Underholdning - 730.no


Se Nicki Minaj og Juice WRLD avlyse i Europa

Det startet bra…. Verdensturnéen til Nicki Minaj og Juice WRLD – snedig nok døpt The Nicki WRLD Tour – hadde sin første stopp på torsdag. Da ble det konsert som planlagt i nesten utsolgte Olympiahalle i München.   View this post on Instagram   #FeelingMyself in #Munich #Germany tonight #NickiWRLDTour with Juice WRLD A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on Feb 21, 2019 at 5:12pm PST Men fredag kveld gikk det ganske til helvete i Bratislava. Altså – som du vet – hovedstaden i Slovakia. Fadesen var dog ikke artistenes skyld. Ondrej Nepela Arena, som har kapasi

Selger mer billetter enn Wonder Woman

Ikke for å sette kvinner opp mot hverandre, men… Forhåndssalg kan være en god pekepinn på folks interesse, og Brie Larson som Captain Marvel ser ut til å bli poppin’. Større enn vidunderkvinnen til Gal Gadot og regissør Patty Jenkins? Ja. Ifølge Fandango har den første Marvel-filmen med kvinnelig superhelt i hovedrollen forhåndssolgt mer enn hva DC-blockbusteren Wonder Woman gjorde like mange dager i forkant av sin premiere. Norske Rune Temte som Bron-Char med Starforce-lederen og Kree-alienen Yon-Rogg alias Jude Law (Chuck Zlotnick/Marvel/Disney) Billetteringsselskapet går ikke ut tall, men f
Les mer om:

Jordyn Woods semi-kommenterer oppstyret med Kardashian-familien

Etter alt som har skjedd skulle man tro Jordyn Woods ville holde lav profil en god stund fremover, men businesskvinnen står jaggu rakrygget i stormen. Bare dager etter at det ble kjent at 21-åringen er siste person på listen over folk Tristan Thompson har vært utro med, så dukker Instagram-personligheten altså opp på et offentlig arrangement. Anledningen var en fest for å feire samarbeid med løsvippe-produsenten Eylure. Jordyn navngir ikke Tristan Thompson, Khloé Kardashian eller Kylie Jenner, men adresserer likevel de siste par dagene i en Instagram Story gjengitt på en rekke fankontoer. – Ta

Neste Bohemian Rhapsody? Her er hele traileren til Rocketman

Den biografiske filmen om Queen-legenden Freddie Mercury ble en braksuksess blant kinogåere jorda rundt (selv om den riktignok fikk varierende terningkast fra kritikerne) da den hadde premiere  i fjor. Nå må Bohemian Rhapsody overlevere stafettpinnen til Rocketman. Sistnevnte omhandler livet til Elton John og har den 29 år gamle waliseren Taron Egerton, mest kjent fra Kingsman-filmene, i hovedrollen – og det ser jaggu ut som han gjør en fet jobb?
Les mer om:

Hitvarsel! Norgesaktuelle Martin Garrix er søvnløs med svensk sanger og norsk Instagram-stjerne

Like før jul teamet Martin Garrix opp med en 60 år gammel gatesanger fra Brooklyn, og i dag er den sertifiserte godsnuten tilbake med sin svenske favoritt Bonn. I sommer var duoen «High On Life» sammen (fun fact: låten ble til på bare to timer), men på den nye singelen er de søvnløse via den melodiske bangeren «No Sleep».

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av de norske singlene som kom i dag – innen flere sjangere. Vær så god.   LAUREN «Look At Me Now» Mira, mira! Nei, ikke frøken Craig. Dette er LAUREN, som i forrige måned debuterte solid. Da på norsk. 18-åringen fra Oslo, som har kubansk familie, switcher her til både engelsk og spansk – og hun har skills! Håper Warner ordner Cardi B og Camila Cabello på remixen.   KingSkurkOne med OnklP «Faen ikke broke» Hvor ble av Pizzle? Selv om Onkl forsvinner altfor kjapt; dette er en banger.

♫ Karpe teamer opp med 19-åring på SAS PLUS / SAS PUSSY – hør hele her

Mandag denne uken startet et nytt kapittel for Karpe. Magdi og Chirag velsignet/forbannet sine 121 000 Instagram-følgere med kryptiske bilder og videosnutter, små hint i form av perler, medgift, SAS Plus og Diana + Dodi. 51 innlegg senere avslørte de torsdag kveld at ny musikk var på vei allerede midnatt, og nå er vi endelig der. SAS PLUS / SAS PUSSY beskrives som et rap-hørespill med kjærlighet som gjennomgående tema. Låtene bindes sammen som ett langt spor – Karpes nyeste «singel»/utgivelse er dermed 29 minutter og 47 sekunder lang.

