Lokalt


Hunden Aslan skapte ulve-oppstyr: – Jeg synes folk drar litt forhastede konklusjoner når de roper «skyt ulven»

Saken om et ulvelignende dyr som ble filmet langs veien på Fosser i Indre Akershus forrige lørdag, har versert i media. Nå forteller Katarina Øvstegård at det neppe er snakk om noen ulv – men hunden hennes Aslan som hadde stukket av. Se videoen nederst i saken.
Les mer om:

Oliver (19) fikk knust ansiktet under Norway Cup: - Kirurgene brukte fem timer på å rekonstruere det

Elleve uker etter at Oliver Stronach-Nathan (19) knuste deler av ansiktet i finalen i Norway Cup, nærmer KFUM-keeperen seg comeback på fotballbanen.

Duer døde etter å ha blitt stengt inne – Nå er forholdet anmeldt

– Det var et grusomt syn, sa Tom-Atle Ødegaard, som så de døde, innesperrede duene da han skulle ta 74-bussen på Mortensrud i september. Nå har Fugleadvokatene anmeldt forholdet.

Selger unik eiendom på Svartskog til 18,9 millioner: – Det er veldig få slike eiendommer til salgs. Når man først får kloa i en vil man helst bli boende

Det er ikke hverdagskost å selge eiendommer i Oppegård med rundt 50 meter strandlinje ved Oslofjorden og eget bryggeanlegg.
Les mer om:

Øystein (36) og Martin (24) er de nye journalistene i Nordstrands Blad

Nordstrands Blad styrker redaksjonen med to nye journalister.
Les mer om:

Christer Falck gir seg i plate- og bokbransjen: – Greit å gi seg før det går helt gærent

Nordstrandsbeboer Christer Falck gir seg som musikkprodusent etter over 30 år i bransjen, samtidig legger han ned forlaget han startet for ti år siden. Men det blir likevel neppe det siste du hører fra den frittalende ildsjelen. Og Gåsehud-konsertene på Nordstrand - de består.

Gaven som gir deg panoramaoversikt over alt du ser fra toppen av utsiktstårnet på Grønliåsen: – Det er som julaften for oss at sikteskiva endelig er klar

Er du blant dem som har lurt på hva alle toppene og stedene du ser fra utsiktstårnet på Grønliåsen er? Førstkommende lørdag er en splitter ny sikteskive på plass, som gir deg panorama-oversikt over alt du ser.

Torsdag åpnet en helt ny kafé på Bryn Senter. – Her kommer vi til å ta lunsjen fremover

Da den nye kafeen Gourmet Allé åpnet på torsdag satt sitatene løst hos de mange kundene som hadde tatt turen for en liten smakebit. For eierne selv er det viktig at kundene trives og at lokalmiljøet vil komme tilbake.
Les mer om:

Domino's gir seg i Norge

Eieren av Dolly Dimples og Domino's gir seg i Norge etter litt over to år.
Les mer om:

Motorfolket får én million fra Staten til å pusse opp Tyrigrava – starter til våren

Kulturminnefondet har gitt Tyrigrava AS tilsagn om én million kroner til tilbakeføring av fasaden, slik at bygningen kan få tilbake sitt opprinnelige uttrykk.
Les mer om:

Nå er det slutten for disse sedlene

Utskiftingen av de gamle sedlene er godt på vei, og den 19. oktober er det over og ut for de gamle 50- og 500-lappene. Da vil ikke lenger banker, butikker og utsalgssteder være forpliktet til å akseptere dem. 
Les mer om:

Historisk hus i vannkanten på Nordstrand til salgs: – Dette er et hus man kjøper med hjertet

Har du rundt 16 millioner kroner å bruke på bolig, kan du nå sikre deg en 130 år gammel villa helt nede ved fjorden i Bydel Nordstrand.
Les mer om:

Anne Hilde fikk sjokk da hun kom hjem fra jobb: – Dette er jo ren vandalisme

– Først fjernet jeg flere meter med tujahekk - for å oppfylle kravene til fri sikt - og fikk tommel opp. Så kommer jeg hjem til dette!
Les mer om:

Trym (20) fikk skulderen ut av ledd. - Det var helt sykt vondt

Talentet Trym Korperud Johnsen måtte gi seg etter et par minutters spill med skulderen ute av lett, og det ble bare vondt verre for BSK som ble utklasset 37-25 av Fyllingen i kvartfinalen i NM.
Les mer om:

17.700 leser Nordstrands Blad - det forplikter

Nye lesertall viser at stadig flere tar det digitale spranget og leser oss digitalt. Nå bretter vi opp ermene for å gi deg som bor i Bydel Nordstrand og Østensjø enda bedre innhold.
Les mer om:

Ett skritt nærmere McDonald's på Bryn

Nå har Bryn Senter søkt om ombygging for å kunne åpne McDonald's.
Les mer om:

Galoppen, EKT-veien eller kanskje Grønnesletten? Se forslagene til nytt veinavn på Ekeberg!

Det har rent inn med forslag til hva en foreløpig navnløs vei på Ekebergsletta bør hete. Mens mange vil hedre EKT, ønsker andre mer lokalhistoriske og sportslige navn. Se hele listen her!
Les mer om:

Slik endrer elbilen kjøremønsteret

Undersøkelse gjort av Transportøkonomisk institutt (TØI) viser at elbilen fører til mer bilkjøring.

To nye BMW-innbrudd på Nordstrand i natt

BMW-banden har på nytt vært på ferde i lokalområdene på Nordstrand. Onsdag morgen har politiet fått inn to nye anmeldelser av innbrudd i BMW-er på Nordseter og Bekkelaget.
Les mer om: