Lokalt


Starter kraftverkbygging

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) gav i februar 2015 konsesjon til bygging av Selura kraftverk i Flekkefjord kommune. Konsesjonen ble overført til Drangeid Energi AS i oktober 2018.

Krever erstatning for sand i maskineriet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Slippen Apartments Grønnes med sine 17 leiligheter krever erstatning fra Flekkefjord kommune gjennom sitt forsikringsselskap Eika Forsikring AS. Skaden oppsto i forbindelse med Boston AS sitt arbeid for kommunen. Leilighetene på Slippen Foto: Svein Løvland/ Arkiv I forbindelse med arbeider med opprensking av sjøbunn inne i havnen er det blitt spylt ut mye sand ut over havbunnen.

To personer er funnet døde i skredområde på Svalbard

En mann og en kvinne har falt flere hundre meter ned en bratt fjellside og er funnet døde i et skredområde i Hornsund på Svalbard.

To omkommet i snøskred i Hornsund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sysselmannen fikk melding om ulykken klokken 11.30 søndag, skriver de i en pressemelding.Kvinnen og mannen hadde dratt ut på tur fra stasjonen fredag. Da de ikke kom tilbake som avtalt innen søndag morgen, dro mannskap fra stasjonen ut for å lete etter dem. De to omkomne ble funnet noen timer senere i et vanskelig tilgjengelig skredområde under fjellet Kamkrona øst for stasjonen.

Brannkonstablene Camilla og May er sterkere enn de fleste – tok 2.-plassen i kvinneklassen i Berlin firefighter stairrun

Brannkonstablene Camilla Solem (37) fra Kragerø og May Tømmervold (38) fra Tønsberg var eneste norske deltakere i årets utgave av Berlin firefighters stairrun i Tyskland. Her tok de en imponerende 2. plass i kvinneklassen, da de løp opp 39 etasjer på ni og et halvt minutt, ikledd full brannmannsbekledning som veier 23 kilo.

Asker-ordføreren inviterer russen til ryddedugnad søndag kveld

Russetiden er over for i år. men flere steder er det synlige spor etter russen i form av søppel. Det vil gjerne ordfører Lene Conradi ha hjelp til å rydde.
Les mer om:

Da Emil skulle kjøpe seg lunsj, trakk politimannen våpen og skjelte han ut på åpen gate

Politimannen trakk elektrosjokk-pistol og skjelte snekkeren ut på åpen gate fordi han hadde arbeidskniven festet til buksa.
Les mer om:

Nyter livet på Romerike: – Endelig har jeg tid til å leve sunnere. Belønningen er at jeg har gått ned 10 kilo

– Jeg er pensjonist og nyter livet. Jeg har fått to barnebarn, og det er stor stas for en mann som kom så sent i gang med egen barneproduksjon at jeg trodde jeg aldri ville oppleve å bli kalt «farfar», sier 68-åringen til Romerikes Blad.

«Levor» begynner å bli gammel – nå håper Skjærgårdstjenesten på ny og moderne båt

I over 15 år har katamaranen «Levor» gjort tjeneste for Skjærgårdstjenesten i Fredrikstad, men nå blir det stadig mer behov for vedlikehold og reparasjoner. Nå håper Skjærgårdstjenesten at ny båt til rundt sju millioner kan være på plass om et par år.
Les mer om:

- Dette bygget blir med på å forme den nye gågaten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Reguleringsplanen for Solakrossen 2, der blant annet lensmannskontoret holder til, skal nå til andregangsbehandling i utvalg for plan og miljø. Det skjer onsdag, og rådmannens tilrådning er å vedta planen. Solabladet har tidligere skrevet om gårdeier Alf Morten Sirevåg sine planer for eiendommen.Seks etasjer Eiendommen består i dag av det eksisterende næringsbygget, samt hagen som ligger ved siden av.

Her er noen av de kuleste tingene å gjøre i Oslo, enten du bor her eller er på besøk.

Hovedstaden har mer å by på enn du kanskje tror.
Les mer om:

Her er noen av de kuleste tingene å gjøre i Oslo, enten du bor her eller er på besøk.

Hovedstaden har mer å by på enn du kanskje tror.
Les mer om:

Chat med Doddo under Glimt-Brann

Klarer Brann tre på rad mot et av formlagene i Eliteserien?
Les mer om:

Chat med Doddo under Glimt-Brann

Klarer Brann tre på rad mot et av formlagene i Eliteserien?
Les mer om:

- Det passet for så vidt bra at ministeren var her

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da svalbardminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde besøkte energiverket forrige onsdag stoppet begge kjelene og det var full stopp på hele verket. Byen ble satt over på reservekraft og fyrhus. Energiverksjef Arne Johan Grimsbo orienterte ministeren om situasjonen.- Det passet for så vidt bra at hun var her. Da fikk jeg briefet henne om den faktiske situasjonen.
Les mer om:

Madonna-danser Mona hevder hun måtte i politiavhør etter Eurovision-opptreden

Dansestjernen Mona Berntsen (29) fra Jar måtte gjennom avhør med israelsk politi etter at hun viste det palestinske flagget i Maddonas opptreden i Eurovision Song Contest lørdag kveld.
Les mer om:

Rådyrkalv måtte avlives, nå advarer viltnemnda: – La de være i fred

Oppfordrer til å la rådyrkalver ligge i fred.

«Superhelgen» ble ingen publikumssuksess: – Jeg er lei meg på idrettens vegne

12 toppserielag på samme sted - alle med ønske om å trekke publikum. Men kvinnefotballen sliter med å knekke koden.

«Superhelgen» ble ingen publikumssuksess: – Jeg er lei meg på idrettens vegne

12 toppserielag på samme sted - alle med ønske om å trekke publikum. Men kvinnefotballen sliter med å knekke koden.

Sjekk det nye sommertilbudet fra kommunen

SKIEN: Skien kommune tilbyr gratis sommerskole for 100 elever i 5–10. klasse i sommerferien.
Les mer om:

Enorm interesse for å bo i Sandvikas eldste hus

Søndag hvalfartet folk til det gamle skomakerhuset i Sandvika. Interessen for å bo i det historiske huset er åpenbart stor.
Les mer om:

– Vi ser for oss opp mot 60 boenheter her(pluss)

Den lokale utbyggeren Byggspesialisten.no, eid av A. Hammerø AS, er nå klar for oppstart av det nye byggefeltet Kobbevika på Eidskrem. Her ute kan man definitivt ikke klage på utsikten!
Les mer om:

Ving avfeier krise: – Norske charterturister er trygge

Thomas Cook i sterkt økonomisk fall – Ving avfeier krise.
Les mer om:

Beboer frykter måsekoloni: – Det vil bli umulig å bevege seg i området

Men kommunen kommer ikke til å gjøre noe for å hindre måseplagen.