Se politiet skrike på Lil Pump

På vei fra Miami til Los Angeles ble Lil Pump og manageren hans anholdt på flyplassen. Politiet mente den ene baggen til rapperen luktet weed og de mistenkte at han tok med weed på flyet. Ganske bra mugshot (MPD) Gazzy Garcia alias Pump insisterte på at det ikke var hans bag, og det ble ikke funnet noe dop i vesken. Han pumpet seg etterhvert litt opp, og politiet likte ikke oppførselen.
Les mer om:

– Jordyn og Tristans flørt har pågått i en måned

Dramaet fortsetter, gitt, og det blir bare verre.

Jussie Smollett arrestert, politiet mener de vet motivet

Jussie Smollett ble arrestert torsdag ettermiddag norsk tid, siktet for å ha gitt falsk forklaring om angrepet 29. januar. Politisjefen i Chicago, Eddie T. Johnson, holdt en pressekonferanse kl.

5 konspirasjonsteorier om Tristan/Jordyn-skandalen

Tirsdag ble det lurveleven da Hollywood Unlocked meldte at forholdet mellom Khloé Kardashian og babypappa Tristan Thompson var over – fordi han angivelig ble tatt på fersken med nok en ny kvinne. Ikke så overraskende i seg selv, men internett gikk av hengslene da det ble kjent at det var snakk om Jordyn Woods (21). Det hele skal ha gått ned på en hjemmefest som altså endte med sertifisert snuskeri – i form av klining og klåing – mellom Tristan og Jordyn. Sistnevnte er best kjent som Kylie Jenners BFF (Kylie er lillesøsteren til Khloé, og dermed Tristans svigerinne) og har hatt et nært forhold

Jussie Smollett siktet for angrep på seg selv

Fra offer til mistenkt. Chicago-politiet har nå siktet Jussie Smollett for falsk forklaring.

Beefen mellom Eminem og MGK er tilbake? Se video

Marshall er fortsatt sint på Colson. Under Eminems konsert i Australia i kveld kalte han MGK for en «kukksuger». I snutten nedenfor svarer Em nei når folk ønsker seg disselåten «Killshot»: – I would, but I can’t give that cocksucker any more fucking life… Make some noise for your fuckin’ selves and make nothin’ for MGK. Fortsetter nedenfor videoen.   View this post on Instagram   A post shared by 730.no (@730no) on Feb 20, 2019 at 11:38am PST Machine Gun Kelly, som er signert til Puff Daddys label Bad Boy, kan du forøvrig nyte som Felix i Netflix-blockbuste
Les mer om:

Tone Damli rydder opp i rykter om forholdet med Aksel Hennie

I en ny episode av kjærlighetspodcasten Ida med hjertet i hånden tar Ida Fladen en god prat med Tone Damli. Sogndal-popstjernen har holdt en lav profil (til seg å være) de siste årene, men opplevde tidenes norske paparazzi-kaos da hun i 2013 gikk gjennom et brudd med skuespiller-kjæresten Aksel Hennie. Norge har aldri vært nærmere Kardashian-tilstander. Tone forteller at mediekjøret var så hardt at hun ble paranoid, og selv inn i det nye forholdet med sin nåværende kjæreste Markus Foss var hun redd for at fotografer lusket i buskene utenfor soverommet.

Sigrid var stjerne på The Late Show i natt – se video

Sigrid Solbakk Raabe hadde som vanlig stålkontroll da hun entret scenen til The Late Show i natt. Programleder Stephen Colbert introduserer «Don’t Feel Like Crying» ved å si at singelen er hentet fra vestlendingens «highly anticipated» debutalbum Sucker Punch, som kommer 1. mars. Se stjerna og bandet gjøre det de kan aller best: Se også: Astrid S TV-debuterer i USA The post Sigrid var stjerne på The Late Show i natt – se video appeared first on 730.no.
Les mer om:

HBO slipper traileren til kontroversielle Leaving Neverland

HBO sjokkerte publikum under premieren på Leaving Neverland under filmfestivalen i Sundance i forrige måned. Nå er traileren her. Den Dan Reed-regisserte dokumentaren er bygget rundt intervjuer med australske Wade Robson (41) og amerikanske James Safechuck (37) og deres foreldre om årene de tilbrakte med Michael Jackson. Wade og James gir detaljerte beskrivelser av hvordan den vokste superstjernen angivelig kontinuerlig seksuelt forgrep seg på dem da de var barn, ofte forkledd som eller kombinert med lek. Som unge forsvarte begge mennene Michael Jackson i retten i kjølvannet av anklagene om ov

Lady Gaga bekrefter brudd med forloveden

Noen få dager før Oscar-utdelingen bekrefter Lady Gaga (32) til kjendisnettstedet Just Jared at det er slutt mellom henne og forloveden Christian Carino (50). Dette kommer etter en drøy uke med spekulasjoner. På Grammys forrige uke var Gaga uten Christian ved sin side, og forlovelsesringen var heller ikke å se. Paret ble forlovet i oktober etter drøye to år sammen. Trist fakta: Christian har tatovert ansiktet til Lady Gaga på armen. Natt til mandag skal Lady Gaga synge «Shallow» sammen med sin A Star is Born-kollega Bradley Cooper (44) live på Oscars.

Var Khloé Kardashians kjæreste Tristan Thompson utro med Kylie Jenners bestevenninne Jordyn Woods…?

Gud bedre, hvis dette 1) er sant og 2) ikke er et pr-stunt… Sent tirsdag kveld norsk tid melder Hollywood Unlocked at det skal være slutt mellom Khloé Kardashian og Tristan Thompson, etter at han igjen skal ha vært utro. NBA-spilleren ble som kjent tatt på fersken med flere andre kvinner da Khloé var gravid med datteren True, men ble tilgitt da Khloé ønsket å holde familien sammen. NBA-spilleren skal ha flydd inn til Los Angeles for å feire valentinsdagen med sine frue på torsdag.

Ariana Grande trodde den sjuke rekorden var en spøk

Suksessen til Ariana Grande i 2018 var suveren. Men 2019 starter godt. Rettere sagt absurd bra. I ettermiddag bekrefter Billboard at 25-åringen tar 1. plass, 2. plass og 3. plass på Billboard Hot 100 – samtidig – med henholdsvis «7 rings», «break up with your girlfriend, i’m bored» og «thank u, next». I løpet av den 60 år lange historien til Billboard Hot 100 har dette kun skjedd én gang tidligere.

12 norske podcaster du bør høre i vinterferien

Gratulerer med vinterferie! Eller ja, for noen deler av landet er det denne uken, mens resten av landet er velsignet med ferie neste uke. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med voksenjobb uten vinterferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.

730 x Alec Benjamin om Astrid S, «Let Me Down Slowly» og «konserter» på parkeringsplasser

Alec Benjamin er kanskje et nytt navn for mange, men han har en av de mest spilte låtene i landet akkurat nå og spilte nylig en utsolgt yngling-konsert på Parkteateret. Det som gjør Alec spesiell for Norge (eller Norge spesielt for Alec) er ingen land elsker ham mer enn det vi gjør. Men nå begynner også hjemlandet også å plukke ham opp – mer om det her. Kanskje har skandinaver et ekstra godt øre for pop? Dette er ikke første gang sanger eller artister først blir populære i vår del av verden, før resten av verden fanger det opp.

Jussie Smollett henges ut som løgner av gatekunstner – se plakatene

Mange tviler nå på at Empire-skuespilleren snakker sant. Plakater hengt opp i Los Angeles, signert den konservative gatekunstneren Sabo, gjør narr av Jussie Smollett via versjoner av plakatene til Oscar-nominerte BlackKklansman og Black Panther. Sistnevnte har fått navnet Black Prankster. Plakater signert Sabo (Twitter) I fjor gikk Sabo løs på Lady Gaga og Miley Cyrus med falske Grammy-plakater. Politiet ønsker å forhøre Jussie på nytt, etter at brødrene Abel og Ola Osundairo ble arrestert i forrige uke. Mennene skal ha sagt at de øvet på angrepet mot Jussie Smollett i forkant, skriver TMZ.

Plutselig gjester Sigrid showet til Stephen Colbert

Boom! Siggen tilbake på TV i USA. Sigrid Solbakk Raabe er musikalsk gjest hos The Late Show With Stephen Colbert  – i morgen! (Tirsdag 19.

Innspillingen av You sesong 2 er i gang – her er 5 nye hovedroller

2019 gir oss nye episoder av terningkast 6-seriene The Handmaid’s Tale og Big Little Lies, for ikke å snakke om de avsluttende sesongene av Orange is the New Black og Game of Thrones, men det sniker seg også inn en guilty pleasure-serie på listen over bingingen vi gleder oss aller mest til. Showtime-favoritten You ble en global suksess da Netflix tok over skuta og lanserte sesong 1 verden over i romjulen.

Norgesaktuelle Lil Xan blir pappa og ektemann

Forholdet mellom Lil Xan og Noah Cyrus var kort og turbulent. Etter det veldig offentlige bruddet fant California-rapperen i stedet lykken med Annie Smith.
Les mer om: