Sport - Sporten.com


Bærum, Tromsdalen, Fram Larvik og Strømmen slo ut hvert sitt Eliteserielag

Tromsdalen som knapt har klart å bevege seg inn på motstandernes banehalvdel så langt denne sesongen i OBOS-ligaen sendte Eliteserielaget Sarpsborg ut av cupen i 3.runde med en 1-0 seier. Vålerenga, Sarpsborg, Strømsgodset og Lillestrøm ble alle slått ut av cupen i 3.

Strømsgodset i krise har hentet ny trener som ikke akkurat oser av suksess

Man skjønner hvor dypt krisen i Strømsgodset stikker når de blir slått ut av cupen mot Post-Nord laget Fram Larvik.

AC Milan har fått på plass sin nye manager

Tidligere Sampdoria manager Marco Giampaolo sikret seg en årslønn på 20 millioner kroner da idag ble ansatt som ny trener i den italienske storklubben AC Milan. -Ikke dårlig i en klubb som for noen dager siden annonserte kostnadskutt.  Man skjønner økonomien bedre når man vet at manager Gennaro Gattuso, som hadde kontrakt i to år til sa fra seg restbetaling i kontrakten på gigantiske 110 millioner kroner.

Neymar forblir utestengt

Neymar har de siste par årene etablert seg som den ultimate primadonna. – Alle vi har i Norge og sikkert også i Manchester og Paris husker den andre Champions league kampen 25.april hvor Manchester United tok igjen en «umulig» ledelse og sendte Paris Saint-Germain ut av turneringen. Det tålte Neymar dårlig og startet å kjefte på dommeren. -Slike ting blir alltid dårlig mottatt. Neymar er utestengt i tre mesterligakamper framover.

Ole Gunnar Solskjær hyller Juan Mata: «Uvurderlig for laget»

Det var David Moyes som på begynnelsen av 2014 hentet Juan Mata fra Chelsea for 400 millioner kroner.

Spania må ut å lete etter ny landslagssjef

Vi husker alle dramaet som utspant seg i dagene før VM i Russland i sommer hvor Spanias landslagssjef Julen Lopetegui fortalte på en pressekonferanse at han etter VM hadde akseptert å overta Real Madrid etter Zinedine Zidane.

Askøyværing tatt ut til Tour de France for første gang

Det har etter meget god sykling denne sesongen blitt mer og mer sannsynlig at Odd Christian Eiking skulle få plass i Tour de France. – Det har vært spesielt bra når vi har nærmet oss sommeren.  For noen timer siden kom belønningen!

Bekreftet: Bayern München har solgt Mats Hummels

Det har vært to klubber i Mats Hummels liv, Bayern München det det hele startet hvor han hadde sin far som trener og Borussia Dortmund som han nå vender tilbake til. Hummels har med andre ord vekslet mellom de to beste klubbene i Tyskland, det var også  noe av grunnen til at overgangen satt langt inne for Bayern München. Seieren i Bundesliga satt langt inne for dem i år. Etter at Borussia Dortmund hadde ledet store deler av 2018/19 sesongen halte de iland seieren i siste runde. Prisen skal ligge på rundt 370 millioner norske kroner (38 millioner euro).

Bekreftet: Manchester City og Kyle Walker enige

Han ble hentet fra Tottenham for to år siden. Hundre kamper senere er Manchester City og den engelske landslagsbacken enige. Om at mye vil ha mer. Walker har vært på banen for City i det meste. Mer enn 40 kamper denne sesongen illustrerer hvilken rolle han spiller hos Guardiola. Kyle Walker signs new contract at Manchester City that keeps him there until summer 2024. — Sky Sports News (@SkySportsNews) June 19, 2019 Se på Popidol: Rashford og Lingard gjenskaper Solskjærs scoring Derfor har klubb og spiller bestemt seg for at det ikke er noen grunn til å vente.

Guardiala SKAL ha midtstopperen: bud på rundt 930 millioner kroner sendes

Han er linket til Liverpool og Manchester United. Nå hevdes det i italia at bud på Kalidou Koulibaly er på vei fra City. Napoli har planer om å sikre seg James Rodriguez og Hirving Lozano. For å finansiere dette, må Carlo Ancelotti sikre seg en god inntektskilde. Når tre av de største Premier League-klubbene alle trakter etter en Napoli-spiller, bør valget være enkelt. Koulibaly clearance denying Lautaro a goal.

Jose Mourinho har et helt nytt prosjekt på gang

Portugiseren har ikke hatt managerjobb siden desember. Ikke på grunn av at det har manglet tilbud, men kjenner vi Mourinho rett, forventer han at «nøkkelen til klubben» overlates i hans varetekt – hvis han nå skal takke ja til jobben. Med det menes alt annet enn situasjonen han opplevde hos Manchester United. Jose Mourinho on the three qualities that makes a manager.

Rodrygo, Real Madrids nye brasilianer: «Jeg er en bit Neymar»

Han er 18, brasilianer, spiss og spiller nå for en av verdens beste klubber. Ikke rart når du ser på deg selv som en bit Neymar – men med potensialet for mer. Her er igjen et bevis på at når en nasjon har sine stjerner, har kidsa noe å se opp til og strekke seg etter.

Queens Park Rangers henter Brentford spiller gratis

Queens Park Rangers kunngjør at de har signert en kontrakt med Yoann Barbet. Den tidligere Brentford-spilleren Yoann Barbet, som forlot klubben etter sesongen, har signert en kontrakt med Championship-rivaler fra Queens Park Rangers. Les: Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner! @BarbetYoann#BonjourBarbet — Queens Park Rangers FC (@QPR) June 18, 2019 QPR manager Mark Warburton har sture planer for klubben neste sesong, de vil opp og frem.

Marcos Llorente: Ødegaards tidligere lagkamerat går til erkerivalen

Det blir bråk av dette, for vi har sett det før. Forlater du en klubb, blir fortsatt boende i byen og starter hos erke/byrivalen, da skal du enten være ekstremt hardhudet, desperat, eller dum. Men for Marcos Llorente, blir det kanskje anderledes?  Real Madrid-spilleren har knapt vært på banen denne sesongen, og har verken produsert assist eller scoringer i La Liga.

Vill jubel: Juan Mata blir hos Manchester United «for evig tid»!

Juan Mata er Manchester United. Det ser ut som Solskjær nå har bestemt at verdiene spanjolen representerer, skal prege treningsfeltet i Carrington og på Old Trafford. Ifølge Sky Sports og spanske Sport, får Mata tilbud om en ny treårs-kontrakt med klubben han har vært med å prege siden 2014. 10 angles of Juan Mata's goal vs Leicester, one of our most well worked goals this season.

Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner!

Rafael Benitez er lei av alle feidene med Newcastle eier -og ledelse. Om to uker løper kontrakten hans ut med klubben, og ikke uventet har han vurdert ulike alternativer. Ett kan bringe ham en «bekymringsløs» pensjonisttilværelse.

Stortalent Isak Dybvik Määttä har signert proffkontrakt

Det er lite som tyder på at noen klarer å stoppe Aalesund sin ferd tilbake til Eliteserien, de har bare tapt 4 poeng på de 11 første kampene og leder OBOS-Ligaen med fem poeng ned til Sandefjord.  Nå fortsetter Aalesund å rekruttere fra sine samarbeidsklubber. Les: Lee Bowyer fikk beholde managerjobben likevel Det er veldig stort. Jeg setter stor pris på å ha fått kontrakt. Dette har jeg jobbet for så lenge jeg har spilt fotball, sier stortalentet fra Langevåg fornøyd. Han har nettopp signert på en avtale med en varighet på to og et halvt år.

Rosenborg skal til Nord-Irland i første Champions League-kvalifisering

UEFA har trukket første runde av Champions League kvalifiseringen og det blir tøft for Rosenborg med en gang, men det kunne selvsagt vært enda tøffere. Rosenborg møter et lag som ikke er så godt kjent her hjemme i Norge. – Linfield FC er det beste laget i Nord-Irland, punktum. De vant hjemlig serie også i år med klar margin, de er alltid vriene å ha med å gjøre.

Barcelona og Valencia bytter trolig keepere

Lenge så det ut til at Jasper Cillessen ville finne veien til Stamford Brigde og Chelsea etter at han en stund har ønsket seg videre bra Barcelona, men på grunn av kjøpsforbudet ser det ut til at han fortsetter i La Liga og istedenfor byttes med Valencia keeper Neto.  Jasper Cillessen har vært reserve for Marc-André ter Stegen i Barcelona målet de siste sesongene..

Antallet fotballreiser til England tar av- Liverpool dominerer!

At engelsk fotball er populært i Norge er overhodet ingen overdrivelse, og man kan jo bare se på antallet nordmenn som reiser over til balløya hvert år. Engelsk fotball ligger dypt forankret i den norske idrettsjelen, og nå lurer nok reiseselskapene som selger fotballreiser til England på om interessen vil stige enda mer. Har steget voldsomt Interessen for fotballreiser har steget kolossalt i løpet av de siste 10 årene, og årsaken er nok at det har dukket opp selskaper som har spesialisert seg på denne formen for turisme.

Lee Bowyer fikk beholde managerjobben likevel

Som nyopprykket klubb til Championship er det klart at ting må gjøres litt fort, men man bør helst unngå det Charlton Athletic nå har gjort. – På mandag sende de ut en pressemelding for de kunne fortelle at de ikke hadde kommet til enighet med sin manager Lee Bowyer. Ikke noe å si på det forsåvidt, det skjer av og til at man ikke blir enige til tross for at man har en felles suksess bak seg.

Thiem tilbyr Serena Williams å spille double

Australske Dominic Thiem, rangert på fjerdeplass i verden, har tilbudt Serena Williams å spille doubles sammen under Wimbledon, for å legge disputten fra French Open bak seg. Thiem beskyldte Williams for å ha «dårlig personlighet» etter at han ble bedt om å flytte en pressekonferanse for å gi plass til Williams, som har vunnet 23 Grand Slam-titler. Hun er også favoritt til å vinne Wimbledon 2019 hos de aller fleste norske oddssider. «Det var sannsynligvis ikke Serenas feil. Hennes prestasjoner er utrolige, sensasjonelle.» uttalte han på tirsdag.

Jürgen Klopp fortsetter å se gull i Southampton

Liverpool manager Jürgen Klopp har helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2015 fulgt opp klubbens «tradisjon» med å benytte Southampton som et glorifisert farmerlag.  De siste fem årene er 1,9 milliarder brukt, noe som har gitt Southampton og utrolig nok også Liverpool finansielle muskler.  Jürgen Klopp hadde ikke klart å bringe Champions League trofeet hjem til Anfield uten Southampton spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29)

Den belgiske landslagstreneren ber stjerna si bytte klubb

Vi har alle fått med oss at Romelu Lukaku har sendt sin kjærlighetserklæring til Italia: «Serie A is also my dream league – I love Italy». Hadde det vært opp til den belgiske landslagstreneren, bør en overgang skje heller før enn siden. Roberto Martinez ledet Belgia til bronse i VM i Russland.

The Times: Manchester United skaper litt ro i rekkene – forlengelse rett rundt hjørnet

Mellom sesongene i Premier League er det alltid kaotiske tilstander – i det minste for supporterne som står på utsiden. Hvem blir? Hvem blir rappet?