Sport


Store ord fra utbryterklubbenes ledere

Trusselen om en superliga utenfor fotballforbundenes kontroll har lenge hjemsøkt europeisk fotball. Nå blir det virkelighet, og lederne bak bruker store ord.
Les mer om:

Bekrefter superliga

Nå er det bekreftet. Tolv klubber starter en superliga i fotball.
Les mer om:

Tolv klubber bekrefter superliga

Søndag kveld bekrefter tolv av de største europeiske fotballklubbene at de går sammen og vil starte en eksklusiv superliga.

Champions League i fare for Juventus – Inter nær gullet

Juventus kan trolig gi opp håpet om en Serie A-tittel nummer ti på rad etter 0-1-tapet mot Atalanta søndag. Nå blir det kamp om å berge plass i Champions League.

Topp-4-plassen i fare for Juventus etter nytt tap

Juventus kan trolig gi opp håpet om en Serie A-tittel nummer ti på rad etter 0-1 mot Atalanta søndag. Nå blir det kamp om å berge plass i Champions League.

Europeisk superliga bekreftet – mot borgerkrig i fotballen

Opprettelsen av en ny europeisk superliga i fotball med seks engelske, tre spanske og tre italienske klubber ble bekreftet natt til mandag.
Les mer om:

Sharma tok sin første WTA-tittel

Astra Sharma feiret sin første WTA-tittel i tennis etter at den 165.-rangerte australieren slo tunisiske Ons Jabeur 2-6, 7-5, 6-1 i finalen i Charleston.
Les mer om:

Atlético beholder førsteplassen etter målfest

Atlético Madrid slo knallhardt tilbake etter to poengtap og beholder førsteplassen i La Liga etter å ha knust Eibar 5-0 søndag.
Les mer om:

Gidder ikke å dra til Sør-Amerika etter dette

Denne uken gikk Solskjær ut og fortalte verden at han ikke visste om Cavani blir på Old Trafford, og at han hadde respekt for usikkerheten til 34-åringen. Det var før Tottenham-kampen, Granada-kampen, og før søndagens 3-1 seier mot Burnley. Cavani-scoring mot Tottenham, Granada, det samme mot Burnley. Scoringer som har bidratt til at United er i semifinalen i Europaligaen og bare 8 poeng bak Premier League-lederen i lyseblått. Forrige uke kom i tillegg rådet fra en av personene Cavani har hørt på siden 2008. Ifølge Depo (via Sport Witness) har Cavani søkt råd hos Mr.

Medier: Slik er superliga-planene

Dersom en superliga blir en realitet, vil den være svært gunstig økonomisk for de involverte.

Kastet ut kula!

Halvor Egner Granerud (24) vil ikke ha verdenscupkula hjemme i leiligheten. - Jeg merket at blikket alltid endte på den. Det tror jeg kan være forstyrrende i det lange løp.
Les mer om:

Manchester United løser ut midtbanespiller foran nesa på Barcelona og Bayern München

Det er et ord som blir mye brukt av spansk presse når de skal beskrive Atletico Madrid midtbanespiller Saul Niguez er dynamisk. – Årsaken er hans unike evne til å raskt få frem et angrep og finne kombinasjoner som overrasker og skaper farlige situasjoner. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær mener han passer unik bra sammen med Bruno Fernandes i og med at han også er «dynamisk».

Storklubber bekrefter Super League

Sent søndag kveld bekreftet 12 storklubber at de er enige om å starte en ny turnering – Super League.

Bekreftet: United har siktet rettet mot den lyseblå delen av Manchester

Før Burnley-kampen gikk Solskjær ut og pekte mot den lyseblå delen av Manchester: «Større forsprang har vært hentet inn tidligere i Premier League», og la til at United skal gjøre sin del av jobben i de resterende kampene. Og Solskjær holdt ord. 3-1 på hjemmebane over arbeidsgjengen til Sean Dyche er solid, spesielt når Burnley er kjent for å gi de største klubbene problemer. Les: Sjokk og vantro: Manchester United pruter! Mason Greenwood har for alvor våknet opp på tampen av denne sesongen.

United-keeperen slaktes

Dårlig dag på jobb for Manchester United-keeper Dean Henderson (24): - Hva skal han ut dit å gjøre i duellen? Det er totalt bom!
Les mer om:

Greenwood i fyr og flamme

To scoringer av formspilleren Mason Greenwood og en fulltreffer på overtid av innbytter Edison Cavani sikret Manchester United 3-1-seier mot Burnley søndag.

Solskjærs formspiller tangerte Rooney-rekord i United-seier: – Ole stoler på meg

(Manchester United – Burnley 3–1) Mason Greenwood (19) velger seg april. For tredje ligakamp på rad ble tenåringen avgjørende.

Reddet av supergutten

Slitekamp da Manchester United vant 3-1 over Burnley. Supergutten Mason Greenwood (19) scoret to mål og Edinson Cavani ett for hjemmelaget.

- Et angrep mot fotballen

Fotballmyndighetene går hardt ut mot nye superligaplaner og storklubber trues med eksklusjon.

Raste etter krasj: - Hva faen?

Det ble dramatisk på dagens Formel 1-løp i Italia.
Les mer om:

Raser mot storklubbers superliga-planer

Både UEFA og Premier League går hardt ut mot storklubbenes planer.
Les mer om:

Verstappen vant VM-runde preget av dramatisk krasj

Max Verstappen vant Emilia Rogmagnas Grand Prix foran verdensmester Lewis Hamilton, men VM-runden i Formel 1 ble overskygget av en stygg ulykke.

Hevder europeiske storklubber er enige om superliga: – Et angrep på fotballen vi elsker

Ifølge flere internasjonale medier skal blant andre seks engelske klubber ha sagt ja til å bli med i en europeisk superliga. Nå trues de med å bli ekskludert fra alle andre turneringer.
Les mer om:

Utropt til vinner etter millimeteravgjørelse

Norske Uno-X imponerte i sitt hittil største ritt, mens det ble en nervepirrende seierskamp mellom Thomas Pidcock og Wout van Aert.
Les mer om:

- 100 kilo lettere

Borussia Dortmund kom tidlig under, men så dukket Erling Braut Haaland opp. Nordmannen endte måltørken og snudde kampen for Dortmund.
Les mer om: