Kultur


Sånn reagerer Mila Kunis og Ashton Kutcher på bruddryktene

Stjerneparet radbrekker historien til ukebladet som skriver at de skal skilles.
Les mer om:

Massiv kampanje etter dokumentar: - Rystet og forbanna

Gilde flesker til. Innfører strengere regler og varsler utestengelser etter Brennpunkts avsløringer om rystende forhold i norsk svineproduksjon.
Les mer om:

Jeg vil bestemme selv hvem som skal tørke meg i rumpa

Eldrereformen må handle om grunnleggende forhold som altfor ofte svikter i dagens Oslo: En stabil hjemmetjeneste der du mottar de samme personene i ditt hjem og ikke en hærskare som skifter ofte.
Les mer om:

- Regissert av satan selv

Skrekkfilmen «Midsommar» blir hyllet som en moderne «Motorsagmassakren».

Trump nekter å beklage

Donald Trump ville ha dødsstraff for guttene i «Central Park Five». De er for lengst renvasket - men Trump nekter å beklage.
Les mer om:

Utroskapens ulykkelige utfall

Intenst og velspilt ekteskapsdrama.

Hvor langt unna må et barn som drukner være før vi slutter å bry oss?

Det har aldri vært farligere å forsøke å krysse Middelhavet, og det er nærliggende å sette dette i forbindelse med redningsskipene som nektes å reise ut for å redde liv.

Selg pils på bensinstasjoner

Konkurransen i dagligvaremarkedet er overmoden for bedre og mer rettferdige spilleregler.

Dette har du aldri hørt før

Etter tiår med leting er en av Freddy Mercurys glemte skatter gjenfunnet.

Hovednavnet på Festspillene i Nord-Norge satser trippelt

Etter at festivalen utnevnte rapperen KLISH til årets Festspillprofil, svarte tromsøværingen med å skape hele tre sjangeroverskridende bestillingsverk.
Les mer om:

Mann knivstukket på filmsettet til Anne Hathaway

En mannlig ansatt i crewet til filminnspillingen av «The Witches» i England fikk en kniv i nakken onsdag.

Mann knivstukket på filmsettet til Anne Hathaway

En mannlig ansatt i crewet til filminnspillingen av «The Witches» i England fikk en kniv i nakken onsdag.

– Hvis du så mine YouTube-anbefalinger ville du nok arrestert meg

The 1975 har tatt steget fra indie-klisjéer til kritikerrosen samfunnsdebattanter i løpet av få album. Fra deres Tumblr-estetikkdager fylt med svart-hvite bilder, har The 1975 bygget seg opp på etterdønningene av emo-kulturen, til å bli et band som våger å tøye grenser, både musikalsk og tematisk. Deres siste utgivelse, A Brief Inquiery into Online Relationships skapte bølger langt utenfor Storbritannias grenser.

- Du kan ikke forvente å få pengene tilbake

Hove Music Festival skal skylde så mye som åtte millioner kroner.
Les mer om:

Patti Smith hylles med pris i Sverige

Prisen ble overrakt onsdag kveld under en privat seremoni i forbindelse med artistens utsolgte konsert på Stockholm Waterfront. Joe Hill Memorial Award ble stiftet i 2016 for å hedre minnet til Joe Hill, født Joel Emmanuel Hägglund 7. oktober 1879 i Gävle, henrettet 19. november 1915 i Salt Lake City. LES OGSÅ: Hovefestivalen er konkurs. Prisen gis til personer som arbeider innen musikk i Joe Hills ånd og utifra hans grunnleggende verdier.

Hevder slettet scene kunne «endret alt»

Lena Headey hevder det i sesong sju ble spilt inn en scene som ville endret synet på «Game of Thrones»-karakteren Cersei Lannisters siste sesong.

Jeg elsker alle de 83 bommene

Endelig har rettferdigheten seiret.
Les mer om:

Olivia Newton-John selger ikonisk filmantrekk

Olivia Newton-John (70) har bestemt å kvitte seg med skinnhabitten hun trollbandt kinopublikum med for over 40 år siden.

– Historieløst og diskriminerende

Flere forfattere raser mot Samisk Forfatterforening, fordi de utelukker samer som ikke skriver på samisk. Dette har skapt stor splittelse.

Hove Music Festival konkurs: – Jeg føler meg svindlet

Nathalie Fjelldal har betalt nesten tre tusen kroner for festivalpassene til det som skulle bli sommerens høydepunkt. De pengene kan hun se langt etter.
Les mer om:

Hove Music Festival konkurs: – Folk kan ikke forvente å få pengene tilbake

Det er bare solgt i underkant av 2000 billetter til festivalen som skulle startet om ei uke. Ifølge bobestyrer kan folk se langt etter pengene de har betalt.
Les mer om:

Isah (19) sa opp jobben da telefonen fra Karpe-leiren kom

Stavangergutten forteller at han fikk valget mellom å komme på jobb i skobutikken mandag, eller si opp. Valget falt på Karpe. Nå er hans egen låt en av årets største sommerhits – som fremføres på VG-listas gratiskonsert i Oslo fredag.
Les mer om:

Det står om liv og død

Europa lider av en tillitskrise. Skal vi tro en ny undersøkelse, stoler ikke store deler av kontinentet på at det er trygt på ta vaksiner. Det kan sette millioner av menneskeliv i fare.
Les mer om:

Hestehandelen i EU

Det går mot den største politiske hestehandelen i nyere historie i sommer når EU skal velge sine fem øverste ledere, skriver Einar Hagvaag.
Les mer om:

Legendariske Mick Rock åpner ny festival i Larvik

På programmet finner man blant annet svenske ShitKid, amerikanske Big Sexy Noise med no wave-stjernen Lydia Lunch i spissen, og lokale Suicidal Ninja Monkeys. Med mange ulike musikksjangere er det et stort og variert spekter som presenteres. Festivalen har en god blanding av lokale og internasjonale aktører, men Mick Rock, som skal åpne festivalen, er kanskje god nok grunn i seg selv til å ta turen innom Larvik den helgen. LES OGSÅ: Hovefestivalen konkurs. Den legendariske rockefotografen har fotografert store stjerner gjennom rockehistorien, som Lou Reed, Queen, David Bowie, og Iggy Pop.
Les mer om: