Underholdning - 730.no


A$AP Rocky forklarer hvorfor han drar tilbake til Sverige

A$AP Rocky er ikke redd for å besøke Stockholm igjen. Ordet på gatene var at Harlem-rapperen sverget å aldri dra tilbake til Sverige etter sommerens bruduljer, som endte med at han satt flere uker i politiets varetekt. Angivelig under svært ubehagelige forhold. 31-åringen ble sammen med to andre dømt til betinget fengsel etter voldshendelsen, altså slapp han både soning og samfunnsstraff. Boten ble på beskjedne 12 500 svenske kroner – for alle tre. I retten forklarte stjernen blant annet at bråket startet da gjengen skulle leie elektriske sparkesykler.

Cats viser frem ny trailer og internettet freser

Supermusikalen Cats blir storfilm via ultramoderne digital pelsteknologi. Men risikerer kattene å ende opp som en kalkun? Eventuelt en bisarr kultklassiker? Da den første teaseren kom klødde mange seg i hodet, mens andre skrattet. Nå viser Taylor Swift, Jennifer Hudson og Jason Derulo stolt frem enda en trailer. Igjen er folk forundret og forbløffet. I snutten får vi se kjendiser i CGI-kostyme som gjør sitt beste for å få frem sin indre pusekatt. Med en såpass stjernespekket cast kan man skjønne at Cats gjerne vil vise de frem.

Norsk videopremiere: Gulla er verdens sterkeste jente

På sin nye låt lar Drøbak-jenta seg inspirere av folkekjære Pippi. Gulla Martine Lina Nordmoen liker å utfordre lytterne sine, derfor er det kanskje ikke så rart at hun ser opp til Lindgrens mest frittalende karakter. Den MOLTOM-produserte låten «Pippi» sparker godt fra seg, og videoen er nesten like spenstig. I snutten ser vi 23-åringen fyre løs fraser – i moody svart-hvitt. Bonus: Det er en hund med!
Les mer om:

Netflix gir nytt liv til Vikings via Vikings: Valhalla

Gode nyheter for Vikings-fans! Sent tirsdag kveld annonserte Netflix at gir grønt lys til Vikings: Valhalla; oppfølgeren til storserien Vikings. Streamingtjenesten drar på ved å starte opp produksjonen av 24 episoder, som trolig blir fordelt over to sesonger. Vikings: Valhalla blir produsert av blant andre Vikings-skaper Michael Hirst og skrevet av Jeb Stuart. – Jeg er ekstremt begeistert for at vi kan annonsere fortsettelsen på vår Vikings-saga, sier Michael Hirst ifølge Deadline. – Jeg vet at millioner av fans over hele kloden vil bli henrykt.

Seth Meyers avslører Rihannas svakhet etter dagsfylla

Selv ikke Rihanna er perfekt. Da Seth Meyers dro på dagsfylla med Rihanna på TV, ble han bedre kjent med sangeren. Nå røper talkshow-verten mer om drikkerunden overfor sin NBC-kollega Jimmy Fallon. – Folk spør: Hvordan er det å drikke med Rihanna? Det er jo noen mennesker, hvor jo mer du drikker i løpet av kvelden, jo mer likner de på Rihanna. Tenk hvis man starter der, gjøner Seth. Rihanna er en ekte superstjerne – som er rå til å drikke – men det er én ting hun ikke er så god til.  – På et tidspunkt tok hun telefonen min og tok masse bilder – mens vi var på dagsfylla.
Les mer om:

Er Greta Thunberg en tidsreisende fra 1800-tallet?

Greta Thunberg er forut sin tid. Men kanskje mer forut enn vi visste? I kveld setter nemlig et mystisk fotografi fra 1898 nettet på hodet. Det viser seg nemlig at Greta Thunberg – sannsynligvis – har levd før. Bare titt på den vesle piken til venstre nedenfor. Mistenkelig likt? Her er beviset (University of Washington) «Greta» og de andre barna skal ha blitt fotografert ved en gullgruve nord-vest i Canada rundt år 1898 – 121 år før svensken tok kloden med klima-storm i 2019.  Dobbeltgjengeren kan ved første øyekast avfeies som fotofikling, men bildet er altså hentet fra de helt ekte nettsidene
Les mer om:

Blue Ivy Carter (7) vinner låtskriverpris

Blue Ivy tildeles pris for sitt bidrag på mammas låt. Det er få syvåringer med like mye kred som Jay-Z og Beyoncés datter. Nå kan hun legge prisvinnende låtskriver til merittlisten. Det er for Beyoncé-låten «Brown Skin Girl» Blue blir tildelt æren.

Kanye West lager opera

Først gospel og nå opera. Er det noe Kanye ikke vil lage? Det ser i alle fall ikke ut til å være noen ende på firebarnsfarens merkverdige prosjekter. Produsenten, YEEZY-designeren og hobby-presten har nå satt seg opera som en ny verden han vil infiltrere. Forestillingen heter Nebuchadnezzar og skal fremføres på Hollywood Bowl i Los Angeles allerede 24.

Se Burger King lure Oslo-folk når de tester ny versjon av Whopper

NB! De blir lurt, men lykkelige. Burger King lanserer nye Rebel Whopper – et plantebasert alternativ til klassikeren. Denne varianten av Whopper inneholder 0 % kjøtt, men er likevel 100 % Whopper. For godt til å være sant? Vel, noen vil nok tro det. Derfor tok Burger King en test med en håndplukket gjeng som er ekstra glad i kjøttburgere. I videoen nedenfor får personene smake Rebel Whopper for første gang. Men de får ikke vite at dette er den plantebaserte versjonen av Whopper. Se snutten nedenfor fra ganske ikoniske Burger King på Majorstua i Oslo. (Spoiler-altert!

Her er Frozen II-sangen til AURORA og Idina Menzel ❄️

Into the unknoooooown! Stemmen til Aurora Aksnes aka AURORA er som skapt for Disney – for ikke å snakke om Frozen-universet. Oppfølgeren til den norsk-inspirerte megasuksessen fra 2013 har premiere neste måned, men i forkant får vi det berømte soundtracket. 2019-versjonen av «Let it Go» heter «Into the Unknown» og synges av ingen ringere enn Idina Menzel («Let it Go») og AURORA. Vestlendingen synger ikke mye, men englestemmen skinner likevel gjennom når det trengs.

Lemaitre lager sirkus med norsk stjernelag

Lemaitre lager sirkus! Dette bandet er ikke fremmed for livet på veien. Tidligere i år har de spilt på Roskilde, samt en rekke norske festivaler. Tidligere har Lemaitre laget show på selveste Coachella. (Og har hatt musikken sin med i TV-reklamer for alt fra iPhone og Google til nesten like store Keeping Up with the Kardashians.) Oslo-gutta har i flere år bodd i Dr.

Syv norske artister vi savner musikk fra

Norge har en flust av artister. De senere årene har det også poppet frem med folk av andre yrkesopprinnelser, som har prøvd seg som stjerne for én dag. Ofte har det vart lenger enn én dag, ofte ikke. Noe som dog er sikkert og visst, er at vi i dette flotte landet har mange flinke artister. Det er dessverre noen som ikke har sluppet musikk på en stund, og her er noen av de vi savner musikk fra: Dina Legenden fra Oslo, som ga oss den nydelige hitsingelen «Bli hos meg» og tronet VG-lista i 2003.

26 kjendiser med sine yngre selv

Tjueseks søte eksempler. Noen kjente fjes er dessverre ugjenkjennelige etter ørten runder plastisk kirurgi, men det gjelder langt fra alle. Nedenfor ser du 26 av våre favoritter fra Bored Panda. Barack Obama   Jennifer Aniston   Adele   Keanu Reeves   Amy Winehouse   Neil Patrick Harris   Lady Gaga Daniel Radcliffe Paul McCartney   Robert De Niro   Courteney Cox   Leonardo DiCaprio   Brad Pitt Anthony Hopkins   Brigitte Bardot   Reese Witherspoon   Will Smith   Dwayne «The Rock» Johnson   Matt LeBlanc   Emma Watson Pink   Jimmy Fallon George Clooney Johnny Depp B

Åpner opp om depresjon

The post Åpner opp om depresjon appeared first on 730.no.

Mean Tweets med Billie Eilish, Lizzo, Chance the Rapper og Cardi B

Fortsatt festlig? For en drøy måned siden fikk vi en ny runde av spalten hvor kjendiser leser slemme tweets om seg selv. Sist var det blant andre Zendaya, Chris Rock og Kim Kardashian om fikk kjørt seg.

Meek Mill lister sine topp 5 rappere

2019 har vært året hvor flest rappere har listet sine favorittrappere. Nå byr Meek Mill på sin topp 5 med favoritter. To-tre av navnene på listen, som han twitret, er som ventet. Mens et par kanskje er litt mer overraskende… Meek Mill topp 5: 1. JAY-Z 2. Lil Wayne 3. Rick Ross 4. Jadakiss 5. DMX 32-åringen fra Philadelphia er signert til Rozays label Maybach Music Group. (Han var først signert til T.I.s Grand Hustle.) Meek skriver også at han ikke utelukker at hans neste album slippes i år.
Les mer om:

Nei, det er ikke Mila Kunis i Netflix’ nye julefilm Let It Snow

Fans forveksler Let It Snow-stjernen med Mila Kunis. Forrige fredag slapp Netflix-filmen Let It Snow, basert på John Green-romanen med samme navn. Det er skuespilleren Odeya Rush som blir tatt for å være That’s 70’s Show-baben. 22-åringen har tidligere spilt i Lady Bird og Dumplin’, og nå kan man se henne i en av strømmetjenestens mange julefilmer. Mila og Odeya er ikke i slekt så vidt noen vet, selv om en skulle tro det. Se så like de er: Odeya Rush and Mila Kunis are absolutely NOT related. Am I the only one freaked out?

Se traileren til Jul i Blodfjell 2

Koser du deg? Den utradisjonelle julekalenderen Jul i Blodfjell tok Norge med storm vinteren 2017. Nå er TVNorge endelig klar med oppfølgeren. Spoiler: De fleste gjestene på høyfjellshotellet døde i første runde, men skuespillerne bak er heldigvis sprell levende. Det vil si at vi får et nytt gjensyn med Kevin Vågenes som ørten karakterer, i tillegg til stjerner som Espen Eckbo, Jakob Schøyen Andersen, Emilie Skolmen, Atle Antonsen og Jon Øigarden. Ine Jansen og Trond Fausa Aurvåg returnerer som etterforskerne Nanna og Svein Soot. Denne gangen er det en helt ny drapsgåte som må løses. – En ung

EMIR brekker ned Det lille ingenting

EMIR alias Onge Sushi Mane ble kjent som halvparten av Sushi x Kobe, men de siste årene har rapperen skapt et navn for seg selv. Bergenseren er heller ikke en som hviler på laurbærene. Det Spellemanns-vinnende debutalbumet Mer av deg kom ut for ett år siden, og nå er altså Emir klar med en ny studioutgivelse. Det lille ingenting forteller historier om alt fra kjærlighet til ensomhet. 26-åringen har også fått med seg et greit stjernelag på plata.

FREDAGSFJAS: Stina Talling deler sine beste helgetips ❤

Endelig fredag og fredagsfjas! Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken tar vi en prat med bergenser/YouTuber/sanglerke/søtnos Stina Talling. Stina scorer dessuten flust med godsnutepoeng med dette dritkoselige budskapet: Da vi spurte Stina om hvordan en typisk dag i hennes liv ser ut, var svaret overraskende… vanlig. – Livet er ganske kjedelig nå, litt for mye å gjøre.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av singlene fra norske artister – innen flere sjangere. For kulturen. Kos deg, bro! EMIR «Sidelinjen» Etter å ha vunnet Spellemannprisen for albumet Mer av deg, følger mangekyndige Emir Hvidsten Hindic alias Onge $ushimane opp med Det lille ingenting. På det solide settet har bergenseren med Lars Vaular, OnklP, Indio og Arif.

Oslo x New York: Videopremiere fra Running Lights

NYC-trioen Mike Squillante, Nick Squillante og Steve Ranellone alias Running Lights er ennå ikke kjent i Norge. Men de har blitt spådd en lys, global fremtid. Dette med god hjelp fra William Wiik Larsen, som i starten av sin karriere i Oslo slo seg opp som Nasty Kutt. Nå er han Los Angeles-basert, kjent under navnet mamma ga ham, med megahits som «Am I Wrong» (Nico & Vinz), «Stay» (Kygo) og «H.O.L.Y.» (Florida Georgia Line) på CV-en. Via sin partner Julian Alexander og deres label IDAP (alias I Deserve a Plaque) har han signert Running Lights. William forteller 730.no at han er imponert over g

Nå fjerner Instagram likes i Norge

Sist planeten så en lignende thriller må ha vært under det amerikanske presidentvalget i 2016. Eller Get Out (2017). 2019s største spenning har dog dreiet seg om Instagrams testing av skjulte likes-tall. Iallfall for de mest sørgelige av oss. Det startet i Canada for et drøyt halvår siden. Så fulgte syv nye land i sommer, før Instagram satte inn nådestøtet ved å kjøre tester på vilkårlige brukere i USA denne uken. Torsdag kveld har Instagram fjernet visning av likerklikk og videovisninger i feeden på verdensbasis.