Lokalt


Fyll og spetakkel i Langesund. 40 ungdommer bortvist fra Krogshavn

LANGESUND: Rundt 40 ungdommer gikk fra stedet da politiet kom og viste dem bort. Mange var beruset. Noen var så beruset at politiet måtte ringe foreldre som kunne hente dem. Ungdommene er i alderen 14-19, melder politiet på twitter.
Les mer om:

Du bør ikke sove med vinduet åpent

Det kan være skadelig.

Alt du lurer på om gravlegging ... men ikke har turt å spørre om

De fleste har vært i en begravelse, men hva skjer med grava etterpå? Hvor stor kan pyntebusken bli, før den er for høy? Hvorfor blir ikke kirkegården full? Hvor dypt graver man, og hvor lenge «varer» en grav? Her får du vite hva som skjer på veien tilbake til jorden.
Les mer om:

Legene trodde Sandra (24) hadde tarmslyng og galleblærebetennelse. Ultralyden viste noe helt annet...

I september 2017 dro Sandra (24) til legen med kraftige magesmerter. Kun timer senere forandret livet seg drastisk. - Jeg skjønner fremdeles ikke hvordan det går an, sier hun halvannet år senere.
Les mer om:

Sjonglerer familie og småbruk med scenelivet

SKIEN: I Bergen jobber Hadle Reisæter med arbeidsledige på scenen. I Skien vil han gi publikum den festen de ikke visste skulle bli en fest når de møter «Peer på pub». Mellom teaterjobbing og pendling forsøker han å være hobbyprodusent av sider på småbruket i Sauherad.
Les mer om:

Har vært et landemerke siden 1950-tallet, nå skal den rives

PORSGRUNN: Honnørbrygga ble bygget til kongelig besøk, men har forfalt og er inne i sine siste dager. – Brygga skal rives før ferien, sier Thomas Nøklegård i Porsgrunn kommune.

Fallskjermhopper reddet ned fra tretopp: – Jeg skal opp i lufta igjen i morgen!

TØNSBERG: – Formen er strålende, sa den ferske fallskjermhopperen Grunde Myhrer etter å ha blitt reddet ned.
Les mer om:

Fikk den folkefesten de ville ha

SKIEN: Grenland speedway fikk oppfylt drømmen om 1000 tilskuere da den lokale klubben lørdag arrangerte nordisk mesterskap i 250 kubikk på Geiteryggen. – Vi er veldig fornøyde. Alt gikk etter boka og vi har i tillegg fått tilbakemelding fra godt fornøyde utenlandske kjørere, forteller klubbens formann, Roy Thingstad Pettersen. Thorstein Pettersen fra Skien var den eneste lokale som deltok på stevnet. Han, som fyller 16 år i juni, fikk med seg tre poeng og ble nummer 13. To dansker og en svenske inntok seierspallen.
Les mer om:

Ble nektet serveringsbevilling - nå forsøkes utleie av det totalrenoverte lokalet

PORSGRUNN: Lokalene i Storgata 114 ble pusset opp for over én million, men kommunen nektet eier serveringsbevilling. Nå letes det etter andre som vil starte opp her.
Les mer om:

Vil ikke ha helårs parkeringsforbud i Øvregate

SKIEN: Lokalutvalg og beboere i og rundt Øvregate vil ikke ha parkeringsforbud året rundt, bare om vinteren.
Les mer om:

Syngende fallskjermhopper henger fast 23 meter over bakken

TØNSBERG: Fallskjermhopper henger fast i tre. Men humøret er det tilsynelatende ikke noe å si på.
Les mer om:

Rekordstor cup: Ser du noen du kjenner?

PORSGRUNN: Aldri har det vært så mange på Pors cup. I løpet av lørdag og søndag blir det spilt nesten 500 kamper. 207 lag, med spillere i alderen seks til 12 år, er med. - Dette er en rekord vi er stolte av. Vi var stolte i fjor også, men dette er den største cupen jeg kan huske å ha vært med på, og jeg har vært med siden jeg var 15 år, sier Pors' Kyrre Jansen, som snart fyller 40 år. - Vi har et cupteam som har jobbet sammen i mange år og vet hvordan vi skal gjøre det. Nå har vi med lag fra Kviteseid i den ene enden til Kongsberg i den andre, forteller Jansen.

Noen du kjenner? Se bildeserie fra Yarastafetten

PORSGRUNN: Laget til Ernst & Young (EY) var det raskeste bedriftslaget da Yarastafetten ble arrangert på Herøya fredag kveld. Hele 57 lag og 456 løpere stilte til start i den populære stafetten rundt Gunneklevfjorden. Det er rekorddeltakelse
Les mer om:

Bygde monsterinstallasjon: Og den skal Hedda (29) sette fyr på

SKIEN: – Helt ærlig så starta det med å ikke ha penger, sier Hedda Hørran. Hun har bygd en svær trekonstruksjon av materialer hun har funnet. Kunstverket skal hun sette fyr på rett før Sankthansaften.
Les mer om:

Over 200 vil være Farmen-statister: Trude meldte på hele familien

KRAGERØ: – Jeg skal ikke si noe til dem. De får lese det i avisa.
Les mer om:

De satser i sentrum: – Nå trenger vi enda flere folk

SKIEN: Ida Næss Haakanes (37) og Hilde Førstøyl Futtrup (39) startet opp arkitektkontor i fjor høst, og har allerede fått en til med på laget. – Vi ønsker å ansette flere, slik at vi kan være med på store prosjekter, sier kvinnene bak Sted arkitektur.
Les mer om:

– Den stjålne båten er funnet, på Sandøya

PORSGRUNN: Kommunes båt som ble stjålet fra brygga på Heistad har kommet til rette.
Les mer om:

Mottok gjev pris: – En stor og gledelig overraskelse at vi er best i Norge på dette

BERGEN/PORSGRUNN: Telerør, den største rørleggerbedriften i Telemark, satser tungt på lærlinger. Nå er Telerør tildelt prisen Årets lærebedrift 2019 i regi av Rørentreprenørene Norge.
Les mer om:

Sentrum koker: Klare for Barnas dag

PORSGRUNN: I Porsgrunns gater syder det av liv, med hoppeslott, ansiktsmaling, Elias-båten, bytog og tivoli. Alle er klare for Barnas dag. Snart starter årets tog og TA kommer tilbake med en stor bildeserie fra toget.
Les mer om:

Her får Tina livet sitt snudd på hodet: – Det vanskeligste var å fortelle gutta mine at pappaen deres er død

Bjørn Oscar Lysgård var en av to motorsyklister som døde momentant i møte med rusføreren. Hjemme satt kona Tina med sønnene deres på åtte og ti år og ventet på 36-åringen.
Les mer om:

Har eid over 50 Mazda: – Jeg er nok litt arvelig belastet

Helge Solberg har hatt over 50 biler av typen Mazda. I 2011 fikk han tak i samme modell som den aller første han hadde, en RX-2 Coupé Deluxe 1972-modell.
Les mer om:

Ber om tips etter tyveri av kommunens båt

PORSGRUNN: Båttyver har vært på ferde natt til lørdag. Kommunen ber nå om hjelp fra publikum.
Les mer om:

Gjør store skader på åkrene: Har gitt fellingstillatelse på 240 grågås

BAMBLE: Viltnemda har gitt felltingstillatelse på totalt 240 grågås i Bamble.
Les mer om: