Sport


Island kan skape VM-historie

Island skapte EM-feber for to år siden. Etter Argentinas havari torsdag, har Island en eventyrlig mulighet til å nå åttedelsfinale.
Les mer om:

«Jeg kommer aldri til å glemme det å vaske toaletter klokken fem om morgenen»

Raheem Sterling (23) letter på sløret og forteller om oppveksten, veien mot toppen og en datter som er besatt av Mo Salah i The Player`s Tribune.
Les mer om:

Skarstein knuste verdensrekorden med 23 (!) sekunder

Birgit Skarstein utnyttet regelendring til det fulle.
Les mer om:

Birgit Skarstein knuste verdensrekorden med 23 sekunder: – Helt enormt

Med ny teknikk smadret Birgit Skarstein (29) sin egen verdensrekord. Pará-roeren utklasset neste kvinne med nesten et minutt og ville hevdet seg i herreklassen under verdenscupregattaen i Linz.
Les mer om:

Ny OL-president vil gjenvinne tillit

– Det krever konkrete handlinger.

Spansk rykte: Real Madrid legger inn Real-spiller i budet til Liverpool

Det er ingen hemmelighet at Real Madrid-treneren er fan av en viss senegaleser i Premier League.

Skuddfoten til Coutinho skal tjene penger for oss

Brasil er store favoritter i fredagens VM-kamp mot Costa Rica og Phillipe Coutinho er på ny scoringsjakt.
Les mer om:

Meek lader opp til kamp i Las Vegas: – Må bevise at jeg tilhører toppen

Emil Weber Meek (29) er tilbake i UFC-buret om nøyaktig en måned. Oppkjøringen før møte med polske Bartosz Fabinski (32) i Hamburg har han lagt til USA igjen.
Les mer om:

Chelsea kan bli det ny «Little Napoli»

Maurizio Sarri melder nok sitt inntog til England med full fanfare. Selv om den siste bekreftelsen er ikke på plass, virker det som at det ikke er noen vei utenom. Da kan London komme til å få sin egen Napoli-avdeling. Når vi har tatt det for gitt at den tidligere Napoli-treneren kommer, tar vi like godt med et rykte fra Italia. Ifølge kilder Evening Standard har samlet fra Italia , kan det følge med fire Napoli-spillere til Premier League: spissen Dries Mertens vingen Jose Maria Callejon forsvarsspiller Elseid Hysaj forsvarsspiller Raul Albiol Følger Mertens med på flyttelasset?

Fansen raser mot sine egne: - Du er ubrukelig

Argentinske fans var ekstremt oppgitt over landslagssjef Sampaoli etter sjokktapet mot Kroatia torsdag. Kasper Wikestad mener det er fullt forståelig.
Les mer om:

Peter Schmeichels brannfakkel: Eriksen bedre enn Neymar

Verdens dyreste fotballspiller – eller danske Christian Eriksen (26)? For keeperlegenden Peter Schmeichel (54) er valget lett.
Les mer om:

Berisha klar for større utfordringer: «De er veldig interesserte»

Valon Berisha har vunnet serien fem år på rad med RedBull Salzburg. For 25-åringen kan forrige sesong med semifinale i Europaligaen og fem scoringer bety overgang til en større liga.  – Høydepunktet var mot Borussia Dortmund på bortebane. Å score to mål mot en sånn storklubb var en opplevelse jeg alltid kommer til å huske og vil være stolt av helt til jeg legger opp, sier Berisha ifølge TV 2. Oppskriften til spilleren, som fra 2016 valgte å spille landskamper for Kosovo, har vært den samme hele veien. -Da jeg vokste opp i Egersund og ville bli best der.

Serie A-keeper nærmer seg Liverpool

Klopp og Liverpool skal kjøpe ny keeper i sommer, det er opplest og vedtatt av alle medier som følger klubben tettest. Jan Oblak og Brasils nummer 1 Allison har vært øverst på ønskelisten til Liverpool-fansen, men begge virker nå mer som en ønskedrøm enn en realitet. Tidligere i uken kunne vi fortelle om en aktuell Premier Leauge-keeper, men nå er det Lazios albanske keeper, Thomas Strakosha, som nevnes som en het kandidat. Thomas Strakosha kan ifølge enkelte være nærmere en overgang til Liverpool nå som Lazio skal ha funnet en erstatter i Olympiacos keeper Silvio Proto.

Ranheim-sjefen advarer: - Vi er ingen billigbutikk hvor man kan forsyne seg fritt

Sølvplass på tabellen har gjort Ranheim-spillere hete på overgangsmarkedet, men daglig leder Frank Lidahl utelukker spillerflukt fra Extra-Arena i sommer.
Les mer om:

Tidligere italiensk toppscorer skal trene Arsenal – Kiev

Okay, litt sleip i disse overgangstider i Premier League, men Fabrizio Ravanelli trenger den oppmerksomheten han kan få. De som ikke har opplevd Ravanelli på en fotballbane bør ta seg et dykk på youtube. Karrieren til den italienske landslagsspilleren som herjet på 1990-tallet har nå tatt en ny vending. Ravanelli var blant Europas toppscorere på midten av 1990-tallet.

VM-supporterne på godt og vondt: Fra nazirop og homohets til søppelplukking

Fortvilte sveitsere booket hotell over 1000 kilometer fra stadion, mens Japans supportere ble verdenskjente for søppelplukking. Her er de sprøeste supporter-historiene hittil i VM.
Les mer om:

Italiensk storklubb vil hente Valon Berisha

Det bekrefter Valon Berisha selv til TV 2.
Les mer om:

Luke Modric «Han burde ikke ha ballen, han er deres farligste mann»

Argentina er i prinsippet ferdig i VM, mens Kroatia er videre etter bare to kamper som leder av Gruppe D. Veien til VM for Argentina var trøblete og da de kun klarte uavgjort mot Island skjønte de aller fleste at de ville få det vanskelig mot et knallsterkt Kroatia. Deres store stjerne Luka Modric som har vært en viktig del av Real Madrid siden han kom til klubben i 2012 fra Tottenham har vært åpen i deres plan.

Fotballryktene: – Vill kamp om VM-fenomenet

Mens Liverpool nærmer seg keeper. Få dagens rykter her!
Les mer om:

Bundesliga-klubb snuser på Morata

Vi tror Alvaro Morata vil tilbake til Juventus der han hadde sine beste år, for hva den påtroppende Chelsea-trener ønsker av spanjolen er uvisst. I mellomtiden har en bundesliga-klubb gjort seg klar hvis det skulle glippe for 25-åringen. Vi føler med Morata og ønsker at han skal lykkes der han er.

Okparaebo om SMS fra friidrettsforbundet: – Jeg fikk sjokk

PADERBORN (VG) Seks uker før EM i Berlin forteller Ezinne Okparaebo (30) at hun ikke har hørt noen ting fra friidrettsforbundet på 1,5 år. Norges raskeste kvinne har opplevd situasjonen som uvirkelig.
Les mer om:

Tallenes tale etter sjokktapet: Messi løper minst i hele VM

NIZHNY NOVGOROD (VG) Bak de svake VM-prestasjonene til Lionel Messi (30) skjuler det seg løpestatistikk som bygger opp under hans mislykkede mesterskap.
Les mer om:

Disse tallene avslører Messi. Hvor lenge orker han å ha det så vondt?

Da Argentina prøvde å snu kampen, løp han alt han kunne i åtte, ni sekunder.
Les mer om:

Uttak Team Milslukern - Driv Trening 2018/2019

Følgende løpere er tatt ut på A-laget til Team Milslukern - Driv Trening for sesongen 2018/2019:
Les mer om:

Slakter bruken av hjelm: - Totalt unødvendig

Marokkos Amrabat skaffet hodebeskyttelse etter en stygg smell. Hva mener egentlig ekspertene?
Les mer om: