Reise


Ferien ble et mareritt: - Traumatisk

Gry Hammer var alene på Norgesferie da hun merket at noe var alvorlig galt. - Det ble bare verre og verre, sier hun til Dagbladet.
Les mer om:

- Slik reduserer du utgifter til bom og ferger på bilferien

Bompenger og fergebilletter kan gjøre innhogg i feriebudsjettet om du reiser på hovedveiene eller inn og ut av de store byene.

Denne sommeren vil «alle» reise – dermed blir det kaos

Etter to år med pandemi er det stor reiseaktivitet denne sommeren. Allerede før juni var over hadde den blitt definert som en kaos-sommer for reiselivet.

Wood Hotel i Bodø skal tre inn i nye Strawberry

Storsatsingen på Rønvikfjellet i Bodø er det første hotellprosjektet som signeres etter at det ble kjent at Nordic Choice Hotels skal bytte navn til Strawberry.
Les mer om:

Bilferie: Her kan du stoppe i Tyskland

Flykaos gjør at flere ferierende nordmenn velger bil til Sør-Europa. Her er forslag til stoppesteder i Tyskland mens du er på veien.
Les mer om:

Turmat: 6 oppskrifter for digg primusmat

Har du termos eller primus hjemme, er det enkelt å diske opp noe skikkelig godt på tur.

Norgesferien som ikke koster skjorta - opplev Nordfjord på budsjett

Høye priser på mat, strøm og drivstoff kan gjøre det utfordrende for mange å legge ut på den store Norgesferien i sommer. Men ved noen enkle grep og gode eksperttips kan du få de spektakulære og store ferieopplevelsene for en billig penge.
Les mer om:

Irritasjonstoppen: Dette hisser nordmenn seg opp over på ferie

Vi irriterer oss over mye når vi er ute på reise. Her er lista over det som fyrer nordmenn opp mest.
Les mer om:

Loen Shuttle - ein ny måte å oppleve Loen og Lodalen på

Oppstart av eit nytt og etterspurt transporttilbod i Loen og Lodalen. I juli starta  Loen Shuttle  -  eit tiltak frå reiselivet i Loen for redusere miljøavtrykket i dalen og forenkle logistikken.
Les mer om:

Reiseforsikringen dekker ikke kansellerte flyginger etter SAS-streiken

Flytrafikken til og fra Norge rammes hardt av SAS-streiken. Kansellerte flyginger som rammes av streiken, blir ikke dekket av reiseforsikring.
Les mer om:

Leiebil på ferie vil koste skjorta: – Vi kommer «aldri» til å ha nok biler

Ifølge Finn Reise har prisene på leiebil i sommer økt med over 40 prosent sammenlignet med før pandemien. Hertz melder om fulle bestillingsbøker.
Les mer om:

Unngå leiebilfelle på ferie

Hva svarer du når du skal hente ut leiebilen på ferie og leiebilselskapet insisterer på at du bør kjøpe flere ekstraforsikringer?
Les mer om:

TUI lanserer skiferier til Alpene

Reiseselskapet TUI utvider sin produktportefølje, og lanserer pakkereiser til Alpene.

- Blir ganske svidd

Selv om termometeret nesten koker i Italia, nyter Rita (45) de høye temperaturene.
Les mer om:

9 nye grunner til å dra over grensen: Dette skjer i Sverige i sommer

Nå som reiser til Sverige er restriksjonsfritt og like enkelt som før, lokker Sverige på nytt med flotte arrangementer og nyheter for nordmenn som er sultne på kortreist ferie i nabolandet.

Dette bør du vite om allemannsretten

Lurer du på hvor du fritt kan bade eller gå tur i sommer? Allemannsretten skiller på innmark og utmark. Da kan det være lurt å lære deg forskjellen på disse to begrepene.
Les mer om:

Unngå leiebilfelle på ferie

Hva svarer du når du skal hente ut leiebilen på ferie og leiebilselskapet insisterer på at du bør kjøpe flere ekstraforsikringer?
Les mer om:

Ranten Hotell - nyoppusset ved Nesbyen

BWH Hotel Groups siste tilskudd i Norge, Ranten Hotell, byr på ekte fjellhotellfølelse, nærhet til naturen og en innbydende atmosfære.
Les mer om:

Scandic best på frokost med flest distriktsvinnere

 Hotellkjeden Scandic er best på frokost flest steder i landet. Det fremkommer i den anerkjente kåringen Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost.
Les mer om:

Må reise i to døgn

Flyet til Helene Vikingstad (23) ble kansellert fra Tromsø. Flyteknikerstreiken har ført til at Vikingstad fikk en mye lengre hjemreise enn planlagt.
Les mer om:

Ferjesøk gir deg alt om Ferje-Norge

Norgesferie med ferje i år? Statens vegvesen har lansert ny og praktisk oversikt!
Les mer om:

Slik kurerer du frykten for bjørn

Er du redd for å møte bjørn i skogen? Turer i bjørneterreng kan hjelpe mot frykten.
Les mer om:

Scandic Spectrum:  Scandics største hotell med spa og Michelin-kokk

Nylig åpnet Scandic Spectrum. Hotellet ligger sentralt i København, har 632 rom, en romslig spaavdeling, to restauranter, takbar og store arrangementsfasiliteter.
Les mer om:

Saab-jubileum med bismak

10. juni var det nøyaktig 75 år siden Svenska Aeroplan Aktiebolaget viste frem prototypen på sin første bil. Det skulle bli starten på seks tiår med bilproduksjon i svenske Trollhättan.
Les mer om:

Stordalen har taket i Kongens by med Villa Copenhagen

Petter Stordalens storsatsning i København rakk akkurat å stå ferdig før pandemien traff Danmark. Så ble det stille rundt det gamle postbygget. Men nå må lokale københavnere plutselig kjempe om plassen i storbyens fineste basseng.