Sport - ABC Nyheter


Kongsvingers Ali Ahamada på vei til Brann

Brann vil i løpet av kort tid offentliggjøre at de har signert Kongsvinger-keeper Ali Ahamada ut året, melder Bergensavisen.
Les mer om:

Manchester United spilte internkamp på Old Trafford

Ole Gunnar Solskjær fikk lørdag omsider se Manchester United-spillerne spille kamp på Old Trafford igjen, selv om det «bare» var en internkamp.

Ingen positive prøver i sjette runde med Premier League-virustester

Det ble ikke avdekket noen smittetilfeller da 1195 spillere og andre klubbansatte i Premier League ble testet for coronavirus torsdag og fredag.
Les mer om:

Magnus Carlsen fra utklassing til full spenning: – De tre siste partiene var «shit»

Magnus Carlsen så ut til å utklasse Jeffery Xiong i Clutch International, men den amerikanske tenåringen slo tilbake. Bare ett poeng skiller etter første dag.

Midtstopper Can avgjorde da Borussia Dortmund vant uten Haaland

Et Borussia Dortmund-lag uten kneskadde Erling Braut Haaland slet med å slå hull på Hertha Berlin, men midtstoppervikar Emre Can ordnet 1-0-seieren.
Les mer om:

Nye antirasistiske markeringer i Bundesliga, alle på kne før Dortmund møtte Hertha

Spillere på kne før avspark, antirasistiske budskap på trøyer og armbind og markeringer under målfeiring. Tysk fotball fortsetter å protestere mot rasisme.
Les mer om:

Bayern sto opp mot rasisme og utklasset Leverkusen

Kai Havertz ble ikke klar til kampen mot Bayern München og måtte se sitt Leverkusen kapitulere da serielederen snudde fra 0-1 til 4-2.

Nordtveit straffet da seieren glapp for Hoffenheim

Håvard Nordtveit og hans lagkamerater i Hoffenheim holdt på å vinne borte mot Fortuna Düsseldorf med ti mann, men Uwe Röslers lag berget 2-2 på straffespark.
Les mer om:

Ola Stunes Isene med årsbeste i diskos

Ola Stunes Isene forbedret sin norske årsbeste i diskos til 64,62 under Spikkestad Open lørdag, tross dårlige forhold med 11 grader, regn og ugunstig vind.

Haaland ikke klar til oppgjøret mot «norske» Hertha Berlin

Erling Braut Haaland var tilbake i trening for Borussia Dortmund torsdag, men er ikke med i spillertroppen til lørdagens kamp mot Hertha Berlin.
Les mer om:

Bjørn Maars Johnsen på benken da Ulsan vant stort

Bjørn Maars Johnsen ble sittende på benken da Ulsan vant 4-0 borte mot Pohang Steelers i sørkoreansk K-liga fotball lørdag.
Les mer om:

To norske jenter på mesterligaens superlag før sluttspillet er avgjort

Stine Bredal Oftedal og Sanna Solberg-Isaksen er inne på sesongens stjernelag i mesterligaen i håndball.
Les mer om:

Bayern snudde mot Leverkusen – uten Bayern-aktuelle Havertz til stede

Kai Havertz ble ikke klar til kampen mot Bayern München og måtte se sitt Leverkusen kapitulere da Bayern snudde fra 0-1 til 4-2.

Engen-innhopp da Wolfsburg tok nytt steg mot gull

Ingrid Syrstad Engen spilte den siste halvtimen da Wolfsburg slo Frankfurt 5-1 og tok et nytt steg mot tysk seriegull i fotball for kvinner.
Les mer om:

Over 100.000 kroner i bot for hårklipp

Borussia Dortmund-spiller Jadon Sancho skal ha fått en bot på over 100.000 kroner etter en hårklipp i eget hjem. – En stor vits, var svaret fra Sancho.
Les mer om:

Skålevik vender tilbake til Start: – Føler meg som hjemme

Start har blitt enige med Sarpsborg 08 om en utlånsavtale for Steffen Skålevik ut 2020-sesongen. Spissen returnerer til klubben han scoret ti mål for i 2017.
Les mer om:

Start-helten Ramsland rekker ikke seriestarten

Martin Ramsland har slitt med en lyskeskade i lengre tid. Nå har han gjennomført en operasjon og dermed går han glipp første del av sesongen.
Les mer om:

Messi trente for seg selv – kan gå glipp av første kamp etter koronapausen

Uken før Barcelona setter i gang med La Liga igjen, trente Lionel Messi for seg selv. Det skyldes ikke virustiltak, men en kneskade argentineren sliter med.

NFL snur om rasisme-markering

Det amerikanske fotballforbundet sier det var feil å ikke lytte til spillere som kjemper mot rasisme og oppfordrer dem til fredelige markeringer.
Les mer om:

Michael Jordan gir 100 millioner dollar til arbeid mot rasisme

Michael Jordan og Jordan Brand gir 100 millioner dollar, omtrent 930 millioner kroner, til organisasjoner som jobber for likestilling og sosial rettferdighet.
Les mer om:

Krisepakke til Holmenkollen Skifestival muliggjør billettrefusjon

Holmenkollen Skifestival gikk glipp av store inntekter fra sine arrangementer i vinter. Nå har de fått 14,7 millioner kroner i kompensasjon.

Krisepakke til Holmenkollen Skifestival muliggjør billettrefusjon

Holmenkollen Skifestival gikk glipp av store inntekter fra sine arrangementer i vinter. Nå har de fått 14,7 millioner kroner i kompensasjon.

Johaug reiser når Erna sier ja

Therese Johaug (31) drar rett på høydesamling straks statsminister Erna Solberg og regjeringen åpner grensene.

Styremedlem: Avgjørelse om Tokyo-OL må vente til våren

Om Tokyo-OL kan finne sted i 2021, avhenger av coronapandemien. Et medlem av den lokale organisasjonskomiteen sier at en avgjørelse ikke må tas før i vår.
Les mer om:

Høie med nedslående melding til NFF

Norges Fotballforbund ytret onsdag håp om å slippe tilskuere inn på eliteseriekamper i sommer. Slik blir det neppe.
Les mer om: