Sport - Sporten.com


Matthijs de Ligt følger planen

Ajax-kaptein kom til Juventus som en superstjerne. Her ble han møtt av Maurizio Sarri og Giorgio Chiellini som ikke lar seg imponere av status. Starten ble derfor seig, men kanskje nødvendig? De Ligt har hvertfall jobbet seg inn hos Juventus the hard way. Så ryktene om at han skal flykte til Barcelona, vil ikke nederlenderen ha på seg. -Selvfølgelig er jeg fornøyd. Jeg har lagt merke til at noen utenfor fotballen har funnet på ting om meg. Jeg trener med ekstraordinære spillere hver eneste dag, og jeg føler at jeg forbedrer meg dag for dag.

Martin Ødegaard er ikke klar

Vi småtripper for at Ødegaard endelig skal ta plass på banen for en av verdens største klubber. Da er det lett å glemme at selv om vi har ventet lenge, er ikke gutten mer enn 21 år. Denne sesongen har han etablert seg i La Liga, og har jevnlig figurert på forsiden til spanske aviser. Nå venter mange på hva som skjer denne sommeren. Les: Mario Balottelli fikk sparken For hvis Real Madrid ønsker Ødegaard tilbake fra Real Sociedad, kan de gjøre dette ett år før leieavtalen løper ut.

Luis Suarez rakk det!

Barcelona trenger alle gode nyheter de kan få i disse kaotiske tider. Nå kom en av de beste. Fem måneder etter kneoperasjonen – og takket være virusavbrekket – kan Luis Suarez få med seg den siste delen av sesongen. Les: Klopp har pekt ut favoritten til å heve Champions League-trofeet På lørdag trente Barcelona på Camp Nou for første gang siden viruset slo inn over Spania, denne gangen med uruguayaneren som har stått for 11 scoringer og 7 assists på 17 liga-kamper. We’ve missed you. Welcome back!

Hva sier dere til dette, Chelsea?

RB Leipzig hele sesongen styrt inn mot Champions League spill også neste sesong, men etter viruspausen har noe av futten forsvunnet fra Red Bulls tyske familiemedlem. På lørdag tok bunnproppen Paderborn turen til Leipzig og skulle være en grei arbeidsøkt mot tre poeng for hjemmelaget. Les: Bayern München og Lewandowski leker seg videre Patrik Schick sørget oppskriftsmessig for 1-0 etter 27 minutter, en stillingen som holdt seg til dommeren begynte å tenke på å blåse av kampen for full tid.

Bayern München og Lewandowski leker seg videre

Bayer Leverkusen kunne spille seg opp til 3. plass med en seier i lørdagens kamp. Bare dumt de måtte opp mot Bayern München og Robert Lewandowski. Leverkusen dro til med scoring etter 9 minutter, men etter dette var det lagmaskinen fra München som gjorde som de foregående kampene etter viruspausen. Les: Bild: Gigantbud på Kai Havertz 4-2 til Bayern på bortebane i Leverkusen ble sluttresultatet. Og mens vi hyller ungdommene Havertz, Haaland, Sancho og også Timo Werner, viser Big Lew at han er og blir kongen i Bundesliga. Scoringen hans i det 66. minutt sørget for det 44.
Les mer om:

Klopp har pekt ut favoritten til å heve Champions League-trofeet

Når den regjerende CL-mesteren uttaler seg om selskapet de for noen måneder siden ble kastet ut av, lytter vi. Liverpool-manageren mener Angela Merkels håndtering av viruskaoset gjør Bayern til favoritter. For det er Tyskland som nasjon som har gjort mye riktig – tidsnok.

Toni Kross forteller om fremtiden

Den tyske midtbanespilleren Toni Kroos dro til Spania etter syv gode år for Bayern München (en sesong på utlån til Leverkusen). – Til tysk presse den gangen fortalte han at når karrièren nærmet seg slutten ville en retur til sin ungdomsklubb være en drøm. Før overgangen til Real Madrid i 2014 var faktisk en avtale med Manchester United på plass, en overgang som sjefene på Old Trafford har forsøkt å få til siden den gangen.

Johny Furdal forlenger

Etter 10 år for Nest/Sotra kom midtbanespiller Johny Furdal til Viking for snart to og et halvt år siden. – Etter en litt trøblete innkjøringsperiode ble ha en publikumsyndling som har han funnet seg godt til rette i Viking. Klubben har ambisjoner utover å etablere seg i Eliteserien, men også bli en toppklubb. De har med seg Johnny Furdal ut 2021. Viking får en tøff start på årets serie, de tar imot sist sesongs sølvvinner Bodø/Glimt 16.juni. Les: Roma har 200 millioner euro i gjeld, det har fått Jürgen Klopp til å tenke | Kanskje ikke breaking news.

Mario Balottelli fikk sparken

Vi har ventet på det, og nå er brevet er sendt. Super-Mario sliter med å være super. Mario Balotelli returnerte til moderlandet forrige sommer. Da hadde han hatt fire berg-og-dalbane år i Frankrike hos Nice og Marseille.

Bild: Gigantbud på Kai Havertz

Bundesliga er ligaen der de yngste gutta ikke blir holdt tilbake.

Sportssjef Espen Olsen er superglad Marcus Pedersen er tilbake

Det lukter ikke akkurat svidd av drammensklubben Strømsgodset om dagen, flaks var det eneste som skilte dem fra å havne i OBOS-Ligaen sist sesong, det er ikke sikkert de er like heldige i år. I fjor sommer «mistet» sin sin storscorer uten å ha fått inn en ny. Nå er det HamKam som gjelder for Marcus Pedersen etter en pause som har vart litt for lenge. «Først og fremst er jeg veldig glad for å være tilbake og gleder meg veldig til å starte.

Chelsea nøyer seg ikke med Timo Werner – gyver løs på neste mål

Det meste peker mot at Chelsea løser ut ukjøpsklausulen på Timo Werner og gir tyskeren en ukelønn på rundt 2,3 millioner. Frank Lampard nøyer seg selvfølgelig ikke med det. Setter RB Leipzig-spilleren signaturen på kontrakten neste uke, kan Chelsea-supporterne virkelig glede seg til neste sesong. En av Bundesligas vasseste angrepsvåpen entrer Stamford Bridge sammen med Hakim Ziyech, Ajax´Player of the year de siste tre årene.

Kunne ha fått Lautaro Martinez for latterlige 85 millioner kroner

Frem til begynnelsen av juli har Barcelona eller andre beilere mulighet til å løse ut utkjøpsklausulen på rundt 1,2 milliarder kroner. Litt av en kontrast til dagene i 2018 da spillerens agent prøvde å finne klubb til klienten sin. Martinez spilte for Racing Club men hadde ambisjoner om å komme seg over til Europa.

Roma har 200 millioner euro i gjeld, det har fått Jürgen Klopp til å tenke

Liverpool manager Jurgen Klopp tenker på en bytteavtale for Roma-midtbanespiller Nicolo Zaniolo, han vet nemlig at det italienske laget er opptatt av Dejan Lovren og har et desperat behov for penger. Zaniolo kom til Roma fra Inter Milan for to somre siden og gikk rett inn på førstelaget, forrige sesong ble det 36 kamper.

«Tror ikke han forlater Barcelona»

Det virker som mer og mer sannsynlig at det blir store utskiftninger i Barcelina i sommer, spillere som Ivan Rakitic, Samuel Umtiti, Arturo Vidal, Neto og Ousmane Dembele blir omtalt som overflødige. Den katalanske klubben må agere raskt om de skal fullføre avtaler for Lautaro Martinez og Miralem Pjanic, imidlertid er Dembeles agent sikker på at spilleren hans ikke vil bli inkludert i noen bytteavtale. Les: ESPN: United blåser av jakten på tre stjernespillere «Jeg forventer ikke at Dembele forlater Barcelona i sommer,» sier agent Moussa Sissoko til den franske avisen L’Equipe. De
Les mer om:

Manchester United får FA Cup-kamp i slutten av juni

Nå fosser det inn gode fotballnyheter. Først kom spillelista for Premier League fra 17. juni, nå kommer datoen for kampen der United skal sikre veien videre mot FA Cup-trofeet. Første hindring blir som kjent Norwich. Nå er kvartfinalen satt opp på 27. juni. Les: Jippi, her er kampprogrammet for Premier League! Dagen etter spilles de resterende kvartfinalene: Sheffield United – Arsenal Leicester – Chelsea Newcastle – Manchester City Etter dette blir det semifinaler i helgen 21. juli, før finalen spilles på tomme Wembley 1.

Jippi, her er kampprogrammet for Premier League!

17. juni er vi igang, folkens. Det er nesten ikke til å tro, og veien hit har garantert vært lang og kronglete. De franske myndighetene sørget tidlig for at Neymar og gjengen fikk en altfor lang sommerferie, mens de andre store ligaene har nektet å knele for viruset. Så nå kommer premien for oss som har ventet oss gjennom måneder med hjemmekontor, nå kan vi endelig se skikkelig engelsk fotball direkte – fra sofaen… Les: Liverpool skal bruke Timo Werner-pengene til noe viktigere Uansett, her er det du skal få med deg i de første PL-rundene: Onsdag, 17.

Liverpool skal bruke Timo Werner-pengene til noe viktigere

Jürgen Klopp har stor sans for Timo Werner, men skal ifølge Independent ha hatt samtaler med tyskeren i begynnelsen av april. Her skal det ha blitt gjort klart at Liverpool ikke er i posisjon til stor utgifter denne sommeren.

4 Premier League-klubber stemte nei til endring

Selv om spillere har uttrykt sin uro rundt restart av Premier League, er vel de fleste enige om at et gjensyn med kamper i verdens tøffeste liga blir et stort lyspunkt i tilværelsen. Men ikke alle klubbene var like happy for nye kampregler. Det var ifølge The Athletic Chelseas-boss Bruce Buck som la FIFA-forslaget på bordet i Premier League om at klubbene skal ha muligheten for 5 innbyttere i per kamp. Etter flere runder med diskusjoner ble endringen vedtatt. Les: Spillerbussen angrepet etter målløs kamp Med tanke på den helt spesielle oppkjøringen før sesongrestart 17.

Spillerbussen angrepet etter målløs kamp

Man skulle tro at gleden var stor blant supportere rundt om i Europa når ligakampene sakte men sikkert settes igang. Benfica-spillerne fikk oppleve det motsatte. Nå dreier det seg igjen om noen få idioter, men resultatet for spillerne på Benfica-bussen ble det samme. Les: Timo Werner har pakket kofferten og funnet frem tysk/engelsk lommeparlør To spillere måtte til sykehuset etter at de på torsdag kveld «bare» klarte uavgjort mot Tondela på hjemmebane.

Timo Werner har pakket kofferten og funnet frem tysk/engelsk lommeparlør

I lengre tid har vi hørt Liverpool var de som skulle signere den meget sterke tyske spissen Timo Werner, men av en eller annen grunn føler ikke pengefolkene på Anfield at nå er rette tidspunkt å bruke 60 millioner euro. Chelsea, som ikke er i nærheten av å være i samme positive situasjon som Liverpool trenger absolutt å styrke laget for å ha sjanse til spill i Champions League. – Manager Frank Lampard er lovet godt med penger av eier Roman Abramovitsj i sommer og nå ser det ut som den russiske magnaten holder det han har lovet.

John Barnes: Liverpool mangler noe stort

John Barnes er ofte ute med analyser av gamleklubben sin. Han roser Liverpools evne til å få frem unge talenter, men kan ikke se den neste legenden i egne rekker. Curtis Jones, Ki-Jana Hoever og Neco Williams er tre spillere som stikker seg ut på Liverpools akademi, men Barnes hevder likevel at klubben for tiden ikke har den neste giganten. John Barnes, poetry in motion pic.twitter.com/cpgV5D3Vlu — Goal (@goal) November 7, 2019 Les: Utestengt fra Champions League -Jeg tror ikke det er noen av de unge spillerne som er klare for å spille på førstelaget.

ESPN: United blåser av jakten på tre stjernespillere

Solskjær og gjengen har jobbet med flere overgangsalternativer samtidig. Forrige uke gjorde Odion Ighalo det adskillig lettere frem mot overgangsvinduet. Ighalos kinesiske klubb snudde og godtok forlengelse av leiekontrakten med United til slutten av januar. Ifølge ESPNs kilde har dette gjort at United nå har krøllet arket med navnelisten med tre spiss-stjerner. For med Martial, Rashford, Mason Greenwood og Ighalo som potensielle spisser, skal Solskjær ifølge kilden ha sett seg fornøyd med gjennombruddskraften og effektiviteten foran mål.

RB Leipzig ønsker seg inn i Martin Ødegaards tidligere klubb

Si hva du vil om den klisne drikken, men fotball kan Red Bull-familien. Strategien om å være tilstede i viktige fotballmarkeder er like enkel som den er genial. RB Leipzig har vokst massivt de siste årene og har etablert seg på toppen i Bundesliga. Nå ønsker klubben å ha et nettverk av klubber hvor talentene kan samle spilletid og erfaring. Les: Spansk media: Nå har Premier League-klubber begynte å trekke seg Klubben vurderer ifølge Bild et partnerskap med Aarhus (Danmark), KV Oostende (Belgia) og FC St. Gallen (Sveits).

Bekreftet: Southampton har nok en signatur på plass

Den østerrikske manageren med det tungebrekkende navnet beskriver Shane Long som en av de viktigste hos de hellige menn i stripete drakt. Derfor var det store smil hos Southampton da to nye år med Long ble sikret. Ralph Hassenhüttl kunne kun kort tid før kontrakten med angrepsspilleren løper ut bekrefte at 33-åringen skal fortsette å score i viktige kamper fremover.
Les mer om: