Sport - VG


Hoppjentene ikke lenger økonomisk avhengige av guttene: – Veldig viktig

For første gang er jentene på hopplandslaget selvfinansierte. – Ekstremt gledelig, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen.
Les mer om:

Christian Berges grep: Hjelper svensk klubb før EM

Sverige kan bli en tøff motstander for Norge under håndball-EM i januar. Men nå har landslagssjef Christian Berge dratt til svensk håndball for å forberede seg til mesterskapet.
Les mer om:

Satser alt mot Tokyo: – Kan være ferdig som langrennsløper

ULLEVAAL STADION (VG) Birgit Skarstein (30) trengte en uke betenkningstid før hun sa ja til å være programleder for Idrettsgallaen. Norges paralympics-stjerne røper at hun måtte ha sagt nei hvis hun skulle ha satset fullt på langrenn denne vinteren.
Les mer om:

Ødegaard tilbake i full trening - kjemper for å rekke Real Madrid-kampen

Martin Ødegaard (20) kjemper en intens kamp for å bli klar til lørdagens oppgjør mot Real Madrid, klubben han er utleid fra. Onsdag gjennomførte han en full treningsøkt med Real Sociedad.

Jo Nesbø om Mourinho-ansettelsen: – Latterlig kortsiktig tenkt

Han har basert mye av sitt liv på krimgåter, men for Tottenham-supporter Jo Nesbø (59) forblir Mauricio Pochettino-sparkingen et mysterium.
Les mer om:

Snowboard-Silje søkte tilflukt hos hockey-kjæresten i Finland

Silje Norendal (26) har fått forsesongen delvis spolert på grunn av dårlig vær, og har nærmest søkt tilflukt hos sin ishockeyspillende kjæreste i Finland. Men Norges snowboard-dronning har bestemt seg for å satse på sitt tredje OL om drøyt to år.
Les mer om:

Kveldens travtips: To V75-bankere

VGs travekspert, Anders Olsbu, prøver to alenestreker, i form av Belle Ami Butcher og Vestpol Loke, i V75-omgangen på Bjerke Travbane i kveld.
Les mer om:

«Team Solberg» blir TV-serie: – Heftig action

Til våren kan tv-seerne få et innblikk i livet til enda en norsk idrettsfamilie når Petter, Pernilla og Oliver Solberg følges i tv-serien «Team Solberg».
Les mer om:

Mourinho tar over Tottenham: – Har en egen evne til å hente pokaler

José Mourinho (56) returnerer til Premier League og tar over sjefsstolen på Tottenham Hotspur Stadium etter Mauricio Pochettinos (47) avgang. TV 2-ekspert Erik Thorstvedt tror det kan gagne Spurs – i hvert fall på kort sikt.

Forvirring om norsk EM-scenario: Ikke sikkert Norge havner i gruppe med England

Tidligere har det blitt skrevet at Norge er garantert å møte England dersom landslaget tar seg til EM. Nå kommer det motstridende meldinger.
Les mer om:

Wales i ekstase etter Ramsey-dobbel – klare for EM på ny

(Wales – Ungarn 2-0) Aaron Ramsey (28) ble kveldens helt i Wales. Med to fulltreffere sørget han for at Wales er i sitt andre strake EM-sluttspill.
Les mer om:

Lillehammer med ishockey-bombe mot serielederen

(Lillehammer-Stavanger Oilers 5–2) Lillehammer rystet Stavanger med tre scoringer i 2. periode. Serielederen klarte ikke å slå tilbake - og gikk på sitt første tap i ordinær tid denne sesongen.
Les mer om:

Tottenham sparket Pochettino – i forhandlinger med Mourinho

Mauricio Pochettino (47) og Tottenham skiller lag. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider, og begrunner det med svake resultater nasjonalt.
Les mer om:

Norge tapte - veien til EM ble lenger: - Ble kaotisk

DRAMMEN (VG) (Norge U21-Portugal U21 2–3) Allerede etter 102 sekunder i regnværet på Marienlyst fikk Norge seg en kalddusj mot Portugal. Det skulle komme et par til.

Johaugs roer-kjæreste Hoff legger opp – uaktuell til OL

Tidligere verdensmester i roing Nils Jakob Skulstad Hoff legger opp - og er dermed ikke aktuell til sommerens OL.
Les mer om:

Dette øyeblikket kommer Rikke (19) alltid til å huske

Etter et tøft 2018 fikk kometen Rikke Nygard (19) sin debut på det norske A-landslaget i høst. Nå er en utenlandsk Champions League-klubb interessert i å hente Arna-Bjørnar-spilleren.
Les mer om:

Kolbotn-kapteinen klar for Vålerenga

Sigrid Heien Hansen (24) ble utnevnt til Kolbotn-kaptein før 2019-sesongen. Nå forlater hun klubben etter tre år og spiller i Vålerenga-drakten kommende sesong.
Les mer om:

Romania rystes av dopingsak før håndball-VM

Det skjer bare elleve dager før Romania VM-åpner mot Spania i Japan og dagen før troppen skal reise.
Les mer om:

Oppløftende Haaland-svar etter kne-sjekk i Østerrike

Erling Braut Haaland måtte forlate Norges landslagssamling med skade, men 19-åringen kan være tilbake i trening allerede på torsdag.
Les mer om:

Meldingen Sir Alex sender til Giggs før hver kamp

Ryan Giggs skal tirsdag ut i sin viktigste kamp som Wales-sjef til nå. De må vinne over Ungarn for å sikre EM-spill til sommeren. Giggs har Sir Alex Ferguson i ryggen.

Volden i fotballen: NFF-skandalen vokser

Voldsskandalen i Norges Fotballforbund begrenser seg ikke til manglende politianmeldelser. Det forekommer også en fundamental systemsvikt i forbundets regelverk og praktisering av saker internt.
Les mer om:

Hareide etter suksessen: Etterlyser forklaring på hvorfor han får fyken

Åge Hareide (66) har ført Danmark til nok et mesterskap. Etter bragden i Dublin mandag kveld slo han tilbake mot det danske fotballforbundet, som ikke vil ha nordmannen med videre.

Her er Sørloth forbannet: – Jeg sa han var en idiot

ATTARD (VG) Da Alexander Sørloth (23) ble sparket ned av Malta-stopper Steve Borg (31), ga Norges matchvinner klar beskjed.
Les mer om:

Fire lange måneder for Lagerbäck

(Malta - Norge 1–2) Det er lett å kritisere Norges siste landskamp i 2019, som var en ganske trist og svak affære. Men det er langt viktigere å se framover til mars neste år. Jeg tror Lars Lagerbäck fikk noen svar, også mot gruppens svakeste lag.
Les mer om:

Tam norsk forestilling på Malta – beste norske med 6-er på VG-børsen

ATTARD/OSLO (VG) (Malta – Norge 1-2) Norge tok tre poeng og sikret tredjeplassen i gruppen, men det var langt fra en festforestilling Lars Lagerbäck og hans menn serverte på Malta.
Les mer om: