Sport


Evra slår tilbake mot homohets-anklager

Patrice Evra slår tilbake mot påstandene om at han skal ha uttalt seg nedsettende om homofile etter at Manchester United slo ut PSG i mesterligaen i fotball.

Reiten sto over siste trening før storkamp i CL

Guro Reiten kjente antydninger til en forkjølelse og fikk hvile da LSK Kvinner gjorde de siste forberedelsene til mesterligamøtet mot Barcelona tirsdag.
Les mer om:

Omar Elabdellaoui i ny skandale: – Det skal ikke skje

Da Olympiakos tok ledelsen mot Panathinaikos søndag tiltet det helt for Panathinaikos-fansen. De angrep banen og kampen ble stoppet i en ny gresk fotballskandale.
Les mer om:

Østbergs tidstap forvirrer, men nå kan reglene bli endret

Vant hun eller tapte hun jaktstart-etappen på Lillehammer?
Les mer om:

Frustrert etter motgang – nå har «Moi» fått forklaringen

OLIVA (NRK): Mohamed «Moi» Elyounoussi (24) sliter med å vinne tillit i Southampton, men det er helt uaktuelt for lynvingen å se etter noe nytt til sommeren.
Les mer om:

Trond Nystad sto midt i dopingskandalen: - Unge folk har mistet trua

Unge østerrikske utøvere spør Trond Nystad om man må dope seg for å bli god på ski.
Les mer om:

Frisk Asker til NM-semifinale

Mats Frøshaug ble den store helten da Frisk Asker slo Lillehammer 2-1 i den sjuende og avgjørende kvartfinalekampen i NM-sluttspillet i ishockey tirsdag. Frisk Asker har fått Vålerenga som semifinalemotstander, mens Storhamar møter Stavanger.

Frisk til NM-semifinale etter snuoperasjon

Mats Frøshaug ble den store helten da Frisk Asker slo Lillehammer 2-1 i den sjuende og avgjørende kvartfinalekampen i NM-sluttspillet i ishockey.

Frisk Asker til NM-semifinale

Frisk Asker vant den sjuende og avgjørende NM-kvartfinalen mot Lillehammer. Serievinner Vålerenga valgte Frisk i semifinalen. Storhamar og Stavanger Oilers møtes i den andre.

Frisk Asker til NM-semifinale etter vill borterekke: - Helt sykt

LILLEHAMMER (VG) (Lillehammer - Frisk Asker 1–2, 3–4 sammenlagt) Frisk Askers Mats Frøshaug (30) har slitt med svimmelhet i mange år. Men da det gjaldt som mest i NM-kvarten, holdt han hodet kaldt.

Slakter Spania-stjerne

- Han er kjent for å ha noen skitne triks. Det liker jeg ikke, sier Markus Henriksen om Sergio Ramos.
Les mer om:

Leies tilbake til gamleklubben

Både Jerv og spiller, Michael Ogungbaro ser ut til å være fantastisk fornøyde med å «være sammen» igjen.  Den nigerianske midtbanespilleren kom til Start fra nettopp Jerv før 2018-sesongen, men tilbrakte hele fjorårssesongen på lån i Åsane. Der noterte han seg for 29 kamper og fem mål. Les: Smart dansk midtstopper klar for Eliteserien Ogungbaro var meget god for Jerv i 2016 og 2017, men ikke god nok for Start som rykket ned fra Eliteserien. «Etter et utfordrende år får Michael en sjanse til å vise frem de kvalitetene vi vet han har i vante omgivelser.

Lite LSK Kvinner-luksus tross Europa-suksess: – Det går i minus hele tiden

LILLESTRØM (VG) Med kvartfinale mot Barcelona i Champions League vil mange av oss tenke på luksus og millioner. Slik er det ikke med LSK Kvinner. Men de klager ikke.

Utklasser alle rekorder uten Bjørgen og Bjørndalen: - Helt utrolig

En rekke av tidenes beste norske idrettsutøvere ga seg etter forrige sesong. Likevel har Norge denne vinteren utklasset alle tidligere rekorder - med hele seks gull flere enn i rekordmesterskapet i Pyeongchang.
Les mer om:

Casper Ruud-kamp regnet bort

Regnvær tvang arrangørene av tennisturneringen Miami Open til å utsette alle tirsdagens kamper. Dermed fikk Casper Ruud en ufrivillig fridag. Ruud skulle ha møtt russiske Jevgenij Donskoj i 2. kvalifiseringsrunde av ATP-turneringen tirsdag.
Les mer om:

800 millioner er på langt nær nok for Eden Hazard

Det er ingen hemmelighet at Eden Hazard har lyst til å spille for Real Madrid og at han står øverst på ønskelisten til La Liga giganten.

– Jeg var så ung og visste ikke helt hva det dreide seg om

Elise Thorsnes er klar for Champions League med sin fjerde norske klubb. Denne gangen har hun også tro på avansement.
Les mer om:

Solskjær-favoritten Møller Dæhli om gamlesjefens suksess: – Han har vært ekstremt modig

Mats Møller Dæhli (24) er, som de fleste andre, imponert av gamlesjefen Ole Gunnar Solskjærs prestasjoner i Manchester United.

Skiskytter-NM endres etter sterk utøverkritikk

I årets NM i skiskyting på Ål stilte kun én av tolv landslagsløpere til start. Nå har skiskytterforbundet hørt på løperne.
Les mer om:

Skiforbundets advokat om Kristoffersen-krav: – Utenkelig

Både Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund skal ha kommet med forslag til forlik før sponsorsaken kom opp for Oslo tingrett. De ble begge avvist.

United-legende slår tilbake mot Zlatan-kritikk

Ryan Giggs sender et syrlig stikk til Zlatan Ibrahimovic etter at svensken rettet kritikk mot stjernespillerne i den gylne United-årgangen «Class of 92».

Molde vil kjøpe Veton Berisha

Romsdalingene har kastet seg inn i kampen om Veton Berishas underskrift.
Les mer om:

Slår tilbake mot Zlatan-kritikk

Ryan Giggs sender et syrlig stikk til Zlatan Ibrahimovic etter at svensken rettet kritikk mot stjernespillerne i den gylne United-årgangen «Class of 92».

Etter Birken: Sesongen er ikke over – Nå skal du ri på formtoppen

Etter Birken er det mange som anser skisesongen som over, men etter et renn man har toppet formen for slik mange gjør inn mot Birken, vil en formtopp kunne holde seg i flere uker.

Baseballstjerne nær å signere tidenes avtale

Mike Trout (27) er nær en tolvårsavtale verdt i overkant av 3,66 milliarder kroner.
Les mer om: