Sport


Bayern-sjefen vil forlenge Bundesliga til høsten

President Karl-Heinz Rummenigge i Bayern München vil heller forlenge sesongen i Bundesliga til september enn å avlyse den.
Les mer om:

Virus-stopp for Eliteserien: – Snudd hverdagen nesten på hodet

Vålerengas Christian Dahle Borchgrevink er en av Eliteseriens virus-isolerte spillere. Han gleder seg til å se VIFs «veldig harde» sjef Dag-Eilev Fagermo igjen.

Newcastle permitterer

Newcastle er den første klubben i Premier League sompermitterer tilsette på grunn av korona-viruset. Alle ikkje-aktive i klubben blir permittert, melder BBC. Championship-klubbane Birmingham og Millwall har også permittert fleire av sine tilsette. All fotball i England er sett på vent til tidlegast 30. april. Komande fredag skal partane i den engelske fotballen møtest for å diskutere ulike scenario for å avslutte sesongen.

Sammenliknes med van Dijk

Celtic-midtstopper Kristoffer Ajer er smigret over sammenligningen med Virgil van Dijk. Likevel er nordmannen klar på at det er mye han må jobbe med framover.

Ajer om van Dijk-sammenligningen: – Selvfølgelig smigrende

Celtic-midtstopper Kristoffer Ajer er smigret over sammenligningen med Virgil van Dijk. Likevel er nordmannen klar på at det er mye han må jobbe med framover.

– Det har aldri sett bedre ut i norsk landslagsfotball

Tidligere landslagssjef Nils Johan Semb ser optimistisk på Norges fremtid.
Les mer om:

Resultater Sindre Bjørnestad Skar

Slik gikk det gjennom sesongen 2019-2020:
Les mer om:

Svensk skitopp bryter tausheten: – Det er en tøff situasjon

Presidenten i Sveriges Skiforbund, Karin Mattsson, innrømmer at det er tøffe dager. Det er i langrennsleiren at uroen herjer.

- Tungt for Martin

Tirsdag kveld kunne Norge gått til EM-sluttspillet i fotball. I stedet er det full stopp for Martin Ødegaard og co. - Martin har portforbud. Det er tungt for ham, sier kompisen Sander Berge.

Carlsen kondolerer til rivalen

Den armenske sjakkstjernen Levon Aronian meldte mandag kveld om at kona hans var død etter en trafikkulykke for to uker siden. Magnus Carlsen kondolerte vennen.

Magnus Carlsen kondolerte etter at rivalen mistet kona

Den armenske sjakkstjernen Levon Aronian meldte mandag kveld om at kona hans var død etter en trafikkulykke for to uker siden. Magnus Carlsen kondolerte vennen.

Sjakkstjerne mistet kona – Carlsen sørger med vennen

Kona til den armenske sjakkstjernen Levon Aronian (37) er død. Arianne Caoili (33) var innblandet i en trafikkulykke for to uker siden.
Les mer om:

Slaktes av eksen

Wanda Nara får krass kritikk fra ekskjæresten Maxi Lopez etter å ha brutt karantenen i Paris.
Les mer om:

Skamfull Grealish bøtelagt av Aston Villa

Et godt råd hvis du skal snike deg ut for å dra på fest, ikke krasj med bilen din slik Aston Villa Kaptein Jack Grealish gjorde og ikke gjør det rett etter du har oppfordret alle andre til å være hjemme. Et uhell kan skje den beste, men å kjøre til en venn samtidig som man befinner seg i karantene er rett og slett for dumt, noe Grealish selv innrømmer. – Full av skam forteller han om hendelsen. West Midlands Police meldte at de rett før klokka 10 søndag ble kalt ut til Dickens Heath-området etter en Range Rover hadde kjørt inn i to parkerte biler.

Her er Braut Haaland tilbake på Dortmunds treningsfelt

Erling Braut Haaland kunne ikke unngå å glise da han mandag ettermiddag var tilbake på Dortmunds treningsfelt.
Les mer om:

Babylykke for Mesut Özil (31)

Arsenal-stjernen Mesut Özil (31) har blitt far for første gang.

Italiensk fotball utsatte samtaler

Italias spillerforening for fotball (AIC) og Serie A-klubbene frykter at fotballsesongen kan være over. Et viktig møte ble utsatt mandag. Partene skulle blant annet ha diskutert lønnskutt. – Bekymringen for at seriene er ferdigspilt for sesongen eksisterer. Vi er derfor nødt til å diskutere hvordan vi skal eventuelt skal avslutte dette på formelt vis. Samtidig må vi ta i betraktning både sportslige resultater og kontrakter, sa AICs president Damiano Tommasi. Uttalelsen til Tommasi må ses i sammenheng med uttalelsen til Italias idrettsminister Vincenco Spadafora søndag.
Les mer om:

– Tenk om alt det med Erling Braut Haaland aldri har skjedd?

Ligatitlene er truet for Liverpool og andre lag. Men det samme er enkeltspillernes prestasjoner. Kan corona-avbruddet ende med at Erling Braut Haalands bragder blir borte fra historiebøkene?
Les mer om:

- Sykt

Stina Nilsson (26) om møtet med bjørn: «Dessverre hadde jeg ikke børsa med meg.»
Les mer om:

Helsingborg If på kanten av stupet

Det var en tung og lite hyggelig pressekonferanse tidligere i dag for den svenske storklubben Helsingborg. Klubben sliter økonomisk og står i fare for å miste sin elitelisens, og i verste fall kan klubben legges ned. Klubbforman Krister Azelius fortalte: «Vi vil mangle 17 millioner kroner på grunn av koronaviruset.
Les mer om:

Tyske Bild: Dortmund har tatt innersvingen på United

Jude Bellingham har vokst seg for stor for Birmingham i en alder av 16 år. Høres helt sykt ut, men når du har etablert deg på et stabilt nivå i Championship som «sweet sixteen», da får du ikke fred fra toppklubbene. Manchester United har fulgt midtbanespilleren de siste månedene og fikk invitert tenåringen med familie til treningsfeltet på Carrington for en omvisning rett før viruset gjorde dette umulig. Les: Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne Utsiktene for at Bellingham skal bli overtalt av United er derfor store.

Villa-stjerne beklager

Først ba han alle om å holde seg hjemme. Deretter dro Aston Villa-kapteinen Jack Grealish på kompisbesøk og krasjet med bilen på tur hjem igjen.

Leeds har funnet Kiko Casilla erstatter som slipper inn bøtter med mål

Leeds har trøbbel med sin førstekeeper Kiko Casilla, som mest av alt minner om en bitter gammel mann. – 33 åringen har slengt med leppa og kommet med rasistiske kommentarer og fikk som et resultat 8 kampers karantene. Kiko Casilla har kontrakt frem til 2023, men etter uttalelsene, og varierende form er det slettes ikke sikkert han blir ut til slutt. – Nå har Leeds funnet en erstatter i Serie B.
Les mer om:

Kombinert-Graabak advarer mot «kilometerkrigen»

Jørgen Graabak (28) mener at nok får være nok etter den siste tidens kamp i langrennsmiljøet om å gå flest mulig kilometer.

Svensk skitopp bryter tausheten: – Det er en tøff situasjon

Ordføreren i Sveriges Skiforbund, Karin Mattsson, innrømmer at det er tøffe dager. Det er i langrennsleiren at uroen herjer.