Sport


King stoppet av VAR

Joshua King måtte se sin scoring VAR-annullert for offside da Bournemouth slo Southampton 3-1 i Premier League fredag kveld.
Les mer om:

VAR-annullert King-mål

Bournemouth tok sin aller første bortesiger mot Southampton med 3-1 i sørkyst-derbyet i Premier League fredag kveld, og kleiv opp til ein sterk tredjeplass på tabellen. Joshua King kom ikkje på scoringslista. Han avslutta eit angrep med å setje ballen i mål, men var hårfint offside. King rakk å juble, men det var før dommaren konsulterte VAR og annullerte. Då leia allereie Bornemouth 1-0 etter scoring av Nathan Aké. Like før pause sette Harry Wilson inn 2-0.

Liverpool er favoritter, men statistikken sier noe annet

Helgens store oppgjør i Premier League i helgen er utvilsomt Chelsea – Liverpool som braker sammen på Stamford Bridge søndag ettermiddag. Frank Lampards Chelsea har vist god form med unge Tammy Abraham i superform. Ligaleder Liverpool har hatt en prefekt start med fem strake seiere. Men de røde under Klopp har slitt på bortebane mot topp 6. Siden Liverpool slo Chelsea 2-1 på Stamford Bridge i september 2016, har Anfield-klubben bare vunnet én kamp på bortebane mot Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal og Tottenham. Seieren kom mot Tottenham i september i fjor.

Ny sjokkerende vending i NFL-såpeopera

Antonio Brown (31) fikk bare én kamp på elleve dager som spiller for New England Patriots.
Les mer om:

Russerne lurte henne og oss

Om du synes historien om svindelen med musehullet i Sotsji var i drøyeste laget, må du stålsette deg nå. Dummere enn dette blir det ikke.

Lillehammer lekte seg til seier

Lillehammer hadde null problemer mot nyopprykkede Grüner og vant 8-2 på hjemmebane i eliteserien i ishockey fredag.
Les mer om:

- Herman skal ikke bli enebarn

Suzann «Tutta» Pettersen har ikke planlagt framtida etter at hun la golfkøllene på hylla. Bortsett fra at hun ønsker seg familieforøkelse.
Les mer om:

ESPN: Real-styret har begynt å murre over Zidane

Han er en legende som spiller og manager. Det er bare det at fotball er og blir ferskvare.

Oppgjør med kjønnsroller i idretten: Hevder unge jenter ikke tør å være best

Gro Hammerseng-Edin (39) er blant flere kvinnelige profiler som mener det er viktig å snakke om kjønnsroller i idretten og i samfunnet.
Les mer om:

Burnley-manageren tilhører en utdøende rase

Det er bare Bournemouth-manageren som har holdt lenger i jobben enn Sean Dyche – med 17 dager. Dyche tar det ikke for gitt at han har hatt jobben hos Burnley i 7 år uten å ha blitt kastet på dør. Dyche forklarer selv hvor usannsynlig det er å beholde jobben over lengre tid i en Premier League-klubb. Les: Zidane blokkerte overgang -Å nå denne milepælen og bli så lenge i en klubb er riktig sjeldent. Og jeg tror det blir enda sjeldnere i fremtiden.
Les mer om:

Doping-ekspert: Russland mistenkes for å ha manipulert laboratorie-prøver

Etter mye og men fikk WADA (det internasjonale antidopingbyrået) i januar i år omsider tilgang til å hente ut data og prøver fra det mye omtalte antidopinglaboratoriet i Moskva. Nå mistenkes det at russerne har manipulert prøvene.
Les mer om:

- Russland mistenkt for å ha forfalsket dopingprøver

Det brygger opp til en ny russisk dopingskandale.
Les mer om:

Team Ingebrigtsen til VM med hemmelig våpen

I kveld er det én uke til Team Ingebrigtsen starter sitt VM med forsøksheat på 5000 meter. Der stiller de til start med et hemmelig våpen
Les mer om:

Norge må spille skjebnekamp for tomme tribuner

EM-kvalifiseringsmøtet mellom Romania og Norge spilles for tomme tribuner. Romania straffes hardt av UEFA for supporternes oppførsel i tidligere kamper.
Les mer om:

Romania får ikke ha publikum mot Norge

EM-kvalifiseringsmøtet mellom Romania og Norge spilles for tomme tribuner. Romania straffes hardt av UEFA for supporternes oppførsel i tidligere kamper.
Les mer om:

Norges gruppemotstander straffes

EM-kvalifiseringsmøtet mellom Romania og Norge skal spilles for tomme tribuner. Romania straffes hardt av UEFA for supporternes oppførsel i tidligere kamper, det melder NTB. Bakgrunnen for straffen var supporternes oppførsel i kampene mot Spania og Malta, hvor kampen ble utsatt i ett minutt på grunn av at det ble kastet fyrverkeri inn på banen. Det rumenske fotballforbundet har i tillegg fått en bot på 83.000 euro, tilsvarende cirka 820.000 kroner. Romania og Norge møtes i Bucuresti 15. oktober.

Sundby får særbehandling: Tror lagkompisene kan ha reagert

HOLMEN (VG) Martin Johnsrud Sundby (34) har knapt vært på landslagssamling i år.

Storspill av Hovland

Viktor Hovland spilte til tider fantastisk da han endte på tre slag under par på den andre dagen av det europeiske PGA-mesterskapet i golf.
Les mer om:

Hovland nær hole-in-one – endte dagen på tre under par

Viktor Hovland spilte til tider fantastisk da han endte på tre slag under par på den andre dagen av det europeiske PGA-mesterskapet i golf.
Les mer om:

Haaland sammenlignes med Zlatan: – Jeg tror han kan få en lignende karriere

SALZBURG (NRK): Red Bull Salzburg tror Erling Braut Haaland (19) kan gå i fotsporene til en av verdens mest omtalte spillere.
Les mer om:

Hovland med eagle og tetkamp

Med fire slag under par i dag og seks under par totalt er Viktor Hovland førebels nummer 8 etter to rundar av PGA Championship på europatouren i Wentworth i England. Hovland hadde ein eagle (to under par) og fire birdiar (eitt under par), men også tre bogeyar (eitt over par) fredag. Engelske Justin Rose og svenske Henrik Stenson leier med ni under par. Turneringa blir avslutta søndag, og er ei av fire europeiske turneringar som Hovland må delta i for å vere aktuell for Europas lag til Ryder Cup neste år.

Hovland-dramatikk på det siste hullet: Endte «i jungelen»

Viktor Hovland (22) spilte glitrende helt til det siste hullet av fredagens andre runde av BMW PGA Championship. Ballen endte helt inne i «jungelen», som Viasat-kommentator Fredrik Kracht uttrykte det.

Romania straffet

Fotballforbundet i Romania (FRF) bekrefter at oppgjøret mot Norge må spilles for tomme tribuner. Årsaken er fansens oppførsel i Romanias hjemmekamp mot Spania. Mer på TV2.no.

Barcelonas stjerneskudd blir spansk

Stortalentet Ansu Fati (16) fikk fredag spansk statsborgerskap. Det betyr at han kan spille for Spanias landslag i framtiden, melder NTB. 16-åringen er født og oppvokst i Guinea-Bissau i Afrika, men kom til Spania som sjuåring. Han startet på Barcelonas fotballakademi som tiåring og ble tidligere denne uken tidenes yngste Barcelona-spiller i mesterligaen.
Les mer om:

Treneren minnes Hanevold: – Brydde seg ingenting om folk flirte av ham

ASKER (VG) Etter bisettelsen av Halvard Hanevold minnes hans tidligere trener Audun Svartdal en skiskytterer som aldri brydde seg om at folk lo av hans mange påfunn – enten om det dreide seg om hvitløk i nesen eller gamasjer ingen har sett maken til.
Les mer om: