LokaltBakerens Kone legger ned på Lambertseter: – Det er trist, sier butikksjef Tone

Helt siden Lambertseter senter ble åpnet for snart ti år siden, har Bakerens Kone bydd på hjemmebakst, kaffe og andre gode saker. Nå er det snart slutt for den populære kafeen.
Les mer om:

Mann i 60-årene kjørte med svært høy promille på Lambertseter - dømt for andre gang

Nordstrandsbeboeren må sone 30 dager i fengsel og betale 53.000 kroner i bot.
Les mer om:

Sporveien snart i mål med oppgradering av tre bommer på Ekebergbanen

Det nye bomanlegget på Sørli stasjon/Sørlistien ble satt i drift i fredag 6. desember. To andre anlegg blir klare innen utgangen av neste uke.
Les mer om:

Svært glatte veier fredag

Politiet i flere distrikter på Østlandet melder om svært glatte veier og mange trafikkuhell fredag formiddag. Også i vårt distrikt er det såpeglatte veier.
Les mer om:

Dette pepperkakehuset kan Emmi (11) bruke som lekestue

Emmi (11) og mamma Siren Knoff Bentsen har lagd større pepperkakehus enn de fleste. – Dette er et veldig morsomt førjulsprosjekt.
Les mer om:

Flere førsteklassinger enn det er plass til på Bekkelaget skole neste år

100 barn som blir førsteklassinger neste høst, sogner til Bekkelaget skole. Trolig vil ikke alle få plass på skolen.

Gravingen er i gang - nå skal det lages rundkjøring

I krysset Nordstrandveien-Langbølgen er gravingen nå kommet i gang. Til sommeren skal en ny rundkjøring stå ferdig.

Er du raskere enn 18 år gamle Theodor rundt Sportsplassen?

I treningsappen «Strava» kan du over hele landet finne ulike distanser og teste deg mot andre brukere. Blant de raskeste på 400 meter rundt friidrettsbanen på Sportsplassen finner man bekkelagsgutten Theodor Berre Jacobsen (18).
Les mer om:

Reven rasker på Nordstrand - men ikke mat den!

En vakker og nysgjerrig rev rasker i disse dager rundt på Nordstrand. Bymiljøetaten oppfordrer folk til å ikke mate den.
Les mer om:

Rådhusets politikere vil bevare lønnetrærne i Langbølgen!

Lønnetrærne i Langbølgen skal med all sannsynlighet ikke felles likevel. Etter lang tids kamp har aksjonsgruppen for bevaring av trærne nå fått full støtte av samtlige politikere i Samferdsels- og miljøutvalget på Rådhuset.

Markus (21) vil spille for Norge: - Drømmen er landslaget og proffspill

Veien fra Kolbotn til Bækkelaget til rekruttlandslaget har gått fort for Markus Fartum. I går scoret han tre mål da Bækkelaget tapte 27-25 mot Kolstad i Trondheim.
Les mer om:

Anmeldt etter å ha gjort om komposthaug ved Ljanselva til parkeringsplass

Olav Arne Øye reagerte sterkt da kommunen satte opp skilt med parkering forbudt utenfor boligen hans. I etterkant har han fjernet en komposthaug og jevnet ut sameiets tomt med steinmasser for å få gjesteparkeringsplass. Nå er det kommunen som reagerer.
Les mer om:

Er det noen på Nordstrand som ikke liker Teslaville-stempelet?

«Velkomstskiltet» til Bydel Nordstrand i Kongsveien har blitt utsatt for hærverk. Nå ønskes du ikke lenger velkommen til Teslaville, men «lcome to slaville».
Les mer om:

Johan Fredrik (28) har arbeidstrening på Manglerud Senter: – Hullene i CV-en blir mindre for hver dag

Johan Fredrik har opplevd å få mange jobbavslag i sitt liv og forteller at det har vært tøft. Nå får han nyttig arbeidstrening på Manglerud Senter tre dager i uken. Drømmen er fast jobb.
Les mer om:

Ivar ble frikjent i tingretten for å ha syklet i kollektivfeltet – nå har dommen falt i lagmannsretten: – En rar dom, mener syklisten

Ivar Grøneng fra Kolbotn ble i februar frikjent i tingretten for å ha skapt farlige situasjoner i kollektivfeltet på E18. Onsdag ble han dømt i lagmannsretten for å ha forstyrret trafikken. – En rar dom, mener syklisten.
Les mer om:

Det vil ta noen år før Cecilie Thoresens vei bygges ut – men det er nå du kan være med å påvirke

I disse dager legges rammer for hvordan området mellom Lambertseter og Karlsrud T-banestasjoner skal utvikles. Du kan være med å påvirke ved å si din mening.
Les mer om: