Sport - VG


Verdensmester (27) døde på sykehus

Den 27 år gamle verdensmesteren i kortbane på skøyter, Lara van Ruijven (27), er død etter å ha blitt behandlet på et fransk sykehus for en såkalt autoimmun sykdom.

Vålerenga tok sesongens første seier: – Gir oss selvtillit

VALLE (VG) (Vålerenga – Røa 2–0) Vålerenga tapte i serieåpningen, men innfridde favorittstempelet og vant det tettspilte Oslo-derbyet mot Røa.
Les mer om:

«Gamsten» matchvinner i Alta-debuten

(Alta - Tromsdalen 1–0) Morten Gamst Pedersen (38) vendte hjem for å gi noe tilbake til fylket sitt. Han startet Alta-karrieren med å gi sin nye klubb en god start på sesongen.
Les mer om:

Fotballpresident Terje Svendsen tar selvkritikk etter «Bjerketvedt-saken»

I en uttalelse til VG tar fotballpresident Terje Svendsen selvkritikk etter håndteringen av «Bjerketvedt-saken» der Erik Loe fikk 150.000 kroner i oppreisning fra NFF.
Les mer om:

Fantasy Premier League GW35+: Har vi undervurdert Salah?

Liverpool har for lengst sikret ligagullet, men to ting gjenstår: Det ene er Manchester Citys poengrekord, det andre er Mohammed Salahs jakt på toppscorertittelen.

Fra massiv kritikk til hyllest: Mener United ikke har sett bedre ut siden Alex Ferguson

Ukentlig kritikk og krav om sparken i britisk presse er nå byttet ut med lovord for Ole Gunnar Solskjær. Nå er han den eneste treneren som er ubeseiret i Premier League siden 1. februar.

Benzema hylles: – Ronaldo tok en hel del oppmerksomhet

Karim Benzema (32) står med 17 mål og 7 målgivende i La Liga. Han hylles av ekspertene i det som kan ende med Real Madrids første gull siden 2017.
Les mer om:

Norsk duell venter for Solskjær i Europa League

Ole Gunnar Solskjær og hans formsterke Manchester United-lag vil møte norsk motstand hvis de som ventet går til kvartfinalen i Europa League.

NFF-styret skal vurdere generalsekretærens habilitet i «Bjerketvedt-saken»

Habilitetsekspert og jusprofessor Jan Fridthjof Bernt (77) mener NFF kan ha brutt Norges Idrettsforbunds lov. Nå samler NFF styret for å vurdere generalsekretær Pål Bjerketvedts habilitet i forhandlingene med Erik Loe.
Les mer om:

Solskjær demper «hypen»: – Burde vunnet med fem mål

Ole Gunnar Solskjær vil ikke høre snakk om at Manchester United-laget hans er en suksess ennå. Han mener laget scorer for lite mål tross ny storseier.
Les mer om:

Historisk seiersrekke for Solskjær og Manchester United

(Aston Villa – Manchester United 0–3) Det startet med en kontroversiell straffe – og endte med en historisk seiersrekke. Ikke siden Premier League-oppstarten i 1992 har et lag klart å vinne fire kamper på rad med tre mål eller mer.

King-hands ødela for nedrykkstruede Bournemouth

(Bournemouth – Tottenham 0–0) Callum Wilson trodde han hadde sikret Bournemouth tre livsviktige poeng, men en berøring fra hånden til Joshua King gjorde at VAR grep inn.
Les mer om:

Leeds-fan Flo om Premier League-drømmen: – Det betyr mye for oss

(Leeds – Stoke 5–0) Tabelltopp, seks poengs luke ned til playoff og fire kamper igjen. Leeds United har stø kurs mot et etterlengtet Premier League-comeback.
Les mer om:

Rafael van der Vaart slakter Harry Maguire – igjen: – Han ler av alle

Den nederlandske eks-fotballstjernen Rafael van der Vaart er ikke nådig med Harry Maguire, som ble hentet til Manchester United for en rekordhøy sum.
Les mer om:

Nå slår Raja tilbake mot fotballen: Ber norske idrettsledere ta corona-ansvar

Etter et turbulent døgn svarer Abid Raja (V) på kritikken fra norske fotballedere: Kulturministeren stempler John Arne Riise som «bortkommen» i corona-debatten - og forklarer hvorfor breddeidretten ikke bør ha forhåpninger om gjenåpning allerede denne uken.
Les mer om:

Gamletreneren tror Haaland blir verdens beste spiss

På spørsmål om Erling Braut Haaland kan bli verdens beste spiss, er ikke hans gamletrener, Jesse Marsch, i tvil. Han er helt overbevist om at nordmannen blir verdens beste spiss.
Les mer om:

Trump ut mot toppklubber: – Endrer navn for å være politisk korrekte

Donald Trump har kastet seg inn i debatten om to kjente klubblag i USA skal skifte ut navnene Redskins og Indians. Han mener de prøver å være «politisk korrekte».
Les mer om:

Moe Wold klar for Everton:. – Ikke et vanskelig valg

Etter en avbrutt sesong i Madrid som følge av coronautbruddet, blir Wold å se i Everton kommende sesong.
Les mer om:

Pogba om fremgangen: – Vi spiller mer som et lag enn før

Paul Pogba stråler etter å ha kommet tilbake på fotballbanen fra et langt skadeavbrekk. Nå hyller han lagkameratenes innstilling.

Slik holdt hoppstjernene treningsmotivasjonen oppe under corona

Hoppgutta har i stor grad hatt alternativ egentrening under viruspandemien: – Det har vært en fin måte å teste hvor motivert du er på, sier Robert Johansson.
Les mer om:

UFC-stjernen må gå ned 10 kilo på seks dager

Jorge Masvidal (35) hevder at han må gå ned 10 kilo i løpet av bare seks dager før UFC-stevnet i Abu Dhabi natt til søndag.
Les mer om:

Leeds-supporter Rekdal: – Jeg tar ikke noe for gitt

Den gamle storheten Leeds United ligger igjen an til opprykk til Premier League - men supporter Kjetil Rekdal har slett ikke begynt å feire.

Hylles for hvordan han løser sin nye rolle: – Fantastisk

MOLDE (VG) Vikar-midtstopper Martin Ellingsen (25) hylles av Erling Moe. Elverum-gutten har blitt et nytt og uventet våpen for Molde fotballklubb.

Salah inn i eksklusiv Liverpool-klubb etter dobbel mot Brighton

(Brighton & Hove Albion – Liverpool 1–3) Liverpool fikk en drømmestart med to mål etter åtte minutter, men ble så kraftig presset av Brighton. Da dukket Salah opp på et hjørnespark og sikret seieren med et hodestøt.
Les mer om:

Manchester City knuste Newcastle – seiersmål på overtid for Sheffield United

(Manchester City - Newcastle 5–0, Sheffield United - Wolverhampton 1–0) Pep Guardiolas menn fester grepet om andreplassen, mens Wolves sakker akterut i Champions League-racet.