Sport - Sporten.com


Manchester United-treneren: Dette er en skam!

Jose Mourinho slenger med igjen leppa når det som ikke går hans vei. Da skulle vel alt være som normalt? Vel, for United er det faktisk ikke det. VM er over på søndag. For flere utmattede stjernespillere betyr dette mindre enn fire uker før sesongstart, noe som får Mourinho til å fortvile. -Vi kan ikke starte sesongen i Premier League med spillerne som har vært med i VM. Dette er en skam for verdens viktigste liga i Europa, sier Mourinho ifølge Manchester Evening News. Trenger alle mann alle fra start. Alle 12 United-spillere som har vært i VM i Russland er tildelt tre ukers ferie.

Nå kommer oppgjøret etter VM

Vi hadde nesten glemt Jorge Sampaoli, den ulykkelige Argentina-treneren som ikke klarte å samle verdensstjernene sine til VM-suksess. Nå kommer etterspillet. Ifølge AS kjøpes Sampaoli ut av stillingen som hovedtrener for Argentina.

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Italiensk media: Ronaldo ville ikke til Juventus

Vi har så smått begynt å se for oss Ronaldo i den stripete Juventus-drakten. Så kommer påstanden om at portugiseren egentlig ønsket å kle seg i lyseblått.  Ifølge den Napoli-bosatte journalisten Carlo Alvino var Cristiano Ronaldo på vei til hans by. -Ronaldo kunne ha båret Napoli-drakten i dag hvis klubben hadde vært i stand til å betale 350 millioner Euro. Juventus var Plan B for den portugisiske stjernen.

Bekreftet: Mer brasiliansk i Premier League

Brasil kom gikk dessverre ikke helt til topps som lag i VM, men vi vil minnes de gode enkeltprestasjonene. Det er noe med brasilianske fotballspillere, vi må innrømme det. Nå får Premier League nok en brasiliansk attraksjon. Felipe Anderson. Den offensive midtbanespilleren fra Lazio har nå signert avtale med West Ham.

Manchester City ble rundlurt!

Pep Guardiola satt mye tid og ressurser inn for å sikre seg den italienske midtbanespilleren. Dette var planen. Spilleren selv ønsket en overgang, City ønsket en overgang. Men så var det disse italienerne, da.  Ifølge ESPN har Manchester City lovet seg selv aldri å gjøre forretninger med Napoli igjen.

Manchester United kjemper om VM-helt

Du trenger ikke å like spillestilen til Harry Maguire. Kjempen vet akkurat hva jobben hans går ut på og bruker det som skal til for å lykkes. Nå pågår det en posisjoneringskamp mellom to Premier League-klubber for å overtale Englands VM-helt. Leicester-spilleren reiser hjem fra VM med heltestatus. 25-åringens storspill og viktig bidragsyter til at England nådde semifinalen for første gang på 28 år. Ikke overraskende påvirker også dette hans status i Premier League. Karrieren har skutt fart.

Paul Pogba er servert til La Liga-klubb

Noen gangen får vi inntrykket av at markedet for profesjonelle fotballspillere minner litt for mye på et hvilket som helst marked for kjøtt og grønnsaker. Heldigvis teller også menneskelige forhold inn i prosessen. Stort sett. Hadde det vært opp til den omstridte agenten Mino Raiola, ville den perfekte overgang ikke involvert av emosjoner og annet søl. En enkel og følelsesløs transaksjon hadde nok vært oppskriften. Paul Pogba kom til Manchester United som dyreste spiller – godt hjulpet av Riolas forhandlingsteknikk.

Endelig kan Hazard prate om fremtidsplanene

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang. Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill. Eden Hazard er sulten på suksess.

Frem og tilbake er akkurat like langt

Det er en spiller Manchester United manager Jose Mourinho åpent innrømmet han liker til tross for at det var Louis van Gaal som var ansvarlig for å bringe til Old Trafford.   Etter VM i Brasil i 2014 kom Daley Blind «sammen» med Louis van Gaal da han overtok roret i Manchester United. Vi vet alle hvordan det gikk, Mourinho har vært dyktig til å minne oss om det. Nå ser den siste fra van Gaal eraen å være på vei ut døra. 28 år gamle Daley Blind blir likt fordi han kan benyttes i mange roller, noe som de fleste klubber har behov for.

Vurdert og funnet for lett av Zinedine Zidane, får ny sjanse med ny sjef

Det er liten tvil om at stilen til Real Madrid sin nye manager Julen Lopetegui er veldig forskjellig fra den forrige Zinedine Zidane. – Mens Zidane var en superstjerne og var i flere år verdens beste midtbanespiller var Julen Lopetegui keeper i en periode da keepere ikke var så store stjerner som nå.  På mandag starter sesongoppkjøringen og med i troppen, blant 22 utvalgte befinner overraskende Martin Ødegaard seg. Julien Lopetegui er kjent for å være harmoni skapende i sin tid på landslaget og har en evne til å hente ut det absolutt beste.

Endelig kommer sjansen for James Rodriguez!

Vi må innrømme at James Rodriguez stårt høyt oppe på listen vår over spillere vi digger å se utfolde seg på fotballbanen. Derfor ble vi spesielt glade da colombianerens stefar kom med noen kommentarer om fremtiden. James Rodriguez vil tilbake til Real Madrid. Etter å ha vært en av de store profilene i Bundesliga for Bayern München forrige sesong, er nå utsiktene større for en retur – enn for en måned siden. Zinedine Zidane har forlatt skuta, Julen Lopetegui har overtatt og ikke minst: Ronaldo har laget  rom for flere spillere ved sin overgang til Juventus. Nå er det plass til Rodriguez.

Tottenham slår gjengen fra Manchester

Det er nye tider for Tottenham. Forrige gang klubben hadde spillere i en semifinale i VM var i 1990. Denne gangen er ikke klubben langt unna å stille med en ellever. Ikke rart Maurizio Pochettino har det gøy på trening. I  VM i Italia i 1990 kom England til semifinalen.

Liverpool-treneren: Får nå mye større fleksibilitet

Den sveitsiske landslagsspiller og kraftkar Xherdan Shaqiri er et varp. Eller no-brainer, som tyskeren Jürgen Klopp uttrykker det. Shaqiri ble nylig presentert som den nye Liverpool-spilleren. Skal vi tro Klopp, kommer dette til å påvirke hele laget. Les: Guttedrømmen er oppfylt -Han har fart og den riktige porsjonen arroganse på banen, ekte mot til å kreve ballen og til å påvirke spillet. Han passer inn i så mange posisjoner i spillet vårt og gir meg større fleksibilitet til å bruke de andre spillerne. Det er kult, sier Klopp ifølge klubbens hjemmeside. Bør føle seg hjemme hos Klopp.
Les mer om:

Real Madrid stjeler ikke verdens største fotball-ego

Ronaldo i Real Madrid-drakt er historie. Mens «hele verden» har vært opptatt av hva dette betyr for portugiserens nye klubb Juventus, opplever vi det som mer interessant hva verdens beste klubb finner på før sesongstart. Da Real Madrid overraskende mistet Zinedine Zidene som trener i våres, holdt all verdens toppklubber pusten. De visste at verdens beste klubb kunne komme til å friste med seg deres trener. Men så falt valget på Julen Lopetegui.

Nå kan det endelig ta fyr hos Chelsea!

Denne bekreftelsen har nok London-klubben ventet lenge på.
Les mer om:

Arsenal-treneren: Superstjerna skal jobbes med på en helt annen måte

Vi husker det triste skuet da elleve tyske spillere forlot VM-arenaen for siste gang – før mesterskapet hadde kommet skikkelig i gang. Hoggestabben Mesut Özil fikk som vanlig mest av skylden. For sjefen hans har dette overhodet ingen betydning. Planen er nemlig klar. Arsenal-spiller Özil reiste nok litt slukøret hjem til London etter fotball-katastrofen i Russland. Men her venter en sulten trener som har ett hovedmål når det gjelder den tyske superstjernen: finne tilbake til form og idrettsglede. Det murres i garderoben når tyskeren morer seg for mye. (foto.

Ønskes velkommen til Premier League med ekstraregning på 500 millioner kroner

Wolverhampton har gjort seg fortjent til å mingle med det beste selskapet i England. Nå får den ferske Premier League-klubben pes fra FIFA. For en måned siden signerte Wolves fireårskontrakt med den portugisiske landslagskeeperen Rui Patricio.

Bekreftet: Guttedrømmen er nå oppfylt

Det må være en fantastisk følelse å kunne signere med klubben man har drømt om å spille for siden man var en liten gutt.

Ferdig med å shoppe

Arsenal manager Unai Emery har gjort jobben og forteller at nå er laget komplett, skal det noe nye inn i sommer må det være fordi det er en ekstremt god mulighet som plutselig dukker opp.  Arsenal har allerede hentet flere spillere blant annet Lucas Torreira, Bernd Leno, Sokrates og Stephan Lichtsteiner. Les: Er Arsenalspiller de neste fem årene Unai Emery sier til Sky Sports: «Vi har hentet de spillerne vi trenger.

Finnes det ingen gode trenere på Nedre Romerike?

Den berømte stolleken fortsetter også i år, tidligere idag ble eks Stabæk-trener Jörgen Lennartsson ble fredag presentert som ny Lillestrøm-trener. Arne Erlandsen, fikk det ikke til å svinge og i slutten av juni var de fleste lei av både sutring og dårlig tabellsituasjon. – Hvis ikke noe drastisk skjer kan de godt møte sin naboklubb Strømmen i OBOS-Ligaen neste år. Les på F7: Fotball er bedre enn sex, viser fersk undersøkelse Veldig viktig med gode treningsforhold «Jeg er glad og stolt for å være her. Jeg føler meg veldig inspirert og sulten, og er veldig motivert for oppdraget.

«Jeg kan trolig velge mellom flere klubber»

Pål Alexander Kirkevold forteller avisen Nordjylland at hvis han scorer fire, fem mål å de tre, fire første kampene, er det lett å velge en klubb som befinner seg på en hylle over Hobro.  – Sist sesong satte han dansk rekord på antall kamper på rad med mål, dette var i tillegg å bli dansk toppscorer.  Denne målfesten har selvsagt gjor Pål Alexander Kirkevold til helt i Hobro IK og hyperaktuell for flere klubber, ytterligere heltestatus fikk han forlenget kontrakten vel vitende om at det var essensielt for klubben å tjene noe på et salg. Det har alltid vært et mål å bytte i sommer, og Pål tror
Les mer om:

Drar nordover denne sesongen også

Sommeren er tiden da de store klubbene sprer sine talenter ut over Europa, på den positive siden for at de skal bli bedre og komme tilbake etter et år eller to. På den litt mer kyniske siden, låne dem ut i håp om at de skal slå igjennom slik at de kan selges og bidra til klubbkassa.  Den brasilianske vingen Robert Kenedy Nunes do Nascimento, best kjent som Kenedy, sendes nordover på utlån til Newcastle United FC.

En argentiner kommer ihvertfall til VM finalen

Argentinske Nestor Pitana har fått det ærefulle oppdraget med å sørge for ro og orden i rekkene når Frankrike og Kroatia skal gjøre opp om verdensmestertittelen i fotball søndag kveld. Mannen som til vanlig jobber som gymlærer har gjort seg bemerket i VM med sin myndige fremtoning og autoritet. Nederlandske Bjørn Kuipers blir fjerdedommer. Bronsefinalen mellom Belgia og England dømmes av iranske Alireza Faghani.

Ingen har større smerter enn Neymar

Mange inkludert FIFA har kritisert Neymar for å falle for lett og vri seg i smerte, men tenkt om det ikke er skuespill, men at han virkelig har det vondt.  Tenkt om vi ler av en som faktisk ligger nede. Frem til kvartfinalen mellom Brasil og Belgia lå han nede hele 14 minutter. – Det er 1/3 dels omgang og det gjør man ikke uten grunn.  Nå har teknisk direktør Marco van Basten i FIFA kastet seg på kritikken, han var i sin tid en av verdens beste og tøffeste angrepsspillere, Neymar har en mer fintfølende stil.