Sport - ABC Nyheter


Brækhus-kamp sendes på Viasat 4

Norske boksefans kan glede seg over at Cecilia Brækhus' tittelkamp mot russiske Inna Sagajdakovskaja i Moskva blir sendt gratis på Viasat 4 lørdag kveld.
Les mer om:

Johaug gir Mikkelsplass bare positive meldinger

Som i fjor har Therese Johaug lagt sommertreningen til høyden i USA. Trener Pål Gunnar Mikkelsplass regner med at hun mer eller mindre er kvitt ryggplagene.
Les mer om:

Williams klatrer 153 plasser etter Wimbledon-finale

Serena Williams fosser oppover WTA-rankingen tross finaletap mot Angelique Kerber i Wimbledon.
Les mer om:

President Putin lover at fotballfans som returnerer som turister, ikke trenger visum

President Vladimir Putin lover at visum ikke er nødvendig for fotballfans som kommer tilbake til Russland som turister i løpet av året.
Les mer om:

Ingebrigtsen håper EM blir et steg ned nivåmessig

Friidrettstalentet Jakob Ingebrigtsen (17) vurderer å stille til start på både 1500 og 5000 meter i EM. Han tror løpene kan bli mindre krevende enn i U20-VM.
Les mer om:

Forsiktig Ruud-fall på ATP-rankingen

Casper Ruud faller tre plasser på den ferskeste verdensrankingen i tennis. Snarøya-gutten ligger dermed på 147.-plass.
Les mer om:

Griezmann: – Kåringene er ute av mine hender

Antoine Griezmann (27) førte Frankrike til VM-gull, men så Luka Modric stikke av med prisen som turneringens spiller. Det er helt greit, synes han.
Les mer om:

Franskmenn gikk av skaftet under vill gullfeiring

Det var ikke bare smil å se da Frankrikes VM-gull ble feiret i Paris' gater natt til mandag. På Champs-Élysées brukte politiet tåregass for å skille bråkmakere.
Les mer om:

Tidligere PL-dommer: – VAR-straffen var 100 prosent feil

Frankrike fikk en omdiskutert straffe på veien mot VM-gullet i finalen mot Kroatia. Tidligere Premier League-dommer Dermot Gallagher rister oppgitt på hodet.
Les mer om:

Slik takler du tomheten etter fotball-VM

Mange opplever tomhet etter at fotball-VM er over. Psykolog Pål Grøndahl har ett tydelig råd til dem som rammes av «VM-depresjon».
Les mer om:

Målløst oppgjør mellom LAFC og Portland Timbers

Adama Diomande hadde farligste sjanse for Los Angeles FC i 0-0-hjemmekampen mot Portland Timbers søndag.

Deschamps dynket på pressekonferansen

Didier Deschamps ble dynket i champagne av skrålende spillere da han møtte til pressekonferanse etter Frankrikes VM-triumf i Moskva søndag.
Les mer om:

Elleville jubelscener i Paris

Jublende og syngende franskmenn til fots, på motorsykkel og i bil fylte gater og parker i Paris da det ble klart at Frankrike var blitt verdensmester i fotball.
Les mer om:

Modric kåret til VMs beste spiller

Luka Modric måtte svelge et skuffende finaletap i fotball-VM, men han ble hyllet som turneringens beste spiller og tildelt «gullballen».

Degenkolb sikret seieren etter dramatisk Tour de France-etappe

John Degenkolb vant søndagens Tour de France-etappe til Roubaix. Nesten samtlige sammenlagtkandidater veltet, og verst gikk det utover Richie Porte som måtte bryte.

Frankrike sikret seg VM-tittel med 4-2 over Kroatia

Et omdiskutert VAR-straffespark for hands, satt inn av Antoine Griezmann, ga Frankrike ledelsen for godt da Kroatia ble slått 4-2 i VM-finalen i fotball.
Les mer om:

Djokovic overlegen da han sikret sin fjerde Wimbledon-tittel

Novak Djokovic hadde ingen problemer med å ta seg av sørafrikanske Kevin Anderson i søndagens Wimbledon-finale. Serberen tok dermed sin 13. Grand Slam-tittel.
Les mer om:

Uendrede lag i VM-finalen i fotball

Både Frankrike og Kroatia starter VM-finalen i fotball med samme lag som i semifinalene, kroatene selv om de har hatt en dag mindre til restitusjon.
Les mer om:

Porte bryter Touren etter velt

Sammenlagtkandidaten Richie Porte (BMC) måtte søndag bryte. Tour de France. 33-åringen røk trolig kragebenet i en velt etter kun seks kilometer av 9. etappe.
Les mer om:

Felipe Anderson til West Ham for rekordsum

West Ham har åpnet lommeboka igjen og hentet sin sjuende spiller for sommeren. Midtbanemannen Felipe Anderson kommer fra Lazio på en fireårskontrakt.
Les mer om:

Frankrike blir verdensmestere

Vi tror hardt på at Les Bleus tar hjem gullet. De har virket bunnsolide så langt i dette mesterskapet.
Les mer om:

Håndballjentene med labert målnivå mot Frankrike

Det norske kvinnelandslaget i håndball tapte 16-22 for Frankrike natt til mandag. Ikke siden 1994 har Norge scoret så få mål i en landslagskamp.
Les mer om:

Rooney med assist i MLS-debuten

Wayne Rooney fikk en god start på karrieren i USA da han kom inn i 58. minutt og bidro til 3-1 seier for sitt nye lag, DC United lørdag.
Les mer om:

VM-gullet glapp for juniorjentene i håndball

Norges juniorlandslag i håndball for kvinner ledet VM-finalen ved pause, men hjemmelaget Ungarn ble for sterkt og tok gullet med 28-22.
Les mer om:

Kristoffs lagkaptein etter velt: – Som en løve har klødd meg på ryggen

UAE-kaptein Dan Martin slapp unna med sår og skrammer etter lørdagens massevelt i Tour de France. Alexander Kristoffs lagkamerat har en smertefull søndag i vente.
Les mer om: