Sport


Norendal fikk skulderen ut av ledd

Silje Norendal slo skulderen ut av ledd under dagens kvalifisering i big air-kvalifiseringen i verdenscupen i Beijing. – Jeg fikk mye fart og kom litt langt. Så landet jeg med mye vekt på skulderen, som gikk ut av ledd, sier Norendal til VG. 26-åringen ble nummer ti i kvalifiseringen i den fremtidige OL-bakken og tok seg ikke videre til finalen.

Avviser «El Clásico»-utsettelse

Barcelona-president Josep Maria Bartomeu er tydelig på at neste ukes stormøte mellom Barcelona og Real Madrid ikke vil bli utsatt igjen. Han mener det er alles ansvar å se til at det ikke blir bråk og oppfordrer til ro. «El Clásico»-oppgjøret skulle etter planen ha vært spilt i slutten av oktober, men uroligheter i Catalonia tvang Det spanske fotballforbundet (RFEF) til å utsette kampen. Ny dato er onsdag 18. desember.

Silje Norendal slo skulderen ut av ledd: – Små-traumatisk opplevelse

Silje Norendal (26) har i mange år hatt skrekken for å få skulderen ut av ledd. Torsdag skjedde det under kvalifiseringen i den fremtidige OL-bakken for Big Air i Beijing.

BIRKELAND VANT I IBU-CUP

Lars Helge Birkeland gikk seg opp fra sjetteplass i kvalifiseringen og vant i IBU-cupen i skiskyting i italienske Val Ridanna torsdag.
Les mer om:

Russland-trener opprørt etter WADA-avgjørelse: – Det er virkelig galskap

DAVOS (NRK): Stemningen i det russiske laget har gått fra smil og jubel – til nedtrykthet og uvisshet på bare noen få dager. Trener Markus Cramer forteller at han ikke har noen lett jobb med å piske frem konkurranseinstinktet hos sine utøvere.
Les mer om:

Aviser: Napoli med muntlig bud på Berge

Italienske Napoli skal ha kommet med et muntlig bud på Genk-spiller Sander Berge, melder VG.
Les mer om:

Vilde (18) brakk staven. Så kom hjelpen fra uventet hold

Vilde Nilsen (18) sikret seier i sin klasse i verdenscupen i paralangrenn på Lillehammer. Men det ble bare mulig med kanadisk hjelp.
Les mer om:

Stikk UT! Skieventyret i Møre og Romsdal – 105 turmål

– Vi har laget et eget Stikk UT ikon slik at det er lett å finne postene, sier Marte Melbø om samarbeidet flere Friluftsråd har med 20 kommuner, 40 skiklubber og Skiforbundet.
Les mer om:

Danskene elsker norske fotballledere, nå er det Inge Andre Olsen sin tur

Inge Andre Olsen slutter som sportssjef i Stabæk og går til den danske Superligaklubben Aalborg. – Det er Ekstra Bladet som forteller at klubben snart presenterer sin nye sterke mann.   Den 41 år gamle nordmannen vil overta etter Allan Gaarde som allerede har forlatt klubben, dog ikke helt, jobben er nemlig nedjustert fra sportsdirektør til sportssjef. Les: ESPN: Liverpool har passert United i kampen om 24-åring Tidligere denne uken hentet AaB Søren Krogh fra FC Nordsjælland.

SEIER TIL NILSEN OG PALLEN FOR SKARSTEIN I SESONGÅPNINGEN

Parautøveren Birgit Skarstein staket seg inn til 3.-plass i verdenscupåpningen på Lillehammer torsdag. Vilde Nilsen sikret seier i sin klasse.

Norske «Rain» går for nytt trofé

Håvard Nygaard skal i aksjon når BLAST Global Finals går av stabelen i helgen. Sist gikk det hele veien, nå håper nordmannen på enda et trofé.
Les mer om:

– Napoli-bud på Berge

Genks sportsdirektør Dimitri De Condé bekrefter overfor VG at Napoli har kommet med et muntlig bud på Sander Berge. Budet skal være på omlag 200 millioner norske kroner.
Les mer om:

Vålerenga-fansen feiret LSK-nedrykket: - Deilig

Vålerenga-supporterne gir erkerivalen juling i sosiale medier dagen etter at det ble mørkt på Åråsen.

Genk-sjef bekrefter «muntlig bud» på Sander Berge fra italiensk storklubb

Det er ikke bare Erling Braut Haaland (19) som opplever medvind etter gruppespillet i Champions League. Prestasjonene til Sander Berge (21) i samme gruppe har satt fart på diskusjonene rundt fremtiden hans.

Snubla og vann med kanadisk stav

Vilde Nilsen (18) vann 7,5 km i verdscupen i para-langrenn på Lillehammer i ettermiddag. Ho var 56,8 sekund framfor Ekaterina Rumjantseva og 57 framfor Liudmyla Liasjenko. – Det var veldig tungt, sa Nilsen, som snubla og brakk staven under løpet. Ho fekk ein ny stav frå Canadas støtteapparat.

Dortmund-aktuelle Haaland spiller ikke for Salzburg lørdag

Erling Braut Haaland (19) kan ha spilt sin siste kamp for Salzburg. Han står over lørdagens kamp mot Hartberg.
Les mer om:

Brann-trenaren får ny tillit

Styret i Brann har slått fast at Lars Arne Nilsen får halde fram som trenar i klubben, trass i den bedrøvelege sesongavslutninga med 1-11 på dei to siste kampane, og berre ein siger på dei siste ti. – Han har vår tillit, sa styreleiar Eivind Lunde i ettermiddag. Nilsen lar leia laget sidan somaren 2015, og har leia laget til sølv (2016) og bronse (2018) i serien.
Les mer om:

Lars Arne Nilsen fortsetter i Brann: – Har vunnet en maktkamp

Lars Arne Nilsen er kamplysten på å løfte Brann tilbake til toppen av norsk fotball og får fornyet tillit av styret i klubben.
Les mer om:

Marcos Alonso savner livet i Italia og spilletid

Det er potensiell glede i fremtiden til Marcos Alonso, hans gamle sjef og mentor fra Chelsea Antonio Conte leder nå Inter Milan med stor suksess til i Serie A. Manageren ønsker å bidra med spilletid og bøte på savnet av Italia.  Daily Mail bruker ordet desperat når de vil fortelle om hvor mye Antonio Conte ønsker seg Alonso som virkelig sliter med spilletid etter Frank Lampard ble ansatt som Chelsea-manager i sommer.
Les mer om:

Bekreftet: Liverpool forhandler med RB Salzburg

De som kastet seg over denne tittelen og håpet på en Haaland-overgang til verdens beste klubb, må vi dessverre skuffe. Denne gangen gjelder det lagkamerat Takumi Minamino. Japaneren med 64 scoringer på 199 kamper for den østerrikske klubben er dypt ønsket av Klopp.
Les mer om:

Politiet: - Aldri opplevd før

Seks personer anmeldes etter kaoset på Åråsen.
Les mer om:

Nilsen fortsetter i Brann

Brann-styret informerte torsdag om at de har full tillit til trener Lars Arne Nilsen. Det kom frem på en pressekonferanse etter et lengre styremøte torsdag.
Les mer om:

Liverpool i ferd med å hente Haaland-lagkamerat

RB Salzburg bekrefter at de er i samtaler med Liverpool om å selge angriperen Takumi Minamino (24) til Liverpool.
Les mer om:

Spiller ikke neste kamp

Erling Braut Haaland blir ikke å se i lørdagens kamp mellom RB Salzburg og Hartberg.
Les mer om: