byen Wilmington er isolert av flommen.
Les mer om:

Ikke funn av nervegift

En restaurant ble sperret av i den engelske byen Salisbury etter at to personer ble syke mens de spiste der, søndag kveld. Nå utelukker politiet at de ble forgiftet av novitsjok.
Les mer om:

Netflix er 230 prosent dyrere i Norge enn i Japan

En ny undersøkelse avslører enorme prisforskjeller på strømmetjenesten.
Les mer om:

Ordfører: Tyfonen kan ha tatt 80 liv i én by på Filippinene

Tyfonen Mangkhut kan ha tatt rundt 80 liv i Itogon på Filippinene, ifølge ordføreren i byen. I så fall kan det samlede antallet døde i landet være over hundre.
Les mer om:

Florence krever stadig flere liv

Uværet Florence beveger seg innover South Carolina, hvor det ifølge CNN allerede har tatt tre liv. Totalt 13 mennesker har nå mistet livet, ifølge kanalen.
Les mer om: