Underholdning - 730.no


Slim & Queen kan bli årets tøffeste thriller

Trailer er en kunstform, noe teamet til regissør Melina Matsoukas ser ut til å respektere. Smakesnutten til Queen & Slim er i alle fall snedig og forlokkende satt sammen. Ikke bare visuelt. Musikkbruken stjeler kanskje ikke showet, men gir et røslig løft. Filmen starter med et par på sin første date. Det starter bra, men kvelden går brått over til flukt når en tvilsom politistopp eskalerer og går fatalt galt. Episoden blir filmet og etterhvert begynner de å frykte for sine liv. Passende nok har traileren med Bee Gees-klassikeren «Staying Alive» og The Pharcyde-svisken «Runnin’» til J.
Les mer om:

Pamela Anderson kaller fotballspilleren et monster

Kjærlighet er vanskelig, selv for Pamela Anderson. Etter mer enn to år sammen med den franske fotballspilleren Adil Rami (33) langer hun i dag ut mot ham på Instagram. Baywatch-superstjernen skriver at hun føler seg lurt av Olympique de Marseille-forsvarsspilleren, men det stopper ikke der. Pamela Anderson oppsummerer sviket i Instagram-bildeteksten, men utbroder via et titalls kommentarer nedenfor.  View this post on Instagram It’s hard to accept The last (more than) 2.years of my life have been a big lie.

Weed blir familiens nye business i ny Netflix-serie

En moderne familiebedrift? En mislykket app-utvikler overbeviser slekta om å gjøre om den familiedrevne slakterbutikken om til en marihuana-kafé. Frisk idé? Vel, sønn i huset har nemlig hørt at Frankrike er i ferd med å legalisere weed, og vil derfor være tidlig på ballen. Hazan Meats blir dermed til Hazan Weeds. Gérard Darmon og Jonathan Cohen spiller en kranglevoren far-sønn-duo, Julia Piaton og Liliane Rovère er henholdsvis skeptisk søster og sporty bestemor. Den franske, Igor Gotesman-produserte Netflix-serien får navnet Familiebedriften på norsk, og har premiere allerede fredag.
Les mer om:

Influencer latet som Instagram-bryllup var en overraskelse?

Mange nyter å følge de ofte ekstra fantastiske Instagram-livene til influencere. Som en moderne form for reality-tv, bare nærere og mer personlig. Samtidig like virkelighetsfjernt? I de siste dagene har tusenvis av mennesker fulgt med på livet til motebloggeren Marissa Casey Fuchs. Med stor spenning.   View this post on Instagram   WHAT IS HAPPENING?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A post shared by MARISSA CASEY GROSSMAN (@fashionambitionist) on Jun 18, 2019 at 8:51am PDT Ut av det blå inviterte kjæresten, finansmannen Gabriel Grossman, sin bedre halvdel på en eventyrlig,

Se Lil Nas X, Billy Ray Cyrus og Cardi B lage fest på BET Awards

BET Awards har holdt på i 18 år, og i natt gikk 2019-kåringen av stabelen med brask og bram. Sermonien, som fant sted i Los Angeles, bydde på en rekke opptredener i tillegg til selve prisutdelingen. Blant andre Rihanna og familien til Nipsey Hussle delte ut priser. Noen av vinnerne: Kvinnelige artist: Beyoncé Mannlige artist: Bruno Mars Kvinnelige hip-hop-artist: Cardi B Mannlige hip-hop-artist: Nipsey Hussle Gruppe: Migos Film: BlacKkKlansman regissert av Spike Lee Musikkvideo: «This Is America» med Childish Gambino Se hele listen over vinnerne og de nominerte hos CNN. Årets rapdronning (Fre

Beyoncé synger i ny Lion King-teaser

Vi får aldri nok av The Lion King aka Løvenes Konge. For noen dager siden kunne KK melde at Jan Thomas og Einar Tørnquist musikalartistene Heidi Ruud Ellingsen og Espen Grjotheim har de norske stemmene til Nala og Simba. Den norske utgaven blir garra flott, men aller størst spenning knyttes det nok til den engelskspråklige versjonen med Beyoncé og Donald Glover aka Childish Gambino. Vi har ennå ikke hørt hovedrolleinnhaver Simba snakke i en promosnutt for den kommende Disney-blockbusteren, men i en ny teaser hører vi løvene synge strofer fra Elton John-klassikeren «Can You Feel The Love Tonigh

Slik opplevde Kardashian-familien Jordyn/Tristan-skandalen

Neida, vi er fortsatt ikke ferdig med Jordyn Woods, Tristan Thompson og Khloé Kardashian. Keeping up With The Kardashians sendes dessverre ikke live, så nesten fire måneder etter skandalen har behind the scenes-materialet nå blitt sluppet. Se alt vi har skrevet om saken tidligere her. Mandag morgen norsk tid var det nemlig tid for sesongfinale av Keeping Up With The Kardashians.  Storfamilien holder som vanlig ikke mye tilbake, og i sesongens siste episode ser vi blant annet øyeblikket hvor Kim Kardashian fikk vite om svogerens nye fuck-up, telefonsamtalen Khloé tok med søstrene, og ikke minst

Cardi B teaser strippefilmen med Jennifer Lopez med NSFW-selfie

Fra Bronx til Hollywood. Cardi B debuterer snart som skuespiller på det store lerretet.

Harry Potter-versjonen av Pokémon GO er tilgjengelig i Norge

Her er vårt førsteinntrykk av Wizards Unite. Harry Potter-fans har drømt om en magisk versjon av spillet helt siden lanseringen av Pokémon GO, og nå er spillet Wizards Unite endelig ute – også i Norge. Pokémon GO fikk millioner av mennesker verden over til å løpe rundt i parker, skauen og bybildet for å fange lommemonstre, men det spørs om Harry Potter-versjonen av samme idé vil få samme mainstream-effekt. Hovedkonseptet til Pokémon GO er tross alt såre enkelt; you gotta catch em all.

Tyla Yaweh gikk fra hjemløs til å bli signert av Post Malone

Post Malone er ung, men han har allerede solid erfaring med å lage globale hits. Stjernens musikkteft gjorde at han og manageren Dre London startet en label, på jakt etter talenter. (Ja, Dre er fra London.) En av de første artistene som Posty signerte var singer-songwriter og rapper Tyla Yaweh. I forkant hadde 24-åringen holdt på siden han var tenåring. Mens han bodde med moren i Florida, laget han musikk, samtidig som han jobbet på en Dunkin’ Donuts som lå like ved huset.

The Game rapper til Old Town Road – se video

10 minutters spyttefest med The Game. Jayceon Taylor var i beistmodus hos L.A. Leakers med Just-N-Credible og DJ sourMILK hos Power 106. Den tidligere Aftermath- og G-Unit-artisten, som fyller 40 i år, rappet til flere klassikere og nye slagere. Fra 2Pac «Can’t C Me», Royce da 5’9″ «Boom», Mobb Deep «Quiet Storm» til YG «Go Loko», Migos «Pure Water», Young Thug «The London» og – lol – den litt mindre raptradisjonelle «Old Town Road». (Lil Nas X-intrumentalen kommer ca.
Les mer om:

Gode nyheter for HBO/Netflix’ vakreste serie

Livet kan deles inn i to faser: Før og etter Pose. Ryan Murphy-serien er nemlig så god og viktig at den etterlater et varig inntrykk på deg som menneske. Forrige uke startet sesong 2 hos HBO Nordic, og siden sist har også norske Netflix plukket opp første sesong av Pose. Serieskaper Ryan Murphy har tidligere stått bak seer-favorittene Nip/Tuck, Glee, American Horror Story og American Crime Story, men Pose er utvilsomt hans vakreste verk. Første sesong starter med et portrett av ballroom-miljøet i New York på slutten av 80-tallet.

Nicki Minaj får kritikk for å ha med kjæresten i musikkvideoen

OPPDATERT: I sin nyeste podcast-episode av Queen Radio forteller Nicki at hun skal gifte seg med Kenneth Petty. Rapperen sier at hun ikke er gravid. (Les den originale saken nedenfor.) Fire uker uten å poste noe på Instagram var nok til at folk sa at Nicki Minaj hadde forsvunnet. (Hennes nye singel og «plagiatvideo» med Chris Brown og G-Eazy ble fort glemt.) Men i dag slapp hun sin egen solosingel «MEGATRON», akkompagnert av en lettkledd snutt. 36-åringen får også hjelp av sin enda mer lettkledde kjæreste Kenneth Petty. Han dukker opp ca.

Dagsfylla med Rihanna

Drømmedag på jobb? Heldiggrisen Seth Meyers fikk nylig gleden av å gå på dagsfylla med Rihanna. Den dynamiske duoen starter med å drikke spesiallagde drinker med Rihanna-tema, deriblant «Under my rumbrella» og «Bitch better have my bunny». De fortsetter så med en drikkelek hvor Rihanna må huske hvor hun var da hun hadde på seg et tilfeldig antrekk. Spoiler: Hun husker godt, så da må Seth drikke.
Les mer om:

Avlyser Norge, men serverer solid erstatning

God løsning fra Chance the Rapper? Headliner-avlysninger er en festivals verste mareritt (vel, bortsett fra dødsfall og FYRE-tilstander), og erstatningen blir ofte et blekt plaster på såret. Bookinger skjer tross alt lang, lang tid i forveien, og det skal godt gjøres å finne en ledig superstjerne på kort tids varsel. Det er derfor hyggelig å høre at Chance the Rapper-leiren nå hjelper festivalene med å dekke tapet. I dag bekrefter Kadetten til 730.no at Chance the Rapper dessverre avlyser hele sin kommende turné, det vil si konserter på blant annet Kadetten i Sandvika og Roskilde i Danmark. Ka

Den siste traileren til Stranger Things er spektakulær

Kan sesong 3 av Stranger Things bli den aller beste? I morges slapp Netflix den siste traileren til den kommende sesongen. Eleven (Millie Bobby Brown) fikset biffen i sesong 2, meeeeeen lykken er selvfølgelig ikke langvarig. Sommeren 1985 må heltene våre igjen stå sammen for redde småbyen Hawkins – og resten av planeten. I traileren ser det ut til at Max’ skumle storebror Billy (australske Dacre Montgomery) er den nye kompanjongen til monsteret «Mind Flayer». Grøss Sesong 3 består av 8 episoder. Se den ferske traileren til Stranger Things 3 her: Stranger Things sesong 3 har premiere 4.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

God fredag, kompis! Dette er dagen hvor det alltid bugner av duggfersk ny musikk i alle sjangere. En del rusk og rask, men også flotte saker. Her presenterer vi noe av det norske artister byr på. Karpe «skittles» Wow. Her det mye å fordøye! Superduoen serverer en sweeeet surprise-låt som kanskje var litt for leken for SAS PLUS / SAS PUSSY.

Årets hotteste nye rappere? Her er XXL Freshman Class 2019

Got next? Tradisjon tro kårer XXL rapperne de tror kommer til å slå gjennom i år. (Flere av dem har strengt tatt – noenlunde – allerede gjort det.) Årets liste byr på 11 navn, inkludert tre jenter. Her er XXL Freshman Class 2019: Comethazine, Tierra Whack, DaBaby, Lil Mosey, Roddy Ricch, YBN Cordae, YK Osiris, Rico Nasty, Gunna, Megan Thee Stallion og Blueface. Store hip-hop-byer som Compton, Los Angeles, Atlanta og Houston er representert, men kåringen har ikke med noen artister fra sjangerens hjemby New York. (Rico Nasty er født i NY, men oppvokst i Maryland.) Megan Thee Stallion alias Tin

Daniel Obede (17): – Jeg har jobba lowkey og konsentrert

Veldig få er like rå som Daniel Obede i en alder av 17. Linderud-gutten gikk nesten viralt da han slapp en freestyle via Instagram på tampen av 2018. «Tiden har kommet» fikk nesten 100k Instagram-visninger – sjuke tall for en ukjent og usignert nykommer. Og apropos «Tiden har kommet» – nå ser det ut til at tiden endelig er inne. I kveld slipper Daniel «Få det til», som flipper melodilinje fra «Me and My Girlfriend» og «‘03 Bonnie & Clyde». Sjekk ut videopremieren nedenfor. Daniel, hvordan er livet om dagen? – Bare bra, litt stress med skole, men alt bra nå som det er sommerferie!

♫ Her er oppfølgeren til Lil Nas X’ globale hit Old Town Road

Yeeha! Nykommeren Lil Nas X er fortsatt nummer 1 på VG-lista, hvor han har tronet i syv uker. Over Ed Sheeran og Taylor Swift og andre aktuelle tungvektere innen pop. I USA er country-bangeren «Old Town Road» i ferd med å sette rekorder, etter 11 uker non-stop øverst på verdens største hitliste Billboard Hot 100. Enhitvidunder? Tiden vil vise, men Nas junior står i alle fall på.

Pasha har juice! Se breial videopremiere

Sjøfly? Hvorfor ikke. I sin nye, maritime musikkvideo tar den Kadetten-aktuelle Rykkinn-rapperen Pasha oss med på et seilas av det sjeldne. Jerry Folk-produserte «I Got The Juice» slippes fredag, men allerede nå kan du sniklytte via vår videopremiere. Sjekk ut snutten nedenfor vår lille chat! Hei Pasha! Hva slags juice er det du har? – Heisann 730! Har litt av vært. Mest RIOT juice! Bortsett fra Pasha, hvem har mest/best juice i Norge? – Nå om dagen må jeg si Safario. Isah og Dutty. De juicer om dagen. I januar skrev vi at du «skal rykke inn i USA» – hvordan er ståa der? – Det var sjukt!
Les mer om:

Orker du mer paranormal aktivitet?

Det er 12 år siden Paranormal Activity skremte folk over hele verdenen. Found footage-filmen ble en økonomisk rekordsuksess, noe som selvfølgelig resulterte i flere oppfølgere. Nå bekrefter Paramount-direktøren Jim Gianopulos det syvende kapittelet av den overnaturlige sagaen. – Vi teamer opp med uber-horrorprodusent Jason Blum for å lage den neste delen av Paranormal Activity, sier studiosjefen i en pressemelding. Han røper ikke premieredatoen, tittelen eller handlingen. Inspo: Jason og regissørdebutanten Oren Peli laget første Paranormal Activity i 2007 for kun 15 000 dollar med helt ukjent

Nye Hovefestivalen er konkurs

Allerede første år har det gått skeis for den nye Hovefestivalen – Hove Music Festival – på Tromøya ved Arendal. Den ferske musikkfesten, som skulle arrangeres allerede neste uke, avlyses som følge av at selskapet slår seg selv konkurs, melder NRK. Hoves pressekontakt Petter Toldnæs bekrefter de triste nyhetene, og forteller via en pressemelding at sørlandsfestivalen slet på grunn av sviktende billettsalg. – Hove Music Festival har i dag måttet gi opp målet om å arrangere musikkfestival i 2019.

730 x Lizzo om Met Gala-hemmeligheter, søte Kygo og Lars… Vaular?

Lizzo er rap-, R&B- og pop-dronningen verden trengte. Nylig landet den amerikanske stjernen endelig på norsk jord, hvor hun velsignet heldige inviterte med twerking, self-love og fengende melodier. Se video fra showcase-konserten i Oslo nedenfor! Med låter som «Truth Hurts», «Juice» og «Soulmate», for ikke å snakke om samarbeid med artister som Missy Elliot, Gucci Mane og Charli XCX, har Lizzo tatt streaminglistene med storm i 2019. Lizzo stjal showet på årets Coachella, hvor hun for anledning døpte om festivalen til ASSCHELLA.

Album og dokumentar fra XXXTentacion – se første trailer

I dag er det ett år siden XXXTentacion alias Jahseh Onfroy ble skutt og drept i Florida. Før 20-åringen ble myrdet spilte han inn mye uutgitt musikk. En del av materialet ble til fjorårets album SKINS, men nå bekrefter labelen hans Bad Vibes Forever at det fjerde albumet er på vei. Kanye West og Travis Barker fra Blink-182 gjester den forrige utgivelsen, og det er ventet at flere artister bidrar på det kommende prosjektet. Både Rihanna og The Weeknd skal ha vært med å gjøre ferdig låter som X startet før han gikk bort.   View this post on Instagram   XXXTentacion