Sport - NRK


Messi-straffe gav Argentina håp

Lionel Messi utlikna på straffe og gav Argentina 1-1 mot Paraguay i Copa America. Paraguay fekk også straffe mot slutten, men Argentina-keeper Franco Armani redda. Argentina har berre eitt poeng på to kampar, men kan gå vidare til kvartfinale med siger over Qatar i siste gruppekamp søndag.

Tandrevold tar grep etter høydekollapsene: – Jeg var dum

Ingrid Landmark Tandrevold (22) går fra null til 80 døgn i høyden før den nye sesongen. For å unngå lignende kollapser som i fjor dropper hun til og med jul i Norge.
Les mer om:

Cupsmell for Molde – knust av Aalesund

AALESUND/OSLO (NRK): Fire baklengsmål og rødt kort. Eliteserieleder Molde var sjanseløse borte mot rivalen Aalesund.
Les mer om:

Nå er bare fem friidrettsutøvere i verden bedre enn Warholm: – Meget kult

100 dager før VM i Doha rangeres Karsten Warholm som verdens sjette beste mannlige friidrettsutøver, uansett gren, på den offisielle verdensrankingen.
Les mer om:

Deila rasende etter ydmykelse i cupen: – Karakterløst og skamfullt

BÆRUM/OSLO (NRK): Vålerenga lå an til å kunne trygge inn en seier mot Bærum, men 2.-divisjonslaget brukte bare 20 minutter på å score fire mål – og ga seg ikke med det.
Les mer om:

Deila rasende etter ydmykelse i cupen: – Karakterløst og skamfullt

BÆRUM/OSLO (NRK): Vålerenga lå an til å kunne trygge inn en seier mot Bærum, men 2.-divisjonslaget brukte bare 20 minutter på å score fire mål – og ga seg ikke med det.
Les mer om:

Gode Graham Hansen-nyheter

Caroline Graham Hansen er på plass på Norges trening i Nice onsdag kveld. Hun fikk en leddbåndskade mot Sør-Korea, men deltar på oppvarmingen og leker seg med ball. – Hevelsen har gått veldig ned, og det er deilig. Jeg føler at jeg klarer å gå bra i dag, sa hun i møtet med pressen tidligere onsdag.
Les mer om:

Signerte ny kontrakt med United

Spanjolen Juan Mata har signert en ny kontrakt med Manchester United, melder klubben selv på sine nettsider. 31-åringens avtale strekker seg frem til 2021. Mata kom til United fra Chelsea i 2014.

Sjokkrunde i cupen: Se alle målene her

Vålerenga, Sarpsborg 08, Lillestrøm og Strømsgodset røk i den tredje runden av cupen. Rosenborg trengte på sin side ekstraomganger for å slå Ull/Kisa.

Enrique slutter som Spanias trener

Luis Enrique trekker seg som trener for Spania, melder det spanske fotballforbundet. Enrique forlot troppen rett i forkant av Malta-kampen i mars. Han hastet hjem, og pressen har omtalt saken både som en «prekær familiesituasjon» og «personlige utfordringer». Assistent Roberto Moreno overtar jobben.
Les mer om:

Eiking klar for Tour de France

Wanty-Goubert kunngjorde onsdag at Odd Christian Eiking blir blant lagets ryttere i Tour de France, skriver procycling.no. Askøyværingen skal delta i storrittet for første gang.
Les mer om:

Hummels tilbake til Dortmund

Mats Hummels forlater Bayern München til fordel for Borussia Dortmund. 30-åringen har blitt seriemester med Bayern tre ganger siden han kom til klubben fra nettopp Dortmund i 2016. Før det hadde han blitt seriemester med Dortmund to ganger. Midtstopperen har signert en treårskontrakt med Dortmund.

RBK-spillere slått ut av sykdom

Adresseavisen melder at fem Rosenborg-spillere er slått ut av omgangssyke foran onsdagens oppgjør mot Ull/Kisa i tredje runde av cupen. Pål-André Helland, Anders Trondsen, Birger Meling, Yann-Erik de Lanlay og Emil Konradsen Ceide ble igjen hjemme.

Rosenborg kan møte BATE

Dersom Rosenborg tar seg videre til 2. kvalrunde i mesterligaen, venter hviterussiske BATE Borisov eller polske Piast Gliwice i 2. kvalifiseringsrunde. Haugesund trakk østerrikske Sturm Graz som mulig motstander, mens seedede Molde møter enten Cukariki fra Serbia eller Banants fra Armenia. Brann vil med avansement stilles opp mot Kauno Zalgiris fra Litauen eller Apollon Limassol fra Kypros.

Ingebrigtsen ut mot RBK-ambisjonar: – Kan øydelegge klubben

Oostende-trenar Kåre Ingebrigtsen har ikkje mykje til overs for at Rosenborg-leiinga går høgt ut med meisterliga-ambisjonar.
Les mer om:

Ingebrigtsen ut mot RBK-ambisjonar: – Kan øydelegge klubben

Oostende-trenar Kåre Ingebrigtsen har ikkje mykje til overs for at Rosenborg-leiinga går høgt ut med meisterliga-ambisjonar.
Les mer om:

Thomas slapp med skrekken

Regjerende Tour de France-mester, Geraint Thomas, gikk i bakken under den fjerde etappen av rittet Tour de Suisse. Waliseren pådro seg noen skrubbsår og et kutt i pannen, men ingen brudd. 33-åringen blir med det trolig klar til Tour-starten 6. juli.
Les mer om:

Platini løslatt etter avhør

Tirsdag morgen kom meldingen om at tidligere UEFA-president Michel Platini var pågrepet i forbindelse med tildelingen av fotball-VM i 2022 til Qatar. Nå er 63-åringen løslatt etter avhør hos franske Økokrim. – Jeg er helt rolig. Dette er en gammel sak, og jeg har vært åpen om alt. Dette er helt fremmed for meg, sier Platini.
Les mer om:

Enorm keepertabbe endret alt for Norge

Med sitt VM-mål nummer 17 ble Marta tidenes VM-toppscorer, og det gikk mot Brasil-Norge i åttedelsfinalen. Men en stor keepertabbe i en annen kamp snudde alt på hodet.
Les mer om:

Alvorlig ulykke på Momarken

Travkusk Gøran Antonsen ble hentet av luftambulanse etter en stygg travulukke på Momarken tirsdag kveld. Ulykken skjedde da hesten New Fighter som Solberg kjørte, trolig snubler på oppløpet, melder Trav365.no. Også Adrian Solberg Akselsen skal være skadd.

Holøs til Lidköping

Ishockeybacken Jonas Holøs (31) vender tilbake til SHL og skal spille for Linköping fra neste sesong. Den norske landslagskapteinen, som de to siste sesongene har spilt for sveitsiske Fribourg-Gotteron, har skrevet under på en toårskontrakt med sin nye klubb.

Hynne på andreplass i Sverige

Med tiden 2.02,61 ble Hedda Hynne nummer to på 800-meteren i Grand Prix-stevnet i svenske Sollentuna tirsdag kveld. Svenske Lovisa Lindh vant på 2.01,79. Begge løp på sesongbeste, men var et stykke unna VM-kravet på 2.00,60.
Les mer om:

– De brukte meg som menneskelig forsøkskanin

Friidrettsstjernen Caster Semenya er ikke nådig i omtalen av behandlingen hun har fått av Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF).

Straffes hardt for «voldsom opptreden mot motspiller»

Raufoss må klare seg uten Emile Dadjo i fire kamper etter at han stemplet en motspiller. Fortjent, mener Raufoss-trener Christian Johnsen.
Les mer om:

Geraint Thomas til sykehus

Geraint Thomas, regjerende Tour de France-mester og lagkamerat med Chris Froome i Team Ineos, ble tirsdag skadd i en velt og måtte bryte Tour de Suisse. Det kan være særs dårlig nytt for det britiske Ineos-laget. Under en uke er gått siden stjernerytteren Froome, og det ble klart at han ikke kan sykle årets Tour de France.
Les mer om: