Sport - VG


Tor-Kristian Karlsen om Start-prosjektet: – Planene er ikke endret

Det nærmer seg ett år siden Tor Kristian Karlsen ble ansatt som sportsdirektør i Start. To trenere har forsvunnet, laget sliter i bunnen, men Karlsen er fortsatt klar i talen – Start skal tilbake i toppen av norsk fotball.
Les mer om:

«Perry» etter Ingebrigtsen-sparkingen: – Styret bør helt klart gå i seg selv

Landslagsassistent og tidligere Rosenborg-trener Per Joar Hansen reagerer på hvordan styret i klubben sparket Kåre Ingebrigtsen. Han tror mange personer rundt klubben var med på å felle treneren.

City-stjernens svar går viralt

De afrikanske røttene til mange av VM-vinnerne har vært et omstridt tema etter Frankrikes triumf. City-backen Benjamin Mendy er blant de som har fått nok.
Les mer om:

Hevder Tromsø-trener er en av toppkandidatene til RBK-jobben

Tromsøs trener Simo Valakari (45) skal være en av de heteste kandidatene til å overta Rosenborg.
Les mer om:

Lørdagens Travtips: NM og gulljackpot i V75

Norgesmesterskapet for kaldblodshester kjøres som vanlig på Sørlandets Travpark. Begge NM-løpene har klare favoritter i henholdsvis Odd Herakles og Ulsrud Tea.
Les mer om:

Ny Thomas-triumf gjør skeptikerne usikre: – Det begynner å bli veldig interessant

ALPE D’HUEZ (VG) Den anerkjente Team Sky-forfatteren Richard Moore tror fortsatt ikke Geraint Thomas (32) vinner Tour de France. Men han er ikke like sikker som for noen dager siden.
Les mer om:

Brækhus: – Det er et lite pek til amerikanerne å bokse her i Moskva

MOSKVA (VG) Amerikanerne står i kø for å møte Cecilie Brækhus (36), men hun velger i stedet å dra til Moskva. – Jeg sender et ganske sterkt signal til dem, sier hun til VG.
Les mer om:

Alisson klar for Liverpool: - Et stort steg for meg

Onsdag sendte Mohamed Salah (26) følgende SMS til Romas keeper Alisson (25): «Hei, hva er det du venter på?». Alissons svar: «Slapp av. Jeg er på vei».
Les mer om:

Sparkingen av RBK-treneren: Timingen er håpløs

Det er ikke nødvendigvis galt at Rosenborg og Kåre Ingebrigtsen skiller lag. Men det fremstår uforståelig at det skjer akkurat nå.
Les mer om:

Kåre Ingebrigtsen om avgangen: Rosenborg finner ikke en bedre trener enn meg

Kåre Ingebrigtsen (52) mener det «uansett bare var et spørsmål om tid før de ønsket en annen trener i Rosenborg». Det sier den sparkede RBK-treneren i dette eksklusive intervjuet med VG.
Les mer om:

Norges G19-landslag mot EM-semi etter vanvittig snuoperasjon

Norges G19-lag gikk mot sitt annet tap i EM-sluttspillet, men på overtid av kampen mot Finland banket Christian Dahle Borchgrevink (19) inn målet som sørger for at semifinalehåpet lever.
Les mer om:

Molde og Sarpsborg 08 videre i Europa League-kvalifiseringen

(Molde–Glenavon 5–1, sammenlagt 6–3) Etter å ha gått på et pinlig tap mot nordirske Glenavon i den første runden, gjorde Molde jobben i returoppgjøret på Aker Stadion. Sarpsborg 08 tok seg også videre.
Les mer om:

Nils Arne Eggen støtter Rosenborgs sparking av Kåre Ingebrigtsen

Nyheten om at Kåre Ingebrigtsen (52) er ferdig som Rosenborg-trener skaper reaksjoner i Fotball-Norge. Men Nils Arne Eggen (76) støtter sparkingen.
Les mer om:

Rini Coolen tar over treneransvaret i Rosenborg

Nederlenderen Rini Coolen (51) tar over hovedansvaret midlertidig og får med seg Trond Henriksen (54) som hjelpetrener i Rosenborg.
Les mer om:

Thomas vant i gul trøye opp Alpe d’Huez - fikk pipekonsert

ALPE D’HUEZ/OSLO (VG) Geraint Thomas markerte seg som kongen av alpene med sin andre strake seier i alpene, men fikk pipekonsert i mål.
Les mer om:

RBK-Koteng om sparkingen av Ingebrigtsen: - Vi tar en risiko

LERKENDAL/OSLO (VG) Rosenborg-ledelsen mener utviklingen i klubben har vært for dårlig. Derfor har de avsluttet kontrakten med Kåre Ingebrigtsen (52), med umiddelbar virkning.
Les mer om:

Casper Ruud slo ut tidligere verdenstreer: - Ganske utrolig!

Casper Ruud (19) sto overfor en formidabel oppgave da han møtte David Ferrer (36) i dag, en spiller som har vært i verdenstoppen en rekke år. Men Ruud tvang til slutt spanjolen i kne.
Les mer om:

Langrennsmiljøet i sorg etter dødsfall: – Det var et sjokk

Mandag ble Ronny Fredrik Ansnes (29) funnet død. Langrennsmiljøet minnes ham som en sprudlende venn som alltid sørget for godt humør rundt seg.

Mannefall blant spurtstjerner i Tour de France: – Vanvittig

ALPE D’HUEZ (VG) Etter at Marcel Kittel og Mark Cavendish kastet inn håndkleet i går, måtte stjernespurtere som Fernando Gaviria, Dylan Groenewegen og André Greipel gi seg på dagens tøffe Tour de France-etappe.

Bruker VR-briller for å bli mentalt sterkere: – Skal tenke som Iniesta

SARPSBORG (VG) Nå gjør Sarpsborg 08 noe ingen andre klubber i Eliteserien har gjort før dem. De legger inn spill med VR-briller i treningsopplegget.

Kippe om ny trener: – Håper det er siste på en god stund

Frode Kippe har gått gjennom mange trenerbytter i sin fotballkarriere. Nå håper han at Jörgen Lennartsson blir siste treneren på en stund.

Adama Diomande reagerer: – Ble kalt «N-ordet» på banen

Som fotballproff i USA, har livet vært en dans på roser for Adama Diomande (28). Natt til torsdag skjedde det imidlertid noe som får ham til å reagere.
Les mer om:

Eliteserie-profiler frustrert over dommernes handsdømming

Sarpsborg 08-spiller Amin Askar mener det ikke er noe galt med handsregelen, men at det er dommerne som er problemet.
Les mer om:

10 år siden siste Woods-seier: – Min største sjanse

Vi har passert 10 år siden sist Tiger Woods (42) vant en major-turnering i golf. Nå ser han muligheten i The Open - det åpne britiske mesterskapet. Golfeksperten Per Haugsrud håper, men setter ikke pengene sine på Tiger.
Les mer om:

Kommentator: – Dette likte ikke Froome

LA ROSIERE (VG) Geraint Thomas (32) rykket på instinkt og økte avstanden ned til sin egen kaptein, Chris Froome (33), i Tour de France.
Les mer om: