Lokalt


Fortsatt usikkerhet om ny vei

SKIEN: Det er fortsatt knyttet usikkerhet til om en løsning med en bom på strekningen Kastet – Stoadalen og ingen på Lannaveien, vil gi store nok inntekter til å gjennomføre bygging av den nye veien mellom Ulefoss og Lunde. Et alternativ kan være at man må ty til høyere takster i bomløsningen.
Les mer om:

Sjefen sluttet hos butikkgiganten – nå gjør en gammel ringrev comeback

SKIEN: Selskapet Butikkpartner AS eier 13 dagligvarebutikker og har 386 ansatte – de fleste i Grenland. Nå har mangeårig daglig leder sluttet i selskapet, og inn fra sidelinjen kommer en gammel ringrev i bransjen.
Les mer om:

Nå selger de burgere uten kjøtt

Fra i dag kan du velge en hamburger helt fri for kjøtt hos Burger King, for i dag lanserer kjeden et plantebasert alternativ over hele Norge, og i 25 andre land. Rebel Whopper er allerede testet ut i Sverige og USA.
Les mer om:

Skivebom, dårlig research, nesten inntertier og gode tips

TELEMARK: Her er en gjennomgang av våre tips for 2019-sesongen. Slik endte det.

Måtte bygge ny skiheis som er helt lik den gamle

VÅGSLID: Stadig strengere vedlikeholdskrav i skisenterbransjen tvinger fram endringer. På Haukelifjell skisenter investeres det seks millioner i en skiheis som er omtrent helt lik den gamle.

300 års historie hugd ned - se før og etter

LANGESUND: Kommunen handlet raskt etter at en rapport fastslo dårlig tilstand på kastanjetrærne ved Apotekergården. Nå er trærne borte.

Jeg klarer ikke helt å glemme hun her

Kommentar: Ove Mellingen
Les mer om:

Reagerer på nye «hemmelige» møter: Vurderer mistillitsforslag

SKIEN: Tommy Ballestad (FNB) reagerer på «hemmelige» samordningsmøter og vurderer mistillitsforslag mot ordfører. Fungerende ordfører Trond Ballestad vil evaluere møtepraksisen.

Foss Five venter på å forklare seg: – Jeg tror det vil være et oppklarende bidrag

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five (Ap) sier hun trodde at støtten til Odds jubileumsfest ble vedtatt i 2019-budsjettet i fjor. Hun tror hennes forklaring til revisjonen vil være oppklarende.
Les mer om:

H18 Bygg AS slått konkurs – klarte ikke å betale skattekrav

SKIEN: Tirsdag ble H18 Bygg AS slått konkurs, etter at selskapet ikke klarte å betale et utestående skattekrav på 96 000 kroner.
Les mer om:

Fritidsparken innførte parkeringsavgift – men da ble denne parkeringsplassen full

SKIEN: Allerede dagen etter at Skien fritidspark innførte parkeringsavgift, så sto det fullt av biler på parkeringsplassen utenfor klubbhuset til Herkules IF. – Forrige torsdag telte jeg 75 biler der, sier André Martini, som er leder i Herkules IF.
Les mer om:

Louise (30) leder butikken som lokker til seg flest kunder: – Det er så mange mennesker som er glad i hverandre

LARVIK/BAMBLE: Hver dag setter Louise-Marie Høiseth Hansen seg i bilen og kjører fra Telemark til Larvik. Her leder hun den butikken i kjeden Mester Grønn som hadde størst omsetningsvekst i høst.

Håper på fyrverkeri-reprise: Slik skal Odd bli enda bedre

SKIEN: I 2016 var det fyrverkeri og fotballfest da Odd sikret bronsen foran nesten 10 000 tilskuere. Nå kan det skje igjen. Dag-Eilev Fagermo har også en plan som skal fornye laget og gjøre Odd enda bedre.
Les mer om:

Ser du hvem Ingrid er i år?

LANGESUND: Ingrid Verpe Nilsen er inne i "helvetesuka" og spisser Trump-aksenten før det hele braker løs førstkommende fredag.
Les mer om:

Har du også kjent lukten? – Vi får kommentarer hele tiden

SKIEN: Dagligvarekjeden Rema 1000 har svært miljøvennlige bæreposer. Det er imidlertid lukten inni posene som har fått enkelte kunder til å reagere.
Les mer om:

Vil rive og bygge nytt i Storgata: Her kan det bli 15 leiligheter

PORSGRUNN: I Storgata går Brødrene Hansen Eiendom med planer om å rive to bygg, og bygge opp et 18,5 meter høyt splitter nytt nærings- og leilighetsbygg.
Les mer om:

Tommel opp og full fart for togstopp i fjellet

SKIEN: - Ja, til togstopp i Skien sentrum, sier jernbanemyndighetene i et svar som kom i forrige uke. - Så nå starter vi opp med reguleringsplanarbeidet. Vi tror vi kan lande det politisk i løpet av 2020.
Les mer om:

Sjekk dagens oddstips på 13 kamper

Oxford kan få trøbbel i kveld.
Les mer om:

Slipper å legge ned: Thomas og Oddbjørn tar over butikken

PORSGRUNN: I september fortalte John Rødmyr i TA at han skulle gi seg etter 30 år i antikkbransjen. Nå har kollega Thomas Stensrud Larsen tatt over butikken på Vessia, sammen med Oddbjørn Lien. 

Manchester United-stjernenes nye klubb har cupsuksess

David Beckham og United-kompisene opplever suksess med League Two-laget Salford City. Vi tror Salford kan slå League One-laget Tranmere i EFL Trophy i kveld.

Vogntog presset ut av veien

NOME: Et vogntog presset et annet vogntog ut av veien, før det stakk av fra stedet.
Les mer om:

Ble valgt i september – nå vil hun trekke seg

SKIEN: Ved kommunevalget i Skien i september ble 22 år gamle Ida Riis-Johansen valgt inn i Skien bystyre for Senterpartiet. Men nå ønsker hun å trekke seg.
Les mer om:

Nå kan skiensfolk ha sendt opp sitt siste fyrverkeri - kan bli ulovlig om litt

SKIEN: Politikerne må ta stilling til om det skal innføres et forbud mot privat oppskytning av fyrverkeri på nyttårsaften. - Vi risikerer å tape masse penger, for vi har allerede bestilt og gjort avtaler.
Les mer om:

Vi tror Fyllingen tar seg til sin sjette finale

Seriekampen mellom Fyllingen og Haslum endte 28-28 tidligere i høst. Det er klart for en semifinale-rysare i cupen i kveld.

NHLs toppscorer har en ellevill statistikk

David Pastrnak er målkongen i NHL med sine 15 mål Vi tror han scorer igjen i natt, og vi får over fem i odds på det.
Les mer om: