Sport - VG


Kanarifansen varsler stilleaksjon i skjebnekamp

Mandag skal Lillestrøm ut i en av sine viktigste kamper gjennom tidene. Supporterklubben Kanarifansen varsler protestaksjon i den forbindelse.
Les mer om:

Storhamar tilbake på topp etter lekestue mot Frisk Asker

Stavangers serieledelse varte bare ett døgn. Storhamar tok seg til tabelltet med en sterk 7-1-seier over Frisk Asker på borteis i eliteserien ishockey søndag.

FK Haugesund ned fra medaljeplass: - Det er pinlig

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Haugesund 2-1) FK Haugesund tok ledelsen mot Kristiansund, men klarte ikke å holde den ut. Kristiansund snudde kampen, og FKH falt ned fra bronseplassen.
Les mer om:

Snuoperasjon sørget for Starts første borteseier siden 2015

(Bodø/Glimt – Start 1-2) Start holdt på å kløne det fullstendig til for seg selv, men en sterk snuoperasjon borte mot Bodø/Glimt sørget for tre særdeles viktige poeng i bunnstriden.
Les mer om:

Stabæk vant drama – første seier på en måned

BEKKESTUA (VG) (Stabæk–Ranheim 3–2) To ganger lå Stabæk under mot Ranheim. Tre minutter før slutt ble Aboubakar Keita matchvinner.
Les mer om:

Brann med gavepakke til Rosenborg – glapp i hjemmemøte med bunnlaget Sandefjord

BRANN STADION (VG) (Brann – Sandefjord 1–1) Det aller meste handlet om Brann – helt til Håvard Storbæk headet inn målet som kan være med å avgjøre gullkampen i favør Rosenborg.
Les mer om:

Håland første tenåring på 17 år med tosifret: – Mål med høyre er gull

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Molde 1-2) Han er den første tenåringen i sin egen levetid med tosifret antall mål i eliteserien. Erling Braut Håland (18) senket Strømsgodset ned i bunngjørma.

Høytflygende Arsenal vant sin fjerde strake – Evertons marerittrekke fortsetter

(Arsenal – Everton 2–0) Everton har ikke slått Arsenal på bortebane siden 1996. Den 22 år lange seiersløse rekken fortsetter, takket være tre effektive minutter fra The Gunners.
Les mer om:

Høgmos FFK tapte toppkampen og mistet serieledelsen

(Raufoss – Fredrikstad 3–1) Fredrikstad tapte toppkampen og er nå avhengig av at Raufoss avgir poeng fremover om det skal bli direkte opprykk til 1. divisjon.
Les mer om:

Viking slo Sogndal i toppkampen

(Viking – Sogndal 2-0) Med seier hjemme i Stavanger sørget Viking for å parkere Sogndal i kampen om direkte opprykk.
Les mer om:

Nesestyver for Chelsea: Gikk på sesongens første poengtap

(West Ham – Chelsea 0–0) Et standhaftig West Ham-lag sørget for at Chelsea avga poeng for første gang denne sesongen. Dermed er det bare Liverpool som har hatt en plettfri start i Premier League.

Tiger Woods nær utrolig PGA-triumf: – Oppe med det beste han har gjort

Før den siste dagen i Tour Championship, leder Tiger Woods (42) med tre slag på Rory McIlroy og Justin Rose – et forsprang han aldri før har tapt i sin karriere.

Friidrettstopp Svein Arne Hansen: – Viker ikke en tomme

I kjølvannet av Russlands retur til den internasjonale dopingvarmen, retter presidenten for det europeiske friidrettsforbundet kraftig kritikk mot WADAs håndtering. Og varsler at de ikke kommer til å fire på sine krav til det russiske friidrettsforbundet.
Les mer om:

OL-vinner Forfang svever inne: – Her blir jeg en bedre hopper

Her er knepet som kanskje gir norsk gull i den kommende VM-sesongen. I en vindtunnel i Stockholm har landslagshopperne fått kjenne på en aldri så liten revolusjon. OL-vinner Johann André Forfang (23) er full av lovord.
Les mer om:

Starts grusomme borterekke: – En stor jobb for treneren

Sist Start vant en bortekamp i Eliteserien var i mai 2015. Det er 34 forsøk siden.
Les mer om:

Ulykkesfuglen Gangnes hemmeligholder comeback-hoppet

Kenneth Gangnes (29) forbereder comeback i hoppbakken. Men han velger å holde hemmelig når og hvor det skal hoppes. Kanskje ikke så rart med en skadehistorie som få kan matche – og ingen misunner ham.

Neymar får huden full: – Han er fotballens Kardashian

Kritikken har haglet mot Neymar (26) og hans lagkamerater i PSG etter 3–2-tapet mot Liverpool i Champions League.

Joshua reddet knockoutseier etter tung åpning på Wembley

Den russiske bokseren Alexander Povetkin (39) gikk voldsomt til verks, og vant de første rundene av tungvektsoppgjøret mot hjemmefavoritt Anthony Joshua (28).

Martin Ødegaard sto bak Vitesse-poeng

(Vitesse-ADO Den Haag 1–1) Martin Ødegaard markerte seg før han ble byttet ut da Vitesse skuffet med å tape to poeng på hjemmebane.
Les mer om:

Hamlet knuste motstanderen og hyllet sin kreftsyke mor

Marthin Hamlet (26) tok en ny overlegen seier i MMA-buret da han slo polske Jack Rolinski (36) i København. Etter kampen avslørte han at han for en uke siden fikk vite at moren er kreftsyk.
Les mer om:

Første Kane-mål på seks kamper

(Brighton-Tottenham 1–2) Etter tre tap på rad snudde Harry Kane og Erik Lamela lykken for Tottenham.
Les mer om:

Norgesmesteren i drama: – Glad vi kunne gå ut for egen maskin

Anders Pettit Grøndal (34) var allerede norgesmester før lørdagens NM-avslutning i Rally Hedemarken. Det skulle vise seg å være en fordel.
Les mer om:

Odd-veteranen Ruud om sjokkformen: – Tror aldri jeg har vært bedre

SKIEN (VG) (Odd – Vålerenga 3-2) Odd har ikke tapt på åtte kamper. Det kan de takke Espen Ruud (34) og Torgeir Børven (26) for.
Les mer om:

Lillehammer knust av tidligere helter: Slik var inngangen på hockeyhelgen

(Lillehammer I.K. – Stavanger Oilers 1–6) Forrige sesong fikset Stephan Vigier (bildet) og David Morley finalespill for Lillehammer. Lørdag ettermiddag returnerte de til OL-byen som Stavanger Oilers-spillere. For hjemmefansen ble det et brutalt gjensyn med Get-ligastjernene.
Les mer om:

Tvedt svarer etter WADA-bråket: – Vært krystallklar helt fra Russland-saken kom opp

Tilbake på norsk jord slår idrettspresident Tom Tvedt tilbake mot kritikken Norges idrettsforbund har fått de siste dagene.
Les mer om: