Lokalt


Den nye eieren kan få en pangstart(pluss)

Kanskje allerede i løpet av måneden har en ny eier tatt over Bardu Camping. Og kanskje blir det med en god avtale på hånda.
Les mer om:

Krever umiddelbare grep(pluss)

Når halvparten av ambulanseflyene står på bakken med tekniske problemer, må regjeringen leie inn andre fly, krever fylkesordføreren i Troms og Finnmark. Ap-leder Jonas Gahr Støre kaller beredskapssituasjonen for ambulanseflyene i nord «fullstendig uakseptabel».

– Det har vært et langt svangerskap, men vi har vært tålmodig(pluss)

Lørdag ble den nye brannstasjonen på Finnsnes offisielt åpnet.
Les mer om:

Nyhetsdøgnet søndag 8. desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

– Gleder du deg til å møte kongen, Hans Karolius?(pluss)

Hans Karolius er tildelt HM Kongens fortjenstmedalje og vil bli invitert til slottet sammen med de andre som har fått en slik utmerkelse.
Les mer om:

Liker å pynte og lyse opp i mørketida(pluss)

– Vi kaller dette bare for lykkliga gatan, sier Svein Olsen i Sneveibakkan boligfelt og viser til nabolaget som lyser opp med julelys og dekorasjoner.
Les mer om:

Akutt krise ved UNN — utskrivningsklare pasienter opptar hver tiende seng(pluss)

Ledelsen ved UNN slår nå alarm om at drifta ved sykehuset rammes hardt av at Tromsø kommune ikke henter hjem sine ferdigbehandlede pasienter.

Kan bli slutten for sameskolen(pluss)

Driften ved sameskolen i Troms (ligger i Målselv) kan gå mot slutten hvis ikke brukerkommunene og fylkeskommunen finner en løsning på finansieringen av skoleskyssen.
Les mer om:

Helene (23) er hekta på å tegne biler(pluss)

Helene Johnsen (23) fra Sørreisa har alltid vært interessert i biler og motor. Det siste året har hun begynt å tegne biler.
Les mer om:

Lakserømming ved Senja — ønsker tips

Fiskeridirektoratet mottok 3. desember melding fra Salmar Farming AS om rømming ved lokaliteten Trettevik i Malangen ved Senja.

Helt på siden 07.12.2019(pluss)

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Flere trodde Kystsoneplanen skulle behandles i Senja kommune(pluss)

I kommende uke behandler tre av fire Senja-kommuner kystsoneplanen i de respektive kommunestyrene. Nå råder det forvirring om hva som blir riktig å gjøre.

Sveiselokalene er stengt(pluss)

Fylkets hovedverneombud har sammen med de lokale hovedverneombudene besluttet å stenge sveiseaktiviteten i TIP- lokalene inntil videre .

Nyhetsdøgnet lørdag 7. desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Geir-Inge Sivertsen: – Skulle aldri vært anmeldt(pluss)

Ordfører i Lenvik, Geir- Inge Sivertsen, står fast på at helsekjøpsaken aldri skulle vært anmeldt til politiet. Han stiller også spørsmål om det er noen som har hatt en agenda, med å aldri legge saken død en gang for alle.

Kommuneadvokaten: – Det har vært en vanskelig sak for Lenvik kommune (pluss)

Kommuneadvokat i Lenvik kommune, Bjørn Stefanussen, sier til Folkebladet at helsekjøpsaken har vært en vanskelig sak både for Lenvik kommune og for dem som har vært direkte involvert i saken.
Les mer om:

Her er Folkebladets funn i helsekjøpsaken(pluss)

Helsekjøpsaken har ridd Lenvik kommune som ei mare over mange år. Folkebladet har gått gjennom nesten 3.000 dokumenter i saken i et forsøk på å finne svar på hva årsaken til det massive bråket om helsekjøpsaken egentlig har vært.
Les mer om:

Kay Erling Ludvigsen: – Har ikke lest anmeldelsen(pluss)

Kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet, Kay Erling Ludvigsen, sier at helsekjøpsaken er en sak der alle feilene kom på løpende bånd i begynnelsen. Både på korttidskontrakten og langtidskontrakten.

Katrine Boel Gregussen: – Sår som aldri gror(pluss)

Kommunestyrerepresentant for SV, Katrine Boel Gregussen, omtaler helsekjøpsaken som et sår som aldri gror for Lenvik kommune.
Les mer om:

Dømt for å ha filmet sin mindreårige nakne datter og hennes venninne i skjul(pluss)

Ved flere tilfeller filmet han sin mindreårige nakne datter og hennes venninne med skjult kamera, i tillegg til opptak av en eldre datter og hans fraseparerte kone. Attpåtil skaffet hans seg minst 930 bildefiler og 195 videofiler med overgrepsmateriale av barn. Mannen er nå dømt til fengsel for dette.
Les mer om:

Ny eier inn i boligprosjekt(pluss)

Myre-bedriften, Øksnes entreprenør går inn på eiersiden i leilighetsprosjektet Sjøgata panorama på Finnsnes.
Les mer om:

– Oppfattet det som lovlig(pluss)

I motsetning til Dyrøy kommune mener Rolf Espenes i Finnlandsnes Eiendom AS at alle forhold ved utbygginger på Finnlandsnes er i orden.
Les mer om:

Nytt vannverk gir et hopp i avgiftene(pluss)

Selv med en dobling i vannavgiftene og en solid økning på renovasjon, vil innbyggerne i Lavangen fortsatt ha et lavt avgiftsnivå, melder ordfører Hege Rollmoen Myrseth (Ap).
Les mer om:

Nyhetsdøgnet fredag 6.desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
Les mer om:

Ingen videre drift av Sjøveganhytta(pluss)

Det blir ingen videre drift for Sjøveganhytta AS. I alt har det kommet inn krav på 8,6 millioner kroner til boet. Men det er lite verdier å hente.
Les mer om: