Motor - BilNorge.no


Dette frykter vi klart mest i trafikken

Én ting skiller seg dramatisk ut når norske bilister blir spurt om hva de frykter mest i trafikken.

Mye muskler og lang rekkevidde

BMW har røpet en del detaljer for sin kommende i4, men den lanseres ikke før i 2021 og har to modeller foran seg i køen.
Les mer om:

Comeback for ladbar GLC

Den har vært sterkt savnet i den norske Mercedes-organisasjonen, men nå er snart den ladbare utgaven av GLC tilbake – i to karosserifasonger.

Kjøres mye på strøm

Volvo har analysert kjøremønsteret til tusenvis av norske plug-in hybrider. Overraskende mye av kjøringen går på batteridrift.
Les mer om:

Gunstigere priser på Kona

Hyundai lanserer en oppdatert Kona electric med enda gunstigere priser. Modellen har fått flere viktige produktoppdateringer som kundene etterspør, nye utstyrsnivåer og kortere leveringstid.

Ford Mustang Mach-E koster fra 420.000 kroner og får inntil 600 km rekkevidde

Det er ingen tvil om at Tesla Model Y er utpekt som viktigste konkurrent når Ford nå slipper en elektrisk SUV og løfter fram Mustang-navnet for å understreke kjøreglede og ytelse. Dessverre er ikke Mustang Mach-E i Norge før sent i 2020.
Les mer om:

Ford vs Ferrari – tilbakeblikk

Nå er filmen snart på plass på norske kinoer også. Det skal bli spennende å se hvor mye den holder seg til virkeligheten.
Les mer om:

Ford Mustang Mach-E uten hemmeligheter

Det er ikke mye vi ikke vet om den kommende elbilen til Ford som skal avdukes natt til mandag. Det er nesten slik at vi mistenker Ford for å ha styrt alle lekkasjene.
Les mer om:

Slik kan du bli gjeldsslave

Du får ikke registrert en bil som ikke er forsikret. Likevel ruller det 30.000 kjøretøy uten forsikring på norske veier.
Les mer om:

Bakkerud klar for nytt prosjekt

Sist helg ble han slått må målstreken i kampen om VM-tittelen i Rallycross, men sølv er intet nederlag for Andreas Bakkerud. Nå vil han sjekke ut nye jaktmarker.
Les mer om:

La Dolce Vita med Ferrari

Ferrari lovet oss en ny bil denne uken. Foreløpig har vi bare fått bildene, men det er mer enn nok til å overbevise.
Les mer om:

Ungdommen kommer (igjen)

Det er et visst håp om at de unge F1-førerne, kanskje særlig Charles Leclerc og Lando Norris kan myke opp inntrykket av de gravalvorlige og/eller sutrende, etablerte primadonnaene.

Cutting edge McLaren ser bakover

Man skal være stø i bilhistorien sin for å se hvor den nye McLaren-modellen har sine røtter. Modellen heter Elva, hos noen gir det kanskje assosiasjoner.

Elegant koreaner

Kia lanserer en ny generasjon K5 på hjemmebane. Hos oss kan den på sikt bli aktuell under en annen betegnelse, gitt visse forutsetninger.

Range Rover på strøm

PRØVEKJØRT: Ladbar Range Rover Sport passer inn i alle de dyre gatene på monopolspillet.
Les mer om:

Avstikker i London

Selvfølgelig er det solidarisk å henge med når partneren er på juleshopping i London. Men kanskje man skulle unne seg en liten avstikker innom bilutstillingen på Victoria og Albert?
Les mer om:

Petter Solbergs bil til salgs

Det er kanskje naturlig at en god bruktbil blir mer verdt dersom en kjendis har sittet i den. Nå er 2003-Subaru Imprezaen til Petter Solberg til salgs.
Les mer om:

Det ultimate kompromisset

PRØVEKJØRT: AMG. De tre bokstavene, i den rekkefølgen, skaper forventninger og glede for et bilfilt hjerte. Jeg har aldri blitt skuffet før, og skulle heller ikke bli det nå, selv om det ikke var den aller råeste modellen som skulle testes.

Helt ny Skoda Octavia

Skoda har i kveld avduket en helt ny generasjon Octavia i to karosseriformer, som kombikupe og stasjonsvogn. En viktig nyhet for Norge er at den kommer som ladbar hybrid.
Les mer om:

Hyre og Easypark i samarbeid

Dersom du benytter bildelingsbil fra Hyre kan det nå bli enklere å parkere den.

Viktige dekkvalg

Vinterens første snøfall kom til Østlandet denne helgen, og som vanlig ble det kaos og lange køer. Skremmende mange tar sjansen på å kjøre på sommerdekk.
Les mer om:

Lister går elektrisk

I 65 år har Lister laget sine spesialutgaver av Jaguar. Nå er de klar med sin første elbil.

Mazda MX-5 30th Anniversary Edition

NETTKJØRT: Mazda er flinke til å markere runde tall med spesialutgaver, og selvsagt må det feires med fyrverkeri når verdens mest solgte roadster runder 30 år.
Les mer om:

Audi A6 (C7, 2011-2018)

BRUKT: C7-generasjonen av Audi A6 takker snart for seg, men den holder seg fortsatt godt. Nå er den attraktiv bruktbil.
Les mer om:

Gemballa på nye eventyr

Nå kommer det noen tegninger fra Gemballa som antyder at vi har en ny hyperbil på gang. Gemballa kan i hvert fall skryte på seg at de er etablerte og har gjort dette før.