Sport


Dortmunds sportsdirektør: – Sancho spiller for oss neste sesong

Borussia Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc avslører at Jadon Sanchos kontrakt har blitt forlenget til 2023. Han avkrefter ryktene om at Sancho skal selges.

Marerittbeskjed: Stjernespiller glipper

Borussia Dortmund-sjef: - Jadon Sancho blir i Dortmund.

Er dette enden på Sancho-sagaen? Dortmund-sjefen: – Han blir!

Jadon Sancho (20) har jevnlig blitt nevnt som en spiller Ole Gunnar Solskjær ønsker seg i Manchester United, men nå avslører Dortmunds sportsdirektør at stortalentet signerte en «hemmelig kontraktsforlengelse» så sent som i fjor.

Sancho blir i Dortmund

Dortmunds Jadon Sancho har blitt sterkt koblet til Manchester United denne sommeren, men blir nå værende lagkamerat med Erling Braut Haaland minst en sesong til. Sportsdirektør Michael Zorc bekreftet avgjørelsen på en pressekonferanse under klubbens treningssamling i Sveits mandag. – Vi planlegger med Jadon Sancho. Han spiller for oss neste sesong. Jeg tror det svarer på alle spørsmål, sa Zorc.

Idrettens umulige skvis

Fotball har tatt nær all oppmerksomhet i diskusjoner om corona og gjenåpning. Nå tar situasjonen en vending som er utfordrende for idrettspresidenten.
Les mer om:

Ber NIF droppe breddefotball fra ønskeliste til regjeringen

Norges idrettsforbund har fått ett døgn på å sende en liste over prioriterte idretter når regjeringen skal åpne for kontakttrening i fremtiden. Basketpresident Jan Hendrik Parmann mener store idretter som fotball ikke bør stå på den listen.
Les mer om:

Dortmund-sjef: – Sancho spiller for oss neste sesong

Jadon Sancho blir værende i Borussia Dortmund, ifølge klubbens sportssjef Michael Zorc.

Som David har FCK en god sjanse

Det er trist at Manchester United-F. C. København spilles som én kamp for tomme tribuner i Köln. Alt annet er banebrytende og fantastisk for norsk fotball.
Les mer om:

Islandsk motstand for RBK, mens Bodø/Glimt møter litauisk lag

Rosenborg tar imot islandske Breidablik, mens Bodø/Glimt får Kauno Zalgiris fra Litauen på besøk i første kvalifiseringsrunde til europaligaen.

Nedslående beskjed fra Raja til idretten

Myndighetene vil fortsatt ikke gi noen åpningsdato for kamper og treninger for voksne i breddeidretten.
Les mer om:

Landslagssjefen om Østbergs skadetrøbbel: – Føler virkelig med henne

Hele den kommende langrennssesongen kan i verste fall ryke for Ingvild Flugstad Østberg. Landslagstrener Ole Morten Iversen føler med eleven. 
Les mer om:

Solbakkens frykt før Manchester United-møtet: – Det er ikke det vi skal snakke om

Ståle Solbakken er sikker på at hans motivasjonstale blir lettere enn Ole Gunnar Solskjærs før den norske trenerduellen i Europaliga-kvartfinalen.

Bildet av Barca-stjernen vekker oppsikt

– Det ser ekstremt ut!

Leppelesere overbevist Ole Gunnar Solskjær snakker om Jadon Sancho på United trening

Lite viste jeg da jeg stod opp idag tidlig at jeg skulle skriver denne spiontriller aktige historien om hva som skjedde på treningsfeltet i forkant av europaligakampen mot FC København. Leppelesere er overbevist Ole Gunnar Solskjær snakker om Jadon Sancho på Manchester United treningen, de ser også helt tydelig at det er en mann med makt som snakker. – Han gir klar beskjed fix it.! Autoriteten til den norske manageren bygges ytterligere opp av hans håndbevegelser som ifølge våre eksperter er bestemte, forklarende og inviterende på en gang.

Endelig: Beckham skaffer seg stjerne fra Juventus

Tidligere i sommer gikk ryktet om at David Beckham hadde tatt en telefon til Barcelona for å «skryte og juge litt» – og spørre om mulighetene for å friste Luis Suarez over atlanteren. Men mens Beckham venter på svar og muligheten til å levere superstjernen til Inter Miami-supporterne, jobbes det også med en løsning i Torino. Suarez viste mot Napoli i Champions League at han ikke er klar for å pensjonere seg fra europeisk toppfotball, nå hevder italienske Calcio Mercato at Inter Miami er nærme en overgang med Blaise Matuidi.

Frustrert Moen kan miste rekord: – Det blir aldri rettferdig

Sondre Nordstad Moens europarekord på timeløp, som han satte fredag, er i fare for å ikke godkjennes av det internasjonale friidrettsforbundet (WA).
Les mer om:

Hardt presset Bohinen: – Vi står bak treneren

ÅLESUND (VG) Presset øker på Lars Bohinen og tabelljumbo Aalesunds FK. Spillerne er likevel klar på én ting: Bohinen er mannen som kan snu skuten.
Les mer om:

Aalesund-leder bekrefter til TV 2:Diskuterer Bohinens fremtid

Sitter utrygt som Aalesund-sjef.
Les mer om:

- Utelukker ikke Madrid-retur

Martin Ødegaards umiddelbare framtid avklares i løpet av noen få dager. Det skriver Spanias største avis Marca.
Les mer om:

Rekorden ryker etter løp i feil sko: Vil bli disket etter regelendring

Norges OL-håp Sondre Nordstad Moen (29) er innforstått med at han vil bli disket og ikke vil få godkjent den europeiske rekorden han satte på Kristiansand stadion sist fredag.
Les mer om:

Correa og Vrsaljko er koronasmittet

Atlético Madrid opplyser at Angel Correa og Sime Vrsaljko er spillerne som i helgen fikk påvist koronavirus. Resten av troppen har levert negative tester. Etter de to smittetilfellene måtte hele laget og støtteapparatet testes på nytt for viruset før Atlético kan sette kurs mot Lisboa for kvartfinale mot RB Leipzig i mesterligaen.
Les mer om:

Skotrøbbel for Moen – rekorden i fare

Men Sondre Nordstad Moen har søkt om medisinsk fritak til å bruke superskoene.
Les mer om:

Islandsk motstand for RBK, mens Bodø/Glimt møter litauisk lag

Rosenborg tar imot islandske Breidablik, mens Bodø/Glimt får Kauno Zalgiris fra Litauen på besøk i første kvalifiseringsrunde til europaligaen.

Superstjernens sjokkuttalelser vekker oppsikt

Ronnie O'Sullivan (44) var brutalt ærlig etter å ha tatt seg videre til kvartfinalen i snooker-VM.

– Krysser fingrene for at det blir sesong

...men verdens beste alpinist ser store utfordringer med å gjennomføre den som planlagt.