Sport


Neste Barcelona-president langer ut mot PSG

Joan Laporta ledet Barca mellom 2003 og 2010. Nå står han som favoritt til å vinne presidentvalget som er flyttet fra januar til mars. Men å vente med å lede, det nekter Laporta å gjøre. -… Det blir mer og mer komplisert å komme med et overbevisende tilbud (til Messi). Han er fri til å forhandle med andre klubber, og nå står Barca uten president, begynner Laporta ifølge ESPN. Les: Glimrende nyheter om Pique Som så retter begge pekefingerne mot gjengen i Paris. -Det er disrespecful overfor Barca når klubber som PSG offentlig sier at de skal signere Messi.

Maren Lundby etter nye avlysninger: – Håper noen forbarmer seg over oss

Maren Lundby (26) må innse at nok en verdenscuphelg går fløyten. Rennene på Lillehammer om drøyt to uker må corona-avlyses.
Les mer om:

Skrekktallene: - Driter i det!

Da Norge sist slo Spania var Sander Sagosen to år gammel, men statistikken skremmer ikke Norges stjerne.
Les mer om:

Danmark kan bli Norges motstander: Mikkel Hansen så rødt i kjempedrama

(Danmark-Egypt 39–38 e.e.o. og straffekastkonkurranse) Mikkel Hansen fikk rødt kort for usportslig spill i siste sekund av andre ekstraomgang i et episk håndballdrama. Det ble avsluttet med et egyptisk rødt kort for nøyaktig det samme i siste sekund av den fjerde ekstraomgangen.
Les mer om:

Utrolig kvartfinaledrama da Danmark gikk videre i VM etter straffekastkonkurranse

Røde kort og straffer i siste sekund i to ulike ekstraomganger, gjorde kvartfinalen mellom Egypt og Danmark høydramatisk
Les mer om:

Høydramatisk VM-kvartfinale: Dansk stjernespiller fikk rødt kort –Egypt ute av VM

Intens håndballdrama endte i at vertsnasjon Egypt er ute av årets VM.
Les mer om:

Verdenscuphelgen på Lillehammer utgår

12–14. februar skulle det arrangeres verdenscup i hopp og kombinert på Lillehammer. På grunn av de nye innreisereglene fra Regjeringen utgår arrangementet.
Les mer om:

HVA SKILLER TOPPSTAVENE PÅ ØVERSTE OG NEST ØVERSTE NIVÅ?

Stavene som ligger i sjiktet rett under de råeste, nyter ofte godt av samme teknologi og prinsipper, men fremstilles av materialer som gjør dem litt rimeligere.

Det er bare plass til en konge i byen!

Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku måtte skilles fra hverandre av lagkamerarer tirsdag kveld under Milan-derbyet. En tweet fra belgieren kan ha vært katalysatoren. Det er ofte mye følelser på spill når det er by derby i Milano, og Coppa Italia-kampen var ikke annerledes, med Zlatan og Lukakus sin konfrontasjon som det alle snakket om.

Vant etter kjempedrama: - Utrolige scener

VM-favoritt Danmark er klare for semifinale etter seier i kvartfinalekampen som hadde «alt».
Les mer om:

Utenlandske idrettsutøvere slipper ikke inn i Norge

Det forteller statsminister Erna Solberg.

Verdenscuphelg avlyst

Utenlandske idrettsutøvere kan ikke regne med å få slippe inn i Norge med de strengere innreisereglene regjeringen presenterte onsdag. Det skulle i utgangspunktet arrangeres hopp- og kombinertrenn i Lillehammer helgen 12.-14. februar.

Slipper ikke inn i Norge

Utenlandske idrettsutøvere kan ikke regne med å få slippe inn i Norge med de strengere innreisereglene regjeringen presenterte onsdag. Reglene vil bli vurdert på nytt om to uker.
Les mer om:

Berbatov: United må ikke finne på å gå i milliard-fellen

Mens vi har sluttet å vente på Jadon Sancho. Forrige sesongs antatte livredder for Solskjær har mer enn nok med å redde seg selv og Dortmund – samtidig som United har kommet helt ut av skyggen til Liverpool og Manchester City i Premier League. Spørsmålet blir om Sancho egentlig trengs på Old Trafford. Gode, gamle Dimitar Berbatov har gjort seg opp en mening om temaet. Les: Glimrende nyheter om Pique -Jeg har hørt ryktet om at United signerer Sancho. Så, du signerer Sancho, men hvor skal du spille ham?, begynner den tidligere United-stjerna til Betfair.

Klæbo om Bolsjunov: – Jeg kan kjenne igjen meg selv i det

Men Johannes Høsflot Klæbo mener russeren burde tatt ut sinnet sitt på noe annet enn sin finske rival.

Derfor var Arsenal-stjernen ikke med i kamptroppen

Pierre-Emerick Aubameyang forteller hvorfor han var fraværende i Arsenals to siste kamper.

Glimrende nyheter om Pique

Barcelona uten Gerard Pique blir som Real uten Sergio Ramos. De to spillerne er udiskutabelt de store høvdingene i forsvaret. Så da Pique forsvant ut med kneskade mot Atletico Madrid i november, var det et varsel om dårlige tider for Barcelona. Og de kom. Nå skal ikke alt tilskrives Piques fravær, men 33-åringen har bygd seg opp en posisjon og tilstedeværelse som gir laget energi og ro. Derfor er det happy news på vei fra gjengen i hvite frakker.

Carlsen sto imot angrepet

Fabiano Caruana er ute etter Magnus Carlsens førsteplass på verdensrankingen og var på offensiven i deres duell onsdag, men Carlsen sto imot og berget remis. Partiet var både viktig for Carlsen med tanke på å forsvare førsteplassen på rankingen, men også for å henge med i seierskampen i den prestisjetunge Wijk aan Zee-turneringen. Carlsen hadde helst trengt seier for blande seg inn i toppen. Remisen gjør at han er Carlsen er et helt poeng bak ledelsen med kun tre partier igjen å spille.
Les mer om:

Arsenal har virkelig dekket bordet for Ødegaard

Mikel Arteta er ikke en mann som ofte bruker de store ordene. På onsdag kom likevel anledningen. Arsenal har de siste seks kampene fått betalt for arbeidet som er lagt ned siden sommeren. Sent, men ikke for sent til å redde sesongen. På onsdag kom i tillegg Martin Ødegaard til byen. Les: En normalt skuffende beskjed kommer fra Solskjær -Det er fremragende at vi har sikret oss Martin for resten av sesongen. Martin er selvfølgelig en spiller som vi alle kjenner godt, og selv om han er ung, har han spilt på øverste nivå en god stund.

United i form uten god Bruno

Bruno Fernandes ble matchvinner mot Liverpool, men det er andre spillere som har levert for United for tiden. Det mener TV 2s fotballekspert er et godt tegn for Manchester United.

Real-legende reagerer

Mener Martin Ødegaard (22) har for liten tålmodighet.
Les mer om:

Slik skal Spania slås: – Statistikken driter jeg langt i

Sander Sagosen & co. står foran den ultimate oppgaven. Det første stjernen gjør er å kaste Norges elendige Spania-statistikk rett i søppelbøtten. Enkle kontringsmål er Sagosens resept på å slå europamesterne
Les mer om:

Remis for Carlsen

Magnus Carlsen spilte remis med svarte brikker mot Fabiano Caruana onsdag. Mye skal til for at Carlsen skal vinne Tata Steel Chess sammenlagt. Han har 5,5 poeng av ti mulige.

Krever finsk straff - forsvarer Bolsjunov

Den svenske langrennseksperten Mathias Fredriksson taler norske eksperter midt imot og tar Aleksandr Bolsjunov i forsvar. Den tidligere langrennsstjernen mener finske Joni Mäki også burde straffes.

Messi er marerittet til onsdagens cupmotstander

Lionel Messi (33) er tilbake etter utestengelsen. Det er særdeles dårlig nytt for motstanderen i den VG+sendte Copa del Rey-kampen onsdag kveld, Rayo Vallecano.
Les mer om: