Sport


Sølv til Mons Røisland i X Games

Snowboardkjøreren Mons Røisland tok sølv i slopestyle i X Games lørdag. Det er hans beste prestasjon i X Games.
Les mer om:

David Beckham vil hente ikke mindre enn to Manchester City stjerner

Snart er Manchester United legende David Beckham i ferd med å få realisert sin drøm om en egen fotballklubb i MLS. Som president og hovedeier av Inter Miami jobber han for fult å gjøre laget klart for årets sesong. Inter Miami har kontaktet Sergio Agüero for å få til en overgang. The Sun skriver at de også ønsker å hente David Silva som er på utgående kontrakt i Manchester City.

Solskjær frykter ikke for jobben: – Vi ble enige om en plan

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) nekter å vike fra Manchester Uniteds plan selv om mange mener han lever farlig i sjefsstolen på Old Trafford.

X-games -sølv til Røisland

Mons Røisland tok sølv på snøbrett i slopestyle i X-games i Aspen i kveld.
Les mer om:

VM-legende Rob Rensenbrink er død 72 år gammel

Nederlenderen Rob Rensenbrink, som deltok i verdensmesterskapet for Nederland både 1974 og 1978, er død – Han deltok i to VM-finaler og vant bronsje i EM, har gått bort i en alder av 72 år. Han led av en muskelsykdom og døde fredag ​​kveld i sitt eget hjem i den nederlandske byen Oostzaan. På grunn av hvordan Rensenbrink bevegde seg fikk han kallenavnet «The Snake Man» Les: Manchester United byr på Fenerbahce spiss Today, Rob Rensenbrink diedMost elegant strikerHe nearly became immortal in the World Cup final against Argentina in 1978 when he hit the post at 1-1, in the last 30 se

Håndballgutta freser: – Det sier sitt om udugeligheten

Spillere, trenere og TV 2s ekspert krever endring etter EM.
Les mer om:

Barcelona byr 750 millioner for toppscorer

Barcelona mener de er litt dårlig stilt fremover og har hostet opp et gigantbud på AS Monaco-spiss Wissam Ben Yedder. – Tanken er at han skal komme inn og ta plassen til Luis Suarez som nylig pådro seg en kneskade vil holde ham utenfor i omtrent fire måneder. Foot Mercato skriver at Barcelona er ivrige for å hente Wissam Ben Yedder til Catalonia og de er villige til å betale ekstra for å hente han midt i en sesong. – det kan være mulig for Monco kjemper egentlig hverken om spill i Europa eller om nedrykk.

Frustrert Lampard ber om forsterkninger

Chelsea-manager Frank Lampard kom med en sterk oppfordring til egen klubbledelse etter 2-1-seieren over Hull i FA-cupen lørdag.
Les mer om:

Dortmund har Haaland – Bayern trenger Lewandowski, Müller, Goretzka,Thiago og Gnabry

Helt teit sammenligning, men vi er fortsatt høyt oppe etter at «vår mann» har scoret 5 ganger for sin nye arbeidsgiver. I Bundesliga er det RB Leipzig som har vært det førende laget, men Bayern sørget for overkjøring av Schalke 04 på lørdag, og kan nå puste RB-familien i nakken på tabelltoppen. Les: Glazer synes det var for dyrt, Ed Woodward biffet likevel opp budet Borussia Dortmund har også fått opp farten, og ligger nå bare tre poeng bak Bayern og fire bak RB Leipzig. Haaland har de to siste kampen (og hans to første) produsert 5 scoringer. Da kunne vi ikke dy oss å

Christian Berge om belastningen på spillerne: – Forkastelig!

STOCKHOLM (VG) Christian Berge frykter at kommende mesterskap i håndball blir uten de største stjernene - fordi belastningen på dem er altfor stor. Sander Sagosen hadde krampe før kampen.

Dette er pinlig!

Håndballgutta danset av glede etter nok en strålende kamp. Men det er ikke slik en bronsefinale skal være.

Tordner etter bronsen: - Forkastelig

Håndballguttas bronsemedalje kom med en bismak. - Det er helt jævlig, sier spillerne om den enorme belastningen.

Norge sterkeste mesterskap – festen fortsetter i april

STOCKHOLM (VG) (Slovenia-Norge 20–28) Festen med dette landslaget er ikke over. Den har knapt begynt. I april er håndballgutta er tilbake i Trondheim Spektrum for å spille Norge til OL for første gang på 48 år.
Les mer om:

Tap for Samuelsen og Hull

Chelsea avanserer i FA-cupen etter 2-1-seier på bortebane mot Hull og Martin Samuelsen.

Samuelsens Hull klarte ikke å senke PL-giganten

Martin Samuelsen fikk drøye 20 minutter i FA-cupen for Hull da de møtte Chelsea lørdag kveld. Premier League-laget måtte slite med å ta seg videre mot «The Tigers».

Spillerbørs: – Har lagt skuffelsen bak seg og leverer gnistrende

Se Bent Sveles spillerbørs etter bronsefinalen mot Slovenia her!

Norge sikret historisk EM-medalje med knusende seier

Keeper Torbjørn Bergerud leverte strålende spill da Norge tok EM-bronse med 28-20 over Slovenia. Det ga også norsk VM-plass neste år.
Les mer om:

Manchester City-supporterne skjønner nå at de må takke faren til David Silva

Den spanske midtbanedirigenten har skrevet seg inn i historiebøker og hjerter i den blå delen av Manchester. Når vi får høre historien om da Real Madrid banket på døra og møtte denne stengt, skjønner vi at Silvas inntog hos City har vært en gave. 34-åringen har varslet at han gir seg til sommeren og har allerede startet mimringen. Les: Nå er det ikke nubbesjans for at Gareth Bale hentes til Premier League -Jeg besøkte Real Madrid som ung spiller, men faren min var motstander av at jeg skulle flytte til Madrid da jeg var så ung.

Historisk EM-bronse til Noreg

Dei norske handballherrene gjekk på eit knapt tap mot Kroatia i semifinalen i handball-EM, men viste at dei verkeleg ville vinne medalje og vann 20-28 mot Slovenia i bronsefinalen. Det er Noregs første EM-medalje. Torbjørn Bergerud stod ein strålande kamp i mål. Magnus Jøndal spelte også ein god kamp, fekk sju mål og vart kåra til banens beste.

Berge freste mot flyttinga av bronsefinalen: – Det tåpelegaste eg har høyrt nokosinne

OSLO/STOCKHOLM (NRK): Landslagssjef Christian Berge jubla for bronse, men langa ut mot arrangøren som la bronsefinalen til dagen etter semifinalane.
Les mer om:

Reddet historisk norsk bronse

En fantastisk kamp av Torbjørn Bergerud sørget for Norges første medalje i et europamesterskap.
Les mer om:

Folkebørsen: Torbjørn Bergerud sprenger børsen

STOCKHOLM (VG) (Slovenia-Norge 20–28) En ny superkamp av Torbjørn Bergerud og dermed var EM-bronsen norsk. VG gir ham 10 poeng på spillerbørsen.
Les mer om:

Børsen: Verdensklasse

Slik vurderer Dagbladet Norges spillere etter bronsefinalen mot Slovenia.
Les mer om:

Norge tok historisk EM-medalje

Keeper Torbjørn Bergerud leverte strålende spill da Norge tok EM-bronse med 28-20 over Slovenia. Det ga også norsk VM-plass neste år.
Les mer om:

Bergerud førte an da håndballherrene tok historisk EM-medalje

STOCKHOLM (VG) (Slovenia-Norge 20–28) Håndballherrene har tatt EM-medalje for første gang. Seieren i bronsekampen er et deilig plaster på såret etter nedturen mot Kroatia. Torbjørn Bergerud (25) ble Slovenias mareritt.
Les mer om: