Sport


Nils Arne Eggen er død

Trenerlegenden Nils Arne Eggen er død, 80 år gammel.
Les mer om:

Gammel kjenning tilbake som Thorsby-trener

Marco Giampaolo (54) er ansatt som ny trener for den italienske fotballklubben Sampdoria.

Nytt gull til Norge

Jesper Saltvik Pedersen kunne juble for et nytt gull i VM i snøsport etter at rivalen falt i 2. omgang.
Les mer om:

Dramatisk da rivalen kjørte ut: – Den andre gullmedaljen. Det er stort

Etter to sølvmedaljer kunne Jesper Saltvik Pedersen endelig juble for et nytt gull i VM i snøsport etter at rivalen kjørte ut i 2. omgang.
Les mer om:

Mot nytt VM-gull til Pedersen

Jesper Saltvik Pedersen fortsetter medaljefangsten.
Les mer om:

Nils Arne Eggens beste sitater: – Ronaldo? Kæm e’ det?

Nils Arne Eggen var ikke bare norgeshistoriens beste trener. Han var også en underholder av rang - og en mann med mange kloke tanker. Her er noen av trønderens gullkorn.
Les mer om:

Rekdal: – Det siste Eggen sa til meg, var at han hadde ståltro på gull i 2022

Rosenborgs nye trener Kjetil Rekdal og klubbledelsen mottok meldingen om trenerlegenden Nils Arne Eggens bortgang med sorg.
Les mer om:

By Rise om Eggen: – Føles nesten som å miste en far

Tidligere «rosenborgere» sørger over tapet av Nils Arne Eggen.
Les mer om:

ESPN: Kylian Mbappé og familie er på glid

I sommer trodde halve fotballverden at Kylian Mbappé var på vei bort fra PSG. Sportsdirektør Leonardo reddet situasjonen og fikk 23-åringen til å dedikere seg for oppgaven i Paris. 19 scoringer og 15 assists på 27 kamper så langt i sesongen tyder på at franskmannen trives. Kontrakten til Mbappé løper ut i sommer, der verdens mest ettertraktede senterforward (sammen med Haaland) kan spasere ut Parc des Princes som free agent. Et vanvittig sterkt forhandlingskort, der en sterkt økonomisk presset klubb som Real Madrid kan gi Mbappé konkurransedyktige personlige betingelser.

Kilde raskest på utfortrening i Kitzbühel

Aleksander Aamodt Kilde var raskest av samtlige utfortreningen i Kitzbühel. Italienske Matteo Marsaglia og østerrikske Matthias Mayer var begge 22 hundredeler bak nordmannen. Henrik Røa ble nummer 52, 5.91 sekunder bak Kilde. Adrian Smiseth Sejersted kjører ikke i Kitzbühel denne helgen. Torsdag gjenstår det én utfortrening før helgens renn. Det skal kjøres utfor fredag og lørdag, før helgen avsluttes med slalåm på søndag.
Les mer om:

BILD: Robert Lewandowski kan forlate Bayern München til sommeren

Bayern München har foreløpig ikke kommet noe vei med sin polske superspiss i forhandlingen om hans nye kontrakt. Klubben planlegger å selge Robert Lewandowski til sommeren hvis han avviser en ny kontrakt – ifølge Sport Bild. 33-åringen som nylig ble kåret til årets spiller i verden i en kåring av FIFA.

Riiber kan ikke delta i spesialhopp i OL

Kombinertstjerna Jarl Magnus Riiber imponerte med 2.-plass i NM i spesialhopp i Holmenkollen tirsdag. Det førte til spekulasjoner om hvorvidt han kunne steppe inn i det norske laget i lagkonkurransen under OL i Beijing dersom Norge ikke har fire spesialhoppere som kan stille. Problemstillingen ble særlig aktuell fordi det tidligere tirsdag ble klart at Daniel Andre Tande var koronasmittet.

Dødsfall, sviktende helse og megasuksess

Nils Arne Eggens trenerkarriere var en evig opptur. Hans siste år ble preget av sviktende helse og flere dødsfall i nær familie.

Mini glemmer aldri da Eggen kuppet middagsdaten med Anita

– Det var han som hentet meg og gjorde meg til Mini.
Les mer om:

Se Nils Arne Eggens liv i bilder

Rosenborg-legenden Nils Arne Eggen er død, 80 år gammel. Se bildene fra hans fantastiske karriere i denne bildeserien.
Les mer om:

Bekrefter at det jobbes for Balotelli-comeback i Premier League!

Vi måtte gni oss i øynene da vi leste uttalelsen til klubbpresidenten hos Adana Demirspor. Vår tidligere favoritt i Premier League, urokråka Mario Balotelli på vei tilbake til balløya?! De som tror Balotelli er helt ute etter at han har brukt de siste årene til å rote rundt i klubber som Brescia, Monza og nå senest Jonas Svenssons tyrkiske klubb, må tro igjen.

Kofstad bekreftet til turnering i Abu Dhabi

Espen Koftstad står på deltagerlisten til euopatourturneringen i Abu Dhabi sammen med Viktor Hovland. Det har lenge blitt spekulert i om Kofstad kunne få en plass i turneringen etter at flere påmeldte spillere har blitt koronasmittet.
Les mer om:

Juventus har tatt kontakt etter avslag gitt til både Tottenham og Newcastle

Den italienske storklubben Juventus er i førersetet for en overgang for 26 år gamle Anthony Martial, etter at både Tottenham og Newcastle har fått avslag på en forespørsel om et lån. Forholdet mellom angrepsspilleren og midlertidig manager Ralf Rangnick er svært dårlig selv etter en ektefølt unnskyldning for tåpelige kommentarer. Les: Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar Anthony Martial som har vært Manchester United spiller siden han kom fra Monaco i 2015 vet, som alle andre, at Ralf Rangnick ikke er manager når vi igjen kan nye en utepils.

Mannen som endret norsk fotball

Les mer om:

Pedersen kjører inn til andreplass: – Et fint utgangspunkt

Jesper Saltvik Pedersen legger seg inn på andreplass - og er i høyeste grad med i medaljekampen før 2. omgang av storslalåm, sittende klasse. Han er 18 hundredeler bak nederlandske Jeroen Kampschreur i VM-rennet. – Det er et fint utgangspunkt før 2. omgang, sier Pedersen til NRK. – Jeg kunne vært litt mer rå i løpet mitt. Jeg kan ta litt tid hele veien. Nå skal jeg nullstille og gønne på, forteller han. Igor Sikorski fra Polen er på tredjeplass, 2.96 bak nederlenderen. Marcus Grasto Nilsen ligger på 32.-plass før 2. omgang i stående klasse. 2. omgang begynner kl 13.30.
Les mer om:

- Den største gjennom alle tider

Norges landslagstrener, Ståle Solbakken (53), hyller Nils Arne Eggen (80) som gikk bort onsdag.

Drillo hyller Eggen: – En av de aller største

Reaksjonene og hyllestene strømmer inn etter Nils Arne Eggens bortgang.
Les mer om:

Rosenborg-legenden Nils Arne Eggen er død 80 år gammel

En bauta innen norsk fotball er død. Nils Arne sovnet natt til onsdag stille inn med sin nærmeste familie ved sin side. Det var med sorg Rosenborg i dag mottok budskapet om at klubbens aller største legende er død, klubben som var det meste av hans liv har lagt ut en kondolanseprotokoll. Det kommer inn kondolanser fra fjern og nær, vi har plukket ut noen få.

Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

Slik reagerer Fotball-Norge på Nils Arne Eggens dødsfall

En hel fotballnasjon samles i sorg over Nils Arne Eggens dødsfall.