Innenriks


Beinrester funnet i Bodø

Et område i Bodøsjøen er sperret av etter funn av beinrester i en grøft. Trolig dreier det seg om levninger fra et menneske.
Les mer om:

Hitler-granitt fredet av Riksantikvaren

Store Råholmen utenfor Fredrikstad er nært knyttet til to store navn i verdenshistorien; Adolf Hitler og Franklin D. Roosevelt. Nå er steinbruddet her fredet for all framtid.
Les mer om:

Sandberg: – Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det var så mye ondskap og fordommer i det norske folk

I et ekslusivt intervju med Dagbladet går avgått fiskeriminister Per Sandberg hardt ut mot partifeller, media og det norske folk. 
Les mer om:

Sandberg: – Dolket i ryggen av partifeller

I et intervju med Dagbladet sier tidligere fiskeriminister Per Sandberg at han føler seg dolket i ryggen av partifeller, som han mener har systematisk spredd løgn og usanne påstander.
Les mer om:

Nordmenn elsker fellesskapet på festival

Det er mer enn 900 ulike festivaler i landet, og antallet øker stadig. Forskning viser at vi ofte drar på festival på grunn av fellesskapet.
Les mer om:

- Dolket i ryggen av partifeller

Per Sandberg mener norske medier har begått karakterdrap på kjæresten. Han anklager partikolleger for ondskap og fordommer, og hevder at partifeller har dolket ham i ryggen.
Les mer om:

Søviknes vil ikke begrense tappingen av  norske vannkraftmagasiner

Olje- og energiminister Terje Søviknes avviser kravet fra Kathrine Kleveland om å begrense kraftsalget til utlandet før ACER innskrenker handlefriheten på energisektoren.

Stopparkjempa på benken for første gang i år

Følg Strømmen - Sogndal frå klokka 19.
Les mer om:

Full forvirring om pressekonferanse med Sandberg og Letnes

Per Sandberg og Bahareh Letnes ser ut til å ha funnet et nytt tidspunkt for sin pressekonferanse: Klokka 21.30, samtidig som partilederdebatten på NRK.
Les mer om:

Kvarme: – Ødegaard forlèt Real Madrid

Martin Ødegaard er klar for eit nytt utlån, får NRK bekrefta. – Det viser at Real Madrid framleis trur på han, meiner fotballskribent.

Varsler oppgjør med pressen

Bahareh Letnes bekrefter til NRK at hun og Per Sandberg er på vei til Arendal.

Märtha Louise kvitter seg med ferieparadiset på Hankø

Prinsesse Märtha Louise selger Bloksberg, som har vært kongefamiliens feriested i generasjoner. Verdien anslås til 70 millioner.
Les mer om:

KrF-Hareide: Er ikke på regjeringsjakt

ARENDAL (VG) Foran høstens første duell mellom partilederne, og høyt sikkerhets-press på regjeringen, avklarer KrF-leder Knut Arild Hareide at han ikke er på regjeringsjakt denne høsten.

Opplever kraftig økning i antall båtturister i Lofoten: – Har vært dårlig med nattesøvnen

Aldri før har redningsskøytene måtte rykke ut så hyppig i løpet av en enkelt sommer. I Lofoten merker redningsmannskapet at antall båtturister er sterkt økende.
Les mer om:

Kvinne funnet død i Skienselva

En kvinne er funnet død i Skienselva. Trolig er det 53-åringen som har vært savnet siden hun falt i vannet lørdag morgen.

Steinbrudd i Østfold fredet

Riksantikvaren har fredet steinbruddet Store Råholmen i Østfold. Steinbruddet hadde en spesiell rolle under 2. verdenskrig.
Les mer om:

Møttes for tre år siden - Sandberg og kjæresten skal skrive bok sammen

Bahareh Letnes til eksil-iransk tv: - Hvis han hadde informert tidligere, hadde han kanskje ikke blitt med på turen.
Les mer om:

Håkon Opdal (36) tilbake til Brann

Opdal signerte i dag kontrakt med gamleklubben, syv år etter at han forlot Bergen og Brann. Thomas Grøgaard melder overgang fra Odd, og starter sin første Brann-trening onsdag.
Les mer om:

Håkon Opdal (36) forlater Start

Signerte i dag kontrakt med gamleklubben.
Les mer om:

Kvinne funnet død i Skienselva

En kvinne er funnet død i Skienselva. Trolig er det 53-åringen som har vært savnet siden hun falt i vannet lørdag morgen.

Voldtektstiltalt Molde-spiller nekter straffskyld

Molde-spilleren som er tiltalt for voldtekt av en kvinne under et nachspiel, nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i Romsdal tingrett tirsdag.
Les mer om:

Sakna kvinne funnen død i Skienselva

Ei kvinne er funnen død i Skienselva. Kvinna blei funnen etter søk med ein miniubåt.

Likestillingsombudet om råd til kvinnelige soldater: Ikke slik det skal gjøres

Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm er kritisk til at kvinnelige soldater får råd som kan oppfattes som bagatellisering av seksualiserte kommentarer.
Les mer om:

Cruiseindustrien skal redde norske skipsverft

Kontraktene til norske skipsverft har i dag en samlet verdi på rundt 20 milliarder kroner. Cruiseindustrien står for over halvparten av disse pengene.
Les mer om: