Underholdning - 730.no


Zara Larsson er nyforelsket i videoen til Love Me Land

Zara Larsson er tilbake med en ny bop! I natt kom Stockholm-stjernen med «Love Me Land»; oppfølgeren til hennes Bergen/Compton-collabo «Like It Is». Det har blitt en nyforelsket affære som hun har skrevet sammen med Justin Tranter og Julia Michaels. Radarparets CV har monsterhits som «Sorry» med Justin Bieber og «Lose You To Love Me» med Selena Gomez. Den nye mannen i Zaras liv får full fokus fra svensken. How dare you have lips like that?

Kid Cudi & Eminem teamer opp på The Adventures of Moon Man & Slim Shady

Eminem velsigner Kid Cudi med et vers. Det startet med at Cudder alias Mr. Rager twitret Marshall Mathers alias selverklærte Rap God i mai og ba om hjelp. Noe Eminem ikke fikk med seg før Lil Wayne fortalte ham det. @Eminem rap God.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk gjennom hele sommeren <3 Okay, vi skal ikke juge. Norske artister slipper litt mindre enn før. De fortjener vel ferie. Eller kanskje de jobber hardt med noen back to school-hits. Uansett, 730.no har luket ut to håndfuller med norsk musikk som kom i natt, med relativt godt sjangermangfold. Tomy «Si til meg» I juni 2019 fikk vi norsk sommer 3019 med Amara og Tomy alias Tomas Coucheron. Her er sistnevnte i øm, ærlig modus – lekkert innpakket av Rolig Records’ Christopher Kvalheim og Znorri9.   Izabell «To timer te» Stavanger, reis deg. Og rist løs.

Naya Rivera antatt død ifølge politiet

OPPDATERT: Politiet har sluppet overvåkningsopptak som viser at Naya og sønnen Josey Hollis Dorsey ankommer Lake Piru alene. Naya parkerer en svart Mercedes G-Wagen og de går ut på bryggen og opp i båten med sønnen, tilsynelatende uten andre personer.

The Sims Spark’d: EA annonserer The Sims som realityserie

The Sims som virkelighet? Nesten. Folk kan i alle fall delta irl. 20 år etter at spillet ble født, annonserer EA Games nå realityshowet The Sims Spark’d. Konseptet går ut på at de beste spillerne i verden skal konkurrere om å bygge de beste historiene. Det hele følger et ganske tradisjonelt format hvor deltagere blir gitt et oppdrag, så skal en jury bestemme hvem som vinner prisen på 100 000 dollar. The Sims Spark’d (EA) Men det er en vri. Det hele foregår inne i The Sims 4. På sikt skal «vanlige» gamere få delta. Første episode av serien vises på TV via TBS 17.

Javicia Leslie tar over rollen som Batwoman fra Ruby Rose

Javicia Leslie blir nye Batwoman. Ruby Rose trakk seg brått som DC Comics-karakteren kort tid før sesong 2 av serien skulle begynne produksjonen. Hennes erstatter er begeistret over å få ta over. – Jeg er ekstremt stolt av å bli den første svarte skuespilleren til å spille den ikoniske rollen som Batwoman, sier Javicia Leslie i en pressemelding fra The CW. – Som en biseksuel kvinne er det en ære å få bli med i denne banebrytende serien som har vært så viktig for LHBTQ+-miljøet. 33-åringen skal spille karakteren Ryan Wilder, som blir nye Batwoman etter Rubys karakter Kate Kane. Ruby Rose på Syd

Naya Rivera savnet etter badeulykke

Naya Rivera ble i dag tidlig meldt savnet etter en badeulykke. Ulykken skal ha funnet sted på Lake Piru i California, en time utenfor Los Angeles. Politiet skriver at de etterforsker saken og frykter at skuespilleren kan ha druknet. Den 4 år gamle sønnen til Naya Rivera ble funnet alene i et båt som Naya har leid. The missing person at Lake Puru has been identified as Naya Rivera, 33, of Los Angeles. SAR operation will continue at first light. @VCAirUnit @fillmoresheriff @Cal_OES pic.twitter.com/bC3qaZS3Ra — Ventura Co.

Bella Hadid postet passet til sin palestinske pappa: – Instagram, hvorfor slettet dere dette?

Bella Hadid la i natt ut innhold som Instagram ikke tolererte. I sin Instagram Stories postet 23-åringen bilde av passet til faren Mohamed Hadid, hvor det står at han er født i Palestina. Dette ble angivelig slettet av det Facebook-eide sosiale nettverket, fordi det ikke fulgte deres retningslinjer. – Instagram fjernet min story som sa «Min pappa og hans fødested Palestina» med et bilde av hans amerikanske pass, skriver Isabella Khair Hadid, som hun egentlig heter. Bella Hadid på Paris Fashion Week i 2017 (Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage) Ifølge Middle East Eye postet toppmodellen pas

Young Thug om Drake-dissen: – Pusha T er svak

Young Thug gir tommelen ned til Pusha T. På Pop Smoke-låten «Paranoid» med Young Thug, Gunna og Pusha, velger sistnevnte å bruke verset sitt på å disse Drake. Da Thug fikk høre verset til G.O.O.D.

Kanye West dropper sin støtte til sin «bror» Donald Trump

Kanye West rocker ikke lenger MAGA-hatten. Nå forteller han Forbes at han ikke lenger støtter Donald Trump. – Jeg tar av den røde hatten, fra og med dette intervjuet, sier Kanye til finansbladet på telefonen fra sin 125 millioner kroners bondegård i Cody, Wyoming. Årsaken er at 43-åringen fra Chicago selv stiller som presidentkandidat i år. Ifølge Kanye hadde han på seg den røde Make [United States of] America Great Again-hatten hovedsaklig for å protestere mot segregeringen av stemmer blant den svarte befolkningen. G.O.O.D.

Kourtney Kardashian om hvorfor hun trakk seg fra Keeping Up with the Kardashians

Kourtney Kardashian kastet inn KUWTK-håndkleet. Keeping Up with the Kardashians gjør seg klar for sesong 19, men man får ikke lenger se noe særlig til den eldste av Kardashian-søstrene. I mars begynte ryktene om at 41-åringen trekker seg fra E!-serien, som startet i 2007. Noe Kourtney kort tid etter bekreftet via Twitter: I did. Bye. https://t.co/xIMBK8egDJ — Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) March 27, 2020 Nå snakker trebarnsmoren om hvorfor hun valgte å forlate Keeping Up with the Kardashians. Hun beskriver innspillingen av showet som giftig. – Jeg filmet serien non-stop i 14 år.

Johnny Depp hudfletter eks-kona Amber Heard: – Hun er en sosiopat!

Hollywood-legenden Johnny Depp saksøker The Sun for ærekrenkelse etter at de kalte han «konemishandler» i en overskrift i 2018. I dagens åpningsrunde i høyesterett i London tok Johnny Depp selv plass i vitneboksen og forklarte seg rundt påstandene, i det som er et sivilt søksmål mot sjefsredaktør Dan Wooton i den britiske tabloidavisen. Filmstjernen beskrev beskyldningene mot han som «syke og fullstendig falske». For deretter å gå til verbal motangrep på eks-kona, Amber Heard. Dagens kanskje mest sjokkerende avsløring fra Johnny var selve årsaken til bruddet.

GASHI gikk fra oppvekst i flyktningleirer til deal med JAY-Z

GASHI er et navn som kommer til å prege musikkverdenen fremover. Men han er ingen nykommer – og historien hans er sterk. Den Libya-fødte artisten Labinot Gashi, med albanske foreldre fra Kosovo, vokste opp i flyktningleirer i Afrika og Europa, før familien flyttet til USA da han var 10 år. Nærmere bestemt New York, hvor drømmen om en artistkarriere begynte å vokse. Som seg hør og bør ble det mer vanskelig enn Brooklyn-nykommeren trodde, og etterhvert endte han opp som hjemløs i NYC. GASHI forteller at han vekslet mellom å sove på en Wendys-restaurant og t-banen. Lille Labinot Gashi etter noen

19 år gamle Bølgen er nummer 1 på Spotify med sin debut

Bølgen spruter til toppen. Det dukker stadig opp nye, lovende individer i norsk musikk. Men nesten ingen kan smykke seg med en pangstart som 19 år gamle Niklas Paulsen alias Bølgen og hans singel «Er ikke verre». Debutanten har allerede den mest spilte sangen i Norge akkurat nå. Bølgen danker ut TikTok-låten til Jason Derulo fra toppen av Spotify og jekker ned Victor Leksell, TIX og den internasjonale smashen til DaBaby med Roddy Ricch. Debutsingelen, som Drammens-gutten har produsert og skrevet med Henry Land, slapp han på fredag via indielabelen MTG, og den har allerede 620 000 streams hos

Eksklusiv merch: Her er sommerens siste slipp!

MATOMA x MA$RATI! Hvordan ville det sett ut dersom du fikk designe ditt helt eget merch sammen med en anerkjent kunstner? Denne våren har Posten gitt fem av Norges’ største artister muligheten til å til å leke seg med Mathias Nordby alias MA$ARATI. MA$ARATI er den norske favoritten til stjerner som Post Malone, Travis Scott og Wiz Khalifa.  Men denne gangen er det altså Posten og norske artister som står i sentrum. Først ut var OnklP. Så fulgte Highasakite, Isah og Gabrielle.

Halle Berry trekker seg fra rollen som transkjønnet mann

Halle Berry sier unnskyld. I helgen var Halle Berry på Instagram Live og fortalte om en ny rolle hun vurderer å ta. – [Rollen er] en karakter hvor kvinnen er en transkjønnet karakter; en kvinne i overgang til å bli en mann.

Norske kinoer blør som følge av korona

Norske kinoer sliter fortsatt. COVID-19 har ikke sluttet å skape røde tall for kinobransjen i Norge. I mars stengte alle norske kinosaler grunnet koronaviruset, for så å få åpne i mai med smittevern. Men en måned senere er tallene fortsatt triste. Ifølge Aftenposten var billettsalget i juni 2020 nesten 80 % lavere enn i juni i 2019.

Pusha T disser Drake via Pop Smoke på Paranoid

Pusha T er ikke ferdig med Drake. Den langsinte artisten til Kanye West har et vers på Pop Smoke-låten «Paranoid», som lyder som en diss mot hans nemesis fra Toronto. Selv om ikke Drake blir nevnt med navn. Låten, som også gjestes av Young Thug og Gunna, skulle med på albumet Shoot for the Stars, Aim for the Moon. Men den ble trukket i siste liten. Pusha kaller Dizzys trusler for tomme, og gjør narr av kanadierens bruk av  jamaicansk patois. Han referer til sin egen låt «Blocka» fra 2012 med Travis Scott og Popcaan.

730.no x AURORA: − Det er en ekstremsport å være menneske

AURORA alias Aurora Aksnes er for tiden trolig Norges største popstjerne. En tittel hun selv har liten interesse av. Siden gjennombruddet i 2014 har AURORA – med store bokstaver – trollbundet fans over hele kloden. Med sin utenomjordisk vakre stemme og eventyr-aktige tekster har godjenta fra Os skapt en egen arme av «warriors and weirdos». Ikke nok med internasjonal stjernestatus, AURORA har også spilt hos Jimmy Fallon, gitt stemme til nordavinden i en av Disneys mest suksessfulle franchises, stått på scenen under Oscar-utdelingen og inspirert stjerner som Billie Eilish til å lage musikk.

Kanye West annonserer at han stiller til presidentvalget i år

Kanye West skal erstatte Donald Trump? Ye skriver at han hiver seg rundt og stiller til presidentvalget i 2020. Hvis Kanye West blir president, så blir USAs førstedame Kim Kardashian. Kanye annonserer nyheten på De forente staters nasjonaldag 4. juli via en tweet. Les nedenfor. Kanye har tidligere sagt at han skulle stille til presidentvalget i 2014. I 2016 twitret Ye at han stiller til valg i 2024. Hvis det blir noe av planene for 2020, betyr det at G.O.O.D.

Influencer Hushpuppi arrestert i Dubai siktet for svindel

Influencer-livet på Instagram er stort sett ikke det samme irl. Når det kommer til påvirkeren Hushpuppi, som har 2,4 millioner følgere på Instagram, lever han i sus og dus som en usedvanlig rik finansmann. Hans bio lyder: Real Estate Developer. Hushpuppi har blitt kjent for å poste bilder av seg selv omringet av luksus.

7 filmer som gir deg følelse av ferie

Rar sommer fordi COVID-19? Slapp av, ferie fungerer også via filmer! Se på dette som en slags form for trøst under en global pandemi. Har du ingen planer for sommeren, men ønsker fremdeles å kjenne litt på feriefølelsen? Eller kanskje du snart skal reise trenger en liten oppvarming på det som står i vente? Da har du kommet til rett plass. 730.no har samlet et knippe filmer som gir den ultimate feriefølelsen. NB! Her står ferie i fokus fremfor høy kvalitet. De typiske feriefilmene er ikke så kjente for sine høye terningkast.

El Papi har to låter på topp i Sverige: – Det har ikke helt gått opp for meg

Har El Papi  – «Sykepleierinnen» vært soundtracket til ditt liv denne våren? De siste par årene har El Papi stått for flere av landets mest populære russelåter. «Northmen» fra 2018 nærmer seg 8 millioner streams, et høyt tall for norske artister uavhengig av sjanger. I 2020 har det dog tatt helt av.

Best og verst fra influencer-Norge: Juni

Influencer-sommer. Hæ, er det juli? Forrige måned var både vanskelig, men også viktig. Black Lives Matter stod på som mest, men vi må huske at kampen er langt fra over. Og at vi må være greie med hverandre når vi skal prøve å lære, opplyse og bli opplyst! Influcenere i Norge gjorde litt forskjellig… TV 2 kunne midtveis i måneden fortelle at fire influencere har blitt felt av Fagutvalget for influencer-markedsføring (FIM), for diverse markedsføring.

Stjernefotograf akam1k3 viser frem kåken og samlingen

Hvordan tror du det ser ut hjemme hos Michael Ray Vera Cruz Angeles alias Internett-fenomenet akam1k3? Hvis du ser for deg et koselig kaos fylt av sneakers, klær og diverse samleobjekter har du helt rett. Sjekk ut videoen nederst i saken… I dag åpner favorittfotografen til flere av Norges’ største (og beste) artister dørene for Klarna og 730. Den høyt elskede fotografen (og ferske YouTube-personligheten) bor for tiden med mor og far, etter at foreldrene opplevde en lei vannlekkasje i sin egen bolig. Men det er flaks for oss: Mamma og pappa Mike gjør nemlig svært god figur foran kamera. To dråp
Les mer om: