Sport - P4


Solskjær blir permanent manager i Manchester United

Har skrevet under på en treårskontrakt.
Les mer om:

Marit Bjørgen har blitt mamma igjen

«Det er like stort og spesielt som det var første gangen.»
Les mer om:

Enda et gull til Therese Johaug!

Dobbeltseier for Norge under ski-VM.

Norsk gull etter monsterrykk – Klæbo utklasset konkurrentene

Medaljedrysset fortsetter for Norge under ski-VM.
Les mer om:

Bronse til Norge på lagsprinten – svenskene ble for sterke

Svenskene hanket inn gull, mens Slovenia tok sølvet foran Norge.
Les mer om:

Zuccarello ferdig i Rangers

Etter ni sesonger i storklubben New York Rangers er nå nordmannen Mats Zuccarello (31) klar for Dallas Stars.
Les mer om:

Johaug med overlegent VM-comeback

Dobbelt norsk i Seefeld.

Nå har de blitt foreldre for første gang

Les mer her.

Danskene ble for sterke for håndballgutta

Dansk dominans i Boxen i Herning.

Får grov hets etter misforståelse

Les mer her.
Les mer om:

John Arne Riise blir pappa igjen

Les mer her.
Les mer om:

Nå har fansen gitt Solskjær et nytt kallenavn

Superinnbytteren gjorde et godt bytte.

Kristoffersen nummer tre

Henrik Kristoffersen ble nummer tre i verdenscuprennet i slalåm i Saalbach i ettermiddag. Nordmannen var 47 hundredeler bak erkerivalen Marcel Hirscher fra Østerrike som vant. Loic Meillard fra Sveits tok 2. plassen.

Ingebrigtsen kan vinne tre priser

Jakob Ingebrigtsen er nominert til hele tre priser under Idrettsgallaen i januar. 18-åringen har i år vunnet blant annet EM-gull på både 1500 og 5000 meter, og kan bli kåret til årets mannlige utøver, årets gjennombrudd og årets navn.
Les mer om:

Coolen blir ikke permanent RBK-trener

Rini Coolen blir ikke permanent trener i Rosenborg. Det bekrefter sportslig leder i RBK, Stig Inge Bjørnebye, overfor Adresseavisen. Coolen har ledet laget siden juli, da Kåre Ingebrigtsen fikk sparken.

Johaug dropper Tour de ski

Therese Johaug stiller ikke til start på Tour de Ski i år. 30-åringen prioriterer VM på ski i Seefeld i februar. I touren stiller både Martin Johnsrud Sundby og Johannes Høstflot Klæbo og resten av de norske eliteløperne på herresiden. Tour de Ski starter 29. desember og avsluttes 6. januar.

- Vi var sjanselsøs

- Brutal avslutning. Slik oppsummerer Sarpsborg-trener Geir Bakke 4-0-tapet mot belgiske Genk i Europaligaen i går. Sarpsborg kunne i går bli det første norske laget til å ta seg til sluttspillet i en europeisk fotballturnering på elleve år, men istedet ble drømmen knust. Dressen ble for stor, og det beste laget vant, innrømmer Sarpsborg-treneren.
Les mer om:

Scoring og assist for Martinsen

Andreas Martinsen var sterkt delaktig da Chicago Blackhawks slo Pittsburgh Penguins 6-3 i NHL natt til torsdag. Nordmannen spilte bare sju minutter, men kunne likevel notere seg for både scoring og assist. Seieren var Chicago-lagets første på lenge - etter en tapsrekke på åtte kamper.
Les mer om:

- Tviler på at Northug stiller i Tour de ski

- Petter Northug er per nå ikke aktuell for Tour de Ski. Det sier landslagssjef Vidar Løfshus til Adresseavisen. Trønderen har selv sagt at han ikke ville kreve en plass på laget dersom andre løpere var bedre kvalifisert og Løfshus sier det er andre løpere som går fort. Uttaket til Tour de Ski gjøres etter verdenscupen i Davos neste helg.

- Norge ender som nummer fem eller seks i EM

- Det blir en 5. eller 6. plass på de norske håndball-jentene i årets Europamesterskap. Det tror tidligere topptrener og TV3-ekspert Frode Kyvåg. Etter gårsdagens sjokktap mot Romania har de norske jentene et verst tenkelig utgangspunkt for å gå videre til finalespillet. Kyvåg sier laget fremstår som uferdig og tror årets mesterskap er ødelagt.
Les mer om:

Liverpool og Tottenham henger med i toppen

Det ble et dramatisk storoppgjør mellom Manchester United og Arsenal på Old Trafford onsdag kveld. Arsenal tok ledelsen to ganger, men kampen endte til slutt 2-2. Liverpool har fortsatt heng på tabelltoppen, etter 3-1-seier borte mot Burnley. Også Tottemham vant 3-1 - de slo Southampton på hjemmebane.