Sport - Sporten.com


Haugesund henter inn ny høyreback for prøvespill

Kristoffer Haraldseid er historie i Haugesund etter at han ble klar for Molde tidligere denne måneden. Dermed er det hentet inn en erstatter for prøvespill. Polske Patryk Stepinski skal overbevise Haugesund om at han har kvalitetene klubben leter etter i en høyreback.

Neymar milevis unna å bli regnet som størst i Brasil

Neymar er en brilliant fotballspiller med et tilsvarende stort ego. Da svir det nok når brasilianeren får med seg hva 160 000 landsmenn har sagt. Nå skal det sies at Neymar fortsatt har en haug med år foran seg til å påvirke ettermælet sitt.

Oksen Ramos tråkker til igjen – sørget for jubileum

Som vi digger Sergio Ramos. Det hindrer oss ikke fra å riste lett på hodet av Real Madrid-spillerens vekslende hell med taklingene sine. Når bunnlaget Girona slår Real Madrid 2-1 er det ille. Når det skjer på Santiago Bernabeu, er det tragisk. Og når Ramos i tillegg pådrar seg sitt 25. røde kort som Real-spiller i samme kamp, blir det bare trist. Myggen Girona ble for tøffe. (foto: real, twitter) Les: Pogba: Hos United er det én ting som aldri betyr noe Real Madrid har hoppet på en medgangsbølge og jaktet sin sjette ligaseier på rad.

Pinlig kamp: Sergio Ramos fikk sitt 25. røde-kort som Real Madrid-spiller

Dette var definitivt en søndag som Real Madrid fans så fort som mulig ønsker å glemme. Ikke bare tapte de mot bunnlaget Girona hjemme på Santiago Bernabeu, etter halvveis kamp ga de fra seg initiativet og overlot styringen til gjestene.

Får City viljen sin blir Saul den neste stjernen i Premier League

Vinterens overgangsvindu er historie, men det er på sommeren at de spektakulære overgangene blir gjennomført. Manchester City skal ha bestemt seg for sin neste stjerne. Saul Niguez har imponert hos Atletico Madrid denne sesongen. Ifølge The Mirror har City fått med seg 24-åringens potensiale for flere måneder siden, og skal nå være overbevist om at den spanske landslagsspilleren fortjener plass som nr. 1 på ønskelisten. Gir sjelden fra seg ballen. (foto: atletico, twitter) Les: Mirror. United jakter argentinsk angrepsduo Saul startet hos Real Madrid, men kom til Atletico som 13 åring i 2008.

Robben advarer Bayern München om umulige Anfield

Arjen Robben er en skikkelig luring og kan glimte til med briljant fotball. Men på Anfield har han i hovedvekt dårlige minner. 35-åringen deler sine erfarnger med Bayern München-spillerne, som på tirsdag spiller mot Liverpool i Champions League. Selv er det heller tvilsomt at nederlenderen blir å se på gresset, da han fortsatt ikke er tilbake i form etter lårskaden. Har ikke blitt mye av dette på Anfield, nei. Les: Manchester United i spill – 42 milliarder kroner legges på bordet Kanskje like greit, når Robben forteller om sin track-record på bortebanen Anfield.

Pogba: Hos United er det én ting som aldri betyr noe

Paul Pogba har fått med seg VM-finale, Champions League-finale og Europaliga-finale. Med dette i kofferten jobber han for å gi sitt til de yngre spillerne. Ganske enkelt fordi dette er kulturen på Old Trafford. Nå er ikke Pogba en olding, men på de ti årene etter at han kom til Uniteds fotballakademi, har 25-åringen hatt litt av en reise. -Jeg prøver å dele erfaringen min med de yngre. Det er en del av kulturen i denne klubben. Når du kommer fra akademiet, ønsker du å spille for førstelaget og gjøre store ting. Jeg ble fortalt tidligere at i United er det ikke noen alder.

Manchester United i spill – 42 milliarder kroner legges på bordet

Manchester United er en pengemaskin – på tross av at trofeene uteblir. Mon tro hva som kan skje hvis også United får sitt oljefond. The Sun er som vanlig ute med friske påstander. Nå hevder avisen at den saudi-arabiske kronprinsen Mohamed bin Salman kommer med et gigantbud på Manchester United. 42 milliarder kroner skal den 8. mektigste personen i verden (ifølge Forbes) nå brette ut på forhandlingsbordet. Tar løpefart inn mot våren.

The Mirror: Manchester United jakter argentinsk angrepsduo

Paulo Dybala og Mauro Icardi spiller for ulike klubber, men kan sammen bli en av de råeste angrepsduoene. Nå skal visst United føle seg fristet til å gjøre noe med dette. Ifølge The Mirrors kilder har Manchester United siktet seg inn mot spillerne som av ulike årsaker ikke befinner seg inn i varmen hos sine respektive klubber.

Spalletti setter hardt mot hardt – det lukter Juventus-overgang

Han har levd en tilværelse som stjerne hos Inter. Toppscoreren og kapteinen er nå degradert, og får krystallklar beskjed fra manageren om å skjerpe seg. Da han mistet kapteinsbindet, nektet Mauro Icardi å stille til kamp mot Rapid Wien på torsdag. Nå møter Inter Milan Sampdoria i Serie A på søndag – uten sin viktigste offensive ressurs. Det hjelper dessverre ikke med 120 mål på 212 kamper for klubben. Det sies at han plutselig sliter med en skade, men ut fra managerens uttalelser, dreier det seg om noe langt større. Jeg vil hylles!

Chris Smalling er helt fit for fight

Han ble satt tilbake av en tå. Nå har bruddet leget seg, og Smalling lover å fyre løs ved første anledning. Midtstopperen fikk spille mot sin gamle klubb Fulham forrige helg, men ble satt på sidelinjen mot PSG. Nå er tiden over da tåbruddet skal få bestemme over 29-åringen. -Bruddet er nå helt leget og det var godt å komme tilbake mot Fulham. Nå er det snakk om å komme helt tilbake i kampform. Jeg håper å være tilgjengelig for alle kampene resten av sesongen, sier Smalling til MUTV. Har fortsatt til gode å vise seg skikkelig frem for Solskjær.

Alex Ferguson og Solskjær skal gjenforenes!

Det blir på dagen tyve år siden United slo Bayern München 2-1 på Camp Nou. Den gang var det Ferguson som manager og Ole Gunnar Solskjær som matchvinner i Champions League. Nå samles Ferguson og Solskjær igjen på sidelinjen. 1999 var året da Manchester United tok Premier League, Champions League og FA Cupen. Dette skal minnes og feires på behørig vis. Manchester United Foundation skal arrangere en mimre-kamp mellom 99-legendene og Bayern München nå til våren. Året var 1999.

Liverpool slipper ikke unna Bayerns tomålsscorer

På fredag var Bayern München ille ute i Bundelsliga-kampen mot Augsburg. Mye takket være Kingsley Coman, endte det tilslutt med seier. Da var det en skikkelig nedtur at samme spiller ble skadet i denne kampen. For på tirsdag venter Liverpool på Anfield i Champions Leagues første 8-delsfinale. Kingsley Coman var brennheit mot Augsburg og scoret de to første målene, men ble samtidig skadet. Får fortsette mot Liverpool der han slapp mot Augsburg.
Les mer om:

Liverpool-trener: Glem å skylde på forsvaret – det er i angrep det ikke fungerer

På starten av sesongen nektet Liverpool konkurrentene å slippe til mot sisteskanse Alisson. Nå har den brasilianske keeperen opplevd å måtte hente ut ballen av nettet litt for ofte, syntes supporterne. Ifølge assistenttreneren kan vi ikke skylde på forsvar eller keeper. De tre siste kampen har Alisson hentet ut fire mål av nettet. Hva er det som skjer med gjengen fra Anfield, er det bare forsvaret som sviktet nå som det gjelder som mest? Milner har blitt kasteball og har fått mye kjeft i det siste.
Les mer om:

Le Parisien: Rabiot har bestemt seg

Det ville seg ikke hos PSG. Dermed har de siste månedene for 23-åringen vært brukt på å finne den riktige døren før neste sesong.  Adrien Rabiot forlater PSG som free agent til sommeren.

Manchester United stikker en lang finger i øyet på City

Han har blitt en sensasjon i toppen av Bundesliga. Ni mål og sytten assist på 41 kamper taler om en 18-åring som allerede er klar for de store begivenhetene. Dette frister Manchester United. The Sun hevder at United nå jobber med et løp for å «lure til seg» supertalentet tilbake til Manchester. For det var her det hele begynte for Jadon Sancho. Ønskes tilbake til Manchester. (foto: sancho, twitter) Les: Guardiola tror City-spillerne vil få bank i FA Cup-kampen I perioden 2015-17 spilte vingen på ungdomslaget til den blå delen av Manchester.

Manchester United, Everton og Wolverhampton ute etter landslagsspiller

Den fransk/algirske landslagsspilleren og i sin tid Afrikas årets talent. Yacine Brahimi tatt ytterligere skritt i sin karriere etter han ble en del av FC Porto og blitt «stor». – Ved ujevne mellomrom har en rekke klubber vist sin interesse uten at det har blitt en overgang, Porto vet de sitter på gull og vil ikke selge billig.  Vasset i høye bud i flere år Det å ikke selge før var en tabbe for Brahimi har vært kritisk til at de ikke har latt han gå til tross for gode tilbud på bordet, dermed har han ikke forlenget sin kontrakt som går ut til sommeren.

Forlenger og lånes ut til Moldova

Den spanske 26 åringens fulle navn er José Ángel Jurado de la Torre. Han kom til Bodø/Glimt fra Almeira før 2017 sesongen og nå har han både forlenget og blitt lånt ut til en moldovsk klubb José Ángel lånes ut til klubben FC Sheriff Tiraspol ut 2019. FC Sheriff Tiraspol er en moldovsk fotballklubb fra byen Tiraspol, som spiller på Sheriff stadion. Det er et lån med opsjon på kjøp. Les: Ønsker seg til Barcelona Ángel har også forlenget kontrakten med Bodø/Glimt til ut juni 2020.

Jean Alassane Mendy tilbake til norsk fotball

I sommer signerte spissen Jean Alassane Mendy en toårskontrakt med skotske Dundee, det gikk rett i vifta og for noen uker siden ble kontrakten terminert.  Har vært veldig god tidligere, mener han er på vei tilbake nå! Norsk-senegaleseren har tidligere spilt og imponert i blant annet Sandefjord og Kristiansund, men nå fortsetter 29-åringen karrieren i HamKam. Sportssjef Espen Olsen bekrefter til Hamar Arbeiderblad at de har skrevet under en avtale på et år. Les: Ferrari avduker sitt seneste villdyr Olsen er svært fornøyd med at man har kommet i mål med spissjakten.

Ønsker seg til Barcelona

19 år gamle Matthijs de Ligt er en av Europas aller største talenter noe som hans faste plass på Ajax i flere år er et bevis på. Han har sammen med Virgil van Dijks bygget et meget solid midtstopper par på det nederlandske landslaget. Mange Liverpool fans har etter van Dijks sin rekordovergang fra  Southampton i 2017 drømt om at de to skal gjøre det samme Anfield.

Guardiola tror City-spillerne vil få bank i FA Cup-kampen

Pep Guardiola har selvfølgelig ikke tenkt å la seg bli slått ut av FA Cupen av en klubb som Newport. Men dette betyr ikke at waliserne ikke kan gi City bank og en overraskelse eller to. På lørdag møter City lille Newport, som bruker tiden til vanlig i League Two – og milevis unna Premier League. Pep Guardiola lar seg ikke lure av dette, spesielt ikke etter at både Leicester og Middlesbrough måtte takke for seg mot denne fotball-myggen. Sånn ser det ut når Newport skal score mot City. (foto: newport, twitter) Les: Keeper returnerer til Eliteserie-klubben -De er høyere og sterkere enn oss.

Maurizio Sarri villig til å bruke 32 millioner pund på permanent overgang

Det ble for trangt for den argentinske spissen Gonzalo Higuain i Juventus etter at Cristiano Ronaldo meldte overgang fra Real Madrid. – Utlånet til AC Milan resulterte ikke i noen gode minner og vibrasjoner. Nå er Gonzalo Higuain på utlån hos Chelsea og trives med det. Chelsea skal føle seg trygge på å få sikret seg Gonzalo Higuain på en permanent overgang ved sesongslutt, ifølge ESPN.

Keeper returnerer til Eliteserie-klubben

Han kom til Kristiansund i 2015, men ble frigitt uten spilletid i 2016. En presset situasjon for klubben har nå brakt Serigne Mor Mbaye tilbake til byen. Kristiansund bekrefter på sine hjemmesider at Serigne Mor Mbaye har signert – så lenge arbeidstillatelsen går i orden. Det har vært en småpresset klubb etter at keeper Sean McDermott forsvant til rumensk fotball i vinter og svensken Conny Månsson valgt å legge opp. Nå tar den 23 årige senegaleseren på seg hanskene igjen i Eliteserie-klubben. – Jeg er utrolig glad for å være tilbake i Kristiansund.

Utrolig overgang: Fra norsk 3.divisjon til toppklubb i Europa

At noen fra norsk 3.divisjon plutselig har mulighet til å spille i Champions League må bety at noen her hjemme har sovet i timen. – Vi tar lærdommen med en gang, det er viktig for alle klubber i de to øverste divisjonene å ha effektive følere og samarbeid i sit lokalområde.  Det at Lyseklosterspiller Mirza Mujcic går fra 3.divisjon til slovenske Olimpla Ljubjana som befinner seg på andreplass i den øverste serien i landet er unikt.