Sport


Kneskade kan stoppe Arnautovic i London-oppgjør

West Hams Marko Arnautovic sliter fortsatt med kneskaden han pådro seg forrige serierunde. Det er usikkert om han rekker helgens kamp mot Chelsea.
Les mer om:

Veiby jakter pallplass med Citroën

Ole Christian Veiby går en spennende avslutning på sesongen i vente. Unggutten har byttet til Citroën, og målet er å kapre en pallplass i WRC 2-mesterskapet. – For tre år siden tok jeg sølv i JWRC i en Citroën DS3 R3T, så det er ingen tvil om at jeg har gode minner med Citroën. Når det nå åpnet seg en mulighet for å samarbeide med Citroën igjen, så er det en utfordring jeg ser frem til.

Idrettsstyret ut mot WADA-vedtak

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité støtter verken WADAs vedtak eller oppmykingen av WADAs opprinnelige vilkår for RUSADAs gjeninntreden som nasjonalt russisk antidopingbyrå, skriver Idrettsstyret i en pressemelding fredag. Les: Våre Russiske venner er tilbake og godt er det Linda Hofstad Helleland går knallhardt ut mot WADAs avgjørelse om å oppheve utestengelsen av Russland fra 2015. «En mørk dag for antidopingarbeidet». Jeg er veldig skuffet på vegne av alle rene utøvere, og de som kjemper kampen for en ren idrett. Det er helt umulig for meg å støtte opp om dette.

Lørdagens travtips: 60 mill. i V75-potten

Det er Unionstrav med svenske Färjestad Travbane som arrangør. Skulle du bli alenevinner, venter cirka 24 millioner kroner på bankkontoen.
Les mer om:

Tottenham-profil tilbake i trening

Tottenhams Dele Alli er tilbake på treningsfeltet etter å ha stått over de siste kampene på grunn av en lårskade.

Moan med landslaget til Planica

Magnus Moan står utenfor landslaget denne sesongen, men er tatt ut i den norske troppen til helgens Sommer Grand Prix-renn i Planica.
Les mer om:

Løfshus: – Flere har takket ja til psykologhjelp

Langrennsmiljøet er i år blitt rammet av tre dødsfall på 48 dager.

Nilsen forlenger med Brann

Lars Arne Nilsen forlenger kontrakten med Brann, skriver Bergens Tidende.

Salzburg-helten Gulbrandsen: – Jeg er målløs

Fredrik Gulbrandsen hadde problemer med å finne de rette ordene etter at han ble matchvinner for Salzburg i 3-2-møtet med Leipzig i europaligaen torsdag.
Les mer om:

Idrettsforbundet: Kunne ikke støtte Helleland før nå

Visepresident Kristin Kloster Aasen mener at Norges idrettsforbunds støtte til Linda Hofstad Helleland ikke kunne kommet før vedtaket om å ta Russland inn i varmen ble fattet av det internasjonale antidopingbyrået Wada.

USA-manager døde to dager før MMA-Hamlets kamp

Da Marthin Hamlet (26) landet i København i går ettermiddag, fikk han en svært trist beskjed. Glenn Robinson, mannen som blant annet organiserte et møte med UFC-president Dana White, er død.
Les mer om:

Kvinnelandslaget i langrenn får nå tilbud om psykologhjelp

Tre dødsfall har rammet langrennsmiljøet på 48 dager. og flere har i følge VG takket ja til hjelp fra psykolog. Det er en krevende situasjon, bekrefter sportssjef Vidar Løfshus. Dødsfallene gjør også at planene endres når laget drar til Kvitfjell på mandag – det blir en roligere og sosial samling.

Trener Nilsen forlenger med Brann

Blir hos gulljagende bergensere.
Les mer om:

Enige om at han skal bli lenge

Brann avsluttet siste sesong i Eliteserien på 5.plass med Rosenborg som soleklar vinner. Det var langt opp for Brann og de var i fjor ikke på noe tidspunkt i praksis med i gullkampen, det er de definitivt i år.  Til tross for at Lars Arne Nilsen er en Sogndal mann er han nå i større og større grad synonymt med Brann. – Etter han i 2015 ble hovedtrener han ledet han laget til 2.-plass og direkte opprykk fra OBOS-Ligaen.

Mari Eide tilbake

Landslagsløper Mari Eide, som nylig mistet storesøsteren Ida, blir med på neste ukes landslagssamling.
Les mer om:

– Hvis du hadde gått av den bussen, ville du vært død nå

En whiskey-drikkende og storkjeftet Conor McGregor med klar beskjed til sin motstander.

Idrettsstyret kraftig ut mot WADA-vedtak

Styret i Norges Idrettsforbund tar avstand fra WADAs beslutning om å gjeninnsette Russland som fullverdig medlem. Linda Hofstad Helleland får full støtte.
Les mer om:

«Planen min var å være her i ti år»

Sergio Agüero er tydeligvis en mann som liker langtidsplanlegging. Da han kom til Manchester City for syv år siden var planen å bli i 10 år, nå har han vært i syv og han hadde bare to år igjen av avtalen.

Idrettsstyret kraftig ut mot WADA-vedtak

Styret i Norges Idrettsforbund tar avstand fra WADAs beslutning om å gjeninnsette Russland som fullverdig medlem. Linda Hofstad Helleland får full støtte.
Les mer om:

BT: – Nilsen forlenger med Brann

Lars Arne Nilsen forlenger kontrakten med Brann, skriver Bergens Tidende.

Frankrikes VM-sensasjon kobles til storklubber

Overgangsspekulasjonene florerer rundt franske Benjamin Pavard (22) etter sommerens VM-suksess.

Agüero i City til 2021

Manchester City fikk på plass en viktig signatur da stjernespissen Sergio Agüero (30) forlenget kontrakten med storklubben i ytterligere ett år.
Les mer om:

— Det gikk rykter om at jeg hadde ligget med managerens datter

Talentfulle Wilfried Zaha kom til Manchester United i 2013, men oppholdet i storklubben ble ikke så enkelt for den unge ivorianeren. Han fikk sjelden mulighet til å vise hva han var god for på Old Trafford, og i tillegg måtte han takle mange rykter utenfor banen. – Jeg angrer ingenting fordi det gjorde meg sterkere. Jeg føler jeg kan takle hva som helst nå. Jeg var gjennom så mye i United. Det gikk rykter om at jeg ikke fikk spille fordi jeg hadde ligget med David Moyes sin datter, og det var ingen i klubben som gjorde noe med det eller prøvde å rydde opp.

Tvedt støtter Helleland etter krass kritikk

Etter å ha fått krass kritikk fra flere hold, uttrykker Norges idrettsforbund nå støtte til Linda Hofstad Helleland, etter at hun torsdag tapte kampen om å slippe Russland inn i varmen igjen.
Les mer om:

Idrettsstyret kraftig ut mot Russland-vedtak

Styret i Norges Idrettsforbund tar avstand fra WADAs beslutning om å gjeninnsette Russland som fullverdig medlem.
Les mer om: