Sport


Molde med full pott etter 1-0 mot Rapid – Ohi matchvinner

Molde misset på flere gode sjanser før Ohi Omoijuanfo endelig scoret på vei mot 1-0-seier over Rapid Wien i europaligaen. Arsenal er neste motstander.
Les mer om:

Golf-Ventura med middels åpning på Bermuda

Kristoffer Ventura fikk til en brukbar åpning av PGA-turneringen i golf på Bermuda. Han kom inn ett slag under banens par og er på delt 64.-plass.

Klæbo med ekstremt corona-regime: – Hun blir tvunget til å leve som meg

LILLEHAMMER (VG) Johannes Høsflot Klæbo (24) og samboeren Pernille Døsvik er i «en evig karantene» for å unngå coronasmitte.
Les mer om:

Pangstart for Molde i Europa - Ohi nok ein gang matchvinnar

Molde har fått ein strålande start på Europaligaen etter sin andre siger på rad i turneringa. Men laget sløste lenge med sjansane mot Rapid Wien.
Les mer om:

Pangstart i Europa

Molde slo Rapid Wien 1-0 på Aker Stadion. Har seks av seks poeng i Europa League.
Les mer om:

Ohi Omoijuanfo avgjorde igjen for Molde: – Ingen i Norge har dette maks-nivået

(Molde-Rapid Wien 1–0) Nok en gang ble Ohi Omoijuanfo (26) matchvinner for Molde i Europa League – der det nå er gode muligheter for avansement.
Les mer om:

Molde med full pott!

Molde står med seks av seks mulige poeng etter torsdagens seier mot Rapid Wien. Ohi ble den store helten for Blåtrøyene da de vant 1-0.
Les mer om:

Midtsjø strålte for AZ

AZ Alkmaar slo Rijeka 4-1 i Europaligaen. Fredrik Midtsjø var en av kampens store spillere med to praktfulle målgivende pasninger.

Sjokktap for Tottenham

Simen Juklerød og hans Royal Antwerpen flyr høyt for tiden. Torsdag vant den belgiske serielederen 1-0 over Tottenham i europaligaen. Laget topper dermed sin gruppe med full pott, etter å ha vunnet åpningskampen i Bulgaria forrige uke. Da var Juklerød så god at Uefa ga ham plass på rundens lag. (NTB)
Les mer om:

Scoringsdobbel for Elyounoussi

Mohammed Elyounoussi scoret begge Celtics mål da det skotske laget spilte 2-2 mot franske Lille i Europaligaen. Nordmannen gav laget sitt en 2-0-ledelse etter første omgang. Men Lille klarte å score to ganger etter pause og utilknet. Kristoffer Ajer måtte ut med skade for Celtic.
Les mer om:

Bakenga langar ut mot «naive leiarar» - meiner det skjer rasisme i fotballen fleire gonger i veka

Mushaga Bakenga blir lei seg når han får høyre historiene om rasisme i barnefotballen. Likevel er han langt ifrå sjokkert. Han reagerer derimot sterkt på at rasismen blir dyssa ned.

Tottenham gikk på sjokktap i Belgia: 1–0 til Antwerpen

(Royal Antwerp-Tottenham 1–0) José Mourinho beholdt først bare to mann fra siste kamp, så byttet han raskt inn fem nye spillere i 2. omgang – men Tottenham gikk likevel på et ydmykende nederlag i Belgia.

Pinlig Tottenham-tap

Tottenham tapte 0-1 borte for Royal Antwerp i Europaligaen torsdag. Simen Juklerød spilte hele kampen for det belgiske vinnerlaget.
Les mer om:

Ajer ut med skade da «Moi» herjet: – Ser ikke så bra ut

(Lille – Celtic 2–2, Milan – Sparta Praha 3–0) Det var en nordmann og en svenske som preget gruppe H torsdag kveld: Mohamed Elyounoussi (26) med to scoringer for Celtic, og Zlatan Ibrahimovic (39) med målgivende og straffemiss for Milan.

NRK-ekspert rystet

Hetset for å kommentere kvinnefotball.

Solskjær hylles: - Bedre enn han får kred for

Ole Gunnar Solskjær får særlig skryt for taktikken og laguttaket mot RB Leipzig.
Les mer om:

Ajer byttet ut med skade

Kristoffer Ajer måtte av banen for Celtic i europaligakampen mot Lille torsdag. Det kan være snakk om en lyskeskade. Nordmannen har hatt et brutalt kampprogram den siste måneden. Han startet torsdag sin niende kamp for klubb- og landslag siden 1. oktober. (NTB)

Nordmenn i hovedrollen

Mohamed Elyounoussi herjet mot franske Lille, mens Kristoffer Ajer måtte av banen med lysketrøbbel. Da raknet det for Celtic. Skottene ledet 2-0, men kampen endte til slutt 2-2.
Les mer om:

Helsedirektoratet sier nei til NFF-bønn om unntak for toppfotballen

Norges Fotballforbund har bedt om unntak fra karantenereglene for elitefotballen. Helsetoppene gir tommel ned.

Ødegaard tilbake i lett trening

I følge Real Madrid deltok Martin Ødegaard på lett utetrening torsdag. Dermed kan han ha tatt et steg nærmere spill for Real Madrid igjen etter to uker på sidelinjen. Fredag er det to uker siden klubben meddelte at nordmannen hadde pådratt seg en skade i den høyre leggen. (NTB)

Avliver Solskjær-myte: – Taktisk innertier

Kritikerne vil ha det til at Ole Gunnar Solskjær ikke er god nok taktisk. – Den kritikken er høyst unyansert, svarer trenerveileder på Uefas trenerkurs.
Les mer om:

Ackermann etappevinner i Vueltaen

Sam Bennett syklet først over mål på den 9. etappen av Vuelta a España, men mistet seieren etter at TV-bildene viste at han dyttet Emils Liepins.i feltet tidligere på etappen. Dermed gikk seieren til Pascal Ackermann fra Tyskland.
Les mer om:

Mistet Vuelta-seier etter dytt

Sam Bennett spurtet inn til seier på den 9. etappen av Vuelta a España. Så ble det lagt inn protest mot en dytt i forkant, og iren ble deplassert. Dermed vant Pascal Ackermann.

Paolo Maldini vil ikke la Liverpool sin desperasjon hindre han i sitt store midtstoppermål

Schalke 05 er virkelig ute å kjøre denne sesongen, vi vet det er tidlig, men når klubben som har ambisjoner om å spise kirsebær med de store gutta bare har et poeng etter fem kamper i Bundesliga vet alle at store endringer vil komme. I en periode da AC Milan sin Sportsdirektør Paolo Maldini egentlig ikke var sikker på engen fremtid i klubben valgte midtstopper Ozan Kabak den tyske klubben fremfor å følge sitt store idol til Italia. Den tyrkiske midtstopperen er et av få lyspunkter i Schalke, men nå skal han begynne å bli lei av å spille i en klubb hvor stemningen er tungt negativ.

TRYSIL SOMMERSKISKOLE 2021: – NÅ ÅPNER PÅMELDINGEN

– Neste år håper vi å nå 440 elver totalt, 220 elever per uke, som er det maksimale antallet vi kan ta inn.
Les mer om: