Sport


Håndball: Reinkind storspilte i mesterligaen

Harald Reinkind (27) bidro med hele åtte scoringer da Kiel slo Porto 30–29 i håndballens mesterliga onsdag kveld.

Zlatan med perfekt hilsen til amerikanerne

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic han sin historie og siterer Gaius Julius Cæsar «Veni, vidi, vici» eller som vi ville sagt det på norsk «jeg kom, jeg så og jeg vant» i sin avskjed med LA Galaxy.  Zlatan er dypt takknemlig for hvordan han har blitt mottatt av klubben og fansen og takker dem for at han er føler seg i live igjen. Samtidig er det et lite stikk til amerikanere som ikke enda forstår at fotball er verdens største, viktigste sport. Les: «Du kan si at Milan tvang meg til å slutte» I came, I saw, I conquered. Thank you @lagalaxy for making me feel alive again.

Chiles beste fotballmenn nekter å spille landskamp

Den politiske krisen gjør at Chiles herrelandslag i fotball nekter å spille kommende ukes vennskapskamp mot Peru.
Les mer om:

Reinkind storspilte mot Porto

Harald Reinkind bidro med totalt åtte scoringer da Kiel slo Porto 30-29 i håndballens mesterliga. Kiel topper dermed tabellen i gruppe B med 13 poeng på åtte kamper. Montpellier og Vardar Skopje har begge ni poeng på plassene bak. (NTB)

Zlatans arrogante melding: – Nå kan dere se baseball

Zlatan Ibrahimovic forlater Los Angeles Galaxy.

Thorsby: – Det blir fly sammen med laget, det blir det. Dessverre.

Landslagsspiller i fotball Morten Thorsby mener fotballen og idretten må ta et større ansvar enn det den gjør i dag når det kommer til klimakampen. Selv kjøper 23-åringen klimakvoter for å slette eget CO₂-utslipp.
Les mer om:

Storhamar knuste Molde

Stohamar slo Molde 28-19 i Rema 1000-ligaen. Kampens toppscorer ble Emilie Hovden med åtte mål.
Les mer om:

«Barcelona er en mulighet, men først etter EM i 2020»

Ronald Koeman benekter ikke at Barcelona kan bli en mulighet for ham etter europamesterskapet i 2020. Ronald Koeman gjør det meget bra som landslagssjef for Nederland og er i ferd med å bygge opp den gamle fotballnasjonen sammen med sin egen status som trener.
Les mer om:

WADA-topp Helleland ble varslet om overvåkning

Linda Hofstad Helleland, visepresident i Verdens antidopingbyrå (WADA), forteller i sin nye bok at hun bla advart av PST om overvåkning fra «russiske interesser».
Les mer om:

Elverum tok seg til NM-finale

Sigvaldi Gudjonson var banens gigant da Elverum slo Halden 32-29, og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Islendingen scoret 18 mål.
Les mer om:

Nå må du ta på deg Norge-lua, Erling ...

ULLEVAAL STADION/NYDALEN (VG) Treningen var slutt. Men Erling Braut Haaland (19) var ikke ferdig. I flere minutter sto han og Sander Berge (21) og diskuterte, gestikulerte og pekte: Frustrasjon og nysgjerrighet ble til en lang diskusjon, for Haalands del for å forstå hvordan A-landslaget spiller fotball.

Elverum videre til NM-finalen

Sigvaldi Gudjonson scoret 18 mål da Elverum slo Halden 32-29 og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Dermed får Elverum muligheten til å forsvare fjorårets NM-gull når de møter Haslum i Oslo Spektrum 29. desember.

Vipers fremdeles ubeseiret

Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de Fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med tolv mål.

Refser Schumachers kone: – Hun er redd jeg vil avsløre sannheten

Michael Schumacher tidligere manager kritiserer Formel 1-legendens kone Corinne i ny dokumentar.
Les mer om:

Helleland: Fikk PST-varsel om norsk-russisk overvåkning

HOTELL BRISTOL (VG) I sin nye bok skriver WADA-topp Linda Hofstad Helleland (42) at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) varslet om hvordan norske selskaper skal ha overvåket henne. På oppdrag fra «russiske interesser».

Moi usikker på grunn av skade

Mohamed Elyounoussi sliter med en skade i foten og måtte gi seg underveis på dagens trening. Det betyr at kantspilleren, som har vært god i Celtic den siste tiden, er usikker foran den kommende landskampen mot Færøyene. – Som dere så var ikke Moi med. Han har vondt i en fot. Om det tar én eller flere dager tør jeg ikke svare på, sa landslagstrener Lars Lagerbäck på dagens pressekonferanse. Om Moi ikke rekker Færøyene-kampen seiler Mats Møller Dæhli og Tarik Elyounoussi opp som de mest aktuelle spillerne til å bekle rollen som høyrekant.

Røper sitt pinligste ski-øyeblikk: – Var enten å tisse eller tape

Skiskytterne Ingrid Landmark Tandrevold (23) og Tiril Eckhoff (29) røper stadig nye hemmeligheter i podkasten sin.
Les mer om:

Genks sportsdirektør: Ja, to toppklubber er interessert i Sander Berge

Det er ingen nyhet at Askergutten er lagt merke til av de største klubbene, men når du hører det direkte fra sportsdirektøren, kommer det hele litt nærmere. Selv om Genk er inne i en dårlig steam om dagen, har Berge brukt utstillingsvinduet hos Genk godt. Les: Bild: Bayern München har tre navn på blokka -Napoli er interessert i Sander. Det er en mulighet.

Ronaldos tøffe høst: Er målfesten over?

Cristiano Ronaldo (34) gjør seg klar for sin 163. landskamp og er på vei mot sitt niende mesterskap med Portugal. Men hvor er karrieren hans på vei?

King avslører: – Jeg tok Lars Lagerbäck til side og ga ham klar beskjed

Joshua King har kommet med en klar oppfordring til landslagssjef Lars Lagerbäck.

Bild: Bayern München har tre navn på blokka

Tyskere liker å gjøre en grundig jobb. Så når de først kvittet seg med Niko Kovac og banket Dortmund 4-0 «uten manager», har de tid til å vente på den rette. Og den rette kan veldig gjerne være Pep Guardiola. Ifølge tyske Sport Bild har Karl-Heinz og gjengen skriblet ned tre navn: Pep Guardiola Thomas Tuchel Erik ten Hag Den tyske avisen hevder Bayern skjønner at gode ting tar tid, og ser for seg at én av de tre befinner seg i München fra sommeren av. Les: Wenger er herved klar for sine nye utfordringer Her er det bare å holde på sine managere, City, PSG og Ajax.

Pallplassen glapp for Nesse

Ida Yessica Nesse havnet like utenfor pallen i kulestøtkonkurransen i Para-VM i Dubai. Nesse havnet på fjerdeplassen med et støt på 9,07 meter, bare seks cm fra tredjeplassen. Kinesiske Juan Yao vant soleklart med et støt på 10,90 meter.
Les mer om:

Arsene Wenger er herved klar for sine nye utfordringer

Det ble ikke Bayern München. Men slutt med fotballen blir det ikke for 70-åringen.
Les mer om:

FOSSESHOLM BESKRIVER SITT DØGNHJUL: – Jeg er ganske disiplinert og strukturert

Slik ser en vanlig dag i livet til kometen Helene Marie Fossesholm ut.

Genk gjør det dårlig, men Sander Berge er fortsatt attraktiv

Ifølge Genks sportsdirektør er både Liverpool og Napoli interessert i den norske defensive midtbanespilleren Sander Berge. 21 år gamle Sander Berge er et av de mange norske talentene som stormer den europeiske fotballscenen i disse tider, og Genk-spilleren tiltrekker seg oppmerksomhet fra flere klubber. Genk sportsdirektør Dimitri De Conde. Les: Genk har sparket Felice Mazzu «Napoli er interessert i Sander, så det er en mulighet.